Upravo zato što se bojim škole i kako će to sve skupa funkcionirati, a o pubertetu ne želim ni razmišljati, tražim neku podršku jer u vrtiću moje dijete ne prepoznaju kao zahtjevno, već kao prezaštićeno. Kako onda uopće mogu otvoreno razgovarati s tetama u vrtiću i vrtićkim psihologom da me usmjere kad me u startu već osuđuju?! Ako ima netko nekog dobrog psihologa za preporučiti, samo dajte jer ono za kaj sam mislila da i vrijedi novaca, na kraju je ispalo da su im financije prioritet, sve neke navlakuše.
Bubilo Bubich, hvala na linku, polako čitam kad uhvatim vremena, tješi me jako spoznaja da ima još specijalaca sa skoro identičnim ponašanjima. Zapravo tek od kad sam rodila drugo dijete, prestajem sebe osuđivati jer često su mi ljudi govorili; pa kaj ćeš napraviti od njega, nosiš ga stalno, treba spavati na madracu, a ne na tebi, teta u vrtiću mi je stalno govorila nek hoda, da je veliki, a ja čim bi ga spustila na pod, raspad sistema... užasno su me opterećivali pritisci sa strane, uz samu nesigurnost jer mi je prvo dijete. Pulinka, sad jesam smirenija i lakše je, ali ponašanja klinaca su neusporediva. Bila bih i s prvim puno smirenija da nije toliko plakao.