hvala vam puuuuuno svima drage moje i želim vam od srca da što prije to dočekate![]()
ja u srijedu idem na vv...pregled i hormoni....kolko se čekaju nalazi dugo?!
Hope31 :D
Sanda, mislim 10 dana.
Sutra sam na VV,konačno da i taj dan dočekam...grrr...iskreno se nadam da će dr. Alebić sutra raditi?!?I ono što najviše priželjkujem od svega je to da me sutra konačno stavi u postupak??!!Ovo odugovlačenje, odgađanje i čekanje ubija do bola!!Ali što bude,bude...iz te kože nikuda!!Meni ostaje jedino nadati se najboljem!![]()
Richy, vidimo se sutra, dijelim tvoje nade![]()
Ja sam u cet na vv. Sve mi je ovo tako dugo. Uzasno sam nestrpljiva. Nadam se dobrim nalazima hormona![]()
i ja sam sutra gore...možda se vidimo....a možda budemo zajedno sjedili,a ja neću znati koje ste...
ja sam gore izmedju 10-11. i sigurno cu bit najmladja, uvijek jesam. mozda ne najmladja, al uvijek najmladje izgledam :babyface:
Bubekica i sanda1977...meni su rekli da dođem iza 10.00 sati...a ja ću biti gore negdje iza 9.00 h.Hmm,vjerujem da će biti gužva, i nekako se i ne nadam da ću doći na red prije 11-12 sati, ali kako bude,bude...držim nam fige da nam sve prođe kako treba!!Možda se i skužimo nekako...
Cure,hvala na potpori!!Hug!
Meni su rekli da dodjem iza 11, al doci cu oko 10, sestra je najavila da su velike guzve.
Samo da javim da je ovdje na bolnici ogromna guzva!Ja sam maloprije stigla i sestra je rekla da sam slobodna sigurno sat i pol vremena!Kazu da jucer nije bilo tako!!Ah,nista....strpljen,spasen!!
cure sretno danas gore... da svakoj ide sve po planu i da što lakše preživite gužvu! Javite ishode pohoda na naše malo brdo!![]()
da javim i ovdje, od danas sam pikalica, jako sam sretna, cak nam se i sgram popravio, nismo vise na 0 pokretnih, imamo 4% pokretnih, od toga 1% progresivno
velika pohvala ekipi na VV jer su danas odradili odlican posao s osmijehom na licu, guzva je bila strasna.
bubekica, bravo!!!!!!!! Sretno! Sada sve ide brzo i svojim tokom! Drži se!
Evo da se i ja pohvalim da sam od danas u postupku!!Hvala bogu,samo da je krenulo!Opet sam u punoj stimulaciji sa menopurima i sada sam dobila i dekortin tablete!Gore sam opet u ponedjeljak!
super Richy napokon hazelim ti svu srecu u postupku da bude dobitan
![]()
Cure sretno! Ja se nadam da vam se pridružujem idući tjedan i da postajem prava pikalica!
richy, super, super, super!!!!! Sretno i da na kraju ove balade bude velika beta!
Muma, držim fige da krene i tvoj 1. IVF! I da bude dobitni!
Cure vibram za plodnu jesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
hrki sretno sutra!
svim curama hvala na podrsci, divne ste. ja cu se sutra zaletit gore da me sestre piknu jer je moja zrtva za pikanje zauzeta, a nisam bas spremna sama (vise me muci muckanje nego pikanje), ali sutra kad mi sestre sve detaljno pokazu (danas nisu jer sam rekla da imam susjeda doktora koji ce me pikat) bit cu spremna za petak.
123beba...hvala ti draga od srca!!
Hrky....thanks,thanks...divne ste cure,prava podrška nema šta da se kaže!!
I ja se nadam samo najboljem, tako i mora biti!Nastojat ću sve ono negativno izbaciti iz glave...truditi se barem!!
Vidjela sam da danas one cure koje su išle sa punkcije da su sa partnerima išle k doktoru...možda netko zna čemu to sada??Možda im daje upute o tome kako stoje stvari sa novim zakonom ili??Možda zna netko??
uglavnom nema veze sa zakonom nista ti posebno ne govore samo potpisete i to je to...
Richy, to je na kraju formalnost zbog koje naše. polovice moraju ostati do kraja sa nama jer nam je dr. ponovio ono što smo sr već i dogovorili u sali uz napomenu da se sve još može promjeniti ako želimo...uglavnom ništa strašno. Oboje potpisete taj papir i to je to... Meni se u biti i svidjelo da nakon punkcije dr. nama zajedno kaže što i kako dalje smo dogovorili. Iako je to nešto što sa mužem već razgovaras, na ovaj način se on ipak nekako više uključi u sve, a ne samo donacijom plivaca...
))
Hrki,za lijepe vijesti o transferu danas. Čekamo...
Drage moje eto vratili se mi .Vraćene su mi dvije morule ,a još tri su zamrznuli.Čekamo betu 07.11.
Pusa i pozdrav!
Hrki,lijepe vijesti!!Čuvaj se,pazi se i mazi svoje male mrvice!!![]()
Curke hvala vam na podršci i lijepim željama.Odvam želim da nadolazeći postupci budu jako, jako uspješni.
Posljednje uređivanje od hrki : 25.10.2012. at 14:39
Hej cure koje ste dosle gore sa uputnicom za hormone od 2-5 dana, jeste i vi vadile inzulin i glukozu natašte..odnosno, pitanje je jel bi bilo prekasno doći tamo malo prije 9?
evo ja sam ti vadila nedavno, na redu sam bila malo poslije 8, neznam mislim da je ipak najbitnije da si natašte