hrki hvala! opustit cu se, budem im pjevala![]()
Tu ti se punkcije ne rade pod anestezijom.U 7;45 sestra prozove sve cure koje su za punkciju .Tada dobiješ dvije pikice (jedna za smirenje a, druga protiv bolova),nakon toga izmjeri svima tlak i do 8;45 ste slobodne tj.vraćate se u čekaonu. Nakon pražnjenja mjehura vraćate se u predsalu za punkcije i čekaš svoj red.
Što se tiče boli sve ovisi koliko imaš folikulića,nije isto jedan, dva ili više.Vjeruj mi sve se da izdržati jer ekipa koja je uz tebe je stvarno super .Ako si doktorova
pacijentica on radi punkciju, a ona priča sa tobom, drži te za ruku i obrnuto ako si njezina pacijentica.Nakon što si gotova sa punkcijom kažu ti koliko jajnih stanica si dobila. Zatim izlaziš iz sale i malo si odležiš na krevetu.
A gdje se nalazi ta sala? U petak i ja idem doduse na pregled, zelim vam vam svu srecu i da imamo samo dobre vijesti...
Cure sretno u petak! ~~~~~~~~ za što više js i što bezbolniju punkciju!
Ja vam se nažalost neću još pridružiti jer sam danas dobila kontracepciju na mjesec dana pa u prosincu postupak. Tužna sam, ali bit ću bolje sutra...
Odi na depilaciju i frizuru, to sam ja planirala u iducih mjesec dok cekam nalaz, a vidis kako me zeznulo, nisam nis stigla, sva sreca da postoje zileti![]()
Stiperica rijesena,hvala bogu!!Sada treba samo sto mirnije docekati petak ujutro?!?!Ako ide prema upisu u labu...ja sam tek 5.po redu!!grrr...kako to docekati?!No,i to ce proci!
Eva133 i hrky...hvala vam curke na pozitivnim vibricama!!!hug,hug!!
Posljednje uređivanje od 123beba : 01.11.2012. at 12:37
to je bilo čisto informativno...nije mi prvi puta da idem, nadam se da će mi ovaj puta reći da krećemo u naš prvi postupak...
![]()
Ako sam sve dobro popratila, sutra je veselo dopodne na VV! Držim vam svima fige, saljem puno dobrih vibrica da sve bude točno onako kako si priželjkujete. Što manje boli, što kvalitetnije js i ogromne bete uskoro!!!Sretno svima!!!!
marincezg po mojoj procjeni 7-8 punkcija, 6-7 transfera svaki dan, al to je samo okvirno...
Je počele su velike gužve,cure svima sretno!
Cure, mislim na vas! Nadam se da će sve biti poprilično brzo bez obzira na gužvanac... Sretno svima!!!!
drage curke možda sam off topic, ali trebam vašu pomoć!
Na uzv prije 4 dana mi je dr ( moj lokalni ginić) vidio cistu žutog tijela veličine 15mm, ja bi trebala dobiti u ponedjeljak i krenuti s 2x menopura od 2-6 dc!
Jel imao tko iskustva s tom cistom? Jel smijem uopće s njom u posatupak? MOLIM VAS; BILO TKO!?! NEKAKAVA SAVJET I ISKUSTVO!
mare, ja ti nažalost ne znam ništa o takvim cistama, no nadam se da će ti već netko od cura znati pomoći. sretno!
da vam se javim, lijepe moje, punkcija je prosla ok, radila je doktorica, dr. a. nije bilo, dobili smo 10 oocitasutra u pol 9 zovem da vidim kakva je situacija. ljubim as sve i hvala na vibricama.
bubekica, pa to je prekrasno!!!!!! Držim fige za ODLIČAN tulum u labu i da ti dr. sutra kaže prekrasne vijesti! Držim fige da sve bude onako kako si i sama želiš!
Mare85 lutealne ciste nisu rijetkost, najcesce nestanu sa menstruacijom bez ikakvih smetnji (pogotovo kad je ovako mala kao kod tebe). Ovdje mozes procitati malo o njihovom nastanku http://www.cybermed.hr/centri_a_z/ci...sta_na_jajniku.
Vjerojatno bi trebala provjeriti prije stimulacije je li jos tu, ali ne vjerujem da ce biti ikakvih problema.
Evo i ja sam ziva,punkcija obavljena!!Dobila sam 7 jajnih stanica!Sutra takodjer kao i bubekica zovem gore da vidim kada mi je transfer?!!veliki pozdrav svima!!
Richy, odlično! I ja sam imala 7! Želim ti veliku betu za cca 14 dana!!!!
Bubekica,Richy odlično.Sada navijamo za nezaboravni tulum u labu.
Posljednje uređivanje od hrki : 02.11.2012. at 14:33
Evo konacno stigla doma, nakon par sati cekanja... Blago mi je povisen prolaktin i moram vaditi nakon toga se javljam dr. za kontracepciju i postupak... Ipak necu biti izuzetak...![]()
Licence za sto? Za smrzavanje imaju vec cca mjesec dana.
E to ne znam. Mi smo bili moguci kandidati za tesa, pisalo nam na kartonu, ali paralelno s mojom punkcijom. Mozda najbolje da nazoves i pitas iduci tjedan, znam da su prije 10ak dana dobilo novu prostoriju za smrzavanje.
Aha, tesa i tese nije isto, nemam info za tese, sry.
Mi imamo punkciju i rekla mi je jucer da ce paralelno i mene i njega punktirati... Da nema nikakvih problema...
može broj mobitela dr.A na pp,ako netko ima.
hrki jesi nabavila broj? jel sve u redu?
ej bok...
evo da se i ja uključim