Hrkinadam se da će ipak sve biti dobro... držim
da krvarenje prestane i da u pon. dr. za tebe ima lijepe vijesti! I ja sam gore u pon. pa možemo na kavu dok čekamo nalaze...
Hrkinadam se da će ipak sve biti dobro... držim
da krvarenje prestane i da u pon. dr. za tebe ima lijepe vijesti! I ja sam gore u pon. pa možemo na kavu dok čekamo nalaze...
Danas sam zvala lab.da vidim koliko se stanica oplodilo i kada ce biti transfer...rekli su mi da zovem sutra pa ce mi reci da li ce transfer biti u pon. Ili srijedu?!Inace i jucer i danas sam se dosta slabo osjecala,zavrsila na bol.Merkur gdje sam napravila neke pretrage...mislili su me ostaviti na promatranju do sutra,ali nisam ostala...nadam se da ce mi biti bolje?!?ovakve simptome nisam imala u proslom postupku,ali ovaj me dotukao!!
O Richy, pa što su ti rekli na merkuru? Nadam se da si sad već bolje... Drži se!
Hrki,![]()
Hrki, zao mi je...
Richy, jesi dobila kakve nalaze?
Cureza pozitivne ishode!!
Pitanje za one koje su koristile Lyndinete, nakon koliko dana po prestanku uzimanja ste dobile menstruaciju???
Meni je zadnja pilula bila u cetvrtak, u ponedjeljak je bio 1.dc, s tim da je vec u nedjelju kasno navecer lagano krenulo.
Drage moje,ja sam danas puno bolje i to je najbitnije....iako mi je raspolozenje splasnulo danas kada sam zvala lab.Rekli su mi da od mojih 7 stanica oplodile su se samo dvije!Sutra imam transfer!Nadam se da ce ove dvije biti pravi borci....od zamrzavanja nista....sto reci?!!
Richy, držimda se ove 2 uhvate za mamu! Sretno sutra na transferu! Možda se i vidimo gore!
![]()
Richy,sretno na transferu.
123beba ja ti neću ići vaditi betu na VV,već tu u Vž.Nakon toga zovem dr.da se dogovorimo za dalje.Jel zna netko kad mogu ići po svoje smrzliće?Jel mogu već u ovom ciklusu?
hrki mislim da moras pauzirat ovaj mjesec pa tek slijedeci ciklus po smrzlice..al nije jos sve izgubljeno
123beba sretno sutra fige za veliku betu
Richy sretno sutra na transferu![]()
Curke,hvala na svoj potpori koju pruzate...puno mi to znaci!I ja se nadam najboljem,moram....inace u startu ne radim dobro.Nadam se da ce ove dvije mrvice imati snage za opstanak,sve svoje nade ulazem u to!Ljubim vas!!
Richy saljem puno pozitivne energije za sutra!
mene i dalje bole jajnici, kao sto su me boljeli tj. stezali prije punkcije. nadam se da ce sve biti u redu, drugih problema nemam.
Cure, moja beta je 1552!!!! U srijedu ponavljanje![]()
123beba,cestitke od srcaaa!!Bravo!!Kod mene danas transfer uspjesno obavljen!Dvije male mrvice vracene!!A sada kako dragi Bog da!!Odmaram,njegujemih i nadam se najboljem!20.11.vadim nalaz bete!Hvala vam svima na podrsci,ljubim vas!!pusa...hug,hug!!
Drage moje eto moja beta je 0 kako sam i očekivala.Zvala sam dr. i dogovorili smo se za novi postupak sa smrzlićima u prvom mjesecu.
Hvala vam svima na podršci i lijepim željama, ali ovaj puta jednostavno nije bilo sreće.
Svima odželim puno, puno uspjeha i šaljem puno,puno pozitivnih vibrica za sve što vam treba, pa se poslužite.
Posljednje uređivanje od hrki : 05.11.2012. at 14:55
Hrki....bas mi je zao!!Nemoj da te to obeshrabri,vec samo jos jaca i spremnija cekaj svoj iduci postupak!!Vrijeme ce vrlo brzo proci,vidjet ces!!Glavu gore,iduci je dobitni!!Hug!
hrki zao mi jeali glavu gore i brzo ce to vrijeme proci kada budes isla po svoje mrvice..
123beba cestitam!
Ostalim trudilicama, cekalicama itd. glavu gore... idemo dalje... zajedno smo jace...![]()
hrki, želim ti da ti vrijeme brzo proleti, da se što više odmoriš i fizički i psihički te da spremno dočekaš svoje mrvice u siječnju!
Richy, želim ti 20.11. betu kao što je moja danas!
Cure hvala vam na čestitkama! Jako sam sretna!
curke moje hvala vam puno na podršci,i svima vam želim puno uspjeha u ovim MPO vodama
hrki evo ti ponovno jedan virtualni, nadam se da će vrijeme do 1.mj brzo proći!
Richy nek ti 2ww što prije prođu, i da se mrve dobro ugnijezde!
Evo mene u petak gore! Naoružana sa strpljenjem, voljom i svime ostalim potrebnim za nove pobjede))
Cure jel netko zna možda broj od onog tamo labosa? Vadila sam prije nekog vremena homocistein i PRL...nalazs od homocisteina došao kad i kad...a PRL nema...
strašna prl te vjerojatno ceka u kartonu.
123beba čestitam na prekrasnoj velikoj beti
Sutra ću vjerojatno navratiti gore ..skužit ćete me po mojoj mrvici![]()
Strašna, držimda u petak sve bude po planu!
Šikica hvala!sutra se onda vidimo gore
![]()
pozdrav
svratih samo da pošaljem virtualni zagrljaj hrkidrž se
richy koju vibricu ~~~~~~~~~~~ neka bude veeeelika beta
i naravno čestitke trudnici 123beba - želim ti lijepu i mirnu trudnoću
veliki pozdrav i pozitivne vibrice svim curama![]()
Jutroooo cure! Eto mene ipak sutra gore, a ne u petak. U dogovoru s doktoricom, odlučeno je da je 1DC ipak bio jučer. I da je bolje doći ranije nego kasnije. Tako da eto mene![]()
Muma...Arlena,hvala,hvala..saljem vam jedan veliki virtualni HUG!!!
Pozdrav cure! Evo ~~~~~~~~~ za sve pa se poslužite (svima nam trebaju
Zanima me nakon koliko vremena ste išle opet u punu stimulaciju?
Richy,mazi i pazi svoje mrvice uživaj.Odti želim da uspiješ i da beta bude ogromna.
Posljednje uređivanje od hrki : 07.11.2012. at 09:37