Stranica 111 od 191 PrviPrvi ... 1161101109110111112113121161 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,501 do 5,550 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo i mene... Jos jedna nova.. ovaj mj sam vadila hormone, a iduci krecemo u postupak ako me ne zakaci njihova pauza za Bozic i Novu godinu. Pa me zanima koliko ta pauza traje?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Tajcigb, na vv obično nema pauza već rade svo vrijeme osim godišnjeg u 8 mjesecu. Ako sam što fulala neka me netko ispravi. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da, kod njih nema blagdana jer kako oni kazu ''foliku to nezna" ha ha...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ima i zimska pauza od nekih 2-3 tjedna, obično od Badnjaka pa do polovice 1. mjeseca. tako da je u 12. puno manje postupaka nego inače.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    ima i zimska pauza od nekih 2-3 tjedna, obično od Badnjaka pa do polovice 1. mjeseca. tako da je u 12. puno manje postupaka nego inače.
    potpisujem,kod dogovora za postupak u 1. mjesecu dr.A je rekao da se vidimo poslije 10.01.Nije točno znao do kad neće raditi već mi je rečeno da par dana pred badnjak nazovem sestre koje će mi onda dati točne informacije.
    Svim novim curama želim puno uspjeha u postupcima,čekalicama beta ogromne brojčice,a novim trudnicama što mirnije i bezbrižnije trudnoće.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

može li mi netko poslati link za LH trakice koje su dobre i da ih ima puno komada....jer ne isplati mi se kupovati u ljekarnama....hvala unaprijed

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

http://www.saveontests.com/
    pa legice šta ne pitaš
    ovi su isprobani i pouzdani...za oko 2 tjedna stignu...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.saveontests.com/
    pa legice šta ne pitaš
    ovi su isprobani i pouzdani...za oko 2 tjedna stignu...
    e super hvala ti ouno! jel to preko e bay-a??

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nije e bay...preko njihove stranice plaćaš karticom...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nije e bay...preko njihove stranice plaćaš karticom...
    aha...dobro...valjda ću se snaći...ak zapne...pomagaj...hehehe
    a vjerovatno će zapet

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eto već je zapelo....koji si ti uzimao?
    a joooj užas

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a oni ti to mijenjaju svako malo...uzmi šta ti paše, sve je povoljno...
    http://www.saveontests.com/catalog/i...hp?cPath=11_12
    ovo ti je trenutna ponuda pa procijeni čega više trebaš...
    mž je u postupku bila manijak za testove trudnoća pa smo mi naručivali brdo njih a ovulacijskuh manje...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

a oni ti to mijenjaju svako malo...uzmi šta ti paše, sve je povoljno...
    http://www.saveontests.com/catalog/i...hp?cPath=11_12
    ovo ti je trenutna ponuda pa procijeni čega više trebaš...
    mž je u postupku bila manijak za testove trudnoća pa smo mi naručivali brdo njih a ovulacijskuh manje...
    hehe,ja naručila preko njuškala....povoljno....jednostavnije
    hvala

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mima235 prvotno napisa Vidi poruku
    Nama isto to skoro nije rekao,ali sam ga ja pitala, pa se sjetio. Moji brisevi su stari preko godinu dana, na forumu piše da ne smiju biti stariji od 6mj, zato me nije ni pitao,a prošli smo AIH.
    A eto, zalomilo se. Ponoviti ću briseve, petrovu ćemo doraditi tako da slijedeći ciklus imam sve.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

znači ako bih mengu dobila negdje 5.12. možda bi me još uzeli u postupak?

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    hehe,ja naručila preko njuškala....povoljno....jednostavnije
    hvala
    ja ih naručujem s ebaya. isto je vrlo povoljno i došlo je za cca 2 tjedna. za ovulaciju sam uzela prije par mjeseci- mislim da je bilo oko 140 kn 90 trakica za ovulaciju i ne sjećam se više koliko za trudnoću. i te za ovulaciju još imam. za trudnoću sam narućivala prije mjesec- dva i mislim da sam platila 15 kn 10 kom, ili tako nešto.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj tajcigb prvotno napisa Vidi poruku
    znači ako bih mengu dobila negdje 5.12. možda bi me još uzeli u postupak?
    Nisam točno sigurna kad idu na zasluženi GO... A i ovisi ako je sve spremno za postupak...To bi vidjeli na pregledu prije postupka.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav drage žene!
    Odlučila sam vam se pridružiti sa Foruma.hr...
    Do sada sam bila samo dva puta na VV...
    Ja sam 5dc vadila hormone,a muž spermio...
    Spermio je koma...4M PP.Dr.A je odmah rekao da smo kandidati za Ivf/Icsi..
    Standard do idućeg 3dc moram srediti ureaplasmu,markere u Petrovoj na hep. Hiv i krvnu grupu...
    Pise i ono pravno savjetovanje,ali mi ne pada na pamet na to gubiti vrijeme jer mm radi od ve do ve...jos nikako da odemo u Petrovu na to vađenje krvi...

I da,mm ima varikokelu 3 stupnja,tako da je to vjerojatno uzrok loseg spermia.Dr A je u pretrage ubacio i to da muz posjeti urologa...bio je u Novoj bolnici i urolog mu je rekao doslivno da ako hoce nek operira,a ako nece ne mora i da se operacijom eventualno malo pokrenu ili uopce ne,a s obzirom da smo ionako kandidati za ivf nek prvo tako probamo....
    Znaci bzvz je isao,ali ajde....

E sad,moj slucaj.Ja sam epilepticar i vec 11 god pijem terapiju nazalost...u međuvremenu sam dobila Pcos od lijekova,ne ovuliram...
    Na prvom uzv dr A je rekao da imam po 25 folikula na svakom jajniku,ali da ni jedan nije sposoban narasti dovoljno....

Evo malo da me upoznate....sve vas pozdravljam i nadam se da ćemo sve gurati kolica,ali ne ona iz Interspara...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Deamar prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, bok. Evo da vam javim da sam se čula sa dr. A i rekao je da mm biopsiju napravi na Sv. Duhu jer od licence ništa do daljnjega i u ponedjeljak smo naručeni kod urologa a ostatak nastavljamo na VV gdje smo i krenuli. Sad me zanima koji je postupak nakon toga? Jel oni nose taj materijal na VV ili mi sami?

uf......... ovo su tehnikalije koje sumnjam da ćeš ovdje saznati. Najbolje s dr. A. sve dogovoriti, on bi mogao to znati i zvati paralelno S. Duh.

SRETNO!!! i super, bar sad znaš kud dalje kad već ne možeš to na Vuk Vrhovcu.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

opet help me !! Idući mjesec sam u postupu, klomifenskom kod dr. A. 3.dan se trebam javiti na prvi UZV, rekao mi jde da nabavim one vaginalete, ali nije spominjao da nabavim klomifene, pa ne znam da li trebam uzet recept za njih od svoje gin, ili se oni kupuju. Dosta se toga promjenilo, znam da se jedno vrijeme nisu ni proizvodili, a u brini nisam dr. pitala kako do njih. Idu li na recept ili se kupuju, i ima li ih gore na VV u ljekarni? Hvala

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

anabanana uzmi recept kod gina i podigni klomiće na vv kad dođeš 3.dc; u slučaju da nemaš recept, kupiš ih i idući put kad doneseš recept vrate ti novac.
    I ja imam pitanjce, rečeno mi je da dođem 3.dc i počinjem sa stimulacijom za IVF, te da donesem uputnicu za postupak. A što je s uputnicom za pregled? Treba/ne treba?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

muma ja sam imala uputnicu za pregled pa su mi je vratili i uputnicu za postupak sam donijela na 1.fm. jako su fleksibilni sto se toga tice. ako si sigurna da krecete iduci ciklus, ponesi uputnicu za postupak (ne treba dodatna za pregled), ili napravi ovako kao ja.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja inače imam obje, pa su mi prvi put uvijek uzeli za pregled a idući put za postupak. Znam da su fleksibilni. Pošto već imam uputnicu za postupak, donijet ću tu, pa naknadno za pregled ako će trebati. Uostalom, baš sam smiješna, pitat ću ih kad nazovem 1.dc.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ako ideš u postupak, dovoljna je samo ta za postupak. ja nikad nisam donosila posebnu uputnicu za pregled.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Muma ja nisam bila sigurna dal ću u postupak pa sam donijela uputnicu za pregled,a na prvoj folekulometriji sam donijela drugu za postupak i nije bilo nikakvih problema.Jesi dobila od svog gin.višekratni putni nalog?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    Muma ja nisam bila sigurna dal ću u postupak pa sam donijela uputnicu za pregled,a na prvoj folekulometriji sam donijela drugu za postupak i nije bilo nikakvih problema.Jesi dobila od svog gin.višekratni putni nalog?
    meni je rekao da uzmem uputnicu na kojoj piše IVF/ICSI....da ulazim u postupak....ali eto nikada nije sigurno da li ću stvarno ući ili ne...
    ja sada nestrpljivo čekam vješticu....danas mi je 22 dc....uh...
    jer kakve sam sreće neka cista će se pojaviti..
    nadam se da neće

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

a što se tiće putnih naloga ja nemam pravo jer dr iz osijeka mi mora napisati da me šalje dalje jer mi oni ne mogu pomoći u osijeku,a on naravno samo šalje parove dalje, a ništa im ne napiše....baš smo komentirali moja soc. ginek i ja kako to nije u redu...čak ga je i zvala a on joj prića nešto deseto,pa je odustala....uglavnom ne mogu dobiti putni nalog jer se i u osijeku radi ICSI i IVF.... ništa bez napismeno MPO dr iz osijeka....a on samo šalje dalje u zg eto kako vam je u KBO-u....

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pošto sam sad na kontracepciji, ne bi me smio više odgoditi (puj puj, da ne ureknem).
    S putnim nalozima, uputnicama i receptima nemam nikakvih problema, hvala Bogu i mojoj ginekologici, nalog je već kod mene. Dala mi je ponavljajući za prošli put kad sam bila 3.dc (kad sam dobila kontracepciju) ali sam ga zaboravila dati tamo da mi ispune jer je razočaranje s odgodom nadvladalo razum i razmišljanje...nema veze.
    Brojim dane, još 10 tabletica...

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Pošto sam sad na kontracepciji, ne bi me smio više odgoditi (puj puj, da ne ureknem).
    S putnim nalozima, uputnicama i receptima nemam nikakvih problema, hvala Bogu i mojoj ginekologici, nalog je već kod mene. Dala mi je ponavljajući za prošli put kad sam bila 3.dc (kad sam dobila kontracepciju) ali sam ga zaboravila dati tamo da mi ispune jer je razočaranje s odgodom nadvladalo razum i razmišljanje...nema veze.
    držim palčeve da kreneš i da bude dobitni,a proletjet će i tih 10 dana
    Posljednje uređivanje od hrki : 12.11.2012. at 12:13

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

držim palčeve da kreneš i da bude dobitni,a proletjet će i tih 10 dana

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

da li ja mogu nekako provjeriti,nazvati za nalaze hormona?
    zanima me kakvi su...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I mene to zanima...stvarno bih voljela znati kakav je nalaz...ovako moram cekati da prikupimo jos pretraga,pa tek na iduci 3dc ici gore i iscekivati da mi zbog 100% loseg nalaza kaze:čestitam ,vaša majka ima zapravo sina!:-S

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    sad kad budeš išla traži da ti potvrde za prošli put, neće biti problema.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tamo stvarno nema problema sa putnim nalozima.
    Muma ne treba za pregled, samo za postupak.
    Ja prosli put vadila hormone, a trazili i uputnicu za pregled....a nisu me ni pogledali.
    Nema veze, zvala sam doktora da pitam jesu hormoni u redu, reka je sve ok, kreććeeeemo po bracu ili seku !!!
    ps. ja se već uvjerila da sam od idućeg mjeseca trudna pa počela smišljat imena........

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Tamo stvarno nema problema sa putnim nalozima.
    Muma ne treba za pregled, samo za postupak.
    Ja prosli put vadila hormone, a trazili i uputnicu za pregled....a nisu me ni pogledali.
    Nema veze, zvala sam doktora da pitam jesu hormoni u redu, reka je sve ok, kreććeeeemo po bracu ili seku !!!
    ps. ja se već uvjerila da sam od idućeg mjeseca trudna pa počela smišljat imena........
    šta moram dr a zvati? za nalaze?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Afraid, držim ti fige da čim prije guraš kolica sa kikačima! Za Petrovu 3 se ne morate naručiti za vađenje krvi, ali nalazi se čekaju tjedan dana tako da si to uzmete u obzir. Što se tiče varikokele, mislim da je operacija nepotrebna... Mi nismo išli na operaciju, a odmah u prvom postupku nam je biologica radila ICSI koji je bio odličan!

Muma, još par dana i postupak!

Ja bih na vašem mjestu pokušala nazvati dr. da provjeri nalaz ako je ikako moguće da ne čekate u neizvjesnosti idući ciklus. Meni je prije ljeta tako prošao čitav mjesec kada sam bila uvjerena da nema više ništa što bi nam poremetilo plan i da sigurno krećemo u postupak, no kad sam došla 3 dc dr. je na minutu pogledao nalaz i rekao da se vratim nakon kompletne endokrinološke obrade. Bilo bi mi puno lakše da tih par minuta nisam čekala čitav mjesec...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

123beba za junacka srca sutra

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro! evo jučer dobila M i danas ću kasnije oko 13h zvati i vjerujem da smo sutra gore i da počinjemo s pikanjem
    ide još netko sutra?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

medonija sretno sutra!
    meni treba info o vadjenju bete na vv. kad se moze vaditi, koliko se ceka nalaz, dal se nalaz moze dobiti mailom/na tel?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala bubekica!

uh, sad sam tek skužila, 123beba nadam se da upravo slušaš srčeka!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bubekica, betu na vv vadis oko 8 ujutro i onda čekaš do cca 11 kada te dr prozove i kaže ti rezultat. Tako i za prvo i drugo vađenje.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

123beba ti cekas na UZV? hvala na info, vidim da cu morat dobro izvjezbat zivce za prezivjet ta 3 sata...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Afraid, držim ti fige da čim prije guraš kolica sa kikačima! Za Petrovu 3 se ne morate naručiti za vađenje krvi, ali nalazi se čekaju tjedan dana tako da si to uzmete u obzir. Što se tiče varikokele, mislim da je operacija nepotrebna... Mi nismo išli na operaciju, a odmah u prvom postupku nam je biologica radila ICSI koji je bio odličan!

Muma, još par dana i postupak!

Ja bih na vašem mjestu pokušala nazvati dr. da provjeri nalaz ako je ikako moguće da ne čekate u neizvjesnosti idući ciklus. Meni je prije ljeta tako prošao čitav mjesec kada sam bila uvjerena da nema više ništa što bi nam poremetilo plan i da sigurno krećemo u postupak, no kad sam došla 3 dc dr. je na minutu pogledao nalaz i rekao da se vratim nakon kompletne endokrinološke obrade. Bilo bi mi puno lakše da tih par minuta nisam čekala čitav mjesec...

123 beba hvala ti na info i savjetu...ne znam broj od doktora.sta mislis ako nazovem sestre tamo na 2353-907 hoce li mi one moc rec nalaz?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    šta moram dr a zvati? za nalaze?
    E draga ja zvala cisto da saznam jel idem u postupak ili ne, moram organizirati smjestaj i muz mora uzeti godisnji, pa nisam tila doći tamo i vratiti se doma bez postupka.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Afraid prvotno napisa Vidi poruku
    123 beba hvala ti na info i savjetu...ne znam broj od doktora.sta mislis ako nazovem sestre tamo na 2353-907 hoce li mi one moc rec nalaz?
    ne mogu ti reć nalaz sestre jer dolazi direktno kod dr. u kompjuter, ali ako nazoveš njega on će ti reći.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A koji je njegov broj?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

2353906

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Broj ti piše na 1. str ove teme... Ja bih pokušala baš njega nazvati.

Što se tiče čekanja moje je svaki put prošlo super jer smo otišli na kavu. I tako sigurno već znaš cure koje su s tobom bile na transferu

Mi imamo jedno srceko I sve nam je super jedino mi je desni jajnik povećan pa mi je dr rekao da se okanem usisavanja, peglanja i sličnih aktivnosti

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

123beba super vijesti! vecina curka koje su bile sa mnom na transferu nisu iz zg, tak da trazim zrtvu. bum vidjela.

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

123beba ne brini se za povećani jajnik, bude ti se vratio u normalu za tjedan dana...meni su oba jajnika bila povećana

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Broj ti piše na 1. str ove teme... Ja bih pokušala baš njega nazvati.

Što se tiče čekanja moje je svaki put prošlo super jer smo otišli na kavu. I tako sigurno već znaš cure koje su s tobom bile na transferu

Mi imamo jedno srceko I sve nam je super jedino mi je desni jajnik povećan pa mi je dr rekao da se okanem usisavanja, peglanja i sličnih aktivnosti
    Posljednje uređivanje od mirelaj : 13.11.2012. at 15:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •