cure, znam da je netko nedavno pitao za radno vrijeme u prosincu... pa evo info koji su danas sestre rekle... zadnji radni dan im je 21.12. Nažalost ne znam kad se vraćaju.
cure, znam da je netko nedavno pitao za radno vrijeme u prosincu... pa evo info koji su danas sestre rekle... zadnji radni dan im je 21.12. Nažalost ne znam kad se vraćaju.
[QUOTE=123beba;2273239]cure, znam da je netko nedavno pitao za radno vrijeme u prosincu... pa evo info koji su danas sestre rekle... zadnji radni dan im je 21.12. Nažalost ne znam kad se vraćaju.
Zvala sam dr A i rekao mi je da i ako nalaz bude los ionako moram doc na 3 dc po eventualnu terapiju,pa eto...ma cekat cu,pa sta bude...osjecam da ce bit los zbog tableta za epilepsiju koje pijem....
danas,9.dan od transfera ja se dobro osjećam i ne osjećam nikakve tegobe...niti bolove,niti grčeve, niti imam kakve iscjetke...moje nade su malo splasnule...bojim se da će i ovaj puta biti negativan ishod svega toga....šmrc...
![]()
Richy samo hrabro...bit ce sve dobro... ja sam se jucer lose osjecala ali danas je vec bolje
draga Richy, ja sam se čitavo vrijeme (a posebno zadnjih tjedan dana prije vađenja bete) super osjećala i mislila da ništa od toga svega pa kad evo vidiš da sam se prevarila... ništa ne brini! Sve će biti odlično, a za par dana ćeš se i uvjeriti sa nekom lijepom brojčicom!drži se!
evo da i ovdje javim. ja danas malo brljavim, zvala sam dr. a., on sav sretan, kaze da je implantacija, a mene strah da se m probija kroz utrice, malo mi je kasno za implantaciju, danas je 7dpt 2 blastociste...
mativa,123beba...curke hvala vam od srca na podršci i potpori!!Ljubim vas!!Riječi vam se pozlatile!!
![]()
ja sam od danas pikalica, jejiii! dobili 3 menopura dnevno i u ponedjeljak na prvu folikulometriju.
rekao mi je da od prekosutra počnem stavljati i one natrijtetrabolat vaginalete, ali sam ga zaboravila pitati da li se one stavljaju navečer prije spavanja ili svejedno ili...? kako ste vi stavljale?
stavljaj ih navečer i obavezno si stavi pravi uložak (ne dnevni) jer kad se rastope postanu jako tekuće.
Medonija, obavezno ih drži u frižideru jer ih inače nećeš moći staviti. I naravno, sretno sa pikanjem i čitavim postupkom!![]()
Samo da pitam, ...da li vam se desilo da nije bilo natrii tetrab. na VV? Ja imam 4 kom doma u fridgeu, ali ih moram pripremiti za postupak pa ne bih htjela da mi je frka panika ako ih ne bi bilo...
Muma, ne znam od kud si, no ja ti imam isto 4 vaginalete pa ti ih mogu dati...ako si za šalji pp da se dogovorimo di se nademo
![]()
Drage moje, evo i mene malo. Danas popila zadnji yasmin i sad cekam vjesticu. Nadam se da ce brzo i da sam pocetkom iduceg tj na vv. Jos da su mi nalazi hormona dobri nitko sretniji od mene jer to znaci da krecemo po bebu.![]()
Od yasmina sam stalno gladna, cicke broj vece, muka mi svakodnevno, dobila neke cudne akne. Bas bljak bljak. Nadam se da se necu i iduci mjesec druzit s njim.
Svima vama sretno u vasim borbama.![]()
Strašna, hrki hvala cure. Nisam znala da ih samo oni imaju. Nije bitno, samo da ih ja udomim!![]()
Stigao mi je nalaz od brisa.Nema ureaplasme!!!!!
Jos samo hep. i hiv markeri i mogu 3dc na VV...
Cure koje ste bili samo na stimulaciji klomifenima, molim info. Nakon 3. dana ciklusa kad se ide na prvi pregled, kad je slijedeći? I od kojeg do kojeg dana se piju?
Od 3. do 7.dc piješ klomiće, prvi pregled je 8.dc, a nakon toga ti doktor kaže, ovisno o tome kako izreagiraš. Mene je jednom zvao ponovno 10.dc, a drugi put kad sam pila klomiće zvao me 8.dc pa 11.dc jer nisam tako dobro reagirala.
Cure jel zna tko kako se zovu vitamini za trudnice koje preporučuje dr. A? Rekao mi je, ali nije napisao, a ja zaboravila. Nešto na p ali nije prenatal. Jel za to dobijemo recept ili sami kupujemo?
123 beba meni je dr rekla prenatal i folic tablete...ne znam da se nesto drugo daje ja pijem to dvoje od prvog uzv- a.
joj greska napisala sam folic umjesto folacin tablete![]()
Znate li za kakav povoljan apartman u blizini bolnice? U moje vrijeme su bile one kuće oko VV, sve na sobe. Ovaj put mi treba apartman jer nas je dvoje plus dijete od 4 godine. Vjerovatno cu ga trebat na nekih 7 dana, pa ako tko zna neka mi, molim Vas javi na pp.
Evo mene, danas bila gore. Večeras štoperica, i u subotu punkcija. Nije bilo doktorice, pa me pregledao dr A, i to u svom stilu...na pitanje hoće bit šta..rekao je ma bit će! I eto....niš ne znam, osim da će bit...a možda je tako i bolje![]()
Strasna samo hrabro.....
Jo, hvala ti, to su te![]()
Strašna, držim fige za što bezbolniju i što uspješniju punkciju! Sretno!
Strasna sretno u sub. U mislima s tobom... vjerujem da ce sve biti ok.![]()
Oooo hvala cure, bez vas bi sve bilo mnogo teže i bolnije....![]()
Strašna ,sretno u subotu da punkcija bude što bezbolnija
Drage moje, evo za mene nema nade, napravila sam test i negativan je...uz to jos mislim da cu svaki tren dobiti mengu, tako da ce i zadnja trunka nade nestati. UZAS!!!
mativa ja krvaruckam vec 3 dana, jutros test negativan, dr. a. rekao da dodjem u pon vaditi betu...
bubi, mativa , cure ako ovaj put nije uspjelo- slijedeći hoće!! nema posustajanjaal još nije sve gotovo!!
strašna- sretno!!
Arlena hvala na podrsci... Bubekica drz mi se...nadam se da ce sljedeci put za nas biti uspjesan!
A ne, ne cure! Bubekici nije ništa i očekujemo barem jednu mrvu...do bete nema ni govora o drugi put...
mativa, i tebe ne priznajemo dok beta ne kaže svoje ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mativa, bubekica ima nade dok beta ne pokaže svoje, cure držite se...šaljem vam puno dobrih vibrica
evo da javim da sam jutros dobila vješticz i da sam sutra gore!
u 8 sati...
nadam se da će sve biti ok i da ulazim u postupak....tj da od nedjelje postajem pikalica
sanda sretno!
curke, ima koja da je bila nedavno na FET-u na VV? zanima me procedura.
sanda sretno sutra da napokon krenes po svoju mrvicu![]()