svima hvala za podršku![]()
Bubekica hvala na odgovorima
2hope nema na cemu. nadam se da ce ti vv donijeti srecu i drugi put!
Sanda-good luck
Andi-welcome to club!I ja sam ovdje skroz nova.Tek sam dva puta bila na VV...
Evo cekam vjesticu.Trebala bi doci 28og ali danas sam na dnevnom ulosku primjetila onako tamniju krv.Trag uzak a dugacak oko 4cm...Stavila sam sad pred noc normalni ulozak.Ako bude jarkije crveno sutra ujztro mogu li to smatrati 1dc?...
Izluđuje me to odrađivanje 1dc od kad imam pcos...
Dok sam bila zdrava odmah 1dc je bila poplava...
zvala sam lab OPLODILA SE!!!!!!
jooj presretna sam!
zaboravila sam šta mi je sestra rekla za utriće...prije transfera,da ih stavljam ili popijem...mislim da mi je rekla da ih stavim ali malo ranije...
Sanda super za stanicu, neka ti VV bude dobitan!!!!
da, stavi ih ranije da se stignu rastopiti, sretno sutra
sanda1979, Čestitamo ti na oplođenoj stanici. Ja sam utrogestane vaginalno stavljala ( naštimaj si vrijeme da si uvijek slobodna ujutro, jer su ti obično pregledi ujutro, ja ih inače stavljam u 4.30 pa u 12,30 i u 20,30, i još ih stvaljam bez obzira što sam u 11 tjednu trudnoće,
sanda1977, vidim da isto imaš povišen TSH, obavezno nakon mjesec dana kontroliraj TSH, mi ti držimo fige za sutra da se tvoja hrabra mrvica ugnjezdi lijepo u tvoju trbu![]()
Posljednje uređivanje od mirelaj : 27.11.2012. at 09:58
sanda1977 Evo nas opet, krivo sam pročitala za tvoj TSH, baš se sad glupo osjećam
Posljednje uređivanje od mirelaj : 27.11.2012. at 10:05
Sanda bravoooo!!!!
afraid jel krenula m?
sanda super!
A nemam ti pojma.Puno veci trag nego jucer.kao ping pong loptica...ima krvi,ali je tamnija..
Zvala na VV da se narucim i sestra me sprasila ko balavicu,da je to iscjedak,a ne M...:@
Cekam jos sutra bemu miša pa cu vidit.
Bilo bi super da dođe jer bi onda u petak isla i nemam tad obaveza...
Afraid, eh tako ti je i meni jednom bilo, prvo nešto tako baš laganini pa sam čekala pravu mengu i dok je to krenulo i dok sam došla gore, doktor je rekao ako se dobro sječam da je sve krenulo i da je kasno za postupak!!!! i tako je opet propao jedan ciklus
Sanda1977 super za stanicu,šaljem ti puno ,puno vibrica da se lijepo ugnijezdi kod tebe
Richy,brdo vibrica za UZV , sretno
Svim čekalicama bete da brojčice budu ogromne
Muma i Afraid da krenete u postupak i da bude dobitan![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 27.11.2012. at 13:25
Iako mi je ciklus neuredan sutra bi trebao po kalendaru doc..25ti dan
Boli me briga,sutra zovem i govorim sestri da mi je 1dc i bok!Pa ionako idem gore da mi dr.A kaze kakvi su hormoni i sta dalje...sta,pa po tom sto trebam obavit mogu doc i 15ti dc...
Sanda1977 sretno sutra!
hrki hvala draga!
Meni danas krenula m i u četvrtak sam gore, napokon!!!
E sad pitanje, ja sam kod doktora a njega nema u četvrtak...hoće li mi doktorica dati lijekove?!
Znaš da nikakvih pravila nema, četverostanični ili blastica, simptomi-nesimptomi....držim ti palčeve!!!
Sanda, vidimo se sutra onda gore... sretno ti! Držim fige da bude uspješan transfer sa krasnom betom za 2 tjedna!
Medonija, sretno! ~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu i da vrijeme do 12.12. proleti! Inače, i ja sam vadila betu 18 dnt... jedva sam dočekala!
Muma, sretno sa svim što je pred tobom! Da prvi bude uspješan!
Richy ~~~~~~~~~~~~~~ za petak!
Afraid, bolje ti je i doći ranije (2 dc) nego propustiti ciklus... a uvijek kada dođeš možeš dr reći kakav ti je bio koji dan pa neka on odluči kako je najbolje. Ja sam došla 2 dc i onda sam dobila lijekove koje sam krenula pikati idućeg dana...
Strašna, niti ja nisam imala simptoma (čak niti sada nemam nekakvih posebnih) pa je sve ok! Nema predaje! Bebica je tu i to ti samo još beta treba potvrditi... nemoj brinuti zbog simptoma! Sretno!
e i sad samo jedno pitanje... zna li tko jel sutra gore gužva jer bih ja trebala na uzv a ne znam kad otprilike da dođem... eto, ako tko zna koliko je otprilike punkcija i transfera bila bih zahvalna za info...![]()
Sanda1977...svu sreću ti želim sutra i da se mrvica čvrsto primi za mamicu!!!
Hrki...123beba...šaljem vam pregršt virtualnih hugićaaaa!!!
Strašna...držim fige da beta bude veeeeelika!!!![]()
Sanda zelim da se mrvica sutra cvrsto primi za mamicu i ne pusta te narednih 9mj.![]()
Evo dođem s treninga sad i na ulosku koji sam stavila prije treninga mi je sad normalna krv...znaci ipak mi je bio danas 1dc...a bas me briga.Ici cu u petak na 4dc...ionako sumnjam da su mi hormoni ok...nista ziher od pistupka dok to ne sredim...vidjet cete...
Jel ide koja u petak tamo?
Hvala vam svíma,nadam se da ce šve biti ok kad dodjem sutra,da se lijepo razvíja! Putujemo u 2 sata,a ja ne mogu ni zaspati...idem po svoju mrvicu!
Večer svimaskroooz sam nova ovdje... probala sam odoljeti da se ne registriram, al ne mogu... teško mi je samoj iščekivati 7.12. za beturinu....ima li itko da je bio kod dr.A. 21.11. na transferu?
Pozdrav svima!
Evo da se i ja uključim, nije me bilo jedno vrijeme i u meduvremenu se svasta dogodilo
Iza nas je 1.postupak - punkcija 5 stanica, 4 bile za oplodnju (IVF/ICSI),jedna nezrela. Na kraju nam ostao jedan dvodnevni četverostanični zametak koji je vračen i sad se nadamo najboljem
Sretno svim trudilicama i čekalicama, nek nam je kraj godine plodan, i pod bor najljepši poklon![]()
Cure dobro nam dosle ovdje!I ja sam nova i lakse je kad ima netko tko te tocno razumije...
Idem u petak u 11h napokon saznat situaciju s hormonima...
Hvala svima na dobrodošlici.... kako sam nova, samo kratko- kasno se udala, nakon 2.god. čekanja napravili sve pretrage... sve u redu kod nas, ali bebe nema... na VV prvi put sam bila 3/12. menopuri, 1 JS, koja se oplodila, ali se nije dijelila2.pokušaj 6/12. clomipheni-ništa-osim što me luđački boljela glava i nisam dobila nakon toga 2.mj., 19.11.2012.punktirano 6, jedna mrvica vraćena 21.11. i sad čekamo 7.12..... prva 2-3 dana me pikalo u jajnicima i 4-5 dan sam osjećala kao da ću dobiti
a sada više nemam ama baš nikakve simptome..... da li je to normalno???? E,da.... puuuno sreće svima.... dok se ne uhodam i ne pohvatam tko je u kojem dijelu postupka
![]()
Pozdrav!
Evo i mene sutra gore, 3.dc. Držite palčeve da dobijem napokon te lijekove jer mi m nešto brljavi - postala skroz slaba za 2.dc, pitam se hoće li je sutra uopće biti; i hoće li to biti prepreka dobivanju lijekova. Uglavnom, strepim i nadam se da postajem pikalica!
Šaljem vam vibrice za lijepe vijesti, kvalitetne punkcije i odlične transfere, i narvno, pozitivne bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jedno pitanje-s obzirom da imam pcos i ciklus koji je nekad 35 dana,pa sad 24 dana..to bi znacilo da su i hormoni u komi jel?
Jeli ikoja id vas sa ovakvim problemima odmah nakon sto je dobila nalaze hormona krenula dalje sa pistupkom ili ste sve morale popravit hormone prvo terapijom?
evo da kažem da sam čuvalica dvodnevnog petostaničnog embrija!
biologinja je rekla da je odličan embrij!
sanda odličan 5!![]()
Jeeeeee.... sanda sretna sam zbog tebe.
Svim novim curkama, dobro dosle.
Cekalicama i trudilicama puno strpljenja zelim.![]()
Sanda sad samo odmaraj i cuvaj svoju mrvicu... nove curke samo hrabro
sanda super!
afraid ukoliko je stanje s hormonima klasicna slika pcos-a (lh visi od fsh) za to ti nema nikakve terapije. obicno se prije postupka koriste kontracepcijske jedan (ili vise) ciklus kako bi se jajnici "primirili" i kako bi stimulacija bila sto uspjesnija. predlazem ti da ne razbijas glavu dok ne dobijes sve potrebne informacije, a dobit ces ih u petak.
i za kraj - mozda nije moje da komentiram i dijelim packe, ali molim vas da na ovoj temi vibrice i postove koji se sastoje samo od smajlica izbacite, kako bi nam svima tema bila sto pregledlenija i informacije sto lakse dostupne. za sve ostalo imamo odbrojavanja, na prije zaceca i na potpomognutoj.
danas je gore bila jedna punkcija i dva transfera!
cure....sretno!
pun mjehur me izludio danas....mislim da mi je to najgore....punkcija je majka naspram držanja punog mjehura!
Sanda, bravo za mrvicu!!!!
Novim damama želim dobrodošlicu i ispunjenje svih želja!!!!! Sretno
Ja sam danas uspjela nadmašiti samu sebenadobudno sam došla gore i čim sam zakoračila na 2 kat sjetila sam se da moja povijest bolesti, uputnica i zdravstvena stoje na stolu u boravku
))) I tako, moram doći u petak opet donjeti uputnicu.
inače, moja mrvica dobro napreduje, jajnik se smiruje i dr kaže da je sve super!
![]()