BigBlue vjerujem da će biti velika beta jer na kućnom testu se praktički prvo pojavio +, a tek onda kontrolna crta![]()
BigBlue vjerujem da će biti velika beta jer na kućnom testu se praktički prvo pojavio +, a tek onda kontrolna crta![]()
Možda ćeš ponavljati moj scenarij
Javi rezultate!
Nov@ - baš mi je drago da si se javila! Nadam se drugačijem nalazu ß!
Da ne zachatavam dalje temu koja bi trebala biti informativna, želim vam sve najbolje, a i za dobre i za loše vijesti se možete javiti na Odbrojavanje. Lakše je kad se podijeli. Sretno!
Posljednje uređivanje od BigBlue : 10.12.2012. at 11:11
evo da i ovdje napišem betu 188,4...na 12 dnt.....![]()
drage rode,
evo da sam se i ja priključim.
danas sam zvala VV, 17.12. sam naručena kod dr a.
zanimaju me vaša iskustva, rade li se kod njih sve pretrage (osim onih u petrovoj), kakva im je usjpešnost?
to ne mogu nigdje naći.
iza nas je 3,5 godine tuge i borbe2 lpsc i 1 histeroskopija, zadnje neprohodan desni jajovod...
hvala svima unaprijed na info.
Medonija Sanda1977.... Trudnicečestitam!!!!!!
sanda1977 juhuhuhu
Ja sam sutra na punkciji, nadam se istom scenariju poslije Božića![]()
Najprije Sanda1977, Medonija, čestitam od srca!!!!!!
Stigao i moj nalaz,beta je 0...
Sada odmor i onda u nove pobjede sljedeće godine...![]()
Cestitam Sanda1977 i Medonija... nase drage trudnice
Nov@
Odmori i dušu i tijelo, uživaj u blagdanima, pa hrabro naprijed u 2013.!
Jel može netko pitati kad je g.o.?
Pretpostavljam 24.12.-06.01., iako su i badnjak i subota 22.12. po meni upitni...
Samo toliko? Nekako mi se čini da su prijašnjih godina to imali duže, ili?
Moze mala pomoc? Ima li tko direktan broj telefona od doktorice ili zovem sestre pa me spajaju njoj? Hvala!
Bok svima!!
Imam jedno pitanje!? Da li možda netko zna, da li se subotom može doći na pregled, da li je dr.gore? Ja moram doći na drugi dan ciklusa, pa ne znam što ako dobijem u petkom? Četvrti dan mi je već prekasno!
lina ako dobijes u petak ujutro, zovi, narucit ce te da dodjes u subotu, a ako dobis kasnije tokom dana (kad ti se vise nitko nece javiti na tel), samo dodji u subotu ujutro, javi se sestrama i reci kad si dobila.
Hvala bubekica! Tako ću i napraviti!!
Ja ću samo prijaviti loše vijesti - punkcija je prošla ok, ali od 12 folikula nismo dobili ni jednu jedinu js!!! Doktor i doktorica su ostali šokirani i ne znaju u čemu je problem jer su folikuli lijepi a AMH odličan. Isti scenarij se ponovio već 2. put! Slijede dodatne pretrage hormona pa ćemo možda svi biti pametniji.
Muma, tužne vijesti
Ali ovakav nalaz je uistinu šokantan. Jesu li išta drugo rekli? Bilo kakava objašnjenja?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2700670/
Muma, pročitaj si ovo, ne znam kakav si protokol imala? Možda je ovakva kombinacija Gonala i Menopura opisana u linku plus vrlo kasno uvođenje cetrotida bolja za tebe...
MOžda je ovdje tajna ovog potpunog neuspjeha stimulacije...................... pokaži to doktorici, ali bih svakako i otišla o drugo mišljenje......
drage moje, planiram uskoro novi postupak na VV tj upisati se za novi postupak. Koliko se čeka red za lijekove zna li itko?
Doktor kaže da postoji blokada negdje u hormonskoj spregi estrogena. Rekao je koji bi to hormon mogao biti u pitanju ali ga je izmrmljao više onako za sebe. Kaže da sam mu ja druga u njegovom radnom stažu kojoj se to događa. A prva cura je ostala prirodno trudna ciklus iza stimuliranog pa nisu nikad ni otkrili u čemu je točno bio problem. Baš se jadno osjećam, sve to izdržiš samo da se imaš nečem nadati iduća 2 tjedna, a onda kad čujem NULA - ko da mi je opalio šamar...
Kadauna, 3-6 dc 2 gonala, 7-13 dc 3 gonala, 8-13 dc cetrotide i prekjučer navečer 2 decapeptyla. Punkcija na 15.dc
meni radi BB, aj pogledajte ovaj link:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti...eport=abstract
ili ovaj
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti...?report=reader
ako ništa, ukucajte u google:
"Empty follicle syndrome—Still an enigma"
Muma draga....strašno! Ne znam šta bi rekla, osim da se držiš!
Muma draga prestrašno i ovdje ti šaljem jedan virtualnidrži se
Posljednje uređivanje od hrki : 12.12.2012. at 00:10
Muma što ti je bila štoperica? 2 Deca?
Nemoj se ljutit i odmah se unaprijed ograđujem, ali ja sam čula za jedan slučaj gdje se greškom nije aplicirala štoperica 36 sati ranije već gonal i sve stanice su bile prazne nakon punkcije.
Ne kažem da se to dogodilo kod tebe, ali moje je mišljenje da štoperica nije bila dovoljna ili nije odradila svoj posao ovdje.
muma, tako mi je žao... nadam se da će ti nalazi hormona jasno pokazati u čemu je problem da dr. može što prije i efikasnije odrediti terapiju koja će tebi biti dobitna...Drži se i ne daj da te ovo obeshrabri!
Da, dobila sam 2 decapeptyla koja sam si sama dala, ali bilo je školski ako mene pitaš, ni kapi krvi, pod 45%, ni masnica, ma ni točkica poslije. Samo peckanje kad sam drugi uštrcala.
Zar nije funkcija štoperice da js sazriju do kraja -kako bi onda bilo moguće da ih uopće nema? Kakvih-takvih? (bez brige, ne moraš se ograđivat, sve slušam i čitam, imam uha ko slonić Dumbo). Čak sam naišla na inf da agonisti nekima ne odgovaraju kao stimulacija i da nije stvar u tome da nema js u folikulima nego su js zaljepljene za stijrnku folikula pa se ne uspiju aspirirati!?![]()
Muma pročitala sam kaj ti se dogodilo , prestrašno.
Jeste li mjerili razinu estradiola u krvi? To se nekad na VV radilo neposredno prije punkcije. Dr bi trebao imat te informacije u tvom kartonu (ako si vadila,naravno).
Da li ti je decapeptil bio štoperica i u prošlom "praznom" postupku?
Meni se čini da je tu problem - štoperica bi trebali biti nešto jače od decapeptila.
trudyc estradiol se na vv prati od 3dc kad se krece u postupak do dana punkcije... ostalo nek muma odgovori![]()