Stranica 121 od 191 PrviPrvi ... 2171111119120121122123131171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,001 do 6,050 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prolaktin normalan, nekoliko puta! I pod stresom mi je bio ok!
    Estradiol prije postupka <73, pa negdje u toku postupka 227, a zadnje mjerenje 12.dc ne znam - nisam vidjela. Pitala sam ga ja za taj snižen estradiol, i on je rekao da nema veze što je niži. Hrpa cura ne bi išla u postupak da se tog držimo. Kaže da je blokada u nekon segmentu iznad stvaranja estradiola.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I da, prvi put je bio Brevactid, pa isto ništa!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hm, nešto drugo je onda u pitanju. Držim ti fige da saznaš što. Stimulacije trenutno stvarno nemaju smisla.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Muma, kažeš segment iznad stvaranja estradiola, da li ti je možda spomenuo mogući metabolički blok sinteze kortizola?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nije to ljube, promrmljao je to više onak za sebe, ali je rekao da se stvara iz kolesterola, pa sam ja prosurfala da bi to možda mogao biti androstendion. Ali ne mogu biti ziher. Ne znam što još dolazi iz kolesterola, a iz toga onda nastaje estradiol?!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

HITno mi treba broj moba dr pavan jukic. Zovem je na vv cijeli dan i nejavlja se. Molim na pp.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jedno pitanje....zašto se prva beta vadi na 16 dnt? i sada opet moram u ponedjeljak vaditi...to bi bio 19 dnt.....mislim da s u ostalim bolnicama vadi 14 dnt....uglavnom dr A kaže za moju današnju betu-e takve bete volim i da sam one dvije ranije izvadila i da mu te ništa ne znaće...i uh...u ponedjeljak opet....
    Posljednje uređivanje od sanda1977 : 14.12.2012. at 15:43

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Beta se na vv vadi 18-i dan od punkcije bez obzira na dan transfera. Ceka se toliko dugo kako bi se odmah vidjelo dal je beta visoka ili ne. Upravo zato ti je i doktor rekao da su ove dvije vadjene prerano. Mozes uvijek rano vadit betu, ali ces MORATI izbaditi i ove kasnije kako bi se vidio rast i velicina.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Beta se na vv vadi 18-i dan od punkcije bez obzira na dan transfera. Ceka se toliko dugo kako bi se odmah vidjelo dal je beta visoka ili ne. Upravo zato ti je i doktor rekao da su ove dvije vadjene prerano. Mozes uvijek rano vadit betu, ali ces MORATI izbaditi i ove kasnije kako bi se vidio rast i velicina.
    aha...hvala....

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jos nista od br moba. ugl problem je taj sto mi je danas 1dc i ja sam je trebala zvati da je pitam kada da pocnem piti kontracepciju. Obzirom da je neuhvativa cijeli dan ne znam mogu li se samo pojavit sutra gore i gnjavit je. Il da probam zvati gore ujutro? Il nije kasno da je zovem u pon, 4dc? Uzas koja zbrka

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja sam jučer bila gore skroz smotana i uzbuđena oko svega pa sam zaboravila pitati u koliko sati trebam doći na uzv,možda je i rekao ali ja stvarno pojma nemam
    na nalazu od ß mi samo stoji "uzv 21.12.2012" ne piše ukoliko sati...
    zna li netko ima neko uobičajeno vrijeme kad se dolazi na uzv ili? kad ste vi išle? ili da zovem u ponedjeljak sestre...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da li netko od vas ima iskustva sa endometriozom i stimuliranom postupku IVF-a ? Dr A. mi predlaže da ne gubimo vrijeme (AMH mi je 4,4, endometrioza se vratila na lijevom jajniku koji prije nije bio obuhvaćen, desni mi je prilično odstranjen) i da krenemo sa stimuliranim IVF-om iako postoji mogućnost da se od stimulacije endom. poveća.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jučer bila gore skroz smotana i uzbuđena oko svega pa sam zaboravila pitati u koliko sati trebam doći na uzv,možda je i rekao ali ja stvarno pojma nemam
    na nalazu od ß mi samo stoji "uzv 21.12.2012" ne piše ukoliko sati...
    zna li netko ima neko uobičajeno vrijeme kad se dolazi na uzv ili? kad ste vi išle? ili da zovem u ponedjeljak sestre...
    Mene je za UZV naručio uvijek na poslije 10 sati!!!
    uvijek možeš zvat sestre pa da budeš sigurna ! sretno

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Medonija, ja sam isto svaki put za uzv gore bila oko 10. Taman kad završe u sali i brzo onda idu uzv... Sretno!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala na odgovorima! mislim da ću dan prije zvrcnut da vidim koliko ih imaju za transfere i punkcije da znamo otprilike jer muž mora izlazit s posla, pa da ne čekamo baš 2 sata...
    Posljednje uređivanje od medonija : 16.12.2012. at 07:56

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na odgovorima! mislim da ću dan prije zvrcnut da vidim koliko ih imaju za transfere i punkcije da znamo otprilike jer muž mora izlazit s posla, pa da ne čekamo baš 2 sata...
    šta je tebi dr A. rekao za uzv? da prvi on obavlja prvi uzv ili.......jer sam ja naručena kod svoje soc dr....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sanda prvi uzv obavezno kod dr.a.!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

a da?! a ja narucena 20 kod svoje....ako moram i kod njega...i to cemo obaviti

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam prva 2 uzv obavljala kod dr A., a vjerojatno bih i treći ali su taman tad počinjali godišnji.
    Posljednje uređivanje od kitty : 16.12.2012. at 11:35

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam prva 2 uzv obavljala kod dr A., a vjerojatno bih i treći ali su taman tad počinjali godišnji.
    ja nisam iz zagreba,pa baš ako se ne moram vozati zbog uzv-a i dati 500-600 kn za put.....ali ako moram,nije bed....

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Jos nista od br moba. ugl problem je taj sto mi je danas 1dc i ja sam je trebala zvati da je pitam kada da pocnem piti kontracepciju. Obzirom da je neuhvativa cijeli dan ne znam mogu li se samo pojavit sutra gore i gnjavit je. Il da probam zvati gore ujutro? Il nije kasno da je zovem u pon, 4dc? Uzas koja zbrka
    Draga sandy0606, ja imam broj mob od dr. JP, ali nažalost ne znam kako se šalje PP - nova sam ovdje

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ja nisam iz zagreba,pa baš ako se ne moram vozati zbog uzv-a i dati 500-600 kn za put.....ali ako moram,nije bed....
    nisam ni ja iz Zg. na prvi uzv mislim da ti je svakako pametno ići na VV, a dalje ćeš vidjeti što ti kaže dr. ja sam imala HS pa sam zato morala još dolaziti gore. sretno

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    nisam ni ja iz Zg. na prvi uzv mislim da ti je svakako pametno ići na VV, a dalje ćeš vidjeti što ti kaže dr. ja sam imala HS pa sam zato morala još dolaziti gore. sretno
    ma da,ako on kaže da moram tj da je kod njega praksa da se obavlja prvi uzv kod njega...naravno da ću otići!
    to će mi on sve reći valjda sutra kada mu javim betu....

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sanda, čestitam!!!!! Beta je super, ona se u pravilu treba poduplati za 72 sata, a ne za 2 dana kako sam ja prije mislila. Upoznale smo se u čekaonici, sjećaš se?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja vadim betu na Badnjak...

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ma da,ako on kaže da moram tj da je kod njega praksa da se obavlja prvi uzv kod njega...naravno da ću otići!
    to će mi on sve reći valjda sutra kada mu javim betu....
    sanda cestitke i bas je lijepo cuti ovakve lijepe vjesti...prvi uvz obavezno kod dok.koji je i to radio.. logicno,ja kada sam otisla na VV na pregled i poslje toga otisla kod svog soc.ginica donjela papire i reko mi je posto je sve ok vidimo se za 4 tjedna....tako da kao sto i druge cure kazu najprije na VV na pregled...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    sanda, čestitam!!!!! Beta je super, ona se u pravilu treba poduplati za 72 sata, a ne za 2 dana kako sam ja prije mislila. Upoznale smo se u čekaonici, sjećaš se?
    ej hvala! naravno da se sječam...taj dan sam imala transfer! taman sam bila na wc-u kada si ti odlazila....
    kako je kod tebe stanje?!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja vadim betu na Badnjak...
    a sada sam vidjela ovaj post....držim fige

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    sanda cestitke i bas je lijepo cuti ovakve lijepe vjesti...prvi uvz obavezno kod dok.koji je i to radio.. logicno,ja kada sam otisla na VV na pregled i poslje toga otisla kod svog soc.ginica donjela papire i reko mi je posto je sve ok vidimo se za 4 tjedna....tako da kao sto i druge cure kazu najprije na VV na pregled...
    ok hvala draga

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i ja sam imala prirodnjak, jedna stanica izvadjena i vraćena 2 dan.. taj mi je scenario itekako poznat, jer sam tako i kćer zanijela.....))) pa se isto nadam.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ako ovo čita Katarina iz Zagreba, koja je imala sa mnom i punkciju 5.12. i transfer 7.12. nek a mi se please javi, jer mi nije palo na pamet trazit broj tel::

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i ja sam imala prirodnjak, jedna stanica izvadjena i vraćena 2 dan.. taj mi je scenario itekako poznat, jer sam tako i kćer zanijela.....))) pa se isto nadam.
    želim ti da ti se ponovi scenario

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

ako ovo čita Katarina iz Zagreba, koja je imala sa mnom i punkciju 5.12. i transfer 7.12. nek a mi se please javi, jer mi nije palo na pamet trazit broj tel::
    Evo me , danas sam se registrirala na forum. Kako si i kako se osjecas? Meni je dr. rekla da vadim 1.betu 23.12. pa mi je promijenila na subotu 22.12.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

bananka ne brini. bila sam ja jucer na vv da u miru provedem vikend. dr me prije odlaska u salu primila. od pon uzimam kontracepciju i u 1. mj sam gore. nadam se da ce ovaj ciklus biti sretniji bez komplikacija.
    usput gore je jucer bilo 5 cura ako koja cita zelim im srecu i drzim fige za +.
    obzirom da ima puno novih info a mene nije bilo neko vrijeme svima sretno u cekanju cega god.
    svima

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

To je promijenila na 15dnt jer se u nedjelju ne radi i a drugo vadjenje bete bi bilo na bozic, a tada sigurno nitko ne vadi pa je pomjerila na subotu 22.12. i ponedjeljak 24.12.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    sanda prvi uzv obavezno kod dr.a.!
    evo zvala dr A i rekao mi je da obavim uzv kod svoje dr i da kod njega dođem 8.1. da bi i on pogledao.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

To je onda izuzetak, pretpostavljam zbog godisnjih. Jos i bolje, ustedit ces nesto love i neces se truckat do zg-a. Cestitam na lijepo beti i sretno na uzv u cetvrtak!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bubekica, nije to izuzetak, i ja sam na prvi UZV isla kod svoje ginićke. To je bila samo potvrda da je smjesteno u maternici, jos nije bilo ni otkucaja..tek sam dosla u ZG na drugi UZV.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

anabanana, ne znam da li si vidjela moju poruku u 16.12. u 19:28h, ja sam bila s tobom na punkciji i transferu
    Kako si i kako se osjecas?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anabanana to te bas alebic slao da odes da se potvrdi da je u maternici? koliko sam ja skuzila, to nije praksa, nego se jednostavno ceka odredjeni broj dana (punih 6 tjedana) i dodje se k njemu. mislim da kod sande to pada na njihove godisnje, a vec ima dogovoren termin kod svoje doktorice pa da je zato tako rekao.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mislim da je to zbog njihovih GO na VV. Jer je meni rekla dr. J da se cujemo 7.1.
    Koji dan se najranije moze ici na uzv da se vidi da li je u maternici? to je dr. i meni rekla da se treba provjeriti ako je ß pozitivna

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bananka prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je to zbog njihovih GO na VV. Jer je meni rekla dr. J da se cujemo 7.1.
    Koji dan se najranije moze ici na uzv da se vidi da li je u maternici? to je dr. i meni rekla da se treba provjeriti ako je ß pozitivna
    ma da zbog godišnjih je....svejedno moram 8.1. kod njega

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je u to vrijeme bio dr. L. i ja sam kod njega isla do 15-tog tjedna, ali sam taj 1.UZV obavila u Zadru.Nije bilo godišnjih koliko se sjećam, ali u to vrijeme nije bio ni transfer pod UZV, pa je bilo i malo više vanmateričnih nego sad.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Bananka prvotno napisa Vidi poruku
    anabanana, ne znam da li si vidjela moju poruku u 16.12. u 19:28h, ja sam bila s tobom na punkciji i transferu
    Kako si i kako se osjecas?
    ejj bas mi je drago sto sam te nasla. javit ću se poslije, mala mi visi na komp. igra igrice..

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ovo je bila pp, ne znam zasto je ovdi zavrsila, sorry

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

ovo je bila pp, ne znam zasto je ovdi zavrsila, sorry
    mozda zato sto tek od 10 postova imam pravo na pp. nadam se da sada mogu primati pp.
    SORRY na SVE koje bez veze moraju ovo citati!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

joj anabanana nemoj me plasíti stom vanmaternicom. uh....

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ne plašim, to je tako. jako se smanjio broj otkako se radi transfer UZV.ne budi ka ja..ja uvik mislim da sam u onih 1% kojima se dogodi najcrnje, a nije bas tako

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anabanana ocito dr.a. ima mrvu drugaciju filozofiju. koliko sam primijetila tu po tome sto cure pisu, beta se vadi 18-i i 20-i dan punkcije, a 1. uzv je s punih 6 tjedana- tj. tocno 4 tjedna od punkcije. ovo ne ponavljam radi tebe nego drugima za info

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

joj bojim se te vm imala sam je,skoro zaglibila...nje se najvise bojim. pa valjda bi beta pokazala da nesto nije u redu...!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •