Sve dobre vijesti koliko vidim, čestitam vam ponovno cure i držim palčeve za nastavak!
Jedno pitanje...znam da se prije par dana pričalo o tome ali malo sam u gužvi da sve čitam ...što sve treba pisati na uputnici kad vadim hiv i ekipu? Znam da ne ponavljam krvnu grupu i Rh, ali ne znam za sve ostalo točno...please help![]()
Muma trbaš izvaditi HBsAg, anti HBs, anti HBc, anti HCV - EIA, antitreponemski test i anti HIV 1 i 2.
evo samo da javim moja stanicica se oplodila i doc kaze da je odlicna
danas je transfer bio, sad sam doma sa nogicama u zraku![]()
sivka, nemoj brinuti...mi smo imali 4 oplođene pa nam je dr rekao da ne zovemo i da neka dođemo. Transfer je bio drugi dan i bio je uspješan (eto nas sad 18+2tt)... Sretno!!!!!!!!!!!!!!
Cure, baš se je sad zagužvalo na našem brdu... Svima puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba! Držite se!
Evo me. Morala sam si malo odspavati
Nažalost niš od naše bete danas. Bila je 1,0. Pomaknuli smo se za 0,5 u odnosu na prošli put, ali jbg, idemo dalje.
Iskreno, ovaj put sam mislila da imamo više šanse ne zbog blastice nego jer ovaj put nisam prokrvarila kroz utrogestane k'o prošli put kad sam prokrvarila točno na dan kad sam trebala dobiti, a pošto imam kratke cikluse, ovo je ''uspjeh'' za mene da sam uopće toliko dana uspjela izgurati bez vještice.
Zato svim curama koje imaju i samo jednu stanicu, glavu gore. Bitna je ta 1, ali da je vrijedna.
I svima sretni transferi drugi tjedan (i sutra, ak netko ide; već sam zaboravila kaj sam pročitala).
svima.
Nellie žao mi jeNadam se da će biti treća sreća!
sivka
clematis želim ti da ti 2ww brzo prođu i dočeka te velika brojka!
Strašnabit će za mjesec dana!
Posljednje uređivanje od Muma : 08.02.2013. at 16:27
Nellie, žao mi je... ~~~~~~~ da stvarno bude 3. sreća!!!!
Danas odradila UZV HSG i nalaz totalno neočekivan.......prohodnost=0.Još uvijek procesiram ovaj razvoj situacije. Gin. kaže da nam kao jedina preostaje opcija ICSI.
Nalaz androloga nas dočekao u pošti, ništa neočekivano tj. ništa novo na njemu što nismo znali.
Čeka iduću M i ponovo na brdo.
Svim pikalicama, čekalicama na transfer, curama kojima nije uspijelo
a ostalima da krenu čim prije u postupak.
Hvala!
Napisala sam na odbrojavanju da sad čekamo 4.mj., pa krećemo ili tada ili u 5. ponovno u postupak jer dr hoće ovaj put u stimulirani, pa bumo vidjeli. Rekla je da bi ovaj put išli sa jačom stimulacijom jer sam zadnji put sa menopurima dobila 4 jajne st., a s klomifenima 5, pa bumo vidjeli.
Ma nekaj bu se desilo, kad tad![]()
evo i mene sutra na vv. napokon. nadam se da ce sve bit ok.
svima zelim bezbolne punkcije, uspijesne transfere i velike bete.![]()
bok curke..... oplodila se
vađenje bete je 25. 2.
danas je bila ne guzva nego guzvetina, 8 punkcija, 2 transfera, 3-i su
curke imale smrzlice i 1 inseminacija.... plus kaj ih je dosta bilo na folikumetriji
i koje kakvim pregledima....
eto toliko od mene...
pozzzzz svima....
Bravo cure, baš sam sretna zbog vas! Sad samo čuvajte mrvice i smireno do bete!
marinče i sivka jeli ste svi samnom jutros pričale kod lifta koliko se sječam jeddna od vas je rekla da ima jednu a druga da ima dvije mrvice,ja mislim da ste to bili vi ,potvrdite,![]()
stvarno je danas bila guzva svaka cast dr. a kako je sve to odradio. ja sam bila predzadnja na pregledu i jos uvijek nije izgubio strpljenje sve mi objasnio i uspio me nasmijavati. ma covjek je car.ugl mi dobili terapiju (po 4 menopura) do petka kad sam opet gore. sretno svima...
![]()
mg1975 zasto icsi? nekako mi nema smisla - zasto je uopce radjen hsg ako je sgram toliko los da mora ici icsi? kod nas cim su vidjeli sgram otkazali su hsg.
dr. A je tražio nakon svih pretraga hsg da bude 100% siguran da je kod mene sve ok kako nebi uzaludno radili postupak - neznam što je točno tada imao na umu ali valjda insemi.
Nitko nije mislio da će hsg pokazati to što je pokazao jer svi idu sa pretpostavkom da je samnom sve ok jer smo dobili već jedno dijete prirodnim putem. ICSI predlaže moj gin. koj je nekad radio na MPO-u, valjda zato što je kod nas najveći problem sa volumenom. hsg kao pretraga mi nije bio toliko traumatičan jer me nije ništa boljelo (valjda jer ništa nije prošlo + što sam se psihički pripremila da će biti malo neugodno). Trenutno mi je više koma što stvarno neznam zašto su sada neprohodni.
Vdijet ćemo šta će reći dr. A.
A eto sad bar znamo na čemu smo jer su na početku obrade svi išli sa stavom - imamo već jedno dijete pa da se samo moramo malo više truditi.
Konačno navratih.... samo da vas sve pozdravimvidim da je ovdje živahno, sve pršti od JS
nadam se da ću vam se uskoro pridružiti... do tad svima puuunoooo pozdrava i pozitivnih vibrica....
![]()
Bubekica i Piki, sretno sutra na transferu!!
naravno i svim ostalim curama u postupcima, a posebno čekalicama bete!!
Zanima me kako se "nosite" s transferom na pun mjehur?? sanjala sam kako mi doktor nije htio raditi transfer jer nisam imala pun mjehur!! ali stvarno mi je problem biti punog mjehura!
meni pun mjehur nije problem, od 14-e hodocastim po uzv na puni mjehur pa sam vec navikla. muci me to sto mislim da sam skupila neku prehladu ili infekciju, bridi mi oko pupka - nadam se da cu zbog toga izdrzat sutra![]()
Bubekica i piki sretno sutra!!!
Ruža 82 - meni je prvi transfer bio koma, baš zbog punog mjehura (iskreno meni je transfer gori od punkcije). Počela sam piti već u 6 h, na razgovoru kod biologice oko 8:40 h sam jedva sjedila na stolici koliko mi je bilo sila na wc i sva sreča kaj mi je ona savjetovala da odem nakon razgovora s njom na wc, pa da opet nastavim piti jer je transfer bio oko 9:20 h i stvarno ne znam kak bih izdržala jer ionak slabo zadržavam tekućinu.
Ovaj drugi put sam počela piti tek nakon razgovora s biologicom i popila sam oko 1,5 l tekućine, ali me ona plava sestra optužila da nisam niš popila i da mi je mjehur prazan, a ja sam nakon transfera jedva izdržala na onom krevetu, koliko mi je bilo sila na wc i još sam 4x nakon transfera morala na wc jer je samo išlo i išlo. Došlo mi je da joj svu tu ''tekućinu'' odnesem, pa da vidi kak nisam niš pila
.
Al dr.A je bio super. On je rekao da nema veze i da su embrići tam gdje trebaju biti.
Ružo, nemoj brinuti za mjehur puno... Ja sam od samog jutra krenula piti dosta tekućine i onda mi se dogodilo da stvarno nisam više mogla izdržati jer me je počelo i boljeti... E pa ja sam otišla na wc malo prije punkcije... Biologica mi je rekla da bolje da sam otišla na wc nego da sam jako trpila. A dr je rekao da ništa ne brinem i da je sve ok.![]()
Cure sretno svima!!!!!!
Piki, samo opušteno sutra i da se mrvice prime!!!!!!!!!
cure hvala vam, al eto, muka mi je čim se sjetim![]()
Nisam našla na forumu, pa da vas sve tu pitam.
Da li nakon postupaka pokušavate očistiti organizam od svega mogućeg kaj smo unijele u njega nekim čajevima, biljnim pripravcima, postupcima, ... ili čekate da se sam očisti koliko može do sljedećeg postupka?
Curke pozdrav i molim vas da odgovorite.Još prošli mjesec sam izvadila hormone i sad čekamo 21 da MM obavi spermi.jer se morao naručiti,koliko čemo čekati taj njegov nalaz.