~~~~~~~~~~~~ za velike bete za 2 tj.
jučer punkcija odrađena... 10 js... bravo za mene... danas zovem labos... da vidimo kako napredujemo....![]()
Tanja, ~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Nadam se da ste se danas uspjele sve izboriti sa snijegom i da sad još samo čekate svoje mrvice!!!
Javite čim prije koliko kikaca očekujemo!![]()
Cure sretno svima evo malo ~~~~~~~~!!
Ružo moja sretno ti sutra na transferu!![]()
Sivka, hvala puno!!
Bubekica kako je prošlo odmrzavanje??
piki, bubekica, sivka, ruža82, tanja1 sretno!!! Želim vam lijepe bete!
Vraćene 2 mrvice+ 1 zamrznuta!
Nakon cijele drame sa snijegom i putovanjem sve prošlo OK. Beta 25.2.
tanja1 i ruža82 sretno sutra
tina_julija ~~~~~~~~~~~~ za punkciju!
piki![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za VELIKUUUUUUUUUUUU betu 25.2.![]()
Joj, sva sam nespretna kad sam jako sretnazaboravih našu dragu Bubekicu napisati prije nego sam postala odgovor...
piki i Bubi, želim vam da se vaše mrvice smjeste kod svojih mama i da ove godine imate najljepše poklone za zimu!![]()
123beba hvala punooo!![]()
Bubekica čestitke i od mene! Da bude dobitna kombinacija i velika beta!
Dobar dan drage moježelim vam svima puno sreće.... nego... čitam jučer u 24 sata i na njihovoj internet stranici članak o dr. A. i kaže tamo da je godišnje u postupku 2500-3000, a trudnoća je bilo 250....
zna li netko da li je i u drugim klinikama tako poražavajuća statistika
jer.... znam da nisam godinama u MPO kao neke od vas, al sad kad sam to pročitala, još manje imam volje za nastaviti sve ovo...
iako imam pravo ići samo još 2 puta....
sandra ajde zalijepi link na clanak, pliz.
saljem hug - nema odustajanja!
i mene. mislim da je na online pretplatnom izdanju, na ovom bez pretplate ga ne vidim. cekam da mi snupi maila....
Bubekica draga... taj me članak poklopio taman na sve ove tužne sudbine dragih žena koje su me šokirale... strategija, tikica69, analoena, plavo oko.... o Bože!!!! Stvarno sam kratko ovdje i navratim rijetko, al svaki put oplačem i razmišljam da li uopće više ići... Nemojte me krivo shvatiti, ali mislim da me već ionako dovoljno boli kao i sve vas.... divim se tim ženama i svaka im čast na hrabrosti, ne znam kako bih ja uopće preživjela još i tako nešto.... i onda kad sam to pročitala....![]()
![]()
![]()
samo - jedan je članak u jučerašnjem izdanju 24 sata, a drugi /različit malo/ je objavljen na internetu
e, da... da me netko krivo ne shvati, znam da nisu sve cure na VV, ali kako god sam pokušavala pronaći statistiku uspješnosti MPO u našim klinikama baš i nisam našla nekakve rezultate...i da, žao mi je što već samu sebe promatram kao statistiku...al eto...
izbacuje mi samo onaj clanak od prosle godine...
Bubekica, piki i sve ostale dame.... moja duboka isprika..... ja sam deprimirana babaje ovaj članak na internetu s 250 beba od srpnja 2012.... tako se sramim
![]()
al svejedno.... nije to ni sada drugačije, a ove brojke nas koji smo u postupku (2500-3000-od jučer u 24 sata) se samo mogu povećati....sve sam pomješala,al opet su vjerojatno i dalje u igri iste brojke nas u postupku i trudnoća.... joj, da me netko ne izgrdi, znam ja da ne mogu imati bebu, iako su svi nalazi ok i da je dr. A moja jedina šansa.... i njima na VV-cijeloj ekipi-svaka čast-prekrasni su .... al eto, nešto sam "potonula"... neću vam više kvariti raspoloženje, al nemam se kome pojadati, MM je na poslu....a ove me misli danas pojedoše
gore se osjećam nego kad mi je beta bila 0,2
svima vama koje ste krenule u postupak i koje ste dobile nazad svoje mrvice i koje ćete tek ići u postupak želim svu sreću ovog svijeta....
sandra1971![]()
Drage moje, danas obavljen transfer 1 blastice i 1 morule!!
beta 26.2!!
Sandra1971jel može link od tog članka ili gdje se može naći? Možeš mi pp poslat. Ja sam svugdje tražila uspješnost pojedinih klinika i nisam našla,pa molim te pojašnjenje.
ruza super!mozemo izmjenjivati simptome, meni su isto vracena blastica i morula
![]()
Pozdrav svima,dugo me nije bilo na ovoj temi.. da malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kolektivno svima,,,, Sandra1971 glavu gore,sto nas ne ubije,ojaca nas..na zalost to je surova istina,sva ta statistika,al kad bi se sve vodile njome,nitko od nas ne bi isao u postupak,to je samo statistika...i ja se ne povodim njome,,ne zelim tako razmisljati...na zalost tako je to,al idemo dalje...
tanja1 kakve su vijesti iz laba?
cure, vi koje dugo čekate na postupak, mislim da neke privatne klinike imaju slobodne termine na račun HZZO
evo teme:
http://forum.roda.hr/threads/78787-P...=1#post2343591
da odmaram...čuvam dječicu....
![]()
Nisam baš dobro shvatila, ali čini mi se da kad su godine preko 42. da nije više sve na teret HZZO.... da li je u pitanju dio plaćanja za lijekove ili za postupak nisam sigurna![]()
![]()
no, kako već napisah-nekad ni ne skužim što mi je rekao, a nekad zaboravim pitati što me zanima... kao da sam pijana od brzine skakanja na stol i sa stola, jer kad sam u postupku imam osjećaj sve te dane kao da sam na pokretnoj traci
![]()