Lijepe vijesti ovdje
sandy0606 čestitam!!!
Ja sam danas bila gore, sve u svemu i nije tako loše. Gužva nije bila. Ipak neidem u klomifenski postupak vec u punu stimulaciju gonalima, po 3 ampule, što mi je do sad i najveca doza. Uz gonale ću uzimat i Siofor. Po dvije tablete dnevno. Od danas ide i Na tetra...
Doktorica me malo isprepadala zbog PCOS i mogućnosti uz jaku stimulaciju, ali u to sam već upućena i od prije. Ono što nebi voljela je to da morao stat s postupkom, ali ipak se nadam da neće do toga doći, s obzirom da do sada nisam imala nikad vise od 3 jajne stanice, pa cak ni uz punu stimulaciju gonalim ili menopurima.
Ono sto je bilo strasno je to da kad sam isla vadit krv gore...prvo mi nije mogla pronaci venu...ubola me u lijevu ruku, ali krv nije išla...ništa, kaze ona ajmo probat u drugu, zalijepi mi onu gazu i flaster i trazi po drugoj, bode....itd...dok na kraju nismo skuzili da je iz ove ruke iz koje nije curila krv doslovno počela šikljat krv...Cijele su mi hlače bile natopljene, čak je bilo i po podu. Slijevalo mi se niz ruku. Užas....
Naravno, uz sve to mi je i pozlilo, i ostatka se baš slabo sjećam. Došao je neki mladjahni medicinski brat po mene i u kolicima me prevezao negdje u sobu. Gdje sam ležala i ležala... I jedva se povratila u žive. :D
Sve skupa je rezultiralo kupovinom novih hlača, jer nikako nisam mogla hodat po Zgu u hlačama do koljena natopljenim krvlju. Užas! A bus sam imala tek oko 2.
I eto me, živa, zadovoljna.....
Držte fige da mi jajnici ne "buknu"![]()