strašna, sorry.... eto, sve pomiješam...u svakom slučaju, sretno sutra! Da bude što bezbolnije, a js što kvalitetnije!
![]()
strašna, sorry.... eto, sve pomiješam...u svakom slučaju, sretno sutra! Da bude što bezbolnije, a js što kvalitetnije!
![]()
mg1975 sretno na transferu, cuvaj svoje male mrvice...
Strasna tebi zelim puno stanica, odnosno puno kvalitetnih embrija...
Raden je IVF, dosad se nikad nije dogodilo da se stanice nisu oplodile vec je uvijek po rijecima biologice sve bilo kako treba biti....skolski
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju!!!
Evo me Bubekica pa ako mi možeš više pomoći!! znaćo mm mora obaviti analizu kariotipa i analizu y-kromosoma na mikrodelecije te ponoviti određivanje slobodnog i ukupnog testosterona i lh na KBC Rebro! nalaz od uzv skrotuma smo pronasli od prosle godine, samo zaboravili ponjeti andrologu![]()
sa tim tim nalazima mora se javiti na VV 24.05
Pozdrav svima
Molim ako netko zna da mi pojasni.
Radili smo nalaze (krvna grupa,rh,hiv...itd)
swe je negativno,odnosno nereaktivno![]()
jedino MM ima : antitijela protiv HBSAg 14,18 mlU/ml (dok kod mene na nalazu te stavke uopće nema)![]()
orhideja jel tm mozda cijepljen protiv hepatitisa?
LIMAC kariotip i mikrodelecije se rade na rebru, mislim da se ne narucuje (za mikrodelecije znam da se ne narucuje), ali se nalazi cekaju jako dugo (cca 2 mjeseca). hormone mozete izvaditi i na VV.
orhideja. ne stignem sad istrazivati, ali mislim da nije nista opasno (nije zarazen).
mozda ovo pomogne
http://www.cdc.gov/hepatitis/hbv/pdf...gicchartv8.pdf
bubekica hvala puno, i ja sam istraživala-po meni-bitno da nije zaražen
nadam se da ovo nije strašno,ali ipak sam pitala da si malo živce smirim
hvala![]()
Posljednje uređivanje od orhideja. : 14.03.2013. at 10:09
nema na cemu, sretno!
Eto mene! Bez ikakvih tabletica i igli-sve prirodno ovaj put,a dr.ce ju probati uhvatitiu ponedjeljak sam opet gore! Svima >3 i puno srece!
sandra,
dobit ćeš ipak štopericu, zar ne?
Inesz,ne znam.Pitam u ponedjeljak...kak je meni O 7-8 dan,ne znam...al znam da na VV kad napunim 42.vise ne mogu u postupke!!!
bubekica zahvaljujem na informacijama!! prvo cekamo na red za mikorodelecije i onda jos dva mjeseca nalaze...komakoliko to sve traje...a samo taj nalaz treba pa da krenemo u postupak...
mg čestitam!!!! Čekamo da javis veliku betu !!!!!!
Sandra1972 hvala, a tebi da ovaj put bude uspješan.
mg1975 sretno ~~~~~~~~~~~~~~~
sto je s ostale 2 mrve?
sandra1971za uspjesan prirodnjak!
pitala si dr.a za dobnu granicu? koje je njegovo objasnjenje?
mg1975 ne vjerujem da ćemo uspjeti uhvatit JS... Jedan mjesec mi je O 7.dan drugi mj. 9.dan.... Kako bude!
bubekica mm vadio krv i radio nalaze na vv, ali ipak mora i na rebru za testosteron i lh, zašto? namam pojma!!! zvala danas u lab na rebro i rekli da se naručimo putem maila za mikrodelecije, i mm mora na savjetovanje kod dr B...ako sam dobro skužila...a trebaju nam samo još te obrade pa da krenemo sa postupkom...tako blizu,a opet daleko...
mozda su ostali bez reagensa... ne bi bilo prvi put.
nadam se da cete sto prije pribaviti nalaze, nazalost, neke stvari je nemoguce ubrzati....
Tu moja MPO priča završava! Jadan MMsad ga bar nekad dr.A. zamjeni :D
cure, primjetit ćete da sam na prethodnoj strani editirala nekoliko postova
to je zbog pravila foruma i zakona
ako imate nekih pitanja možete mi se javiti na pp
Posljednje uređivanje od mg1975 : 14.03.2013. at 18:24
Drage moje, evo i mene da se javim. Ja sam danas obavila svoju punkciju i na moju veliku radost dobili smo 10 jajnih stanica. : ))))))
Sutra zovem da cujem koliko se oplodilo..stavljene su naravno sve...tako da ce mi sutra reci kad je transfer.
Strasna vau....stvarno lijepa brojka, drzim fige za oplodnju!!!!
Pozdrav! I ja danas bila na transferu, vratli dvije blastice a 7 smrzli. Sve dobre kvalitete. Ponekad se sve poklopi. Strašna,![]()
Vecer svima.Danas sam dobila uputnicu za VV,nova sam u tim stvarima pa me zanima dal se za prvi pregled dugo ceka,tj.dal postoji kakva lista cekanja?
mg1975 hvala, sutra idemo kod dok, pa da vidimo...
stvar je u tome što on ne zna da li je cjepljen
nadam se da to nije ništa strašno i da neće ugroziti pripreme za postupak (koji će možda početkom-4mj ili u 5.mj)
Koja sreća nakon jučerašnjeg transfera me hvata prehlada (grlo boli za poluditi, nos začepljen i čini mi se da će mi iskočiti herpes iznad usne), jel netko zna jer se smije uzimati išta osim meda i čaja (tipa nealkoholna otopina ehinacea i propolis)?
Hvala cure! Ja zvala lab...rekli su mi samo da se oplodilo više i da čekamo utorak za transfer...
a onda cemo vidjet hoce se sta zamrzavat i koliko itd.
Nadam se da je to ok. Jel i inace kad je više ne kazu koliko se oplodilo ili samo meni nije htjela rec?![]()
Sve ok mila, uvijek je tako![]()
pozdrav svima jos jednom.ne bi htjela biti dosadna,al ako mi itko moze odgovoriti dal u vv postoji lista cekanja za prvi pregled i kolko se otprilike ceka??
dobrodosla! privh 10-ak tvojih postova moju proci odobrenje administratora pa zato duze cekas. na VV nema liste cekanja za prvi pregled, kad dobis menstruaciju (1. dan ciklusa) nazoves na broj za narucivanje (na prvoj stranici ove teme) i narucit ce te da dodjes 8. dan ciklusa. potrebna ti je uputnica za pregled.
Evo moja beta 0,4![]()
dobila sam i broj i uputnicu od ginekologa,sad znaci moram samo cekati menstruaciju(da bar ne dode).jos jedno pitanje,dal si mogu sama izabrat dr. il to oni rjesavaju??i kojeg bi mi preporucile??
to su vec dva pitanja hehe. mislim da ce ih biti jos
![]()
DJ draga, drz se
serenity i doktor i doktorica su ti oboje izvrsi, tako da zbilja ne znam koga bih ti preporucila. i da, mozes sama birati![]()