Hvala cure, bit ce iduci put, nadam se!
Hvala cure, bit ce iduci put, nadam se!
Nosim dobre vjestbeta 760. ponavljamo u ponodjeljak.
tužnicama šaljem zagrljaj,a onim u iščekivanju bilo čega(bete transfera punkcije...) puno sreće
štrumfeta cestitam!![]()
![]()
hvala na pomoci. tek sad vidim da nas ima dosta s slicnim problemima i iskreno pomalo me strah svega![]()
Serenity, nemoj se ništa bojati... Bitno jeda ukoliko postoji neki problem da ga se riješi i da dođete do svog cilja. Gore su ti svi stvarno dragi i mislim da ne možeš pogriješiti koga god da odaberes. Ja sam kod dr. Alebica i stvarno nemam nikakve zamjerke. Sretno!
Dj, baš mi je žao... :hug:
Strumfeta čestitam!!!! ~~~~~~~ za lijepo duplanje!!!
pa problem ocito postoji posto se 6 god. trudimo.muzev spermiogram je ok,moji nalazi isto ok.jedini problem je kaj je meni 2006. odstranjen dio lijevog jajovoda zbog vanmatericne.al opet zene i sa samo jednim jajnikom i jajovodom ostaju trudne,al kod mene nece pa nece.
Strumfeta cestitam!!!!!!
DJ zao mi je....
Ostale cekalice sretno~~~~~~~~
Sandra1971 3 puta sam bila na uzv bas u vrijeme ovulacije i ispada da je 13-15 dan.ovulacijske trakice nisam koristila,al mislim da budem i to probala.i da trenutno pijem ulje konoplje,po nagovoru dvije frendice jer su obje ostale trudne u jako kratkom vremenu otkad su ga pocele konzumirat. obje su imale policisticne jajnike. i ulje crnog kima,naravno![]()
Štrumfet@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!!!
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vidite jedan veliki folikul na fm.
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrve koje čekaju da se sutra vrate mami!
curke ima nekog gore ovaj tjedan? bitno mi je znati rade li na subotu prije uskrsa i uskrsni ponedjeljak da si znam isplanirati duphaston![]()
nije, hvala puno!za srceko!
Evo Ja prezivjela vadjenje 16js....da nema alebica ne znam kak bi
Danas je bilo 4 transfera,nije strasna guzv.
Strumfeta-bravo!! Kakva je beta danas?
riba76 bravo!!! Možda smo se i vidjele.. nekak mi se čini da je danas bilo malo punkcija, a više transfera,al ne znam... odmah me primio na pregled pa sam otišla prije 8,00![]()
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 18.03.2013. at 15:28
inesz i suprug i ja imamo 33 god. i princezu od 10 god.![]()
serenity,
bit će još koja princeza ili princ!
tnx,
misila sam da ste stariji i da radi toga ne ostvarujete trudnoću.
jesi li radila amh?
Sandra1971,bila samo jedna punkcija-moja
Vjerojatno smo se vidjele.
Ja sam gore opet u srijedu
radila sam samo briseve i papu,a suprug spermiogram. i nakon tih nalaza sam dobila uputnicu za VV. cekaj hoces rec da bez toga nalaza nemrem doc u VV??? nitko mi to nije spominjao do sad![]()
ma, ne... naravno da možeš na vv bez nalaza amh.
imate osnovne nalaze i dr će vas uputiti što dalje.
![]()
ajde dobro onda![]()
Dobro jutro vam želim. Evo mene da prijavim drug betu koja je bila jučer i koja iznosi 1900 i uredno se dupla.
A vama hvala na lijepim željama,divne ste i da što prije ostvarite svoje želje i snove.
Strumfet@ čestitam! Ja večeras dobijem stopericu,u četvrtak punkcija ak ne pobjegne!!!
Sandra1971 hvala na informacijama. Sretno u četvrtak!
Štrumfet@ bravo!![]()
sandra hvala kaj mislis na nasako sve bude po planu ja sam gore 30.3.
sretno draga!
Štrumfet@ bravo za betu
Sandra sretno na punkciji u četvrtak![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 19.03.2013. at 11:57
Strašna javi vijesti s transfera! Očekujem dvije savršene blastice![]()
Evo me draga......upravo tako...vraćene 2 savršene blastice. I zamrznuto još za dva puta po 2.
Od deset 8 ih se bilo oplodilo...s tim da mi je biologica rekla da se dvije nisu počele pravilno dijelit, tj da kromosomski nešto nije odgovaralo...Tako da su njih maknuli. Al ovo sve je kao super. Odoh dalje odmarat. Beta 1.4. (nema šale na 1. aprilllllll:D)
Strašna odlične vijesti, odmori pa se nadamo velikoj beti 01/04![]()
strašna konacno posteno odradjen postupak! nadam se lijepoj beti i da ces je imat gdje izvadit, buduci je rijec o uskrsnom ponedjeljku.
Sandra-haha!thanx
Ja sam sutra opet gore,pa se ne vidimo,sretno u cetrvtak.
Ja cu sutra znat kakve su moje mrvice.s obzirom na broj js,nadam se blastocistama i trensferu u subotu.
Štrumfeta-bravo za Betu,jesu li Mozzda dvojceki?![]()
strašna, ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu pa da se isplati sve što si zbog toga prošla... sada ti želim da ti ova 2 tjedna prolete čim prije! Sretno!
Štrumfeta, bravo za betu!!!!!!!!!!!! žalim ti predivan prizor titrajućih srčeka čim prije!
Sandra, sretno u četvrtak!!!