Hvala vam cure moje...
tina_julija je, danas sam ju vidjela... jedino ak nije samo navratila, al oko 7,40 je ušla u svoju ordinaciju
Strašna sretno!!!! Budući da se radi o blagdanu, očekujem da ćeš vadit betu ranije pa ti želim odmah i najsretniji Uskrss ogromnom betom!!!!!!!!!!!
Strašna jeeeej!![]()
dva skakutava za tvoje tvoje mrve...
Doktorica radi...meni je radila transfer...
Hvala vam cure...baš sam happy...znate kako to ide...![]()
Strašna, vibre za uskršnje iznenađenje, a da smrzlići ostanu za "pojačanje" jednog dana...puse!
Strašna vibram za najljepši Uskrs![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 20.03.2013. at 10:10
Strašna - sretno, najsretnije....
hoćeš li odmarati ili ideš na posao?
Stigla M, u petak sam gore...i ponovno se nadam da je cista nestala i da vam se priključujem u klub pikalica!
Muma sretno!!!!
Strasna ti odmaraj i cuvaj svoje mrvice....
Strašnajel to sad prvi put da imaš blastice?
Ma strašna to će biti to, vibram i šaljem pozitivu do neba..........![]()
Strašna,onda nemaš brige.samo odmor i laganini.
Ja sam gore u sub,nisu mi Htjeli danas reci nista vise osim da je ok.
Zna li netko tko je od doktora gore u sub?
strašna
od srca vibram~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši Uskrs i lijepu veeeeeeliku betu,a kasnije za dva
![]()
samo da cestitam svim novim trudnicama,pikalicama i cekalicama bete da ovaj postupak bude dobitni![]()
Jeli ima tko trenutno gore da javi dali je danas gtzva,cestitke Strasna I da testic te iznenadi![]()
Bokić,samo da javim moja M stigla jučer i sutra sam gore![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 21.03.2013. at 13:40
Prijavljujem se od danas u pikalice!Ciste nema, možemo u akciju. Nadam se barem kojoj js ovaj put.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uspješne postupke!
Muma samo hrabro~~~~~~~
Muma![]()
šaljem ~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba.......da sve uskoro budete lijepe trbušaste![]()
2 Mrvice vracene,2x2 zamrznute.
riba sretno
znači, samo 4 smrzlića?![]()
riba76 čuvaj ih i mazi bušu! Nek je velika beta za dva tjedna!
Riba~~~~~~za veliku betu
Riba, sretno... Da se tvoje male ribice prime za mamu pa da nam javis veliku betu za 2 tjedna!
Hvala djevojke!
Inesz,pa kaze doktor da smo ih dobili hrpu!od 16js,6 blastociste,i meni se cini dosta.
Bit ce dovoljno![]()
Evo da se i ja malo javim...napokon estradiol raste pod menopurima!Danas 6.dc nešto preko 1100. Vidjet ćemo kaj će biti dalje, dr. ne želi da dignemo nade u nebesa, ali za sad je njegova riječ "savršeno".
Inače, što se gužve tiče - klasika, nije baš prepuna čekaona, ali da nas je bilo, jest.
Trebam mišljenje iskusnih. Danas već 2 puta na papiru mala crvena mrlja i jedanput blagi roza iscjedak. Trbuh napuhan kao pred vješticu. Beta treba biti 27.3.. Dali da se pripremam na kraj.![]()
Posljednje uređivanje od mg1975 : 25.03.2013. at 12:49
mg1975 ne treba to nista znaciti, precekaj betu
muma divno! bit ce tu oocita! javi se da se dogovorimo za kavicu.
muma
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,puno!![]()
bubekica hvala na odgovoru. Za sad se sve smirilo. Lažna uzbuna. B-) Zaboravila da mi je u prvoj trudnoći gospođica bila osjetljiva, kod običnog gin pregleda znala popustiti koja kapilara pa ovo može bit od stavljanja utrića.
Beta sutra pa javim.
Mg1975 - drzim fige za sutra![]()
Muma draga sretno i puno ~~~~~~~~~~~~~ za kvalitetne js i da se ovaj put cvrsto drze mame
Svim ostalim curkama punooooo~~~~~~~~~ za dobre punkcije lijepe js i na kraju ogromne bete![]()
hope31 hvala ti draga! Sutra je ponovno fm, nadam se da će biti sve ok. Ne mogu si pomoći, strah me. Čuvaj bebolinca, držim čvrsto fige da dalje bude sve super!
Mg1975 sretno sutra!!!
Jedna informacija, iako grejp deblja endić saznala sam da se ne smije jesti u vrijeme stimulacije - čisto da podijelim...
Posljednje uređivanje od Muma : 26.03.2013. at 15:50
muma predivno
na svom starom mjestu sam pa ak ćeš u shopping - navrati
p.s. kad očekuješ otprilike punkciju??
ljubilica tražila sam te u nedjelju ali te nije bilo.Ne znam kaj očekivati - sutra je tek 8.dc. Inače su svi postupci bili 15./16.dc.
Beta 28
Vadim opet u petak ali dr. nije optimističan.
mg1975![]()
mg1975
Pa kaj kaže doktor?koji je to dan beta?