Cure hvala na podršci.
Kako nada zadnja umire... još se nadam ali
Strašna nadam se da će tebi biti jedna lijepa velika beta.
mg1975držim
da naraste!!!
Strašnada bude troznamenkasta!!!
mg1975,nije gotovo dok nije gotovo,drzim fige za petak
Strašna,drž se
mg,
puno sreće ti želim i vibram za veliku betu ~~~~
Posljednje uređivanje od Inesz : 27.03.2013. at 17:31
Draga Mg, da ti i ovdje pošaljem bezbroj zagrljaja i punoda do petka naraste. Ja dižem
, moja ß je1,2. Ma užas.
Prozerpina draga žao mi je, grlim....
mg1975 sretnočuda se događaju.... da se dogodi i tebi....
prozerpina, žao mi je... to je bila ful stimulacija?
mg, držimda i tebe i dr. ipak nalaz u petak ugodno iznenadi pa da svi možemo s tobom čekati kucajuće srce! Drži se!
strašna ~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!!!!!!!!!!
Cure, sretno svima!!!!! Da čim prije bude čim više VV beba!![]()
Da, ful stimulacija, imam još 7 smrzlića, blastica. Kaže dr A. da sam jedina koja nije imala pozitivnu betu od ekipe koja je jučer vadila. Tako da će biti beba s VV. Cure sretno svima, Strašna, držim fige za veeeliku betu!
Prozerpina
Kad mozes na fet?
Uskoro idem u novi pokušaj na VV.Da li netko zna da li doktori vračaju tri embrija ukoliko su zadovoljeni zakonski uvjeti kao npr.žena je starija od 38 ,iza sebe ima niz neuspješnih postupaka i mužev nalaz je jako loš a i moja pričuva jajnih stanica (AMH) je slaba.Zadnji put kad sam rekla da bih ja da mi vrate sva tri,Dr.A mi je rekao da oni ne vračaju više od dva.
Evo nakon mjesec dana odmora, javljam da sam danas totalno iznenada ušla u postupak i dobila prvu injekcijuBila sam uvjerena 100% da je cista još tamo..vidim da se ovdje svašta izdogađalo..svima želim puno sreće i živaca
S obzirom da mi je ovo prvi ivf molim vas malo pomoći. Za početak dva dana menopur, dva dana menopur + cetrotide, sve to praćeno sa decortinom (ako sam dobro zapamtila ovaj naziv). Sutra si sama dajem injekciju
E sad, danas je tako ispalo da sam injekciju dobila u 14 h. Da li inače normalno ujutro, svaki dan u isto vrijeme? Jel bitno kada? Danas se opet nisam snašla jer uopće nisam očekivala da će sve tako biti pa nisam ništa ni pitala
![]()
Sami, ja sam prvi dan primila oko 12h,sljedeci dan mi je sestra rekka da se piknem u 10h,a Kod sam treci dan primila oko 8.
Buduci si Ti dsnss primils tek u 14h,mozda da se sutra piknes u 11h?
Najbolje njih Odmah ujutro nazovi,mislim da ne smije biti preveliks razlika.
Sretno
sami_os,
tek sam jutros vidjela kakvu sam ti nepismenu poruku poslala, bože ko da sam pila..
već sam bila napola spavala
al uglavnom si shvatila kaj sam htjela reći
jesi zvala, kaj su rekli?
baš me zanima...
Drage moje ovaj put nista, idemo dalje u 6. mj.
Svima, koje ste u postupku i beta čekalicama drzim fige.
Cure, moja beta danas....61,4...
nije bas obecavajuce al ponavljam ju u ponedjeljak pa cu viddjet sta kaze...
mg1975 šaljem hug
Strašna bit će nervozan vikend...šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Ja sam na punkciji u ponedjeljak. Danas obavila pregled, doktor kaže sve super. Sutra ponovno pregled i štoperice u 20h i 21h. Samo nek je plodno ovaj put![]()
ma daj, sve ok!puno si mi pomogla..danas sam zvala, baš kako si i ti rekla..danas se bodem u 12, sutra u 10..sestra kaže da se kod njih daje prije 8 pa onda tako pomičem dok ne dođem u to vrijeme..kontam da ću ostati oko 8 sati ili malo ranije..evo danas je već bocka prošla, kolegica mi pomogla
![]()
Mumada bude plodno.
Strašnada se lijepo dupla.
mg197
Strašna, ajoj ajoj, pa kaj je s tim betama....pa tvoja možda i nije tako mala,kaj on kaže?u svakom slučaju
Muma
Sami_os :-;
Nitko ništa ne kaže jer prvu betu trebam vaditi 1.4. tako da ovo nisam ni javljala...
strašna za lijepo duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~
muma da bude ovaj puta plodno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Strašna, to je onda danas 10 dnt? Pa ß za taj dan je super, sad samo nek ide gore, joj super!!!
Muma, kako to da dobivaš dvije štoperice? I sretno u pon!!!
Posljednje uređivanje od Prozerpina : 29.03.2013. at 13:23
Strašna pa kaj ti je pa to je super beta za 10 dpt!!
Negdje sam procitala da je prosjecna beta Na 14 dpt 50.
Bit će sve ok,bez brige do ponedjeljka...
Posljednje uređivanje od Muma : 29.03.2013. at 14:36
riba76 i Prozerpina...ovo moje su bile blastice....al nema veze...ipak nade ima...nadam se
Posljednje uređivanje od Strašna : 29.03.2013. at 14:39
Strašna,pa ako se bude duplala kak treba u pon bi trebala biti oko 500,a to je skroz ok.
Znam da ti je sad tesko za izdrzat,al isplatit ce se....
Kakvi su ti simptomi,imas li ih?
Nekaj sam zbrljala..?
Nije mi matematika jača strana![]()
Malo sam se zanijela,od silne želje..
Bubekica![]()
Bubi, sretno sutra! A sestre ćeš oboriti s nogu... Pa tko bi ti odolio!
Strašna, želim ti lijepu, veliku, poduplanu betu u ponedjeljak i za par dana kucajuce srceko!
Bubekica sretno~~~~~~~
Strasna drz se, bit ce to lijepa beta
Prozerpina i Mg bas mi je zao![]()
Bubi, javi kako je prošao današnji pohod na brdo!
evo, bas sam pisala na odbrojavanju, sve ok, od danas estrofem, kontrola 8.4.
sandra nisam ja pikalica, imamo os za jednu rundu ove family frost![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 30.03.2013. at 12:24
imam pitanje,dal danas tko radi u vv,tj.dal se mogu naruciti??
serenity subotom se nikad ne zove za narucivanje, ako si danas dobila M, a trebas na pregled 3.dc, samo dodji u ponedjeljak (s uputnicom, naravno), a ako trebas na pregled 8.dc., naruci se u ponedjeljak.
Bubi, odlično! Da nam na šetnji već budeš ponosna trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo da se malo javim, nije me bilo neko vrijeme, iako sam pročitala unazad sve kaj ste pisale, a vidim da ste i kavu u međuvremenu organizirale(ak' može drugi put neko druženje za vikend; ovo za šetnju nisam baš skužila
), i da vam svima poželim Sretan Uskrs!
Ja sam u međuvremenu ''odradila'' onkologicu na Rebru. Opet 2 velike ciste na prsima (od cca. 3 cm), ali ih za sada nećemo dirat, nego ponovno kontrola u 5.mj. .
Odrađen i papa test jer mi je stari iz 3.mj. prošle godine, pa mi je trebao novi. Sve je ok, osim kaj sam skoro mjesec dana čekala nalaz i to kao prek veze.
Danas sam bila na VV jer sam sinoć ''nenadano'' počela krvariti (inače imam kratke cikluse, ali sam mislila da ću uspjet dogurat do nedjelje i 25.dana, ali eto, prokrvarila 23. dan.)
Na uzv, cista od 15 mm. Povišen progesteron. Dobila Yasmin, s kojim počinjem 3.dan ciklusa (s tim da 3.dan moram počet računat od jačeg krvarenja jer je ovo trenutno čudno, tj. krenulo je, pa stalo, pa opet krenulo, ...), pijem ga 21 dan i onda kad dobijem, 3.dan ciklusa opet na VV da vidimo da li krećemo u stimulaciju ili još 1 mjesec Yasmin.
Bubekica, ti si danas bila gore? Nisam ovih dana čitala forum, inače bih se javila.
Posljednje uređivanje od Nellie : 30.03.2013. at 14:48
Nellie, jesam, mislim cak da znam tko si, kad smo se narucivale kod sestara bila je 2 zene ispred mene jedna koja je sinoc dobilaJa sam plavusa, imala sam neki pokusaj pundje, bijelu vestu i tamno plave hlace.
Zao mi je sto ti je fanas ti tak ispalo, nadam se da ce za mj dana biti bolje!
bubekicaideeeeeeš! Držim fige!
Nellie nadam se da ćeš biti i više nego spremna idući mjesec za pohode na VV!
Ja stigla doma, naaapokon, malo odmora daleko od VV, ali do ponedjeljka - onda se bacam u vatru (u salu). Dobila sam štoperice za večeras...i sad čekanje. Mogu reći da sam maaaalo emocionalno nestabilna u zadnje vrijeme, nadam se da ću se vratiti u normalu dok se ti hormoni spuste.
Šaljem svima vibrice za uspješne postupke! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja cu sad prvi put tamo. nista nazvat cu u ponedjeljak.hvala :D