Stranica 144 od 191 PrviPrvi ... 4494134142143144145146154 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,151 do 7,200 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Clematis, ne brini, svi mi dodjemo crveni gore, nagledaju se oni toga. I ja sam ovaj put krenula 2.dc.
    Nova, da, iza 10.... Sretno!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala svima na toploj dobrodošlici i sretno svim curama koje će ovaj tjedan boraviti na brdu.
    Pitanjce glede vađenja hormona - koliko se čekaju nalazi?

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bokić drage moje!
    Eto da se i ja malo javim.Jučer sam bila gore 2.dan ciklusa i ništa od postupka ovaj mjesec.U dogovoru sa endokrinologom treba mi se korigirati terapija. TSH je 0,33 malo je prenizak za postupak mora biti oko 2,5.Endometrij je isto bio predebeo oko 4,4 mm i na UZV je dr.A primijetio jedan polip koji ako se ne otkine sam budemo riješili histeroskopijm.Zna li možda netko radi li se histeroskopija negdje privatno i kolika je cijena? Svim curama koje su u postupcima želim puno uspjeha,čekalicama beta ogromne beturine.Sretno svima!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hrki grlim... za histeroskopiju ti ne znam.. probaj prekopati ovu temu
    http://forum.roda.hr/threads/12907-Histeroskopija

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hrki ja sam bila u 1mj. na histeroskopiji u bolnici i proslo je OK, cula sam da se postupci rade i u privatnim poliklinikama i da je cijena oko 3000kn. Sretno!
    Ja sam glumila hrabrost i bila u lokalnoj anesteziji pa sam sve osjetila, tako da ti preporucam opcu anesteziju... oporavak je kratko trajao, za par dana sam bila na poslu...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    Bokić drage moje!
    Eto da se i ja malo javim.Jučer sam bila gore 2.dan ciklusa i ništa od postupka ovaj mjesec.U dogovoru sa endokrinologom treba mi se korigirati terapija. TSH je 0,33 malo je prenizak za postupak mora biti oko 2,5.Endometrij je isto bio predebeo oko 4,4 mm i na UZV je dr.A primijetio jedan polip koji ako se ne otkine sam budemo riješili histeroskopijm.Zna li možda netko radi li se histeroskopija negdje privatno i kolika je cijena? Svim curama koje su u postupcima želim puno uspjeha,čekalicama beta ogromne beturine.Sretno svima!
    Hrki samo u vezi TSH nije baš da mora za postupak biti 2,5 ako ti je niži je bolje ali opet tebi je ispod donje granice da ga digneš do 1 to bi ti bilo super, ja zatrudnila sa TSH ispod 1 (i to pod terapijom inače mi je bio viši)

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hrki, histerteroskopiju ti od privatnika radi dr. R. u Viliju. Nema anestezije i nije bolno. Doma ideš odmah. Za cijenu ti je najbolje tamo nazvati.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala vam curke puno na informacijama.
    Bubekica, držim palčeve za sutra da ovaj FET bude dobitan

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U viliju sa anestezijom-2000 kn

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ovo pitanje je vjerojatno bilo već milijun puta ali sam preenervozna da bi vrtila unazad molim vas za pomoć,upravo sam dobila mensturaciju znači oko 17:00 jel to danas 1DC ili što ....a uvijek dobijem ujutro nemam pojma što se sad dogodilo trebam sutra zvati neznam što sestri da kažem koji mi je dan ciklusa!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo pitanje je vjerojatno bilo već milijun puta ali sam preenervozna da bi vrtila unazad molim vas za pomoć,upravo sam dobila mensturaciju znači oko 17:00 jel to danas 1DC ili što ....a uvijek dobijem ujutro nemam pojma što se sad dogodilo trebam sutra zvati neznam što sestri da kažem koji mi je dan ciklusa!!!!!
    Danas ti je 1.dc Sretno!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je krenulo crveno, danas je 1.dc (vječita dilema...)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nina30, danas je 1dc., al mozes se i napravit blesava pa sestri na tel umjesto dc reci - dobila sam jucer u 17h

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Ja sam znala dobiti i poslije 17 pa su mi rekli da je to 1 dc.
    Jedini je problem da ako si noćna ptica kao ja pa dobiš iza pola noći kaj onda? Srećom još mi se nije dogodilo (ali kak sam dugo u svemu ovome stigne i to )
    Sretno svima gore!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ako suprug nema dopunsko koliko plaća spermiogram?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ništa se ne plaća jer šifra na uputnici mora biti neplodnost.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Prije nekoliko mjeseci bila sam u postupku kod dr.D na VV.Mjesec pred postupak uzimala sam kontracepcijske pilule.Zanima me je li uzimanje kontracepcijskih pilula sada standardna procedura na VV jer to znači da bi sa stimulacijom krenula tek slijedeći mjesec.Inače, imam sve moguće nalaze i potvrde koje trebaju za postupak. Ukratko, da li je neka od vas išla u stimulaciju sa gonalima i slično a da prije toga nije uzimala kontracepcijske pilule?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mara33 nije standardna procedura, ovisi o stanju jajnika. najcesce se kontracepcijske pilule daju curama s policisticnim jajnicima.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Mara33 - ja sam isla s gonalima bez pilula.
    Bubekica - Vidim iz potpisa da je beta 29.4.kak je proslo danas,koliko ih je vraceno?
    Drzim velike fige za ovaj put.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

riba76 vracene su morula i blastocista, sve je proslo ok

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mara33 ja sam bila 4 puta u postupku i niti jednom nisam uzimala kontracepciju tako da to nije standard na VV

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Hvala na odgovorima.Niti ja prije nisam uzimala kontracepciju, osim ovog zadnjeg puta.Sada sam u dobi 40+ pa mislim da mi nije dala zbog toga jer želi dobiti više js kada se krene stimulacijom.Nažalost taj zadnji put pojavila se neka cista pa smo išli samo s klomifenom i nije bilo uspjeha.Zato mi se i ne ide ponovno na kontracepciju.
    Sandra ako je 1971 tvoja godina rođenja tada smo nas dvije slične po godinama.Je li ima šanse da žene sa 42 godine uđu u postupak na teret HZZO-a?
    Inače kod mene je sve OK ali moj muž osim što je uvijek imao loš spermiogram(OA), prije dvije godine operirao je karcinom testisa i prošao dvije kemoterapije zbog čega sada idemo u postupak sa njegovom smrznutom spermom koja je zamrznuta poslije operacije a prije kemoterapije .Iako mi je sad šansa manja nego li bila prije nekoliko godina kada sam često išla u postupke sada mi je mnogo lakše jer sam rodila dijete prije dvije godine koje se eto srećom začelo i bez pomoći liječnika.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mara33, drzim da sve bude ok i da dobijete seku ili bracu! Sretno!

Bubekica puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!!!! Sretno!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

mare33 pozdrav! Ja nikad nisam imala ciste a dva puta do sad sam išla u stimulaciju i svaki put s kontracepcijom. Baš me zanimalo bih li to mogla preskočiti i sad vidim da može. Imaš pdf otvoren na temu postupci preko HZZOa za žene iznad 42 god.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mara33 je, godina rođenja i nakon slijedećeg postupka mi odustajemo...kod nas oboje su svi nalazi ok, dijagnozu nemamo praktično nikakvu, tj.ne znamo zašto ne ide.... na VV je dr. rekao da ne primaju 42+

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mara33 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li ima šanse da žene sa 42 godine uđu u postupak na teret HZZO-a?
    Inače kod mene je sve OK ali moj muž osim što je uvijek imao loš spermiogram(OA), prije dvije godine operirao je karcinom testisa i prošao dvije kemoterapije zbog čega sada idemo u postupak sa njegovom smrznutom spermom koja je zamrznuta poslije operacije a prije kemoterapije ..
    Ima šanse da u ovakvim slučajevima na teret HZZO-a u postupak ide žena starija od 42. godine ako joj je FSH manji ili jedna 12 i ako joj je AMH veći ili jedanak 5 pmol/L.

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Upomoć U subotu sam mislila da sam dobila M. ali ipak je to bilo neko smeđe brljavljenje i tako sve do danas kad se napokon pojavilo crveno ali oskudno- ujutro jednom i popodne jednom.
    To je meni sad kao 1.dc ili? Inače moje M nisu nikad bile takve, ovo je prvi put nešto takvo da se događa pa sam zbunjena jer sve to brljavljenje više liči na kraj menge a ne na početak kad curi na sve strane, ak me razumijete
    Čekam tu M da napokon krenemo gore, a sad ovo....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kad krene crveno, to je 1dc.

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

i ja se uvjeravam da je tako, al ovo je taaaaako oskudno. Otići ću najvjerovatnije u četvrtak gore, pa šta bude bude
    I brine me ovo, nešto se čudno dešava...

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    kad krene crveno, to je 1dc.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

nov@ sretno!!!

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Evo mene ponovno pravac VV. Prosla je skoro godina dana od zadnjeg postupka i sad sve ispocetka..Danas sam dobila i narucila me u cetvrtak 3.dan i krecem u postupak. Pitam dr koliko vrijede nalazi a ona mi kaze godinu dana??ja mislila 6 mj, ne duze. Nisam nista ponovno vadila jer je u 10.mj sve bilo ok al se nadam da me nece sad u cetvrtak vratit da vadim sve ispocetka!
    sretno svima!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Piki, sretno danas!!!! Mislilm puno na tebe i držim da sve bude savršeno!!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

zeljka84 sretno! Iako me čudi da si dobila inf da nalazi vrijede godinu dana. Koliko ja znam, sve cure ponavljaju briseve i markere svakih 6 mjeseci.
    piki draga javi nam lijepe vijesti!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

muma, zeljka84 moji brisevi su iz 9mj., a papa iz 6.mj. (to su oni za koje doktor zna, ponavljala sam ja kasnije, al nisam prijavila) i nije me nis trazio...
    piki cekamo lijepe vijesti.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bubek ne traže oni odmah nalaze, meni je isto prošlo 7-8 mjeseci između ponavljanja. Ali kad već prođe više vremena onda traže. Ovisi koliko je željki prošlo vremena od zadnjih nalaza. Ne znači da doktor neće inzistirati.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pa kaze da je vadila u 10mj., kaj ne?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ah, plavuša krivo shvatila taj dio posta. Ako su nalazi iz 10mj onda će ziher biti ok.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ne plavusa nego trudnica

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Evo me konačno. Na moje iznenađenje naš borac je preživio odmrzavanje i vraćen na čuvanje. Beta će biti 30.4.
    Hvala cure na dobrim željama!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Piki, želim ti predivan kraj mjeseca! Da kao što se tvoja mrvica izborila na odmrzavanju da se tako izbori i za ostanak kod mame!!!!

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me konačno. Na moje iznenađenje naš borac je preživio odmrzavanje i vraćen na čuvanje. Beta će biti 30.4.
    draga piki zelim ti svu srecu......

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

MUMA,BUBEKICA ja sam kod doktorice i kad sam je telefonski zvala da znam jel trebam ponovit sad prije postupka rekla mi je 1 god vrijede...i meni je bilo cudno ali nisam je pitala dal me zeza
    radila sam ja papu krajem2.mj kod ginicke al jos cekam nalaz

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sretno!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno trebam info!

cure, molim vas, ako netko ima iskustva - koliko se na VV ceka izmedju 2 stimulacije?

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sretno!!!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bubekica ja baš i nemam previše iskustva, ali meni je svaka 3.mj. govorio da dođem, s tim da sam 1.put primala menopure (ožujak 2012.) pa za 3 mj.klomifene (lipanj 2012.) onda sam si sama napravila pauzu i nisam išla u rujnu kako mi je rekao, nego u studenom...tad sam bila na gonalima i zadnje sad u ožujku smo imali prirodni ciklus....

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure... presvucite se/izaberite novi avatar (imate ga u galeriji u postavkama), imamo akciju ZAJEDNO ZA PLODNOST 27.04.2013. pa bar do tada u znak solidarnost ako već nećete ili ne možete doći, stavite novi avatar

HVALA

ova se akcija tiče svih nas, i onih koji su već postali roditelji iz MPO-a, i onih koji to još nisu postali i onih koji su odlučili ne ići na MPO nakon dijagnoze neplodnosti i onih koji su odlučili posvojiti i onih koji imaju sestru, brata, kuma, prijateljicu, susjedu koja se bori s neplodnošću... ajmo se presvući!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure čekamo nalaz od punkcije testisa već više od dva tjedna, rečeno nam je da će biti za 10-15 dana...šta mislite da zovem gore? I na koji broj da zovem? Jel imala neka slično iskustvo?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nazovi, pretpostavljam da koji god broj da nazoves da ce te preusmjerit na onaj pravi. sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala bubekica!Zvala sam, sestra provjerila, kaže nije doktor još riješio...ništa preostaje nam čekanje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •