ma inače mi samo "pljusne" a sad i pretprošli ciklus--imam ewo drugi dan ovako...više je rozkasto :/ nezz ako odem da ce bit rano--a opet ako mi bude kasno... oo, koja dilema..koma
ma inače mi samo "pljusne" a sad i pretprošli ciklus--imam ewo drugi dan ovako...više je rozkasto :/ nezz ako odem da ce bit rano--a opet ako mi bude kasno... oo, koja dilema..koma
i pretprošli mj mi 2dana iscjedak, treći je pljusnulo... :/ sad nezz ako odem sutra da je rano--ali ako ne odem da će u pon biti kasno...koja dilema aaa
sorry nisam vidjela da je prebacilo na drugu str,pa sam ponovno pisala... Sorryyy...
Jadan moj wc danas
Ipak mislim da sad i psiha utječe na to...ali koliko god gledala--nije mi to to...tako da sam ja u ponedjeljak gore-pa kak bude
bubekica hvala ti punooo![]()
Mora pljusnut
Sretno!
Cure, do koliko sati se moram pojaviti za vađenje hormona? Ako isti dan obavim pregled kad je to otprilike? Pitam radi posla. Thanks!
[QUOTE=špelkica;2399979]Cure, do koliko sati se moram pojaviti za vađenje hormona? Ako isti dan obavim pregled kad je to otprilike? Pitam radi posla. Thanks![/QUOTE
i meni su rekli u 8h. 8:05 sam bila gotova-jedino sam poslje čekala do oko 11h dogovor s doktoricom.
muma hvala
vidimo se u ponedjeljak!
koliko vidim--sutra bi moglo biti gužve na brdu![]()
sretno svima...vidimo se..
Sretno!!!~~~~~~~~
ej, pa i ja sam sutra na brdu, ali samo da mi daju inekciju![]()
cure puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima !
muma za jedno lijepo srčeko sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neizvjesnost i isčekivanje prošlo....počinjemo...
dosta gužve je bilo (iako sam ja u svom svijetu bila,valjda od nervoze) jesam li ja poseban slučaj,ili?
![]()
nadam se da je i ostalima sve ok bilo?? --i sretno svima
menopur+natri vag+siofor 850mg
pije li tko siofor (mislim da je rekla dokt 1 ili 2 )![]()
orhideja. sretno s pikanjem! Nek završi s plusićem krajem ciklusa!
tina29 hvala ti!Imamo jedno kuckajuće malo srčeko!
Još uvijek ne vjerujem!
Hvala vam svima! Držim palčeve da sve koje još niste doživite to što prije!![]()
Muma,čestitam na srčeku
Bubekica ,da vrijeme do bingo postupka što prije prođe
Orhideja,sretno!
Posljednje uređivanje od hrki : 30.04.2013. at 11:10
Muma čestitam!!!
Vanesa kasnim sa čitanjem, pa i odgovorom. Ja isto imam kratke cikluse. Sa Utrogestanima sam procurila, taman na dan kad sam trebala dobiti, 4 dana prije bete, a sa Estrofemom nisam, ali svejedno nije bilo trudnoće. Ali to je samo moj primjer. Ima kakvih novosti? Nisam baš u toku u posljednje vrijeme.
Orhideja ja kao i Piki, čekam sve do transfera, pa tek tada idem kod j.bilježnika. Zakaj da plaćam, a ne daj Bože ne bude transfera.
Bubekica ja sam bila u punoj stimulaciji s Menopurima 11./12.mj., pa u prirodnom postupku s Klomifenima 1./2.mj.. Nakon toga mi je dr D. rekla da dođem ponovno u 4.mj., pa da vidimo kakva je situacija. Doduše, došla sam već pred kraj mjeseca jer sam 29.3. procurila. Njoj se to činilo prerano jer mi je rekla da sam u kratkom periodu imala 2 stimulacije, pa da me ona ne bi stavljala u stimulaciju prije 6.mj.. Na kraju sam ipak počela sa kontracepcijom zbog pcos, pa je dogovoreno da dođem nakon što popijem kutiju Yasmin-a, da vidimo kakvo je stanje sa cistama. Sad sam u sub bila gore, kod dr A. i on je odlučio da idemo u punu stimulaciju sa Gonalima. Ne znam kakvo im je inače pravilo sa razmacima između stimulacija, ali evo, možda ti moj primjer pomogne.
Nellie super za start!za uspjesni postupak! hvala na objasnjenju.
hi svima!
Vanesa ja sam bila 13.04 na transferu. Juče mi je beta bila 3044 u pon. idem dr.A
A ti?
Bubekica stvarno sam mislila da ce ovaj put uspjeti...![]()
Više neznam dali sam tu objavila ili ne, moja beta
441- 13dpt
2003,7 -16dpt
U ponedeljak na pregled kod Dr A. da vidimo kakva je situacija. Svim curama puno sreće i uspjeha.
Pozdrav svima,pomagajte.Molim vas gdje se radi UZV skrotuma(s dopplerom).
Ida molim vas kako se zove androlog,mm bio kod nekoga Kristijana Peroš(specij.interne medicine)
Vanesa,čestitam!
Posljednje uređivanje od hrki : 01.05.2013. at 22:00
Andi33 uzv je mm radio kod nas u bolnicu-uputnicu daje dokt opce prakse. Da, dr Peroš je andr...
Ok hvala puno,sve jasno,pozdrav i sretno..
Vanesa i Zeki cestitam!!! Lijepo je vidjeti lijepe vijesti....
žeki jesi mozda vadila na VV, bila s muzem po nalaz? vidjela sam jednu crnu zensku kako drzi nalaz velike bete 3000 i nesto dok sam ja cekala gore
cestitam!
Posljednje uređivanje od bubekica : 02.05.2013. at 21:55
Bubek stigao nam je jučer nalaz, ništa nisu pronašli..upućeni smo na biopsiju testisa, tako da je naša avantura na VV završila...puno vas sve pozdravljam i želim svima ubrzo velike bete!!!
u dobru i zlu jako mi je zao, nemam rijeci
od srca ti drzim fige da biopsijom nadju decke!
hvala draga..ovaj put neću biti jako optimistična, šta bude, bude...
vidim da i kod tebe loše vijesti..držite se, možda nam jesen objema bude sretnija![]()
Danas na brdu poprilično tiho. Kaže sestra da nisu navikle tako malo raditi.
u dobru i zlužao mi je...skupite snage i strpljenja, te u nove pohode.....vijeruj--bit će bolje... sretno vam želim
Posljednje uređivanje od orhideja. : 03.05.2013. at 12:07
drage djevojke,
nije me bilo jedno vrijeme.
čestitam svim novim trudnicama - a vidim da ih ima!!!!![]()
čekalicima puno dobre vibre, a ostalima držim fige za dalje...
mi se spremamo po svoje smrzliće u lipnju..uff..
Ajvi, baš me zanima kaj je sestra koju sam jutros dobila na telefon onda bila preživčana ako im nije bila gužva?!
baš me uzrujala...![]()
Znala sam da mora biti još netko !!!!! Sad neznam koja si ti, ali i ja sam u ponedeljak na pregledu, beta ti je veeeelika