[QUOTE=žeki;2402305]hi svima!
Vanesa ja sam bila 13.04 na transferu. Juče mi je beta bila 3044 u pon. idem dr.A
A ti?
Ja sam sve zbrkala neznam pisati po forumua kolika ti je bila prva beta ako si je vadila 26.4? Koliko su ti embrija stavili?
[QUOTE=žeki;2402305]hi svima!
Vanesa ja sam bila 13.04 na transferu. Juče mi je beta bila 3044 u pon. idem dr.A
A ti?
Ja sam sve zbrkala neznam pisati po forumua kolika ti je bila prva beta ako si je vadila 26.4? Koliko su ti embrija stavili?
čestitam..
nema aktivnosti na forumu
swe se prebacile na trundnice i trudnoću
ima li tko u pohodu na brdo--ja sam sutra na punkciji![]()
Nisam još uvijek. Samo zivkam i nikak ništa dogovoriti. Pa mi ne radi doktorica, pa ne radi rtg... Poslala sam upit za privat. Čekam, uglavnom. Kao i ti.
Znaš možda koliko imaš folikula?
Orhideja.morale smo se vidjeti! Tebi danas punkcija,ET u četvrtak, 1JS, jel da? Ja sam u četvrtak na punkciji pa se vidimo!!!!
Muma ne,nisam htjela pitat -onda bi se uspaničila hh, a ovako nezz kaj me čeka ..... a ti-budi upona da vidiš da je sve ok i da možeš uživati
Sandra1971 ne, danas nisam bila gore (jučer jesam) sutra je punkcija... Sretno ti u četvrtak(znaš li ti koliko imaš)?
Sandra sretno u četvrtak, think pink!
orhideja. ma i bolje ti je tako, nisam ni ja znala, očekivala sam da će ih biti manje nego što ih je bilo. Bit će ok.
Ja se napokon naručila za 15h!![]()
pozdrav svima,dugo se nisam javljala.al vas zato citam.cestitke svima koje ste uspjele. ja se danas vratila iz bolnice sa hsg-a. ne bi ponovila nikad vise
.sad jos samo jedno vadenje krvi i najvjerojatnije sljedeci ciklus u postupak.
o, onda sam sve pomiješala, ne znam kak sam zabrijala da si danas bila gore... tko zna što sam ja pročitala..... al danas sam se s 2 cure baš lijepo napričala, jer je trajalo i trajalo u nastavcimaorhideja.;2406599 [B prvotno napisa
Sretno na punkciji sutra!!!!!
Znam i zato mislim da opet ništa... danas mi je 8DC jedan folikul je 23mm, drugi 12, a treći 9mm.... dr.je u čudu, a i ja... večeras štoperica, al sve mislim da će ovaj najveći otploviti, a ova 2 neće stići narastipa se ne nadam....
hej Sandra1971, baš sam se sjetila jučer kaj ima kod tebe.... ajme držim fige....
to je pod klomifenima, podnosiš li ih bolje ovaj put?
riba76 draga, nisu klomifeni, stavio me na menopure![]()
vidim da se zagužvalo na našem brdu... Držimda iz svega izađu mali, lijepi smotuljci!
Orhideja, sretno sutra na punkciji... mislim da imate otprilike istu dijagnozu kao mi pa ti želim i isti scenarij... Da odmah uspije!!!!!!!!!!!
Sandra, neka tvoji folikuli ostanu baš tamo di trebaju i neka budu odlične veličine, js dobre kvalitete i da sve prođe baš onako kako si želiš! Sa prematanjem pelena za cca 40 tjedana![]()
123beba iz tvojih usta.....
vidim,bome prolazi vrijeme - ti ćeš prematati princezu još malo![]()
Sandra 1971 sretno u četvrtak, da bude lijepih js... s nestrpljenjem čekamo tvoj update![]()
riba76 nismo ni razgovarali o tome, samo je rekao: "idemo s menopurima"a ja odmah u sebi pomislila
![]()
![]()
ewo ja..drage moje -hvalaaaa vam na
dobro je prošlo (iako sam ja mislim bila najuplašenija)
imamo 5 js
danas bile 2 punkcije, 4 i 5 js , Sandra1971 sretno i tebi sutra u rukma doktorice (mislim da doktora nema do ponedjeljka)
orhideja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!!!!!!!!!!!! Da svi budu veseli i aktivni pa da te dočekaju lijepe vijesti, uspješan transfer i VELIKA beta!!!!!!!!!!!!
a što se tiče mene... ja još uvijek ne mogu vjerovati da će moja curka uskoro biti tu da ju mazim i pazim... baš sutra idemo na tečaj za trudnice pa se nadam da ćemo se lijepo provesti![]()
Cure, držim vamda i vi čim prije osjetite svoje bebice ovako kako se sad moja curka okreće! Sretno vam svima!!!!!!!!!!!!
Ja tek sad s posla!!!! Uh, muka mi je od pomisli da idem sutra na brdo....
Bravo orhideja. !!!!!! Da se sve oplode![]()
Znam da nema doktora.... šteta.... jer imala bih što za reći....
osjetim kako moj junački folikul od 23 mm odlazi... putuje od 21h
baš ću pitati doktoricu da li ću uopće ići na punkciju... mislim da nemam zašto...ne vjerujem da su druga 2 išta narasla niti bi mogli biti za išta...
Sandra, nadam se da ipak nije tako... Držimda te osjećaj vara i da danas dobiješ lijepe js! Sretno!!!!!!!!! I naravno, javi kad prođe...
curkeeeee, zna li tko broj od lab...da provjerin kak se razvijaju??
Dan... evo nisam bila u pravu![]()
![]()
imamo 2 JS.... transfer (ako bude sve ok) u subotu!!! Hvala vam svima koje ste me tješile i bile u pravu govoreći da će biti sve ok.... a već sam bila skroz u glavi odustala i pomirila se s tim da neće biti ništa!
Orhideja odlično! ~~~~~~~~~~ za tulum!
Sandra bravoSad puno ~~~~~~~~~~~ za te dvije, da bude sve super i da budeš uskoro ponosna trudnica!
Piki daj Bože da se tvoje riječi i želje ostvare (kao i moje)![]()
sandra superrrrr---nek imaju tulum kao i mojeviše od 2 se oplodile-i čekamo ponedjeljak
br je ako nekome treba (01 23 53 909)
Sandra,bravo nek se lijepo oplode i da postaneš trudnica
Orhideja,za lijepe vijesti iz laba!
Posljednje uređivanje od hrki : 09.05.2013. at 11:14
orhideja. hrki hvala....
orhideja. sretno u ponedjeljak!!!
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 09.05.2013. at 11:40
vec dva sata zovem doktoricu na vv i ne javlja sea ja bi rado saznala koja mi je beta
Sandra1971 woooo hoooooo!nek je najžešći tulum u labu!
orhideja. bravo!!! Nek je i vama veselo do ponedjeljka.
clematis![]()
dobila sam doktoricu na tel, beta mi je 39!!!
jel to ok?
clematis danas je 16-i dan od punkcije? beta je mrvu malena, ali moze izaci na dobro. kaj veli doktorica?
da danas je 16-i dan od punkcije. Ah doktorica veli da u sub ponavljamo, nije mi bas zvucala preodusevljeno, al ja je nisam bas niti pitala. Samo sam joj rekla da kaj se mene tice dobro je, jer 39 je puno vise od 0.
drzim najvece fige na svijetu za lijepo duplanje u subotu!
hvala ti bubekica, i ja se nadam da ce se lijepo duplati u sub. Ali opet za mene je i ovo napredak, barem znam da je js sposobna se uvatit na neko vrijeme.![]()
mislis embrij, ne js?
da mislila sam na embrij
clematisza subotu i troznamenkastu betu!
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 09.05.2013. at 13:50
rekao je dr.A da ce prvo probat inseminaciju,al ovi u čk nakon hsg-a su rekli bi bilo bolje odmah na ivf,jer da mi jajovod je prohodan al je jako suzen na kraju i da od inseminacije vjerojatno nece biti nista tj. da nece biti uspjesna. e sad vidjet cemo sta ce reci dr. na VV, ipak su oni strucniji. ja sam jos uvijek velika zbunjola u svemu pa ako sam nekaj krivo napisala....sorry![]()