Dal ces ic na aih ili ivf ovisi o nalazu hsg-a, ali sumnjam da se ce ici na aih ako je tvoj jedini jajovod slabo prohodan, to nema bas smisla. Sretno!
Dal ces ic na aih ili ivf ovisi o nalazu hsg-a, ali sumnjam da se ce ici na aih ako je tvoj jedini jajovod slabo prohodan, to nema bas smisla. Sretno!
Sandra - odličnoooo!pa to je prelijepa vijest... držimo im objema fige i da ih u subotu obje smjeste di treba
Clematis,mala je al ne mora znacit nista...drz se...
Zna li Netko je li doktor u lipnju gore?
Sandra1971 bravo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer
Orhideja super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
Clematis~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu, da bude sve o.k.
Cure, zna li netko koji se lijekovi protiv bolova daju prije punkcije? Prošli put sam loše reagirala na njih, jako sam povraćala pa ih slijedeći put moram izbjeći. DA li je netko uzimao nešto protiv bolova na svoju ruku?
Koliko znam, čitam i sve ostalo, baš i nije pametno uzimati na svoju ruku tablete... Zašto se ne savjetuješ sa mpo prije punkcije?
Posljednje uređivanje od tina_julija : 09.05.2013. at 21:45
Sandra1971 ~~~~~~ da se obje oplode, budu vraćene i da se prime![]()
Još se oporavljam od šoka od bete 13 dnt 441 nosim trojke. Tako je bilo u ponedeljak na ultrazvuku![]()
Vanesa~~~~~~~~~~~![]()
![]()
PREKRASNO!!!! Čestitam tebi i tm!!!!!
Vraćena su mi dva( ne baš dobre kvalitete) i jedan se podjeliotoliko o kvaliteti
))). Hvala na čestitkama
Vanesa čestitke!
Clematis sretno s betom!
Sandra 1971 sretno sutra na transferu! Ja sam jučer imala transfer, kad si ti bila na punkciji. Sad sam skužila po postovima.
Nellie, jesi lezala do mene ili si zadnja išla na ET? Duga crna kosa svezana u rep?
Žene, ja sam trenutno na SD pa vas molim nekoliko inf o VV... Otprilike koliko se čeka za lijekove, kakvi su dr i sl.???? Hvala vam...
Na VV nema nikakvog čekanja za lijekove ni liste za postupak, a doktor i doktorica su meni osobno super!
Pa prema vašim pričama SD je kao na dr planetu... Hvala vam drage na inf, najvjerojatnije se vidimo na vašem brdu!!!! Pozzz i sretno svima!!!
vanesaza trojke i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću
Vanesa,čestitam na trojkama!
Clematis,milijun vibri za betu.
Posljednje uređivanje od hrki : 10.05.2013. at 19:19
Sandra1971sretno!
Vanesa..ajmei čestitam! Samo nek sve bude ok !
Vanesa....svaka časr,pa to je predivno.....fige za urednu i lijepu trudnoću!
I ja sam u šoku,mogu mislit tek ti
To ti je bio 1.ivf?
Sandra,sretno danas i da obje vrate...
Pozdrav svima,nema ET, ni jedna se nije oplodila
Drage moje evo mene da se napokon javim. Nisam baš u toku, nemojte mi zamjerit. Škicnula sam malo i vidjela da neke od vas pitaju za mene. Šaljem vam puuuuno puno zagrljaja i vibrica pa se poslužite kome treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam dobro, psihički još i najbolje! Pomirila se sa svime i gledam na cjelokupnu situaciju kao da je i to vec neki pomak za nas.
Još ne krvarim...beta je zadnja bila prije tjedan dana 5484, danas je 2967. Jučer sam bila opet na UZV i doktor kaze da je sad ta GV 3 mm i da i dalje nema smisla radit kiretazu zbog 3mm pogotovo ako beta pada-a pada. Kaže sve mu se čini da bi krvarenje moglo uskoro doć po onom što vidi. Cice su mi se ful ispuhale, nikakvih više trudničkih simptoma nemam. Živim u nadi da ce beta doc do 0, i da će krvarenje ipak kad tad doc. I eto....
inače pr privatnom planu, MM je dobio premjestaj na novo radno mjesto u Karlovac tako da sam i ja posla s njim, pa smo prosli tjedan trazili stan i tako. Misli sam totalno odvojila od svega ovog i osjecam se ok.
Nadam se da kad se potpuno smjestimo da cu počet opet češće škicat i bit malo više u toku...
Do tada, držite mi se....šaljem puno zagrljaja i poljubaca![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Strašna : 11.05.2013. at 12:06
Ajme Sandra1971, jako mi ježao![]()
Sandra1971,žao mi je šaljem jedan ogroman hug![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 11.05.2013. at 12:18
Sandra1971 jako mi je žao
Strašnanek ti novo okruženje donese više sreće. Uživaj s mužićem!
U srijedu sam imala punkciju-odmaram i paze me
Problem---od jutra mi stomak raste----već sam napuhana kao balon, čitam-hiperstimulacija jajnika, e sad---da li je imao tko slična iskustva i što da radim..ili da čekam da prođe?
Djevojčice moje, puno Vam hvala na riječima utjehe
al utjehe nema....
bar ne još... polako ću se izvućinekako....
Možda ću nazvati doktora..... da ga pitam-ne znam što![]()
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 11.05.2013. at 16:48
Sandra197 znam da nije neka utjeha ali ipak šaljem nekoliko virtualnih![]()
![]()
Strašna super, dobro dođe promjena. Ako ništa drugo barem ti je brdo bliže.![]()
prati mokrenje, mora izaci otprilike onoliko koliko udje. jos jedan simtpom je bolno disanje. a sto se tice borbe protiv hiperstimulacije - mirovanje - narocito izbjegavanje sjedeceg polozaja i bilokakvog pritiska na jajnike, velik unos tekucine, po mogucnosti izotonika. nadam se da sam pomogla.
Jel netko ima iskustva sa MPO i anthistaminicima?
Od srijede sam na antihistaminicima (iako do sada nisam imala problema sa alergijama, uvijek postoji prvi put) pa da znam računati da li mogu u postupak u lipnju ili ne.
Mg1975, meni je moj pulmolog promijenio terapiju kada sam mu rekla da idem u postupak. Mislim da je najbolje da se posavjetujes s doktorom. Sretno!
Sandra jako mi je žao..možda se za vas otvaraju neka druga vrata..negdje dalje, na neki drugi način
Sandra1971 jako mi je žao
Orhideja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
Sandra žao mi je