Ni ne sjecam se kad sam ih tocno radila....nekako u 2,mj, ali rekla je da vrijede..i brisevi....
Sretnooo!
Ni ne sjecam se kad sam ih tocno radila....nekako u 2,mj, ali rekla je da vrijede..i brisevi....
Sretnooo!
Strašna weeeeeeeee!!!![]()
![]()
Držim fige da ovaj najlakši postupak urodi najvećim plodom!
Ja sam briseve radila u 11mj i vrijede mini sad za iduci postupak, iako cu ih ja ponovit.
Curke ja pri kraju sa drugom kutijom pilula ,jos 3pijem pa čekam 1.dc da nazovem a krecem u postupak idući tjedan..i sad sam strašno zbunjena kad kažete da doktor dolazi tek 2.9.??? meni je rekao da je već 26.8.nq poslu-ali to je bilo jos prije godišnjeg-ajoooj pa nije valjda promijenio nešto??
I moram vam reci da me od jučer nenirmalno bole (.)(.) ...bemti hormone,pilule i sve..
Strašna bravooooooo! Samo da sad uspije!!!
eeee,jel netko zvao i pitao kad nam doktor stiže??
Hvala Noemi...
Provjerite cure za doktora...ja sam mozda nesto krivo cula...
Pozdrav svima ..nova ovdje..dosta mi Osijeka...
sljedeći tjedan sam kod dr.A na konzultacijama..
u koje vrijeme je nabolje da dođem..moze suprug odmah dati uzorak sperme?
Upravo sam zvala VV. Sestra mi je rekla da se dr.A vraća sa godišnjeg 26.08.(ponedjeljak)!!!!
Puno sreće svima!!
Dobro došla i puno sreće....
Sestre će ti reći kad ih budeš zvala kada da dođeš, a budući da mnogo nas čeka kraj njihovi godišnji odmora--pripremi se na čekanje (nije teško,znaš zašto se žrtvuješ)
Što se tiće TM mislim da će radit spermiogram (možda 1tamo možda više--kaad neznam vaše dijagnoze) pa ti je ovo sve otprilike. 1dc kad nazoveš, sve ćeš točno saznatisretno
Vrtirepka dobrodosla!!
Kad ideš idući tjedan za Zg kod našeg doktora? I ja putujem idući tjedan pa bi migle i zajedno) Ja ti krecem u prvi postupak kod njega,ti si bila u Os?Kod S.ili P.si bila u Osijeku?
Da se čujemo na mail ako hoces?![]()
Curke ja sam tako Smotana i ne znam kako se tu šalju privatne poruke? heeelp!
danas mi je 1 dc,sestre su mi rekle da dođem u utorak oko 9h,,a ja si mislim ako se dugo čeka,,da dođem oko 11h,,jel to problem?
bila sam u Osijeku kod dr.P-legende,a l osim njega tamo ništa ne valja
I ja sam smotana što se tiče poruka ovdje![]()
Totalno sam danas smetena...sto od svega to još od glavobolje...
dakle da li u utorak kad odem prvi put kod dr.-a , suprug radi odmah spermiogram..jel se to podrazumijeva ili ga moram posebno naručivati...?
Noemi, vrtirepka... I ja bi trebala slijedeći tj, za zg. Pa se možemo čuti ja sam isto iz os. Javite se na pp. Trebam dobiti m. Oko 28- 29.8. Moram tamo biti 3 dc.![]()
draga,treba ti i uputnica za muzev spermuogram od tvoje gin iz Osijeka,sestra ti je rekla oko 9jer ce te tada primiti čim dodjete,muž ce odmah dati spermio(moj je doslovno 15min nakon sto smo došli u cekaonu bio prozvan) i dao uzorak i onda se pripremite na čekanje (mi smo došli na red oko 13h), ako želiš javi mi se na mail klara3054@gmail.com pa se možemo sutra uživo čuti)) drage volje ću ti naše iskustvo prepricati..i mene je i glava i stomak,sve boljelo sto od uzbudjenja,menge,svega...!javi se sutra
![]()
ja nemam pojma preko iPhona kako privatnu poslati??kreten ja...hoces mi se javiti na mail ili mi dati neki kontakt da ti se ja javim
)
Noemi.. Ako si mislila na moj kontakt, poslala sam ti na pp. Ako neznas otvoriti javi pa ti pošaljem ovako![]()
hvala Saan ,imaš pp![]()
Orhideja, hvala na pomoći !svaka ti čast !!!!pusa velika!
Pozz svima! Evo godišnji su gotovi i mi se polako spremamo u pohode na VV. Recite mi da li koja zna gdje se obavlja androloški pregled, jel isto na II katu? Da znam muža točno uputiti da ne luta.
Drage cure,
pratim već nekoliko mjeseci, ali tek sam se sada odlučila priključiti.
Da ukratko opišem svoje iskustvo sa MPO:
Pokušavam već 3 godine zatrudnjeti (ja inače imam PCOS). U listopadu 2012. konačno smo se odlučili otići u Vuk Vrhovec. Nakon pretraga kod supruga je ustanovljena asthenozoospermija, što nam je bio dodatni šok. Nakon ponavljanja spermiograma, dijagnoza je ponovljena, te nam je dr. rekla da nam ne preostaje drugo nego IFV.
U siječnju sam bila u postupku sa klomifenima, ali nije došlo do transfera.
Zatim sam u travnju bila na gonalima (8 injekcija) i dobili smo 5 jajnih stanica, od čega su se 4 oplodile. Ali nije bilo odmah transfera, jer se dr. bojala da bi moglo doći do hiperstimulacije, već su sve zamrzli.
U svibnju i lipnju su odgađali transfer, jer se jajnici nisu dovoljno smirili i to mi je već izluđivalo i sa strepnjom sam išla na preglede. Međutim u srpnju je bilo sve ok i transfer je bio 13.07. i vraćene su mi dvije mrvice.
26.07. beta je bila 506, a 31.07. 3316. Danas sam bila gore na prvom pregledu i jedan se primio. Sada sam trudna 7+4.
Hvala Vam svima na obavijestima, iskustvima i savjetima koje ostavljate na forumu, jer sam se na taj način puno informirala i pripremila na sve što me očekuje.
Pozdrav svima, evo i mene nakon ljetne stanke...baterije su pune i samo cekamo M pa treci dan kod dr.A.
hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srecu i uspjeh svima nama
Napokon će biti živo goreima nas dosta koje čekamo m. I krećemoooo
Da se i ja javim, danas 2 dc, idući tjedan idem odradit hsg a idući ciklus sam gore. Sretno svima koji kreću sad na vv.
meni M uranila i stigla danas, a dr. A dolazi u pon, zvala sam gore i rekli mi da dodjem sutra kod doktorice na pregled...sva sam nemam pojima ni ja kako se osjecam, nisam mislila da ce me primiti...
Aja... Lijepa priča, sva sam se najezilablago tebi! Uživaj sa svojom bebicom. <3<3<3<3
![]()
Aja cestitam i sretno dalje!
Aja prekrasna vijest! čestitam i sretno dalje![]()
cestitke aji i puno srece
mi cekamo M sljedeci mjesec pa krecemo konacno![]()
Cure drage, evo malo i mene. Danas popila zadnju pilulicu i sad čekam M pa u akciju. Trenutno sva prštim od optimizma i jedva čekam da na forumu za koji tjedan zaredaju ogromne bete.
aja, čestitam i sretno do kraja
aja cestitke od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za skolsku trudnocu
ajvi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspjesan postupak
ja bila gore, dr.me narucila vaditi hormone, dragi treba ponovit spermiogram i vadjenje krvi Hepatitis i ostalo, pa sa nalazima dc opet njima i onda smo valjda u postupku....
nego nesto su sestre rekle da biologa nece biti od 05.09.ali nisu rekle koliko dugo, da ni oni jos neznaju
Ajme, kako je zaživila ova tema čim prestaju godišnji!Držim
svima da vam ovaj postupak u koji sada idete bude dobitni i da vas sve dočekaju velike bete i predivni kikači!
Aja, čestitam!!!!!!
Ja sam idući četvrtak gore na vađenju krvi za kontrolu štitnjače i moja mala dama će biti sa mnom pa sam mislila svratiti do dr. i sestara ako ne budu u velikoj gužvi... Iako ne znam više niti da li nas se sjećaju... Ali svakako bi mi bilo drago upoznati ih sa malim stvorenjem koje su nam oni pomogli dobiti!
Još jednom samo da vam poželim puno, puno, puno sreće i da vrlo brzo imate ovakve slatke mrvice kao moja koja sad bezbrižno spava. Držite se!
Od 05.-08. rujna se održava ginekološki kongres na Brijunima, moguće je da će biti odsutni. Danas mi rekla moja soc. ginekologinja da ni nje nema pa sad kad je Kjara spomenula sjetila sam se...
Kjara jel moguće da na vv radi samo jedan biolog ili sam ja nešto krivo služila:-! I jel netko zna koji biolozi tamo rade. ?
Curke boook svima! ja sam prije 2dana popila zadnju pilulu i sad isto čekam mengu pa da zapalim na naše brdo!!
A sad ste me zabrinule za biologa-jer ako sve bude po planu ja oko 5.9.trebam imati punkciju?! Pa nije valjda da radi samo jedan biolog?! Jel moguće? uf uf
Ajvi skupa smo gore a?pa kad ce ta naša menga??
![]()
Na VV rade 3 biologa. Mi smo ipak odlucili pricekati jos jedan ciklus, tako da racunam start krajem rujna. Sretno svima!
Neznam za biologe, ali sestra je rekla da nezna hoce li me primit sad u postupak jer da nema biologa od 05.09., i nisu me primili e sad jel zato što njih nema ili zato jer sam morala vaditi hormone
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve nas, sretno svima
Curke meni danas 1.dc,stigla gospodjica 3.dan poslije zadnje pilule.Ujutro zovem brdo pa ćemo vidjeti jel idem u postupak ili nema tko odraditi oplodnjicu...kud sad ti biolozi idu?
Ajvi jesi dobila??
Drage moje, držim vam svima palčeve da krenete što prije i da vam postupci budu dobitni! Sretno!!!
Evo mene, bila danas gore. Endometrij debljine 8,7. Od danas utrogestani....u subotu transfer![]()