Stranica 16 od 191 PrviPrvi ... 614151617182666116 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i mene je isto mučilo,za početak nemoj ništa govoriti,za 1.pregled ćeš trebati čekati jer ti pregledi idu iza 10 ujutro pa dok ima pacijentica,

a za dalje ako si iz ZG-a kao ja zamoli dr.A da te prvu proziva već u pola 8 na folikulometriji,a u školi najavi kašnjenje, a od punkcije do

bete najbolje koristi bolovanje,plaćeno je 100%...nadam se da ćeš uspjeti iz 1.pokušaja pa nećeš trebati nikome ništa objašnjavati....ja sam nedavno

tražila premještaj u poslovnicu koja radi dvije smjene(da se mogu đorat za smjenu sa kolegama) i naišla sam na razumijevanje,srećom ima razumnih ljudi!

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

meni nije problem da mi ne bi dali slobodno, ravnatelj je dobar i daje svakome slobodno i bolovanje kad netko treba.. nego znam da ce pricat drugima sto posto.. to mi je koma..ne bi htjela da cijeli grad i selo da pricaju..a kak vidim morat cu reci na poslu, dosta se izostaje.. a prije inseminacije na folikulometrije moram ici bas u Zg ili mi to moze radit ginek ovdje?

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

a nisam iz ZG imam 2 sata voznje do tamo nazalost..sad za HSG cu nest izmisliti.. a poslije cu izgleda morat reci..da bar mogu ovdje na folikulometrije pa njima u ZG samo prenesem koliki su..

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

e da, za prvi pregled i konzultacije pise da se ide poslije 11h a zanima me do koliko sati se prima? dal se moze doci u 13, 14h?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure vrijeme je da nakon najnovijih izjava Milinovića još jednom pokažemo da nismo ovce. A za ovo zaista ne treba puno vremena (ja sam svoje pismo napisala za 10 minuta), a sve nas se tiče. Pokrenimo se i tražimo Milinovićevu javnu ispriku za protekle dvije godine, detalji na linku
    http://forum.roda.hr/threads/67641-T...-javnu-ispriku!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Danas prošla moja prva inseminacija... 3 folikula na desnom jajniku na kraju... e sad...čekam.....

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Danas prošla moja prva inseminacija... 3 folikula na desnom jajniku na kraju... e sad...čekam.....
    Držim palčeve da uspije. Što je sljedeći korak?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala! Slijedeci korak je za 14 dana vadjenje bete.....pa kak bude....

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

sretno strasna, od srca ti zelim pozitivnu betu!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala puno!.....

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Na trenutke imam navalu vrućine...to mi se prije nije dogadjalo. Baš imam feeling da mi temepratura s vremena na vrijeme poraste...
    Jel to poslijedica ovulacije? utrogestana? do kad ce to trajat?
    Danas mi je 2 dan nakon inseminacije.

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

strasna ne mogu ti odgovoriti nemam iskustva s tim,jos.. a reci mi isla si u zg na folikulometrije? nisi to mogla kod svog gin.? Dobila sam danas sestru na VV.. i moram zvat kak ste mi i rekle 1.d.c.

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

eh da, ja sam od klomifena imala napade vrucine pa mozda ti je od tableta..

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Arven prvotno napisa Vidi poruku
    strasna ne mogu ti odgovoriti nemam iskustva s tim,jos.. a reci mi isla si u zg na folikulometrije? nisi to mogla kod svog gin.? Dobila sam danas sestru na VV.. i moram zvat kak ste mi i rekle 1.d.c.
    Da, išla sam u Zg na folikulometrije...nisam upoznata s tim da li se može u svom gradu. Meni nitko nije predložio, a i ovako mi je bilo ok. Nekako sam se sigurnije osjećala. Jedino me put malo izmorio, al ajde nekako...imala sam dobru autobusnu liniju.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Strasna, ja sam od klomifena imala prave valunge, tj. te napade vrucine i kad sam to rekla dr. Alebicu rekao je da je to cesta nuspojava kod te terapije.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Znači klomifen........ Ma znala sam da je nešto..... Sad stalno osluškujem tijelo....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima...
    nova sam u cijeloj priči MPO-a i došla sam saslušati vaše savjete i iskustva. Priča ide tako da smo muž i ja pokušavali godinu dana, ništa se nije događalo, ja za svoje PCOS znam od prije, a naknadno smo saznali i da dragi ima terato. Moja ginekologica nas je uputila na VV. Ja od nalaza imam PAPU, ogtt, spolne hormone. MM ide kod androloga 14.9. vjerojatno odmah spermiogram, hormoni. U svoj ovoj panici i tuzi ne znam jesmo li uopće dobro krenuli. Kako ide redoslijed pregleda tamo? Tko ide prvi, kako se uskladimo? kad on obavi androloga, ja idem tamo ginekologu? izgubljeni smo...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hej draga, kao prvo zelim ti puno srece i da uskoro budes mama male mrve u trbuhu!

Super sto vec imas neke nalaze, trebat ce ti os ponesto, no to ces sve saznati polako. Dakle za sada ti je bitno da dogovoris termin kod dr na VV. Posto ti je pvi, to ce biti vjerojatno iza 10 a i nacekat ces se. Na tom pregledu ce dr uzeti sve tvoje podatke i nalaze koje vec imas i pregledati te. Takoder ce ti dati popis svih pretraga koje jos trebas napraviti. To su izmedu ostalog i svi cervikalni brisevi, evetualno pretraga prohodnosti jaovoda (hsg) ako ste kandidati za ineminaciju, te pregled krvi na hepatitise, hiv, itd. Morat ces donijeti i vjencani list i ostalo ce ti dr reci. Mozda ce te traziti i da dodes izmedu 3 i 5 dana ciklusa da napravis spolne hormone, premda vec imas. Takoder ces dogovoriti termin za psiholosko i pravno savjetovanje koje cete isto obaviti gore.

Tada kad ste gore, tvoj muz neka se na onom gore salteru (sve je na 2.katu) dogovori za termin kod androloga i tako cete sve obavljati usporedo. Samo polako, korak po korak i nemoj biti izgubljena. Zato smo mi tu za tebe, za podrsku i savjet.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala ti puno...trebat će nam vremena da pohvatamo proceduru i terminologiju i da se uskladimo...sigurno ću imat još pitanja i dilema...a budući ste sve tu tak drage i voljne pomoć, javit ću vam se sigurno....

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dubyaki ako si naručila TM kod androloga, onda naruči sebe kod gin, prvi put te naručuju na 8dc, tak da slijedeći put kad se naručiš kod gina ima i tm nalaze, a i ti ako ćeš vadit hormone, što mislim da hočeš iako imaš već, naravno ako nisu novi.
    mi smo sutra na vv, nadam se nekakvom dogovoru između nas i dr.A, jer me ovih godina i pol na vv-u zbilja dotukla. nemam snage više čekati

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Beilana, ako sam dobro shvatila- pisala si o dogovoru s dr. A??? pa zar nije još na godišnjem???

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i ja sam skužila da se vraća 12.9. nakon Brijuna..

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ne curke, on vam od 5.9.radi.
    naručila sam se kod njega oko 24.8., il čak dan dva prije, ne znam, uglavnom ponedjeljak kad je doktorica počela radit, pitala me sestra kod koga sam, kažem kod dr.A, ok dođite 7.9.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam u subotu išla kod doktorice i vidjela sam doktora gore...iako je bilo govora da je na godišnjem do 12.9.

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj dubyaki prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima...
    nova sam u cijeloj priči MPO-a i došla sam saslušati vaše savjete i iskustva. Priča ide tako da smo muž i ja pokušavali godinu dana, ništa se nije događalo, ja za svoje PCOS znam od prije, a naknadno smo saznali i da dragi ima terato. Moja ginekologica nas je uputila na VV. Ja od nalaza imam PAPU, ogtt, spolne hormone. MM ide kod androloga 14.9. vjerojatno odmah spermiogram, hormoni. U svoj ovoj panici i tuzi ne znam jesmo li uopće dobro krenuli. Kako ide redoslijed pregleda tamo? Tko ide prvi, kako se uskladimo? kad on obavi androloga, ja idem tamo ginekologu? izgubljeni smo...
    hej ja isto imam PCOS a mm ima teratozoospermiu.. htjela sam rijesiti ovaj tjedan HSG ali ginek mi na godisnjem a VV cu zvat krajem 9.mj. kad mi bude 1.d.c.
    I sad vidim na po forumima da bi trebala prije HSG-a napravaiti briseve moji su stari 10.mj.
    Cure a nalazi hormona su mi iz 2007.g. morat cu to ponoviti?

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

cure sorry sad vidim da ste pisale da se moraju hormoni ponovo raditi, pa ja cu poluuuuudit koliko toga ima!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam imala sve nalaze prije povadjene...hormone, briseve i sve....i ne tako stare nalaze...cak i muz spermiogram, radjen mjesec dana prije VV. Kad sam došla gore, doktorica je to sve lijepo pregledala i poslala nas sve ispočetka...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Arven, oprosti nisam pratila jesi gdje pisala kakvi su ti nalazi hormona i koliko su uopće stari. Ako si ih radila ove kalendarske godine, ne vjerujem da ćeš morati raditi nove nalaze. Ja nisam na VV (kad sam ja išla, bila su nemoguća čekanja pa mi je bilo brže otići kod Reša u Ljubljanu i vratit se u Zagreb na vrijeme na posao, ali to je bilo pred par godina), ali sam bila u dosta klinika i prolazili su mi stariji nalazi, jedino kad je neki kritičan, onda te traže da ponoviš. Ako znaš da je neki kritičan (a mogao bi biti zbog PCOS), onda ponovi.

Što se tiče folikulometrije, mislim da s mojim stažem mogu reći da je važno tko ti radi folikulometriju. Ja bih samo iznimno išla kod neMPO-ovca. Mislim, nije problem ako odeš u CITO, a liječiš se u Zagrebu, ili kod nekoga tko je prije radio u MPO vodama, a sad ima privatnu ordinaciju, "običnu", al ako nije u tom svemiru, ne bih imala povjerenja.

Što se posla tiče, kako god odlučiš nije strašno, al možda možeš prvi postupak prešutiti, odnosno ne objašnjavati medicinske razloge zbog kojih moraš izostati.

Sretno!!!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam imala sve nalaze prije povadjene...hormone, briseve i sve....i ne tako stare nalaze...cak i muz spermiogram, radjen mjesec dana prije VV. Kad sam došla gore, doktorica je to sve lijepo pregledala i poslala nas sve ispočetka...
    Sori, postale smo istovremeno. Tvoja info je friška i treba igrat prema pravilima igre, al mi je to totalno besmisleno, pa to nitko ne traži. To je samo trošak. Bolje da nam daju dovoljno lijekova za stimulaciju, i na vrijeme, nego da tu curi lova. Mene u 4 države, uključujući i RH nisu tražili hormone od jučer, samo sam u Austriji ponavljala TSH, jer mu se činio sumnjiv, al se pokazalo isto.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim, u MB koji je najuspješniji u regiji daš nalaze i onda te uzmu za godinu dana u postupak. Ne dolaziš s novim nalazima. Samo ako je neki kritičan.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tako je Jelena, i ja mislim da je to glupost...ali eto...tako je meni bilo...iako napominjem nisam imala nekih većih problema...imam PCOS....ali ostalo sve mi je ok...i brisevi ok...i muzev spermiogram ok....Nemam problema sa stitnjacom, niti sa secerom..nekad davno sam imala povisen prolaktin pa sam joj to spomenula i to je bilo u redu da sam prekontrolirala (sad je ok).....
    Iako moram priznat da sve to skupa nisam dugo čekala....kroz 3 mj mi je sve bilo riješeno (čak i ono savjetovanje i HSG) i krenula sam u svoj prvi postupak. Ja sam mislil da ce to puuuno duze trajat.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

krasno...znači mogu očekivati da, iako imam nalaze sve od ove godine, će me poslati opet sve to ispočetka vaditi, čekat, plaćati, ciljati dane ciklusa....
    no dobro...nitko nije rekao da će bit lako...ali da se bar ne gubi vrijeme na ovakve bedastoće. :/

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

3 mjeseca ajme meni meni je i to puno..tak mi zao sto nisam ranije s tim krenula.. ja sam hormone radila 2006 ili 2007. jer sam vec onda imala duge cikluse pa sam isla provjeriti homone i stitnjacu, stitnjaca je u redu, a iz hormona se vidi PCOS.. brisevi su prije 10.mj. rađeni tak da cu i to morati.. a bili su u redu..
    joj strasna zelim ti da vam uspije od prve!!
    a kakva je situacije kod tebe jelena?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cuj, mene je moja doktorica zavlačila unazad5-6, pa bi se čak usudila rec i vise godina.....te ove tablete, te one......te probajte promjenit tablete...te skinite se sa svih tableta...te smanjite kile itd........ i onda kad sam pukla a i ozbiljno željela radit na bebi...krenula sam dalje. Tako da po pričama drugih cura, mislila sam da ću čekat i duže.
    Hvala na lijepim željama....i jatebi želim da što prije zakuca!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

na VV-u se oduvijek (koliko sam citala i prije samog odlaska) prihvacaju iskljucivo njihovi nalazi. i mi smo imali spermiogram star mjesec dana (nalaz normozoo) i hormone od prije 3 mjeseca pa smo svejedno sve ponavljali...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

možda dr. Alebić i ne ide na Brijune, onu lakrdiju od kongresa što se tiče humane reprodukcije, to će Milinović ionako samo iskoristiti za promociju sebe, svog genijalnog zakona i fenomenalnih rezultata u medicinskoj oplodnji.

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

frendica danas zvala-1.d.c. da se naruči za dr.A ,pa su joj rekli da ga nema prije ponedjeljka,ali ako hoće doći 3. d.c. kak je i trebala da će ju doktorica pogledati bez problema...obzirom da još ne ide u postupak nego je tek obavila sve kaj je trebala ,pa u biti ide na dogovor šta i kako dalje zapisali ju za ponedjeljak...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    na VV-u se oduvijek (koliko sam citala i prije samog odlaska) prihvacaju iskljucivo njihovi nalazi. i mi smo imali spermiogram star mjesec dana (nalaz normozoo) i hormone od prije 3 mjeseca pa smo svejedno sve ponavljali...
    Nalaz spermiograma traze iskljucivo sa VV ali ne bez razloga, kod njih je bas ono najdetaljniji, ostalo ne, hormone ako imas svjezi nalaz priznaju kao i ostalo.Meni nisu nikad trazili da ponovim hormone kod njih, osim naravno ako vadim E2 tijekom postupka ali to je drugi par rukava.Bar je tako bilo u "moje vrijeme"

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a ja sam kod dr A morala ponoviti hormone...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I ja kod doktorice. A to i nije bilo tak davno...unazad 2 mj... Tako da potpisujem tvoju izjavu od maloprije.....

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Arven prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam hormone radila 2006 ili 2007. ...
    a kakva je situacije kod tebe jelena?
    Joj, ja mislim da bi nalazi 5 godina stari bili svuda prestari, a i sama bih bila pomalo znatiželjna kako idu LH i FSH.

Kod mene situacija... To je duga priča... Vidiš iz potpisa da smo maratonci Sve smo dalje od MPO-a. Premišljamo se, ali trenutno ništa ne vrtimo. Bili smo u travnju/svibnju na zadnjem postupku.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 06.09.2011. at 22:00

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

da jelena, pa bas cu pitati gineka sutra da li da radim hormone i briseve ponovo..

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    meni su sad prihvatili sve iz petrove, ali to može imat i veze s tim što sam ja "stara" pacijentica

marcelina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    meni su sad prihvatili sve iz petrove, ali to može imat i veze s tim što sam ja "stara" pacijentica
    A ne bih izdrzala da ne nalijepim svoj komentar na ovo. Prema mom iskustvu sa VV, tamo ne vrijede ista pravila za svih. Dakle, kako kome ili
    vec prema tome kakve je tko "srece" . Ja sam upala medju one "nesretne" i uvijek su mi trazili sve novo i sve iznova iako sam njihov pacijent skoro
    15 godina (doduse na drugom odjelu).

Arven avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

cure evo samo da javim, na HSG nejdem ovaj tj.nego sljedeci cuklus.. danas mi je vec 12.d.c. tako de je kasno..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj marcelina prvotno napisa Vidi poruku
    A ne bih izdrzala da ne nalijepim svoj komentar na ovo. Prema mom iskustvu sa VV, tamo ne vrijede ista pravila za svih. Dakle, kako kome ili
    vec prema tome kakve je tko "srece" . Ja sam upala medju one "nesretne" i uvijek su mi trazili sve novo i sve iznova iako sam njihov pacijent skoro
    15 godina (doduse na drugom odjelu).
    Ja sam onda upala među one "sretne" jer nalazi s kojima bi došla su bili dovoljni, a radi se o papi i brisevima, nikad nisam trebala donjeti nalaze hormona. Bili smo u postupku 2007. uz ovo nabrojano smo još morali napraviti spermiogram kod njih, te krvnu grupu, RH faktor, hiv, sifilis itd. Kad smo se 2010. vratili po smrzliće također sam došla s nalazima pape i brisevima i to je bilo to. Postupak sa smrzlićima u dva navrata nije uspio, te smo u 6. mj. krenuli u stimulirani s nalazima iz 2010.g., a spermiogram nismo ni radili.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey curke.Evo i mene da se malo javim nakon duzeg vremena.Ja sam trabala zvati gore kad dobijem da se narucim kod Alebica i ja eto dobila 30.8.zvala cijelo vrijeme od 13-14h a niko se nije javljao.I ja nebudi ljena zvala drugi dan ujutro,javila se sestra i rekla da se A. vraca 5.9. i naravno bila sam luda jer ce mi propast ovaj mjesec.
    Al eto zvala ja 6.9 i dobila doktora. rekla mu kako stoje stvari i reko je da nazovem onda za mj dana.
    samo sad imam jedno pitanje.Ja sam prije par dana zavrsila sa terapijom koja je trajala 3tjedna jer sam imala upalu na papi i to sam mu rekla.Trebala bi napravit briseve i papu.Koliko se ti nalazi briseva ceka(narucena sam kod svoje gincke tek 21.9. za napraviti ih) da li mislite da mogu krenuti u postpupak tj da li mogu doci na 3dc kod A. i bez jos gotvih nalaza?Jer koliko se sjecam taj dan je pregled pa tek zapravo kreces s postupkom 21dc-zar ne?
    Sorrite ako sam vas zbinula
    Ugodan dan

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kod nas u Brodu se nalaz briseva ceka tjedan dana a Papa duze.Mozda da Papu napravis privatno da ti nalaz bude brze gotov a briseve na uputnicu?

king avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam briseve i papu čekala 3 tjedna.
    a 3dc dolaziš na pregled i taj dan počinješ s terapijom, ako dobivaš gonal ili menopure.
    Ne znam za druge terapije.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Briseve i papu sam radila pred mjesec dana, oboji nalazi su bili gotovi za tjedan dana. s tim da se papa plača nekih 120 kunića

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •