Stranica 164 od 191 PrviPrvi ... 64114154162163164165166174 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,151 do 8,200 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj tina_julija prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste kod doktorice, kad se ona vama javlja na telefon? U koje doba? Zovem ju a nikako da mi se javi, ne zelim ju pitat kako je, vec je hitno...
    Doktorica se javlja tek kad swe pacjentice završi i ostane sama , nadam se da si ju do sada već dobila.

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    Doktorica se javlja tek kad swe pacjentice završi i ostane sama , nadam se da si ju do sada već dobila.
    Jesam, hvala! Sve cemo vidjet sutra, vadjenje bete i dogovor s doktoricom...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ju dobila danas u 15 do 11...ne vjerujem bas da je sve do tada rijesila...najlakse ju je dobit kad izadje iz sale...prije 9 je dosta tesko...

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    koliko ja kuzim nece ti vrijediti uputnica, nije stvar datuma nego promjene sifre. da si poslije 1.9. dobila uputnicu bez datuma, ta bi ti vrijedila do nove promijene sifri, a s datumom mjesec dana.
    Sada mi više ništa nije jasno. Imam uputnice od 6mjeseca bez datuma i pitam sestru prilikom naručivanja telefonom da li mi one još uvijek vrijede i ona kaže ako nema datuma da vrijede.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Ja sam do sad uvijek zvala između 13 i 14. Tad sam bila sigurna da nema više pacijenata i da ne smetam i uvijek se javila.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Djevojke,svima veliki pozdrav.
    Pratim vas,al ne stignem se javiti.
    Nadam se da će nam svima ova jesen biti dobitna
    Tina_julija držjm fige u petak....

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Riba, danas drzi fige...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kakva je situacija gore obzirom na sutrasnji strajk?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bubekice, ja sam ih zvala malo prije da ih pitam kaže mi sestra rade samo postupke i ništa drugo!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ajme meni, a ja bi trebala u pon za zg

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nova21 nazovi ih! A možda do ponedjeljka prestanu štrajkati... Sretno

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nazvat ću ih svakako kad nobijem, trebala bi sutra.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj saan prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekice, ja sam ih zvala malo prije da ih pitam kaže mi sestra rade samo postupke i ništa drugo!
    a dal to znaci da primaju u nove postupke ili? a valjda nece potrajat to...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Anci272 prvotno napisa Vidi poruku
    Sada mi više ništa nije jasno. Imam uputnice od 6mjeseca bez datuma i pitam sestru prilikom naručivanja telefonom da li mi one još uvijek vrijede i ona kaže ako nema datuma da vrijede.
    promijenile su se sifre od 1.9.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj elen prvotno napisa Vidi poruku
    ja očekujem m. u srijedu, znači u pet. bi trebala na pregled...nadam da ne bude još jedna odgoda
    mila, javi ak ces ih sutra zvati...

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Molim pomoć..zna možda netko koje točno šifre moraju biti na novim uputnicama? ( trebam za krio et )

vrtirepka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam jucer bila na vađenju hormona i pregledfu kod dr-a, sa starim uputnicama ali bez datuma,,i na kraju uopće nije bilo problema...sestre nisu ništa rekle...
    sljedeći mjesec postupak

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bubekice! Ako sam dobro skuzila one koje su obrađene za postupke te će raditi. Sestra me je pitala jel mi na onom ambulantnom listu piše javiti se prvi dc doći 3 dc.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pitanje? Za vas koje ste bile u postupcima... Jel vaši muževi, partneri imaju nalaz krvne grupe? Mi smo izvadili sve ono sida, hepatitis, sifilis... A nalaz krvne grupe imam samo ja. Jel to ok.?

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Koliko znam i on mora isto imati...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tina _julija hvala za Info. Jesi ti radila betu?

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Jesam, 0 je...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

grlim draga

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala i sretno u postupku...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Drage forumasice, novi smo ovdje, prvi put krećemo u postupak. Molila bih ako mi netko može odgovoriti na slijedeća pitanja u vezi postupka na VV:
    1) Može li se protokol dobiti na uvid? I općenito, daju li u VV ikakve dokumente na uvid kako bi bili upućeni u tijek postupka MPO-a?
    2) Gdje se obavlja punkcija (aspiracija)? Kod njih na VV ili u nekoj drugoj ustanovi?
    3) Daju li anesteziju?
    Hvala na odgovorima
    Lijep pozdrav

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj vrtirepka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jucer bila na vađenju hormona i pregledfu kod dr-a, sa starim uputnicama ali bez datuma,,i na kraju uopće nije bilo problema...sestre nisu ništa rekle...
    sljedeći mjesec postupak
    Hvala vrtirepka za ovu informaciju ... našla sam i na stranicama HZZO-a da stare uputnice vrijede u sekundarnoj/tercijarnoj zdravstvenoj zaštiti i da se očekuje da će biti u opticaju još godinu dana, samo u primarnoj zdravstvenoj zaštiti nisu više u opticaju.
    Ja isto trebam na vađenje hormona i pregled u četvrtak, ako ne otkažu zbog štrajka. Možeš mi reći da li je nakon vađenja hormona pravi pregled iako je 3-5 dan ciklusa ili je to samo razgovor? I puno sreće s postupkom sljedeći mjesec

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Tina _julija žao mi je

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Tina_julija
    Jako je puno negativnih vijesti.....
    Koliko sad dugo morate čekati?

No comment....pa kaj ne štrajkaju samo zbog prekovremenih,dežurstava? Kakve veze oni imaju s tim?!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj suncokretic prvotno napisa Vidi poruku
    Drage forumasice, novi smo ovdje, prvi put krećemo u postupak. Molila bih ako mi netko može odgovoriti na slijedeća pitanja u vezi postupka na VV:
    1) Može li se protokol dobiti na uvid? I općenito, daju li u VV ikakve dokumente na uvid kako bi bili upućeni u tijek postupka MPO-a?
    2) Gdje se obavlja punkcija (aspiracija)? Kod njih na VV ili u nekoj drugoj ustanovi?
    3) Daju li anesteziju?
    Hvala na odgovorima
    Lijep pozdrav
    1. Ne, s doktorom se sve usmeno dogovoriš prije kretanja u postupak. Načelno ti kaže koje stvari da si nabaviš prije početka postupka ( vaignalete, utrogestane i sl.). Svi nalazi su kod doktora u računalu. Dobiješ povijest bolesti s uputama kad se trebaš javiti i na koji broj npr. 1. dan ciklusa treba nazvati da se naručiš za prvi uzv
    2. Tamo se obavlja, imaju salu
    3. Nema potpune anestezije ni lokalne. Dobije se inekcija protiv bolova i za smirenje.

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

[QUOTE=riba76;2481997]Tina_julija
    Jako je puno negativnih vijesti.....
    Koliko sad dugo morate čekati?

Rekao mi je za tri mjeseca opet, a ja sam ga glatko odbila i bio je u cudu, ipak dva stimulirana i kiretaza su bili u kratkom razdoblju... Moram tijelo dovest u malo bolji red.. A i mora mi muz zaboravit na svoje punkcije...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

TrudyC,hvala ti

vrtirepka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala vrtirepka za ovu informaciju ... našla sam i na stranicama HZZO-a da stare uputnice vrijede u sekundarnoj/tercijarnoj zdravstvenoj zaštiti i da se očekuje da će biti u opticaju još godinu dana, samo u primarnoj zdravstvenoj zaštiti nisu više u opticaju.
    Ja isto trebam na vađenje hormona i pregled u četvrtak, ako ne otkažu zbog štrajka. Možeš mi reći da li je nakon vađenja hormona pravi pregled iako je 3-5 dan ciklusa ili je to samo razgovor? I puno sreće s postupkom sljedeći mjesec

ma bila kod njega doslovno minutu...rekao ako hormoni valjaju da sljed.mjesec idemo u postupak ,,i to je to...
    hvala....

vrtirepka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tina_julija..žao mi je...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jel danas bio netko gore? Kakvo je stanje obzirom na štrajk?

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

tina_julija grlim.....mozda ovo zvuci bezobrazno od mene ali i bolje da se nije primilo.... meni kada su vracali bila je DVOSTANIČNA i ako si pratila moj slucaj onda sve znas.....ja se nadam da se ne ponovi kod mene dvostanicana jer ako se ponovi a moraju je vratit moli cu da mi se desi ovo sto se tebi danas...jer ja to nebi mogla vise reprizirat... i hrabro samo dalje...

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Analoneta, hvala ti draga! I ne, nije bezobrazno od tebe, i meni je radije da se nije primilo vec da mucim i sebe i dijete! Grlim draga!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Možeš mi reći da li je nakon vađenja hormona pravi pregled iako je 3-5 dan ciklusa
    Anci, svi "pravi" pregledi budu 2. ili 3dc, tj. u doba, barem kod mene, najveće poplave. Prvi put ti bude malo bed, ali brzo oguglaš.

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Ajvi prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, svi "pravi" pregledi budu 2. ili 3dc, tj. u doba, barem kod mene, najveće poplave. Prvi put ti bude malo bed, ali brzo oguglaš.
    Uffff, nekako sam se nadala da nije tako .... ali što se može, predurat cu. Mogu se tjesiti sto mi je sutra 5dc, pa vise ipak nije tako strasno

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Jel danas bio netko gore? Kakvo je stanje obzirom na štrajk?
    Ja sam zvala danas da provjerim da li da dolazim sutra na vađenje hormona i sestra je rekla da dodjem. Tako da izgleda da rade.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tina Julija
    Žene ja imam jedno pitanjce... Dr mi je rekao da sljedeći mj 3dc dođem sa uputnicom za ivf, reko mi je da ću vaditi hormone.. Jel onda trebam i uputnicu za vađenje hormona ili to sve ide na tu uputnicu za ivf? Isto tak kaj tu ne trebamo uputnicu za folikulometriju??? Sva sam zbunjena hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Tina Julija
    Žene ja imam jedno pitanjce... Dr mi je rekao da sljedeći mj 3dc dođem sa uputnicom za ivf, reko mi je da ću vaditi hormone.. Jel onda trebam i uputnicu za vađenje hormona ili to sve ide na tu uputnicu za ivf? Isto tak kaj tu ne trebamo uputnicu za folikulometriju??? Sva sam zbunjena hvala
    Uputnica za ivf pokriva sva vadjenja hormona, folikulometrije, punkciju, transfer.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala ti bubi!!! Još da te pitam, reko mi je da kad vidi hormone odlučuje jel to dobar ciklus za nas..Kaj to znači? Do sad su mi hormoni uvijek bilj ok? Radi čega bi odgodio postupak? Jel to onda neki kratki protokol? Kad se tu počinje sa pikicama? Na SD sam počela od 2dc... Hvala još jednom!!!

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ako ti je sve ok, pikanje krece od 3dc...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti bubi!!! Još da te pitam, reko mi je da kad vidi hormone odlučuje jel to dobar ciklus za nas..Kaj to znači? Do sad su mi hormoni uvijek bilj ok? Radi čega bi odgodio postupak? Jel to onda neki kratki protokol? Kad se tu počinje sa pikicama? Na SD sam počela od 2dc... Hvala još jednom!!!
    Mozda previsok progesteron moze odgodit postupak... Pikanje pocinje 3dc. Kad kreces?

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sljedeći ciklus, početkom desetog.. Stavi me na svoju listu, valjda bude sve ok!
    Pozdrav i sretno svima!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Na brdu rade normalno, ja sam zvala sada, naručena za ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam sutra na brdu.imam nervozu zeluca kad se sjetim da na poplavu koja je u puno jeku,a sutra treba na pregled. mislim da bude mi to jedno od najneugodnijih iskustava u zivotu.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kao što sam već napisala, je "mali" neugodnjak, ali kad pregrmiš prvi put, bit će ti to skoro pa normalno. U svakom slučaju, doktorima je normalno jer sve dolazimo u tom stanju. A kad se sjetiš koji nam je svima cilj, to bude tako malo važno. Sretno sutra!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Da vam samo uletim poželjeti svima puno sreće! Drago mi je da se radi i stimulira unatoč svoj buri o štrajku. Pratim vas ali nemam što drugo napisati, osim da vam držim fige svima! Nak vam jesen donese najljepše plodove!!!
    serenity1 dok dođe vrijeme za skidanac i pregled, samo si ponavljaj da je to njima nešto svakodnevno i normalno. I obavit ćeš u kraćem vremenskom roku nego što će ti trebati da se skineš

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala vam cure,znam da govorite iz iskustva,al kad se sjetim....katastrofa.al mogu ja to,kako je rekla ajvi,znam svoj cilj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •