serenity mislim da smo se sve ovdje grozile te ideje, naviknes se, vjeruj mi. sretno!
jucer popijen zadnji duphic, sad cekam.
serenity mislim da smo se sve ovdje grozile te ideje, naviknes se, vjeruj mi. sretno!
jucer popijen zadnji duphic, sad cekam.
Bubi... Sitno brojimosretno nam svima! Ja nemam taj problem 3 dc meni skoro ništa ne curi.
Cure evo da se javim da iscekujem gaduru,danas je trebala stići pa naravno ko zavraga kasni,boli me trbuh a nikako da krene:/ Dajte mi recite ako sutra dobijem u subotu moram doci gore jel? U koliko sati??
Saan,Vrtirepka,Nova21,Ajvi,Bibekica
i ostale cure pusaaaaaa !!
sretno svima!
Tko je od vas od ponedjeljka gore?
tako je, ako dobis sutra, u subotu dodjes gore, ha cuj, sve ovisi kakvo je stanje gore, ja obicno ziheraski dodjem u 8 (pa me sestre posalju na kavu do 10).
Noemipusaaa
Može jedno malo nevezano pitanje za vas koje idete na brdo... čekaonica gore dijeli prostor s endokrinologijom. Jel netko zna da li se na endo štrajka ili? Ja bih trebala u utorak na kontrolu, valjda ne bi odbili trudnicu, i to još mpo trudnicu...
evo rijesila ja danas taj neugodni pregled i uopce nije bilo tak strasno kak sam umislila. od danas na klomifenima,u srijedu opet gore i onda bumo znali dal bude aih il ivf,sve ovisi u kojem jajniku bude ovulacija(posto nemam lijevi jajovod).
Bravo! Znala sam ja da ti to možeš!
Noemi, saan, Bubekica, ima kaj? Koja će prva krenuti?
Ja sam se jučer navečer osjećala tako da sam bila 100% sigurna da ću svaki čas dobiti, ali niš od toga. Pa onda nastavljam s onim što mi je u zadnje vrijeme suđeno - s čekanjem.
Čekam, čekam, čekam...
Ja racunam na svoju u nedjelju![]()
Ja trebam dobiti 24.9. Još malooo.. Nemogu dočekati![]()
Hvala cure na dobrodošlici, iako svima nama želim da se brzo preselimo na "okruglu" temu.
Sa mnom je sve ok a m ima oligoasthenozoospermiu. Još se i premišljamo gdje krenuti,čula sam da na vv su svi super,a nas dr.savjetuje vinogradsku. Kaže da bi nam mogao biti problem to što još nismo u braku, iako bi to bila diskriminacija. Nema druge nego početi. Što prije to bolje...
Cure, imam pitanje za sve vas. Kako ste uskladile postupak sa poslom? Da li ste nadređene u firmi obavijestili da ulazite u postupak potpomognute oplodnje? Doktorica mi je rekla ako se sve poklopi da bi vec sljedeci mjesec usli u IVF postupak i sad mi je nocna mora kako da to uskladim s poslom, da li da obavijestim nadredjene da sam u postupku ili da samo trazim slobodno. Problem mi je sto radim u privatnoj firmi i znam da nece bas najbolje reagirati ako im kazem da sam u postupku potpomognute. To je i glavni razlog zasto smo toliko cekali s postupkom iako vec 3 godine nismo uspijevali dobiti bebaca prirodnim putem, ali s obzirom na godine vise ne mozemo čekati. Kako ste vi to rijesile?
cure moje meni fali dr.A, jučer sam bila gore i naravno njega nije bilo, opet pregled koddoktorice ovaj mi put dala kontracep. pilule (mada je zadnji put rekla da neće)meni i sama pomisao na njih je koma, ali znam da i tako idu postupci. Nego doktorica mi nije ostavila lijep dojamštoviše nisam mogla vjerovat da je takva…naime moj dragi imaoligoasthenoteratozoospermiu od 2008. ali uvijek je moguće da se popravi baremmislim i jučer na moj upit da jel spermiogrami dalje loš ona meni odgovara s pogledom čuđenja „pa da“ kao što sam ja mislila, mene je totoliko izbacilo iz takta. Uglavnom 21 d pijem pilule čekam mengu i treći danopet gore i molim Boga da će tada biti dr.A .
sretno svima i neka nam je plodna jesen
Ajvi
kod mene gospodja evo 3.dan službeno kasni i svaki čas mislim sad ce vec 5dana i nista...
Pa kad vise krecemo?
Ima kod vas cure kakvih novosti?
Tko je u ponedjeljak gore??
Saan moja draga moja dama čeka tvoju hahahahah pa da idu skupa !!)))
Ajvi, Bubekica jeste dobile?
Ja nisam !?
Nisam ni ja, moja ce vjerojatno opet kasnit tjedan dana, nije ni prvi ni zadnji put, znala sam je 11 dana nakon zadnjeg duphastona, danas je tek 4. dan. Kasni li tebi ikad? Jesi radila test?
Ma nikad mi ne kasni zato mi je čudno,danas 29.dc a dodje 26.dc vec 15godina! Ma sigurno je ta kontracepcija potemetila nesto,ali i nervira me vec!!
Samo čekanje čekanje čekanje ...
Nisam radila test,mislim da nema smisla..
Cure... Meni uranila m. 25 dc! Inače mi je točna u sat. Sutra ih zovem u utorak sam tamo![]()
Noemi, sigurno je od kontracepcijskih, istina.
Saan sretno!
Ni kod mene još ništa. Teoretski, najčešće dobijem 29. dan, što je sutra, ali to ne mora niš značit. Uostalom, MM me uvjerava da je on napravio bebicu i da mi mpo neće ni trebati.
saan, go girl!
Hvala cure moje!
Ajvi daj bože da ti je muž upravu
Noemi i ti si mi sumnjivaja bi već napravila testic
![]()
Ajvi ti i ja smo vec doktorirale na čekanju!!!
Nema evo ni sa nista kod mene .A ja mislila da sam vec u subotu prošlu u postupku:/
Meni sutra 30.dc a 26.dc dobijem uvijek...
Pa zar su toliko poremetile pilule??
Evo da ti ja odgovorim, dok se ne jave druge iskusnije cure. Svaka klinika ima svoje prednosti i nedostatke pa je teško reći kuda krenuti, eto ja sam odabrala VV. Ovo što još niste u braku ne predstavlja nikakav problem. Kad ćete kod bilježnika ovjeravati dokumentaciju za postupak ovjerit ćete i potvrdu da živite u izvanbračnoj zajednici i to je to. Sretno!
Meni je to isto bio problem, ali znam da se puno izostaje (koliko sam shvatila, svaki drugi dan nakon transfera) pa ne znam da li možeš dobiti toliko slobodnih dana bez pravog objašnjenja. Ja sam rekla da ću krajem 9. mjeseca u postupak i da će mi trebati slobodni dani ili bolovanje. Na moje čuđenje, bili su više nego korektni.![]()
nakon transfera mozete i ic radit, ako punkcija nije bila preteska i ne postoji rizik od hiperstimulacije. za posao je kritican odlazak na folikulometrije, a to traje za vrijeme stimulacije (moj primjer - 3., 7., i 10.dc, punkcija 12dc., transfer 17dc.)
http://forum.roda.hr/threads/82121-K...ti-posao-i-MPO
nastavimo ovdje, tema je zanimljiva.
Cure sretno, mi ćemo prvo kod svog soc ginića da vidim kakvo je stanje, a onda u akciju tako da sumnjam da će biti 10.mj
Evo i mi krenuli s terapijom za fet. Slijedeći pregled je u petak.
Svima želim puuuno sreće i strpljenjaPozz
Da li se nalazi recimo papa testa urađeni privatno kod doktrice uvažavaju na VV?
Super,hvala. Da bar malo skratim to vrijeme čekanja nalaza i odlaska na brdo.
Glavno da je sve ok i da je unutar godinu dana, briseve si napravila?
Ma zbog briseva mi se sve i odužilo, izliječila Ureaplazmu dobila Gardnerellu![]()
Evo da se i ja javim. Iduci ciklus krecemo s klomifenom. Bit ce ili aih ili ifv zavisi na kojem jajniku ce bit folikuli
Jooj, tako je lijepo vidjeti da se kod nekih ipak nešto događa. Kod mene i dalje nula bodova.
Svim curama koje su krenule ili kreću u bilo koju vrstu postupka, sretno!
Cure, razocaranje! Danas sam zvala jer sam dobila. ali su mi rekli da zbog strajka dr. A ne prima ovaj tjedan na preglede i da nazovem sljedeci tjedan! Ali to mi nista ne znaci kad sam ovaj tjedan trebala krenuti s postupkom.
Prosli mjesec odbijena zbog odsutnosti biologa, a sad strajk!
Ima li netko jos nekih informacija?
Prošlo je ok. Od danas na menopuru u subotu opet gore
[QUOTE=sg12;2486232]Cure, razocaranje! Danas sam zvala jer sam dobila. ali su mi rekli da zbog strajka dr. A ne prima ovaj tjedan na preglede i da nazovem sljedeci tjedan! Ali to mi nista ne znaci kad sam ovaj tjedan trebala krenuti s postupkom.
Prosli mjesec odbijena zbog odsutnosti biologa, a sad strajk!
Ima li netko jos nekih informacija?[/QUOTE
ja si nekako mislim da su me zato i prebacili na sljedeći ciklus....tako je bilo i meni prošli ciklus nije bilo dr. Alebića ali ni biologa pa me stavila u ovaj ciklus, a sad na pilule iako su hormoni dobri
drži se i strpljivo do dobitnog postupka
jučer je dr normalno radio, bila je velika gužva, do pol 3 je imao pacijente, neznam kako to da ne prima ovaj tjedan