Stranica 168 od 191 PrviPrvi ... 68118158166167168169170178 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,351 do 8,400 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

kikolina avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

cure čula sam da postrožavaju štrajk od ponedjeljka, imam smrzliće , trebala sam jučer na transfer al su rekli nek dođem ipak u ponedjeljak, da se embriji lijepo odmrzli da se dobro razvijaju.. valjda me neće zeznut zbog štrajka.. imala sam 3 smrznuta u jednoj slamci u jednom paketu i sve mi odmrzli.. to se ne može opet smrznuti?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure, koliko se dugo na VV čeka nalaz Bhcg, gotov je za nekoliko sati ili se podiže drugi dan? Hvala na odgovoru.

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

U 8 ujutro se vadi, poslije 10 zoves ili ako si tamo doktor ti kaze nalaz... Bar sam ja tako radila...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ajvi kakva je situacija?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ajviii?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nist ne javljas?

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Arhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ekipa, hvala svima na odgovoru.
    tina_julija - pretpostavljam da je utjeha u tome što ne moram ići na punkciju?.. Žao mi je čuti da morate to prolaziti, ali svakako držim fige, čvrstoo . Moram iskreno reći da bi mi bilo lakše možda preživjeti punkciju nego Ciklon B kabinu pošto sam klaustrofobičan, a kod punkcije je sve u doktorovim rukama (nažalost ili na sreću doslovno...ah..).

Znam da sam na neki način bezobrazan kad uz sve probleme iznosim i ovaj, ali on, zaista, realno postoji. Shvatio sam da ne mogu biti sa ženom (iako i dalje ne razumijem zašto su karte tako posložene). No sve manje shvaćam VV, zaista, zar svi muškarci bez problema daju uzorak i to je to? Ne mogu donijet uzorak od nekud na dan punkcije? Opet mi se javljaju proceduralna pitanja: Supruga na stolu čeka dok ja od nekud donesem sjeme, a to ne mora biti iz kabine. Je li tako? Zašto onda skupa ne dođemo od nekud sa sjemenom i onda skupa sudjelujemo u punkciji...
    bubekica: Kako mogu moju ženu pripremati za pukciju bez mene?

p.s. Osjećam potrebu napomenuti da sam ja sam registrirao problem kod sebe i guram nas u postupak. Isto tako osjećam kao da sam sam sebe gurnuo niz liticu... Možda je VV bio greška... ne znam

Hvala svima i svima držim palčeve
    ne brini, nisi jedini koji nemoze dati svoj doprinos....
    i mm nije mogao dati 2X a ja na stolu i cekam...sta kazes na to???
    mozes mislit kak mi je bilo, nisam znala jel bi vani vikala na njega pred svima
    ili bi se plakala, e onda kad je dr. vidio da je mm pod vecim stresom od mene
    a i razgovarala sam sa dr. o tome odlucio je da se sjeme zamrzne...
    razgovaraj sa dr, pa ces vidjeti sta ce ti rec...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo da se javim.. Sutra opet pregled pa ću znati kad će punkcija, koliko ima folikularna...
    Bubekice, Ajvi sta ima kod vas?
    Noemi sutra pijemo kavu jedva čekam

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

arhang bojim se da poprilicno krivo zamisljas kako se to sve na VV odvija.
    probat cu ti opisati dan punkcije.
    dolazite u pol 8-8, sjedate u punu cekaonu ljudi, primijetite jos nekoliko parova s vrecicama (u kojima su slape i spavacice). prozovu tvoju suprugu, ona odlazi po injekcije protiv bolova i za smirenje, vraca se u cekaonu. oko 8:45 ide u sobicak u kojoj ceka punkciju, zajedno sa drugim zenama. tebe u nekom trenutku prozovu da das uzorak. cekas zenu dok se vrati s punkcije (nakon punkcije lezi 15min-pol sata ako ih je malo na punkciji u onoj istoj sobici).

saan jos je nema. moja ginicka tvrdi da je do 21 dan nakon zadnje tablete normalno.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nemreš bilivit, gadura se udostojila pojaviti! U srijedu sam gore. Samo se moram skulirati da mi hormoni opet ne prošvikaju. I moram po novu uputnicu zbog šifre.
    Inače, glede ovih nedoumica oko štrajka, pitala me sestra što mi piše na povijesti bolesti/uputnici. Budući da piše "narudžba 1dc za 3dc s uputnicom za IVF/ICSI", to je kao ok. Ako piše pregled ili tako nešto, to onda ne naručuju.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ajde fala bogu da smo rijesili i tu dilemu, iako sam tako mislila jos prije 10 dana.

jos da moja gospodja dodje, gdje bi nam bio kraj

sretno ajvi!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I tako ja danas zovem sestre, da umjesto sutra dođem na konzultacije u srijedu, kad naravno, štrajk, nema ni konzultacija...grrrrrrrrrr, i tako da sam slučajno uzela sutra dan GO, kao što sam planirala, lijepo bih se vratila kući bez da sam išta obavila, a potrošila dan GO (ionako imam minimum dana GO). E dok štrajk stane, u to ću ja pokupit nekakvu novu beštiju...i tako nikad kraja ...baš sma tužna, ljuta, ogorčena...
    Cure koje idete u postupke, sretno do neba, neka vam bude uspješan postupak

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    I tako ja danas zovem sestre, da umjesto sutra dođem na konzultacije u srijedu, kad naravno, štrajk, nema ni konzultacija...grrrrrrrrrr, i tako da sam slučajno uzela sutra dan GO, kao što sam planirala, lijepo bih se vratila kući bez da sam išta obavila, a potrošila dan GO (ionako imam minimum dana GO). E dok štrajk stane, u to ću ja pokupit nekakvu novu beštiju...i tako nikad kraja ...baš sma tužna, ljuta, ogorčena...
    Cure koje idete u postupke, sretno do neba, neka vam bude uspješan postupak
    A joj draga baš mi je žao i da te bešije zaobiđu...i naravno nadam se da ću te vidjet idući mjesec jer i ja sam gore idući ciklus...svim curama u postupcima puno sreće

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imam pitanjce, dali klomifen ide na recept ili se kupuje

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Klomifen ide na recept.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala, prije bi mi dr napisala jednom na neki papir i udarila samo pečat i potpis pa sam ga tražila gdje ga uopće ma, kod nas ga nije bilo pa sam ga kupila u mađi, znači sad ide na normalni recept i ima ga kod nas

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Zna se dogodit da ga nema, nego da ga naručuju po potrebi. To se najčešće dogodikod mene u Požegi...Tako da unaprijed to riješim. Soc gin mi napiše normalan recept, odem s njim u ljekarnu, naruce mi i kroz tjedan, mozda i malo više dodje. Zato svakako je dobro unaprijed to riješit.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mury,baš mi je žal kaj nemreš ići zbog tog glupog štrajka...nadam se da se budu konačno dogovirili i da bude kraj štrajku.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ajd se i ja javim - spletom okolnosti preskačem ovaj mjesec. Imala sam spoting u trajnju od 3 i pol dana i onda ništa. dr. A. misli da je to bila menga i da je to posljedica uzimanja lyndineta prethodni mjesec. Trebam doći na pregled drugi tjedan da vidimo gdje mi je ciklus - u potrazi za izgublenim ciklusom

Ah, što reći...nisma ni ljut,a ni tužna, ni živčana...samo nekako ravnodušna

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I meni je M nakon lyndinetta bila takva, količinski zanemariva, 1. dan par kapi, drugi dan mrvicu više, 3. dan opet skoro niš. I skroz bez bolova. Sve mi je to jako pasalo jer sam bila na moru.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

imam jedno pitanje.sutra mi je zadnja folikulometrija i najvjerojatnije u petak AIH.e sad,danas sam bila kod svog soc.gin da trazim bolovanje za te dane(posto sam godisnji vec sav ulupala) i rekao mi je da kakvo bolovanje,da on to nemoze pisat jer nema potrebe.neznam kaj da sad napravim,dal imam pravo il nemam?vec sam mislila otici kod svoje obiteljske lijecnice i nju trazit.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Mury,baš mi je žal kaj nemreš ići zbog tog glupog štrajka...nadam se da se budu konačno dogovirili i da bude kraj štrajku.
    Ma ok, nije još previše panika, menga treba doći oko 17.10., do tad možda i stane štrajk, mada sam štreber, volim imati stvari pod kontrolom

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj serenity1 prvotno napisa Vidi poruku
    imam jedno pitanje.sutra mi je zadnja folikulometrija i najvjerojatnije u petak AIH.e sad,danas sam bila kod svog soc.gin da trazim bolovanje za te dane(posto sam godisnji vec sav ulupala) i rekao mi je da kakvo bolovanje,da on to nemoze pisat jer nema potrebe.neznam kaj da sad napravim,dal imam pravo il nemam?vec sam mislila otici kod svoje obiteljske lijecnice i nju trazit.
    Mislim da bi trebala bez problema dobiti bolovanje jer kad si kod njih čak i samo na pregledu ne možeš na posao (pogotovo ako si jutarnja smjena). Ja sam za sve dane kad sam išla na VV bez problema od soc. gina dobila bolovanje i to čak i bez dokaza. Jedini dokaz da sam bila gore mi je bio ovjereni putni nalog a ni to me nisu tražili. Sigurno će ti se još cure javiti koje su išla na AIH s točnim podacima ali imaš pravo na bolovanje barem za dane pregleda i sam postupak. Šteta što si trošila go za postupak.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pikam se!!!
    Dočekala sam i to!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

evo ja sam još jedna kojoj je dr.A rekao da nazove čim štrajk prođe ) ovaj mj. smo trebali ponovo u stimulirani IVF, zadnji je bio u 4.mj, nakon toga pokušaj u prirodnom ciklusu u 7. mj ali smo upali u godišnje odmore i opet ništa..nisam se baš nešto razočarala jer sam to i očekivala..ali opet jedino što mi je rekao da dođem još jednom na dogovor prije postupka pa sam malo zbunjena

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj ajvi prvotno napisa Vidi poruku
    pikam se!!!
    Dočekala sam i to!
    :-d:-d:-d

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ajvi super,kaj dobivaš?
    ja u subotu opet gore,od danas imam uz menopur i cetrotide,nadam se da bu u ponedjeljak punkcija.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure kakvo stanje gore na VV ....ja cekam mengu treba doci ovaj tj...tj svaki dan i idem gore po pikice...sta mislite hoce li me uzeti u postupak zbog strajka...kod doktorice sam

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

doktorica je na seminaru do subote

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

krasno....

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    ajvi super,kaj dobivaš?
    ja u subotu opet gore,od danas imam uz menopur i cetrotide,nadam se da bu u ponedjeljak punkcija.
    Menopur. U ponedjeljak prva fm.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hello curke.... i ja sam čekalica M pa da se opet popnem na ovo naše sveto brdo
    pa... sretno nam svima
    Posljednje uređivanje od Anna1 : 02.10.2013. at 17:08

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ajvi,super!
    Držim ti fige.
    Cure,zna li netko primaju li za fet il i za to ovisi o nečemu?

Gizela avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

bok svima,
    nova sam u ovome svemu pa se unaprijed ispričavam ako nešto krivo napišem.
    muž i ja pokušavamo tri godine ostvariti trudnoću ali ne ide. bili smo na pretragama, moji hormoni su ok, ali su mi jajovodi slabije prohodni, a muževa dijagnoza je teratospermia.
    naručeni smo bili kod dr. Alebića na konzultacije ali smo zvali danas da provjerimo dali dokotor radi s obzirom na štrajk pa su nam odgodili konzultacije
    dali VV uopće ne radi ili samo nove odbijaju zbog štrajka (nisam čitala starije postove jer sam trenutno pretužna zbog odbijanja, sad ću se baciti na posao i isčitati šta ste sve pisale)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

gizela dobrodosla! nazalost, na vv zbog strajka odbijaju nove pacijente i one koji nemaju dogovoren postupak. sretno dalje!

Gizela avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

hvala na odgovoru bubekica.
    malo ću se raspitati za privatno.
    koliko sam vidjela na VV primaju samo nalaze koji su kod njih rađeni?
    mi imamo nešto iz privatnih klinika (spermiogram), a nešto iz vinogradske. dali će mi to uvažiti?
    meni je moj ginekolog rekao da hoće, on je i zvao i naručio nas jer pozna dr. Alebića, a sad vidim da je drugačija praksa pa mi nije baš jasno

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo mi smo uz "natezanje"uspjeli za subotu...idemo gore po pikice ako Bog da...ali naravno bilo je mi smo u strajku sta pise u povjesti bolesti sta ovo sta ono,ne uzimamo nove i napokon onda kaze dođite u subotu....mislim.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Gizela prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na odgovoru bubekica.
    malo ću se raspitati za privatno.
    koliko sam vidjela na VV primaju samo nalaze koji su kod njih rađeni?
    mi imamo nešto iz privatnih klinika (spermiogram), a nešto iz vinogradske. dali će mi to uvažiti?
    meni je moj ginekolog rekao da hoće, on je i zvao i naručio nas jer pozna dr. Alebića, a sad vidim da je drugačija praksa pa mi nije baš jasno
    predlazem ti da pricekas da prodje strajk i odes na VV, trosit novce na privatnjake uvijek stignes.

analoneta sretno!

ja nazalost moram jos malo cekati, bila sam danas na UZV, cista je i dok je se ne rijesim....svima sve jasno, jel?

Gizela avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

bubekica, pričekat ću, možda paralelno odradim konzultacije kod privatnika.
    dali mi možeš reći dali na Vuk Vrhovcu priznaju nalaze iz drugih klinika?
    ako ne da onda i to riješim dok ne dođem na red, da nebi bilo ja došla pa me sad šalju na pretrage kod njih pa opet čekanje nalaza, pa čekanje na konzultacije isl.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure moje evo da vam se javim.. Danas bila punkcija, dobili dvije js. U subotu smo opet gore.
    Bubekice da se što prije rijesis te ciste!
    Pozdrav svima

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

sann,super,neka se sad samo lijepo oplode,pa budu blizanci

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bubekice ...I kod mene užas vijesti, na biopsiji endometrija e coli i enterokok, sad sljedi dugotrajno lječenje, venozno...iako ni sama ne znam od kuda krenuti, i kojem dr. infektologu se javiti ...pretužna sam
    Posljednje uređivanje od Mury : 03.10.2013. at 17:14

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mury,bubekica
    mury pa jel ima tome kraja , stvarno mi je žao što sve ovo moraš prolaziti

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    mury,bubekica
    mury pa jel ima tome kraja , stvarno mi je žao što sve ovo moraš prolaziti
    Mislim da nema , užasno sam očajna

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mury danas sam i ja očajna

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Murry, ljubilice, i sve ostale tužnice, da nekog ne izostavim....grlim...
    Bubekice...sve znaš....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ljubilice ...drži se mila!!!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Gizela, dobrodošla. Ako imaš strpljenja, pričekaj da ovo izvanredno stanje, tj. štrajk prođe, jer u normalnim uvjetima na VV sve funkcionira relativno dobro, nema čekanja na konzultacije, lijekove i sl. Ono na što se čeka, a priznaje se samo ako je napravljeno na VV, je spermiogram, odnosno pregled kod androloga. Mislim da neovisno o štrajku možeš naručiti muža. Od ostalih nalaza trebaju ti uredni brisevi i papa (obavljeni bilo gdje) i bilo kakva druga povijest bolesti koju imaš. Gore ćeš još vaditi krv za hormone.
    Mury, ljubilice, bubekice
    analoneta
    saan

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    mury danas sam i ja očajna
    Uz tvoj potpis mi uvijek suze krenu,radi svih koji nemaju priliku to doživjeti,ja hvala VV,to živim i svima vama isto želim.Zašto si očajna,nisam uspjela uhvatiti?
    Mury žao mi je,zbog nalaza,nisam niti znala da može e.coli biti u endomtriju.
    Bubekice otkud cista,inače ih imaš ili prvi put?
    Svima sretno cure drage.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nije prvi put, bila je jednom kad smo kretali u fet, ali za fet ne smeta, za stimulaciju smeta. inace imam pcos, a tu i tamo se zalomi koja veca, ova postojeca je 4x3,5cm.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •