Ekipa, hvala svima na odgovoru.
tina_julija - pretpostavljam da je utjeha u tome što ne moram ići na punkciju?.. Žao mi je čuti da morate to prolaziti, ali svakako držim fige, čvrstoo

. Moram iskreno reći da bi mi bilo lakše možda preživjeti punkciju nego Ciklon B kabinu pošto sam klaustrofobičan, a kod punkcije je sve u doktorovim rukama (nažalost ili na sreću doslovno...ah..).
Znam da sam na neki način bezobrazan kad uz sve probleme iznosim i ovaj, ali on, zaista, realno postoji. Shvatio sam da ne mogu biti sa ženom (iako i dalje ne razumijem zašto su karte tako posložene). No sve manje shvaćam VV, zaista, zar svi muškarci bez problema daju uzorak i to je to? Ne mogu donijet uzorak od nekud na dan punkcije? Opet mi se javljaju proceduralna pitanja: Supruga na stolu čeka dok ja od nekud donesem sjeme, a to ne mora biti iz kabine. Je li tako? Zašto onda skupa ne dođemo od nekud sa sjemenom i onda skupa sudjelujemo u punkciji...
bubekica: Kako mogu moju ženu pripremati za pukciju bez mene?
p.s. Osjećam potrebu napomenuti da sam ja sam registrirao problem kod sebe i guram nas u postupak. Isto tako osjećam kao da sam sam sebe gurnuo niz liticu... Možda je VV bio greška... ne znam
Hvala svima i svima držim palčeve