gdje si to radila papu pa si morala platit? negdje privatno ili...? ja nikad u životu nisam platila papa test.
gdje si to radila papu pa si morala platit? negdje privatno ili...? ja nikad u životu nisam platila papa test.
da, privatno.
ruza82 to stvarno nije puno love ako je privatno.Jel to cijena samo za papu ili i za briseve?I ako nije tajna gdje si to radila?
Posljednje uređivanje od RuzicaSB : 08.09.2011. at 22:50
Brisevi dođu oko 600kn privatno i budu gotovi za koja 4 dana.. a papa bude gotov za dva - tri (tako je bar kod nekih dr. -a)
Neznalica ja, ali kako plačam papu 120kn, a briseve ništa???
RužicaSB imaš PP
Nemoguce je sve briseve dobiti za tako kratko vrijeme, jer se neke kulture uzgajaju vise dana. Kako bi se dobilo rezultate svih briseva portebo je 10ak dana. Klamidiji treba najduze, tu se ne adi o pivatniku ili socijalnom
za klamidiju ovisi kojom metodom ju određuju. postoji direktna imunofluorescencija (to onda traje duže) i PCR metoda (to traje kraće - cca 2 dana). većina laboratorija, koliko ja znam radi ovu prvu metodu, ako griješim ispravite meja sam PCR radila na klinici Fran Mihaljević, ta metoda bi trebala biti pouzdanija, ali sam isto čekala nalaze nekih 10-ak dana, vjerojatno radi svih ostalih beštija koje se duže čekaju.
ja sad imam informaciju da se mogu odnjest brisevi na zvijezu i da tamo budo gotovi nagde za 4-5dana
pa cu probati tako.
hvala vam svima na savjetima.
Mislis tao ona Mirogojska, Rocafellerova, tamo? Ja uvijek nosim tami i uvijek su mi gotovi za 10 dana.
Haha, sad vidim koje bedastoce pisem kao neki retardinjo, sori cure na greskama, pisem s mobitela mog dragog, masnim rukama od kreme na plazi. Uzivao jos 2 dana, a uziva i trbuscic. Pusa svima od nas. Nama slijede brisevi i papa sljedeci tjedan, nadam se da su ubrzali s rezultatima kako pisete. Kod mog ginekologa to ide tako da mi on ujutro napravi briseve, a ja ih sama nosim gore.
Meni su brisevi u Mirogojskoj bili gotovi za tjedan dana ( i oni se ništa ne plaćaju) moraš ih sam odnijeti..
U Petrovoj su mi bili rekli za tri tjedna nalaz a u Vinogradskoj za tjedan..
Ovo što sam napisala s cijenom od 600 kn je privatni lab. kod Kvatrića i nalaz je bio za 4 dana gotov.
da tako sam si i misila.Daj mi samo reci di to tocno u mirogojskoj?Jer sam bila u nekoj ustanovi tamo na predavanju za sanitarnu,tj svakih 4god.jel ta zgrada na cosku ima neki mali kafic,na vise katova je ?
meni su brisevi bili gotovi za 5 dana, a papa za 3 dana, tj bojanje pape je petkom, ja sam odmah popodne dobila rezultat. sve ovisi o metodama kojim rade, i koliko su zatrpani, i jesu li se svi vratili s godišnjeg pa radi cijela ekipa
Drage moje ja sam "izgorila od znatiželje" i danas 9 dan od inseminacije napravila test koji je naravno negativan..... Mislite li da ima nade da ipak na 14 dan bude poz? Jer znam i sama da je ovo zaista pre pre rano.....
Strašna, prerano ti je za test. Znam da je teško, ali strpi se još malo.
Pa svjesno sam to napravila...al eto...
U petak idem vadit betu...
Za koliko taj nalaz bude gotov?
Strašna, krv se vadi od 7-9, a nalaz će ti biti gotov isti dan, ali im moraš to naglasiti, tj. reći da trebaš taj dan javiti doktoru rezultat.
Nije nikada bilo problema.
Cure, ja sam ipak sutra gore. Upravo se čula s doktorom. Baš mi se i menga potrefila.
Hvala cure......kod nas u PŽ ću vadit...tako da cu kako je i eva rekla, naglasit da moram javit taj dan doktoru...
Pa nekako se osjećam drukčije, više ni sama ne znam jesam li to umislila....jako često me ledja bole...a i u zadnje vrijeme sam kao napuhnuta dolje...prije su bili više kao grčevi. Mislim da mi je još rano za mengu. I dosta imam potrebu za jelom....al to sve može biti od Utrogestana koje stavljam 3 puta dnevno. Nisam pametna više.
Ja sam ti imala AIH. U subotu-naravno ne ovu, nego prošlu.
I još sam primjetila da ćešće mokrim, a i mokraća je intenzivnijeg mirisa...što isto može bit posljedica utrića.
da to mi je sve poznato.jednio je rezlika kaj sam ja dobila mengu jedno 3dana prije i znala sam da je to to al dr A je reko da uzim utrogestan na usta al svejedno nije pomoglo tako da...
al vjerujem da ce kod tebe biti sve ok.
a koliko su ti ih vratili?
da
jel semo mozemo neko brze dopisivati?Jel znas kako to funkcionira naravno ako zelis
Samo da javim da sam u postupku.
Na polu stimuliranom sam, klomifeni i onda ćemo vidjeti koliko injekcijica.
Baš sam happy![]()
Ajde de...baš mi je drago...red je da se ovaj put i "prilijepi" :D
prvi puta sam ovdje,pozdrav veliki !
Prije 8dana sam imala embriotransfer nakon prvog ivf postupka,ležala sam 3 dana, a onda laganini po kući.Ne znam bih li izasla iz kuce i otišla malo negdje?
martuška dobrodosla.. ne znam ti odg. jer nisam u postupku, jos..al cure ce ti odg..one znaju..
drage moje koje ste u postupku puuuuuuuuuuuuuuuno puuuuuuuuuuuno srece vam zelim da vam uspije ovaj put!!!!!!
Hej houuu samo da javim da sljedeći ciklus krećemo u nove pobjede/postupak.
U srijedu sam bila kod dr. A, dobila Logest tablete i krećemo na IVF/ICSI![]()
Punooo sreće svim trudilicama, budućim mamama i čekalicama koje čega!![]()
![]()
Drage moje.....moja beta je 0...dakle....ništa od ovaj put. Zvala sam doktoricu ali je nema pa sam pričala s dr Alebićem. Nemoram ni ponavljat betu u pon. Jedino što me zabrinulo je to što kad sam ga pitala kad mogu razgovarat s doktoricom za dalje..rekao je da ću morat pauzirat mjesec dana.....jbg... a ja htjela odmah....ipak su bili samo klomici + štoperica.....Al još cu u pon zvat svoju doktoricu pa cu probat s njom nesto dogovorit.
MASLINA hvala ti puno. Nadam se da ću ti se brzo pridružiti![]()
cure spermiogram rađen u VV, koliko vrijedi to njima prije nego se treba ponoviti? mislila sam da napravimo sad spermiogram i druge nalaze a poslije odemo sa svim nalazima na 1. razgovor i pregled ak se ne varam.. ili je prvi put samo razgovor?
a bemu!! bas mi je zao strasna..
Posljednje uređivanje od Arven : 16.09.2011. at 16:42
Arven kreni u skupljanje nalaza jer ćeš ih ionako morati raditi , a čekaju se... Uštedjeti ćeš bar malo na vremenu
Strašna žao mi je što nije uspjelo ovaj put, drži se...Iako znam da želiš čim prije postati mama dozvoli i tijelu i psihi da se odmori. Ako kažu da treba pauzirati mjesec dana bolje pauziraj nego
forsiraj...
pozdrav!
molim vas da mi kažete svoja iskustva u vezi sa blago smedjim iscjetkom,koji se pojavio 16 dan nakon embriotransfera,a 20 dan moram vaditi svoju prvu betu.Zašto se to dogadja,znači li to da ništa od trudnoće?
Ja sam danas zvala doktoricu... I rekla mi je isto što i doktor.....tek slijedeći mjesec....3 DC dolazim gore. Sad će mi opeet ovaj mjesec bit duug
Nego zanima me slijedeće....prije postupaka sam uzimala Duphaston da bi uopće imala menstruaciju. (drukčije nije dolazila) I sad nakon inseminacije, otkako sam prekinula s Utrićima, nisam više pila ništa...šta ako ja uopće ne dobijem mengu? da čekam ili? Prošli mjesec sam dobila 21.
Strašna, utrogestan je prirodni progesteron dok je duphaston sintetski progestagen - to su ti lijekovi koji imaju istu funkciju ali malo drugačiji kemijski sastav. ne brini, dobit ćeš mengu nakon utrića, i vjerojatno će trajati duže i biti malo obilnija nego nakon duphastona.
Aaaaaa super! Baš si me utješila....danas mi je 4 dan kako nisam stavila ni uzela utrice...znaci da uskoro očekujem vješticu?
Strašna, vještica će ti stići svaki čas!!
Imam pitanjce, dr mi je napisao na povijet bolesti ovak: Pripremiti Na tetraborat vag.
a ništ mi o tome nije govorio, a nemam pojma šta to znači. pomoć molim
To su vaginalete koje kupuješ u ljekarni Vuk Vrhovca. Druge klinike nemaju običaj davati iste kad si u postupku, ali na Vuku je to uobičajena praksa.
A to im je ime baš?? točno mi je napisao?? kad se koriste od početka ili???