lberc to je super vijest...i nije bitno dali je blijeda bitno da je tu...želim ti veliku betu![]()
lberc to je super vijest...i nije bitno dali je blijeda bitno da je tu...želim ti veliku betu![]()
Lberc gravignost mozda? Bit ce to lijepa beta![]()
Evo prijavljujem da sam pikalica od sutra.. Opet menopur.. Možda ovaj put bude dobitni![]()
kika super,držim fige da je ovaj put dobitni!
a ja krivo napisala,sad sam išla tražit kutiju,sign test je,crtica je još tu,pa bumo vidli..nema veselja prerano,a da je već vrijeme da budem debela,je.
Iberc.....
izgleda da su se tvoje mrvice primile
Kad vadis betu? pozitivan test je dobar znakja ne mogu docekati pon.da vidim jel se dupla
sretooooo
trebala bi vadit u petak,al možda bum kaj prije...i ja sam nestrpljiva ko ti
mislila sam da ti danas vadiš opet betu?
Trebala sam ali mi soc. Gin. Nije htjela dati 2 uputnice, onda sam oodlučila čekati ponedjeljak jer tada moram javiti betu dr. A.
Držim fige za dobru betu![]()
![]()
Cure da vam javim update-Beta je jutros bijednih 0,4![]()
Slijedi čekanje siječnja i novi postupak..
Jad jad jad i tuga ogromna..a sve je bilo tako obećavajuće..
Iberc,Bubekica,Ajvi,nova,Saan ,vrtirepka i sve ostale puno pusa!
sign test je iz iskustva vrlo osjetljiv test, ja drzim fige moja Iberc za lijepu betu, a ne sumnjam da ce biti pozitivna beta ako se crta pokazala makar slabasna u zadanom vremenu (maks 10 minuta).
Ja ti potiho cestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za dalje
saan, cestitat cu na odbrojavanju i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedecu betu
[QUOTE=Kadauna;2501368]sign test je iz iskustva vrlo osjetljiv test, ja drzim fige moja Iberc za lijepu betu, a ne sumnjam da ce biti pozitivna beta ako se crta pokazala makar slabasna u zadanom vremenu (maks 10 minuta).
Ja ti potiho cestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za dalje[/QUOTE
hvala,nemam ja mira pa napravila još jedan,neki quickvue,i druga crtica se lijepo vidi,samo kaj nije plava ko kontrolna već roza,al to je valjda takav test...užasno me strah malo se ponadati i poveseliti,ipak mi je to 11 postupak,skoro 7 godina u mpo vodama,3 godine pokušavanja prije,puno je to vremena
noemi,užasno mi je žal,dobro znam kak se osjećaš
Posljednje uređivanje od lberc : 19.10.2013. at 17:02
Iberc došlo je tvoje vrijeme!!!!
i ta ti potiho čestitam od srca!!!!
može samo čestitanje u tišini,da se lagano spustim na zemlju,ak bu trebalo
Iberc dva pozitivna testa... Odlično,ja sam radila neki clarblue taj mi je pokazao debelu plavu crtu.
Naomi draga moja nemogu ti opisati koliko mi je žao
Drži se, znam da te ničim ne mogu utješiti. Pusa velika, najveća
Mag hvala ti!
Želim ti svu sreću i da postupak bude dobitan
Javi tijek događaja...
sretno
To je to bas mi je drago ja sam radila sa clear blue i odma je pokazo plus sretno
Tko je pio klomifene, od kojeg dc. ja nemam blage jel mi dr reko od 3dc
klomifen se pije ili od 3dc ili od 5dc. zar ti ne pise u papirima?
ne ništa mi nije pisao danas sam sam dobila uputnicu za folikolometriju, i 3 tab pijem dnevno, a nemam blage od kojeg je dana rekao, al kontam si od 3 dc pošto e prije napisao da se ovaj ciklus dođem 3 dc i ponesem klomifen
Iberc![]()
bit će to super beta
![]()
Iberc,saan cestitke od srca
evo da se i ja konacno javim, (mj dana nisam mogla na net pa tako ni vidjeti sto je novog) evo nas u postupku - 4 dan pikalica menopurim. vidim da ima novih trudnica cestitke svima, i hrpetina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve suborke za uspjesne postupke, idem citati sto ima kod vas da sam barem kolko tolko u toku
Cure boli me mjehuršta smijem piti osim busnice ?nju već pijem
Svim curama želim puno sreće... Čestitke našim trudnicama!!!
Jučer sam bila na punkciji (joj), a sutra transfer. Naravno ako dođe do transfera![]()
Posljednje uređivanje od Vaki : 20.10.2013. at 12:14
saan mislim da ti je brusnica najbolja za mjehur i urino infekcije, za uvin caj sam cula od nekih da se smije a od nekih da se nesmije u trudnoci, mozda netko zna vise ...sretno i cestitke za lijepu betu
Kjara... Hvala ti<3
Trudnicama saljem iskrsne čestitke! ~~~~~~~ za školske trudnoće!!! Tužnicama šaljem zagrljaje, držite se!!! Svima koji ste u postupcima ~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 20.10.2013. at 15:36
Saan ja ti imam konstantno bakterije u mokraći i upale, pila sam antibiotike ali uvijek bi mi se vratilo.. Onda sam pročitala domaći recept od jedne časne i evo već 5mj hvala Bogu niš!!!
Napraviš smjesu od 2dcl maslinovog ulja, 25dkg korjena peršina,25dkg meda( ja stavim malu flašicu od 400ml), i 25dkg limuna(sa korom) to si zmiksaš u blenderu i čuvaš u frižideru! Uzima se 1velika žlica ujutro i navečer prije obroka!!!
Probaj, nek ti je sa srećom!!!
saan ako je urinoinfekt u pitanju peklo bi te pri mokrenju, ovako moze biti posljedica rane trudnoce (boli maternica, ne mjehur). zatrazi socijalku uputnicu za urinokulturu sutra da bi se rijesila nedoumica i ako je slucajno urinoinfekcija da ti da antibiotik.
Kika hvala na receptu, napravit ću jednom, prošlo me brzo. Popila čaj od koprive i brusnice.
Bubekice ne peče me samo me bolilo!
Aj, aj, aj, maknula sam se preko vikenda malo od kompa i moba i interneta i sad vidim da se svašta izdogađalo.
Noemi, mila moja, beskrajno mi je žao!Želim ti da se rekuperaš do nove godine i da onda bez živciranja uslijed raznoraznih odgoda kreneš u dobitni postupak.
lberc, vjerujem da će te razveseliti prekrasna beta, jer te tvoje crtice nisu za zanemariti.Osim toga, to mi daje nadu da će se i moje 2dn 4st mrvice, kao kod tebe i kod saan, pokazati pravim fighterima i ostati s nama još dugo, dugo...
Svim curama koje su krenule u postupke, puno, puno sreće.
Vaki,za uspješan transfer.
Ja danas brojim 7dpt, i osim što me (.)(.) bole za pop...., nema nikakvih drugih znakova ni na ovu ni na onu stranu.
Ima li kakvih novosti s brda vezano za strajk?
Izvadili smo dvije stanice koje su se lijepo oplodile pa su mi obje i vraćene.![]()
Danas je bila velika gužva i neke cure su bile na prvom pregledu pa mislim da više ne štrajkaju.
Vaki bravo za dvije mrvice!!! Nek se lijepo tebe drže
Nadam se da je stvarno gotovo sa štrajkom pa da možemo gore gužvu raditi![]()
Bravo Vaki, čuvaj svoje mrve!
Svima koji još nisu želim da što prije krenu, a onima koji su krenuli da što prije stignu do cilja.
Piki,kad ti krećeš?
Ajvi,kak tvoji simptomi?![]()
Uf, da simptomi! Ima ih, ako čovjek pažljivije pogleda, za jedno 20 različitih boleština i stanja. Zato, do nekih konkretnih dokaza, reklo bi se - nezahvalno je prognozirati.
evo i ja se pridruzujem ponavljacima. Vidimo se u cet gore, nadam se da nece biti guzva.
Bok, zanima me ili ima možda neka druga tema na kojoj se to spominje... dal je moguće kod nas sam dokupit određene hormone ( s obzirom da su smanjili broj ) ako se liječiš preko HZZOa u bilo kojoj od naših bolnica?
i ja sam u petak na brijegu
ovo je odlično pitanje, ali bi isto trebalo adresirati prema dotičnom liječniku u bolnici?
Postoji li mogućnost da se potreban broj lijekova dokupi kako bi se išlo na neku idealnu stimulaciju potrebnu za dobivanje nekog prosjeka jajnih stanica kakvog znamo od ranije i iz inozemstva 10-15 j.s.?