da ti tako nesto predlozi doktor u bolnici mislim da bi ga odmah mogla prijavit inspekciji.
da ti tako nesto predlozi doktor u bolnici mislim da bi ga odmah mogla prijavit inspekciji.
Posljednje uređivanje od Kadauna : 22.10.2013. at 11:41
mozemo inzistirat na tome da se izjasne imaju li financijski limit lijekova po pacijentu i onda da to udje u zakon, tek ako je tak nesto u zakonu moguce je pacijentima ponuditi opciju dokupa. ovako je samo - muljanje na crno.
trenutno čekam termin za ragovor al kad to obavim mogu javiti... mislila sam možda već netko znabubam na slijepo, ak ide ide, ak ne ne, nikom niš
da stvarno,prije smo imali limit od 30 ampula po postupku,ja sam mislila da i sad imamo i da nam zato ne daju više
Dobro pitanje je postavljeno. Ja sam razmišljala sama to predložiti dr, pogotovo ako idem u prirodni. Više mi se isplati dokupiti menopur ili gonal sad (nego kasnije plaćat sve privatno) pa da barem nešto js dobijem ako već imam pravo na 2 prirordna pa da ih pretvorim u polustimulirane u kojima možda nešto i bude. Jer s mojom reakcijom ja ću ispucati svih 6 postupaka prije nego dođem do 42 rođendana. Čak sam i uz 30-ak menopura ili gonala imala slabu reakciju.
Bubekica, dobro ti pišeš nek se izjasne o financijskom limitu i ako je besplatno nek bude sve besplatno, ali s obzirom na njihovu brzinu i moju situaciju ja ne stignem čekati pa ću rađe sade doplatiti.
Netko je pitao: sljedeći ciklus sam gore, za manje od 3 tjedna![]()
meni bi pasalo![]()
Drage moje ja prijavljujem još jedan neuspjeh u nizu, današnja beta 1.2. Dr predlaže dijagnostičku histeroskopiju pa da vidimo dal ima tu kakvih problema. Savršene blastice koje se ne primaju. Zaaašto??![]()
Prozerpina, grlim. Nadam se da ćete što prije saznati ako nešto ne valja pa da prvi sljedeći postupak bude i dobitni.
Prozerpina,evo i ovdje :hug:
Piki,ja sam pitala
Znači brzo si gore
prozerpina, žao mi jekako to da ti do sada nitko nije preporučio histeroskopiju? a jesi li bila na laparoskopiji?
Ifkaa nije bilo indikacija za histero - nemam polip ni miom,barem mislim! Dr A preporučuje dijagnostičku histeroskopiju kako bismo isključili neke priraslice i sl. Pa da barem od nekud krenemo, jer se sve odvija onako po školski do poslije transfera.
prozerpina, žao mi jekako to da ti do sada nitko nije preporučio histeroskopiju? a jesi li bila na laparoskopiji?
i kod mene je manje više sve školski, nikad ništa, nit sam ikad pila pilule, svaki mjesec menzis ok ( osim što mi je znao biti ciklus od 30-37 dana ) nikad ni mioma ni ciste ma niš niš, al do trudnoće nikako, jednu biokemijsku i to je to... godinama. krenula sam u ovo sve 2. mj 2012. i odma su me poslali i na laparo i na histero da ne moram dva put pod nož. raspitaj se da ti odma i to naprave kad te već šalju na histero. to si samo par dana u bolnici, od dva reza vidi se samo jedan kod pupka i nakon par mjeseci možeš opet u akciju![]()
Hvala ti,ifkaa, viddjet ću još sa dr A kaj on kaže. Što se tiće mog soc gina on ne bi ništa od toga ne da mi ni uputnicu za histeroskopiju jer smatra da to nema smisla pa se još i sa time moram boriti... Ma, u svemu ovome predstoji samo borba, borba a kako mi se sve više čini to je ona sa vjetrenjačama...
prozerpina mogu samo reci - imas srece! doktor te nakon samo 3 pokusaja salje na dodatne pretrage. kazem "samo" jer ima tu puno cura koje se muce s dobivanjem preporuke za dodatne pretrage. kod tebe je rijec samo o jednoj stimulaciji, ako se ne varam.
a u slicnoj smo situaciji, meni je dr.a rekao da cemo kopat dalje ako sad svjezi ne uspije, jer i meni vracaju savrsene blastice pa nis.
nisam ti sinoć stigla dalje pisati, vidiš kolko nas je i još njih sa puno lošijim situacijama. lupi šakom od stol i reci idem dalje, ja to mogu!!! za prvu bi ti dobronamjerno preporučila da nađeš drugog soc. ginekologa jer od kud njemu to pravo da ti neda uputnicu, a drugo ak će te on živcirati tokom ovog puta na koji si se odlučila to ti nema smisla. taman ti stiže nova godina kad se mogu prebaciti kartoni a do tad saznaj ko te može primiti. samo naprijed gledaj i doći ćeš do toga, i ti i svi mi![]()
Jel suprug treba uputnicu za postupak?
Hvala na brzom odgovoru
A jel treba muž uputnicu za spermiogram na dan punkcije??? lberc daj promijeni potpis draga već jednom.... Sad si trudnica...jejejejejejejejejejejejejejejejjeej!!!!!!
kika222,ne treba muž posebnu uputnicu,ona tvoja donešena za postupak sve pokriva.SRETNO!
Naručili su nas na prvi pregled,jeeei
U srijedu smo gore,i MM s uputnicom za s-gram.
Rečeno nam je ne dolaziti prije 10...kad se daje njegov uzorak na analizu,da ipak dođemo ranije ili 10 bude ok i za to?
Žužy a kad si zvala da te naruče? Ja sam jučer zvala i rekla mi sestra da nazovem prvi dan ciklusa,ide se onda 8 dan ciklusa na pregled? Pitam jer sad idem prvi puta u postupak
Žuži super,mi smo svaki put došli ranije i bili smo gotovi do 10,ali nikad nije bila baš gužva.
Anitsirk 84 ,danas sam dobila mengu i odma sam zvala (tak mi je rekla sestra prošli 1.dc).I da, 8.dc imamo prvi pregled kod dr A.
Ma bolje doći ranije,najmanji problem mi je čekati.Reko,samo da ne ostanemo bez s-grama ak dojdemo prekasno..
ja sam na brdu u petak, da se prijavim
meni isto rekli da dođem oko 10h.
žužyda siđeš što prije oplođena s brda
(od 9 do 10h je sala, osim ako stvarno nema posla u sali pa završe ranije, što je rijeeeeetkost)
Posljednje uređivanje od Muma : 23.10.2013. at 14:48
Meni je sestra rekla da suprug ponese uputnicu i naredila apstinenciju od 3 dana.
Zuzy radije vi dodjite u 8, koliko znam lab za sgram radi do 10, da ne bi bilo nismo znali. Pa da uzorak i odete u grad do 10 pol 11.
Hrki je gore napisala da moja uputnica vrijedi i za njega, jelda? Znači odem kod svog ginekologa i tražima ga uputnicu za što točno?Velim mu da krečem na prvi pregled za mpo?
ako je prvi pregled u pitanju, onda tebi treba uputnica za pregled (ne znam tocnu sifru), a njemu treba za sgram. ako ides u postupak, uputnica za postupak (d1) koja pokriva sve preglede u postupku, punkciju, transfer i sgram.
On mora znači ići svojem doktoru opće prakse po uputnicu za sgram?
tako je.
cure,u koliko su otprilike gotovi nalazi bete,mm ide popodne radit,pa me samo znima ak bude stigal?
Posljednje uređivanje od lberc : 24.10.2013. at 15:27
Iberc
Mi u os. Imamo hitan lab. Dobiješ nalaz za 1 satdodji tu izvaditi betu
hahahaha
Nemogu dočekati tvoju betu, molim te odmah javi!
Sretno do neba![]()
o,super,mm radi od 2,onda nema problema...idem dolje vadit betu jer su,kod mene nalazi gotovi drugi dan,a kak sam ih već jedanput žicala da budu gotovi isti dan,nemrem opet..nemrem dočekat sutra
Samo ti njih lijepo zamoli da ti naprave nalaz isti dan.
Ponesu onaj papir na kojem ti piše obavezno obavjestite o nalazu bhcg, tebi je vvjerovatno 25.10.![]()
evo punkcija u subotu...
curke koje ste kod doktorice kakva je ona na punkciji, naime u subotu je ona, a ne doktor (malo me to brine)