Kad već pričamo o betama, gdje predam uputnicu, kod naših sestara ili na onom šalteru kod vađenja krvi?
Kjara, sretno (i bezbolno) na punkciji!
Kjara,drž se.samo stisni zube....
Ne još, srijeda je dan d. Ali sutra možda neki testić...
Kjara meni je doktorica radila transfer! Isto je bila subota..
Ajviza testic
![]()
ajvi,nek ti testić pokaže lijepi debeli +
evo mi krećemo na naš dragi pet,držite fige da se beta lijepo poduplala
kika,jedva čekam da se vidimo.
Trebalo je pisati da krećemo na brijeg al ja smotana pišem gluposti
Iberc~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu betu
Ajvi jel pao testic?![]()
Cure dobro jutro,
Molim vas za pomoć, od srijede do nedelje sam na klomifenu i u ponedeljak se trebam u 7 javiti gore?? Neznam kaj me čeka?? kaj dalje?? al najvažnije je dali ja i mm trebamo sad tih 5 dana (klomifena) imati češce odnose ili ne neznam koji je postupak.. a od uzbuđenja doktora u srijedu nisam pitala... POMOĆ
U ponedjeljak ce te uzv pregledati kako bi se vidio rast folikula. Sto se odnosa tice, mozete kako vam pase, nema apsolutno nikakve veze. Doktor ce ti najaviti kada i ako ce biti potrebna apstinencija (ne znam dal ides na ivf ili aih).
Lberc sretno!
Bubekica hvala..
Prvi mi je put, tako da stvarno neznam??? Skroz sam u panici jer neznam kaj trebam raditi... znači normalno odnos i to je to...
Slobodno mi se javis na pp sa pitanjima, samo polako![]()
Ups, ja sam nova i stvarno ne razumijem baš te kratice kaj je pp (jer imam nekoliko pitanja)
oprosti kaj gnjavim
Beba privatna porukasretno ti bilo!
lberc već sam ti rekla sretno trudnice naša!!!!!
Ja sutra opet gore, u nedjelju najvjerojatnije štoperica, u utorak punkcija...
Ajvi nadam se da si već ugledala plusić..
Svima sretno!!!
lberc ~~~~~~~~~~~ za veliku betu
beb-san samo polako i smireno; nažalost sve se brzo pohvata kad se mora! Ali ipak moraš saznati u kakav postupak ideš. uglavnom sretno i uspješno!
Ajvi jel to testić bio? Rano je pa možda .... Drži se
Beta 16 dpt 902,dr veli da je dobra a mene nekak strah..kaj vi mislite. U ponedjeljak ponovno vadim.
Iberc,ne brini super je beta,a i dr. je zadovoljan. Držim palčeve za dalje![]()
lberc, meni izgleda super (budući da ti je, ako se ne varam, 12dpt bila nešto ispod 200). Držim fige da nastavi s dobrim duplanjem!
mene danas nisu primili jer mi je soc.ginekolog napisao krivu šifru.....
rekla mi sestra da ako dođem do 13h danas s novom da će me primit. a on danas radi od 14h.
no comment.
uglavnom, cure da znate, i to trebate znati - koju šifru vam vaš doktor treba upisati, jer to očito nije njihov posao.
dakle, još mjesec dana lufta
Iberc - super je beta!!!!![]()
riba76 eto, mogle smo se s brda skupa spustiti na neku kavunikak da se pogodimo...
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 25.10.2013. at 11:04
Koja je ono šifra za vađenje bete na VV? A3? Treba mi tek 06.11., ali ću u srijedu po uputnicu pa nisam sigurna što trebam reći da mi napišu...
Cure sretno s postupcima!!!
Iberc - koliko sam pratila tablice, tvoja beta je super!![]()
Iberc,beta je super! A za sifre na uputnici no comment,pa kao da im ne bi donjela naknadno valjanu..uzas,ova odgadanja izluduju,ocito je proracun ispucan,pa traze dlaku u jajetu da mogu odbiti
![]()
Ibercdivnooo
![]()
Pitala sam naravno mogu li je sutra donijet pa mi je sestra rekla da me ne smiju primit...
sad znam i ja da je D1, ali ne razumijem zašto bi ja to uopće i trebala znati?!
idem sljedeći tjedan po novu pa ću se valjda dotad smiriti...
a gore uopće nije bila gužva, ne zna rade li "normalno" ili ipak ne, činilo mi se nekako preprazno...
Ja sam zvala neki dan i sestra mi je rekla da moram nazvat prvi dan ciklusa da me naruči za prvi pregled, onda valjda rade,a za prvi pregled mora isto biti neka posebna šifra ili?
marincezg, thanx, a ne znam kaj im je.
to sam mogla i ja napraviti, donijet im sutra ujutro.
i sami znaju da je nama i svaki mjesec bitan..
a baš frustrirajuće...
Anitsirk 84, mislim da je za prvi prvi puta šifra A1, to je meni ovaj moj biser stavio na uputnicu.
sretno
I meni je moja prvo napisala A1, al su cure ovdje nekoliko puta napisale D1 pa sam isla promijeniti.
Pozdrav svima, da poskočim za nove trudnicečestitam......
I mi smo danas bili na VV, (s uputnicom d1 mpo), dogovor s dok je bio 3dc krećemo s postupkom, ali danas razočaranje.... Prošla stimulacija bila u svibnju (pa je kao prekratak rok za drugu punu (koja bi po pravilu trebala bit u veljači)--to je bio prvi razlog,ali bi me ipak uzela u postupak da nije drugog,a drugi je povećanje TT(4kg), i povećan BMI nekoliko jedinica iznad granice....tako da sam poslana kući na redukcijsku dijetu (što mi je zaista i pootrebno),te se javljam idući 3dc (sa smanjenom TT cca 8kg).
Samo da kažem da sam vratila se kući s uputnicom (mpo), a u ponedjeljak poštom šaljem uputnicu (pregled)....žao mi je riba76 kaj su i tebe odbili,a mogla si im donjet ispravnu idući dolazak.
i ja sam bila na 1 folikulometriji, moram popit još 5 klomifena, danas i sutra i tek u četvrtak ponovo idemdali je već netko prošao tako, znači 8 dc pa tek 14dc ponovo
Joj Riba76 žao mi je,baš mi je žao... I meni se čini da se ova odgađanja događaju radi njihovih mjera štednje pa i ovo odgađanje kao što orhideja kaže zbog viška 4 kg... mislim, stvarnoI mene zanima jel' zaista tako da između 2 stimulacija mora biti 9 mjeseci??
Meni je pauza bila 6mj izmedju stimuliranih, ali spadam u grupu prije strajka... Ne kuzim zasto 9 mj?
Iskreno, znam da je smanjenje TT u mom slučaju i više nego poželjno (trenutno 88kg), a i meni je čudno--kao što sam i napisala gore, prvo bi mogli u veljači,onda u 12 (ma ne,ne...nemože u 12 jer će biti oko Božića), javit se idući 3dc (pa ako me budu mogli primiti), bilo bi mi puno draže da je rečeno-ništa dok se ne skinu kg i to je to. (ovako mi sve djeluje kao razno/razni izgovori). Ali,ok...što je tu je, budemo mi potjerali kg...pa onda u nove pohode...
Znači samo sam još jedna u nizu koja se gore pojavila s krivom uputnicom..
Moj "pametni soc. ginekolog" je ispao pravi ser*** kad sam došla s povijesti bolesti i tražila uputnice.. Za briseve je dao, za hormone je dao samo pol traženih hormona a uputnicu za kontrolni pregled je dao krivu A1 ( a ljepo mu piše na papiru A2)..
Sva sreća pa sam išal dr. opće prakse po uputnicu za MM za spermiogram pa sam joj se požalila da mi nije htjeo dati uputnicu za hormone pa mi je ona napisala..Uglavnom sestre su umirale od smjeha kak imam hormone na dvije uputnice..
a uputnicu za pregled nisam ni koristila jer je dr. bio u štrajku i tek slučajno smo skužili da mi ne bi ni koristila jer je kriva..
Opet 3 dc. jurišam na brdo na pregled da se vidi što je s sgramom i hormonima.. nadam se s dobrom uputnicom..![]()