Richy prvotno napisa
Meni je doktor A rekao da kada odlučim da sam spremna za postupak, da nazovem prvi dan ciklusa i dođem 3-5 dan, pa da će mi obaviti pregled i dati kontracepcijske tablete 8 stim da nisam shvatila koliko se dugo piju te tablete?? ), i onda koliko sam ja shvatila da mjesec iza toga idemo u postupak ( što to konkretno znači?? )...stvarno vas molim da mi malo pojasnite taj proces na početku,please...ja inače nisam iz Zagreba, već sam iz Požege, pa mi je vrlo bitno da znam kada iza tih tableta dolazim k njemu i da li onda moram biti na nekom kao promatranju, tako sam barem ja shvatila da svaki drugi treći dan morm doći na pregled???Dr. Alebić mi je rekao, da to traje nekih 12-ak dana, do samog transfera??!!I još nešto, molim vas recite mi na koji način se radi ta punkcija, to izvlačenje jajnih stanica???Iskreno, veliki sam tremaroš i kod samog pregleda, a kamoli kod punkcije...ne mogu ni zamisliti da bih to mogla preživjeti olako!!Da li možda postoji kakva mogućnost nekakve anestezije ili nešto drugo???Molim vas,kažite mi malo više o tome...hvala unaprijed!!