Destiny child, ne može ti se ništa posebno dogoditi, jedino si možda dala manju dozu ako je dio tog praha ostao u šprici, ali proizvođač injekcija je izgleda računao i na takve stvari jer ako pročitaš upute ne kutiji vidjet ćeš da piše "sadrži 6 mcg folitropina alfa kako bi se primijenilo 5.5 mcg". ja sam se panično bojala istisnuti sav zrak iz šprice da mi ne bi izašla i koja kapljica lijeka ali sam onda skužila da je jedna kapljica oko 3% ukupnog volumena tako da stvarno nije bed.
samo polako i bez panike, sretno!
Uh, hvala cure... sad mi je lakše. Ja sam inače takav paničar što se tiče lijekova, pa kad samo pročitam onaj dio o nuspojavama mislim da ih sve imam. Nije mi se ništa zacrvenilo, pa čak niti ispuhnula koža (kao što je bio jučer slučaj). Valjda je onda ok.
i ja sam danas sebi dala prvu injekciju gonala,4 ampulice sam miksala i to na poslu!
destiny child izgleda da smo u isto vrijeme u postupku,meni je danas 4.dc
Hej Sezen! Da izgleda da smo mi dio čete za ovaj mjesec. Nadam se pobjedničke![]()
Danas sam bila opet gore i od danas si pikam 2 injekcije (gonal + cetrotide). Ovdje gdje sam piknula cetrotide mi se poprilično ispuhnula koža i zacrvenilo se, kada dodirnem malo i zasvrbi, ali valjda to tako mora biti. Hope so
Svaka čast za miksanje na poslu, ja to radim prije posla jer kod mene to traje barem pola sata, a miksam po 3![]()
za Cetrotide je normalno da malo svrbucka i bude crveno, proći će kroz par sati. i sa svakom sljedećom injekcijom reakcija će biti manja. bar je tako meni bilo.
Cure moje, evo mene opet...naime, sve mi se čini da ću uskoro dobit mengu, a to znači da bi trebala opet gore na drugi postupak. E sad, jel mi znate reć, taj prvi put kad budem isla-kakvu uputnicu trebami trebam li ju uopće? s obzirom da kad sam isla na prvi postupak sve sam obavljala s jednom uputnicom koja je ostajala kod njih.
Naime, kad menga dodje-prvi dan zovem, a treći dan idem gore (klasika), al bojim se da u ta tri dana necu stic izvadit uputnicu, pa sam htjel abit sprema prije.
Evo cure ja sam danas vadila betu, nalazi su u 14sati.
Eto, sad meni nije vrag dao mira i išla sam radit test - i negativan je!
Samo da se javim beta je 0..idemo dalje
Ivanicaa drzim fige jos uvijek...sretno
hope bas mi je zao...![]()
hope i meni je zao.to ce i mene cekati za nekih mj dana,to silno iscekivanje rezultata.
Svim hrabrim ženama koje željno iščekuju rezultate želim svu sreću ovoga svijeta!!!!veeeeelike puse svima od Richy!
Hope žao mi je. Ne gubimo nadu, nego hrabro dalje
Pozdrav svima, molim lijepo svježi info - koliko se dugo na VV čeka za pregled kod androloga? Zahvaljujem unaprijed!
malena,tigrica,alcantra hvala vam na podrsci ali idemo dalje svi skupa...pusa
Ivanica,pirica zao mi je stvarno...idemo dalje u nove pobjede
Ivanicaa i pirica žao mi je
Kakva je situacija inače, da li ima na VV trudnoća iz postupaka?