Geceta, meni je je u petak bio 8 dc i bila sam u subotu i jučer gore, jučer štoperica i u srijedu punkcija. Dakle 13 dc je punkcija, tak mi je i prošli put bilo. Ali sve ti ovisi kad ti je inače ovulacija i koliko su ti dugi ciklusi.
Posljednje uređivanje od Ivanicaa : 22.11.2011. at 11:16
ja sam imala 4 pokušaja svaki put je punkcija bila 11 dc
hallo hvala ti.A jel imas kakvih simptoma?Koliko su ti ih vratili?
da to oce tako.meni su vratili 2.Zasad mi je prvi cilj da ne dobijem mengu prije bete tako da se i taj dan mogu nadati.
Također nemam nikakvih simptoma i još nisam živčana. Prvi tjedan dobro podnesem, ali zato onaj drugi pred betu, grizem.
[QUOTE=eva133;2010008]Također nemam nikakvih simptoma i još nisam živčana. Prvi tjedan dobro podnesem, ali zato onaj drugi pred betu, grizem.[/QUOT meni svak smeta nešto sam baš razdražljiva al inače sam takva 10-ak dana prije menge
Tigrica, mi smo skupa bile na transferu....pa se vidimo u utorak.treba izdržati do tada!ja stalno imam osjećaj da menga stiže...užas!
vidjet cemo sto ce biti.jos ima vremena za nadu.
uzmi račun iz ljekarne kad budeš dolazila jer su meni vratile novac 6 dana poslije bez ikakvih problema.
Drage suborke, nismo bili na VV od kad je dr L otišao, sad razmišlamo o izboru klinike za dalje pa me zanima sljedeće: da li dr A prima pacijente? Koliko ste dugo čekale na lijekove? Hvala!
Posljednje uređivanje od špelkica : 22.11.2011. at 14:55
Špelkice, mislim da dr. A prima pacijente, a na lijeove ti se ne čeka na VV. Kad dr.odluči da se ide na postupak odmah dobiješ lijekove...
Cure, ima li koja od vas iskustava s naručivanjem LH trakica i testova na trudnoću s neta?
Ili još bolje ima li koja da uskoro treba naručiti?
cure.kako se naprave ovo dole kaj kod vas pise ,u koj ste fazi.jel je to neka aplikacija
klikneš na vrhu stranice "postavke" i onda na lijevom dijelu stranice klikneš "uredi potpis", nakon toga će se otvoriti prozorčić u kojem možeš napraviti svoj potpis. imaš na ovom linku detaljnije objašnjeno.
Posljednje uređivanje od kitty : 22.11.2011. at 17:20
Cure,špelkica je vec pitala,ali postavit cu i ja pitanje,kako to ide kad se iz jedne bolnice prebacis u drugu? Ima li tko takvih iskustava? Dosad sam odradila 3 inseminacije na SD,ali kako se tamo jako dugo ceka na lijekove,pocela sam razmisljati da promjenim kliniku,ni sama nisam pametna sto da radim.Oprostite sto upadam kao padobranac![]()
curke, jel koja imala kakve reakcije na gonale? danas mi je 4.dan i otkako sam primila injekciju, mucno mi je, imam probavnih smetnji. jucer mi je bilo ok ali predvecer me sve nesto tiskalo.
Drage moje, više ne mogu ni pratiti tko je u kojoj fazi...ali od srca želim svima čestitati, svim onim sretnicama koje su konačno trudnice...od srca sve najbolje želim!!!Ja sam jučer bila na VV, vadila sam hormone i nosila sviježi nalaz prolaktina dr.A.Prošli mjesec mi je prolaktin bio užasno visok, a sada opet ovaj mjesec nakon korištanja bromergona ( 1dnevno ), prolaktin mi je pao ispod minimuma..nikako ne valja! sada opet moram kroz mjesec dana piti po pola tablete dnevno, pa ćemo vidjeti št oi kako dalje!?Jednu večer sam čak pala u nesvijest iz čista mira, iz sna...samo sam se srušila na pod...prije toga sam osjetila neke grčeve u predjelu jajnika- pa mi je dr. rekao da je moguće da sam imala ovulaciju!!Ali ovo padanje u nesvjest mi nikako ne sjeda...nikada mi se to još nije desilo...a ništa, slijedim upute,postupak se oteže...ali što je tu je, mora sve ići svojim redom..valjda!?
Pozdrav cure!!Držite se...
cure koliko vam je dugo trebalo da dodete na red u vv? koliko triba za papire i koliko je uspjesna u mpo?
Hedoniza, neznam dali sam ti ja baš najbolji primjer, ali nama se yrazvuklo prikipljanje nalaza na godinu dana, jer problem je bio najveći čekanje da ti dođe nalaz, ali opet ovisi o tvojoj situaciji i koje pretrage sve trebaš obaviti. Što se mene tiče VV je najbolja klinika u Hrvatskoj...... želim ti puno sreće i da što prije dođeš do željenog cilja
Mislim da tu nema reda. Mi smo došli, povadili sve nalaze (koji su isli svi svojim tokom, brze nisu mogli)...i kad su nalazi bili gotovi vidjelo se sta i kako.... Nema nikakvog cekanja....
Opet pitanje za one koje su/su bile na gonalu-a manjak apetita?kak ste s tim?nit imam volje sto jesti nit mogu
ok, hvala na informacijama, samo kako god citam ove forume, tako da me jos vise panika uvati kad vidim koliko toga treba...
Moj problem je bio sta je nekih dobri pola godine, mm ima azoo, pa mu je skocilo na oligoastenoteratoozospermiju, ajde bar neki pomak, bili smo pomislili da necemo moci imati djece, a onda naglo mu je skocilo na 15 miliona...sad 29 imamo pregled opet spermiogram, a meni se totalno pobucao ciklus da ja neznam kada cu na pregled, a vjerovatno cu treba izvaditi hormone i briseve.. ima se tu posla..
Geceta ermam ojma može biti pročitaj koje nuspojave se javljaju nakon uzimanja gonala,ja bogami na sve imam apetit.
za one koje su gore jeli znate kad počinju i kad završavaju G.O.
Ne pise nista za tako nesto:/pise samo za mucnince a ja imam i to i ne mogu jest i jos imam jelte zelucanih problema,necu ih dns gnjavit kad stra moram gore.hvala,curke! Vjerojatno mi je to i stres i sok za tijelo
Nismo nista pili, kazem ti sve nesto cudno, i to je ima 4 spermiograma azoo, pa onda skocilo u 1mj na 15 miliona, samo cula sam da zena mora imati sve u redu za mpo, samo meni se pojavija cin 1, i imala sam problema sa stitnjacom ali sad je to kao u redu.. Stalno sam u nekom strahu, grcu, tjeskobi.. stvarno se lose osjecam..
Drage moje, ja a sam se danas napokon uspjela s doktoricom dogovorit.....Stanje je slijedece...sad kad procurim, 3DC počinjem s yasminom....i pijem yasmin sve do 15.1 (jel to nije strašno puno!?). Kad onda procurim, 3DC idem gore na pripremu za IVF. Tako smo danas odlucili. Nadam se da ce IVF pokazati kao uspješniji od inseminacije...
Posljednje uređivanje od Strašna : 24.11.2011. at 20:08
Strašna, držim fige za IVF. ipak je on dokazano puno uspješniji od AIH. sretno!
Hvala! Iako cu se jos nacekat do njega.... sve "iza Nove godine" mi je još daleko...![]()
što se GO TIČE MISLM DA DOKTOR POČINJE RADITI IZA 15.01. JER MI JE REKAO DA GA TEK TADA ZOVEM ZA DALJNI DOGOVOR
Jel se nedeljom prima stoperica kod njih na kraju ili?to navecer daju jelda?
moraš imati uredne nalaze,,briseve i papu,,cin 1 je upala popit ćeš antibiotik i trebaš paziti na imunitet,,spermiogam tvog muža mi je čudan da sa azoo može preć na toliko miliona stvarno mi je za nevjerovat,,al super drago mi je zbog vas,,mm isto ima azoo i uz sve moguće preparate se ne popravlja!
Strašna, ne boj se IVF-a. Ja sam je molila za inseminaciju, ali sada mi uopće nije žao što smo išli na IVF. Nakon iskustva s IVF-om čini mi se da bi sa inseminacijama uspjeli za 10 godina.
Imaš puno veće šanse sa IVF-om i naravno da je uspješniji...