Stranica 34 od 191 PrviPrvi ... 2432333435364484134 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odg.. Evo mi se polako spremamo za vv... Zadnji nalaz u spermiokulturi mu je nadena e. colli, tako da je ona vjerovatno jedan od uzrocnika loseg spermigrama.. Sad je na antibioticima, ali problem je sta taj moj cin 1 cas ga ima cas ga nema...
    Ja sam isto imala cin 1 samo pazi na imunitet i sve će bit u redu ..uzmi si teglu meda 4 limuna s korom sameljes i korjen od peršina i sve pomjesaj,kasiku ujutro kasiku popodne! Za imunitet čudo,meni je pomoglo.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ti nemogu reci jel uspjesnija al sam proces je malo slozenije(mislim kod njih)al mislim da su ipak vece sanse za to jer ipak oni oploduju u labaratoriju.I vracaju ti oplodene oocite.
    ovdje na forumu stvarno treba oprezno baratati informacijama.

IVF je daleko uspješniji od inseminacije, uspješnost inseminacije je negdje oko 8%, dok je uspješnost IVF-a u normalnim uvjetima preko 30%, obzirom na zakonska ograničenja u Hrvatskoj negdje oko 20-22%, tako da je IVF svakako uspješniji odabir. I točno je, mnogo je kompleksniji postupak, ali ono što je odlučujuće je da je ipak mnogo invazivniji i skuplji postupak, zato najprije probaju s inseminacijom - tamo gdje ona naravno ima smisla obzirom na dijagnozu. SRETNO Strašna, a brzo će i taj siječanj.................

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

toplo preporučam sljedeće stranice, neiscrpan su izvor informacija i djelo jedne vrlo vrijedne forumašice - naše Pino:

http://potpomognutaoplodnja.info/ind...id=7&Itemid=59

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto imala cin 1 samo pazi na imunitet i sve će bit u redu ..uzmi si teglu meda 4 limuna s korom sameljes i korjen od peršina i sve pomjesaj,kasiku ujutro kasiku popodne! Za imunitet čudo,meni je pomoglo.
    Hvala draga, ali ja trenutno pijem maticnu mljec, tako da mi super je, sad cekam nalaz od pape, pa cu vidit jel pomaze, ako ne probat cu ovo tvoje, imam bas domaceg meda... Jesi ti bila ikako na umjetnoj u vv, i kakvi su ti dojmovi..

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Destiny,koliko si ti mirovala nakon transfera? Vidim da si kod doktorice bila pa cistam da vidim sto ona preporuca.tnx!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala draga, ali ja trenutno pijem maticnu mljec, tako da mi super je, sad cekam nalaz od pape, pa cu vidit jel pomaze, ako ne probat cu ovo tvoje, imam bas domaceg meda... Jesi ti bila ikako na umjetnoj u vv, i kakvi su ti dojmovi..
    jesam draga evo 5 put,,sad čekam betu!!ne znam šta bi ti rekla,oni naprave sve što je u njihovoj moći sve drugo je u Božjim rukama!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Doktorica je rekla da mirujem do bete,pitala sam je da li je to bas nuzno jer mi posao nije stresan. Rekla je da ostanem doma barem 4-5 dana onda. Isla sam raditi 2 dana nakon transfera i to samo zato sto sam imala blagu hiperstimulaciju pa me bolio svaki pokret prva 2 dana.Mislim da lezanje nije kljucno za implantaciju,cak stovise bolje se kretati (naravno usporiti ritam) i zabaviti misli necim drugim.Nastavila sam normalno sa aktivnostima samo sam usporila i ne dam se zivcirati.
    Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Destiny,koliko si ti mirovala nakon transfera? Vidim da si kod doktorice bila pa cistam da vidim sto ona preporuca.tnx!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=hedoniza;2013503Jesi ti bila ikako na umjetnoj[/QUOTE]
    Cure, molim vas, jel' možete koristiti termin potpomognuta umjesto umjetna? Ili bar MPO? S vremenom ćete shvatiti zašto! Hvala!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim vas, jel' možete koristiti termin potpomognuta umjesto umjetna? Ili bar MPO? S vremenom ćete shvatiti zašto! Hvala!
    ja mislim da ovdje svi znaju razliku,,pretpostavljam da je to tako ostalo u narodu (umjetna) al važno je da se mi razumjemo!!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

potpis na ovo!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

=hallo;2013639]ja mislim da ovdje svi znaju razliku,,pretpostavljam da je to tako ostalo u narodu (umjetna) al važno je da se mi razumjemo!!
    Slažem se, ali onda se ljutimo kad u medijima blješte natpisi "umjetna". Moramo se mi najprije maknuti iz neke prošlosti ako želimo da nas drugi shvate. Nije to kritika, samo osvrt!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

U pravu si ti,iskreno mene nije ni briga hoće li me netko shvatiti,ne daj Boze da nas shvate!!! Meni je vazno da je moja obitelj uz mene i ništa drugo..a da se sada malo nasmijete ispricat ću vam jednu priču:u crkvi na misi bila priča o umjetnoj oplodnji i jedna žena se javi i kaže,ja ne mogu vjerovati da vi tu djecu još i krstite!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

U pravu si ti,iskreno mene nije ni briga hoće li me netko shvatiti,ne daj Boze da nas shvate!!! Meni je vazno da je moja obitelj uz mene i ništa drugo..a da se sada malo nasmijete ispricat ću vam jednu priču:u crkvi na misi bila priča o umjetnoj oplodnji i jedna žena se javi i kaže,ja ne mogu vjerovati da vi tu djecu još i krstite!!!
    meni to uopce nije smijesno! zbog takvih i sl. stavova mi se crkva lagano popela na živac (blago rečeno)! čula sam i priču gdje i djeci na vjeronauku pričaju negativno o "umjetnoj oplodnji"! mislim....misa, vjeronauk - zar je tamo mjesto uopce spominjati MPO bez obzira na to što imaju stav kakav imaju?!! kao i politiku!!! ma fuj!!! jaki su nam vjernici i nauk vjere - sve pršti od kršćanskih vrijednosti sramota!!! (i da se razumijemo - nemam problema s Bogom, samo s Crkvom)

(ispričavam se na offu)

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sad ču možda i začatati temu ali kako se kaže u svakom žitu ima i kukolja,ja sam iz slavonije u mojoj župi kad ja idem u postupak ,moj župnik drži misu i prikazuje za mene,tako da ja više se nesakrivam od naroda,nit pak me njihovo razmišljanje interesira ,ja živim na selu od 2000 stanovnika i u mom selu je rođeno 6 djece iz postupaka potpomognute oplodnje,za one koje se zna, ima i onih koji se još uvijek sakrivaju.sve što nam je dano dano je od boga a ne od naroda, a narod je priča za sebe.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    sve što nam je dano dano je od boga a ne od naroda, a narod je priča za sebe.
    je, samo sto nam je "narod" skrivajući se iza Boga i priredio ovakav zakon

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je bilo smješno,ne mogu se nacudit kako tupavi ljudi ima.i svećenici su ljudi neki razumiju neki su još uvijek zadrti.ne treba se osvrcati na to!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da raskinem ovu raspravu: kak se tocno odvija punkcija? Vidjeh jucer da proziva hrpu zena unutra skupa pa me zanima dal su sve u istoj prostoriji i kak to ide taj dan? Ista pitanja me muce i za dan transfera plus pitanje znate li mozda moze li suprug prisustvovati transferu?jer mojem je to zelja

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

punkcija:
    sestra najprije zove sve zajedno unutra na ispunjavanje nekih njihovih papira i tada se ujedno dobiju i 2 injekcije - jedna za smirenje, druga protiv bolova (Normabel+Tramal), nakon toga ideš u čekaonu na nekih pola sata - 45 min. dok prodjeluju lijekovi (kažu ti kad da ponovo uđeš) i prije nego što ponovo uđeš trebaš isprazniti mjehur. sve cure koje su taj dan za punkciju ulaze zajedno u predprostor u kojem se presvlačite u spavaćice i šlapice, a nakon toga jednu po jednu zovu u salu na punkciju. nakon toga se nekih pola sata (ako nije velika gužva može i duže) leži opet u tom predprostoru gdje se presvlačite.

transfer:
    ponesi obavezno bocu vode, to piješ cijelo vrijeme dok te ne zovu unutra, mjehur mora biti pun za transfer jer se on radi pomoću abdominalnog uzv. isto nakon transfera ležiš u onoj istoj prostoriji. za muža sam gotovo 100% sigurna da ne može biti na transferu, ali pitaj još gore.

i ne brini se, sestre će ti još sve detaljno objasniti a dobit ćeš i papir na kojem piše točno što i kako. sretno !

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ču možda i začatati temu ali kako se kaže u svakom žitu ima i kukolja,ja sam iz slavonije u mojoj župi kad ja idem u postupak ,moj župnik drži misu i prikazuje za mene,tako da ja više se nesakrivam od naroda,nit pak me njihovo razmišljanje interesira ,ja živim na selu od 2000 stanovnika i u mom selu je rođeno 6 djece iz postupaka potpomognute oplodnje,za one koje se zna, ima i onih koji se još uvijek sakrivaju.sve što nam je dano dano je od boga a ne od naroda, a narod je priča za sebe.
    ja sam "vjerski" nepismena?! šta znači prikazuje za tebe? kakve su to fore? zašto se na misi o tvom privatnom životu raspravlja? mislim, jel to uopće moralno?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala,Kitty,na iscrpnom odgovoru i na zazeljenoj sreci

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam "vjerski" nepismena?! šta znači prikazuje za tebe? kakve su to fore? zašto se na misi o tvom privatnom životu raspravlja? mislim, jel to uopće moralno?
    svećenik je održao misu za nju,nije se spominjao njen život ni ništa slično,moja majka isto plati misu za mene negovoreći svećeniku zašto!!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jesam draga evo 5 put,,sad čekam betu!!ne znam šta bi ti rekla,oni naprave sve što je u njihovoj moći sve drugo je u Božjim rukama!
    Uh 5 puta, drzim fige da ovaj 5 bude zlatni... Mi smo za sada 2 puta samo na pregledu mm bio.. Mislim da ce oni nas ostaviti da jos neko vrijeme pokusavamo prirodno jer naglo mu se popravi spermiogram, a cak sumljamo da je tu azoo, mogla izazvati bakterija e.colli..., Sad je na antibioticima, vidjet cemo sta cemo i kako cemo.. 2.12 smo naruceni gore, mene opet mjesecnica zeza tako da neznam sta cu vise.. Trebala sam taman sad sa njim i ja ici na pregled.. Oprosti na pitanje, koliko ti je taj postupak bolan i dali dobivas sto da ti ublazi, smanji bol ili mozda lokalnu anasteziju??

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zar je to bitno tko ce koju rijec upotrijebiti.. Nemoj me krivo shvatiti, nazalost priordno ne moze docI niti meni niti tebi.. Slazem se da nije lijepo tako reci sve je tu prirodno, osim nacina na koji se izvodi..

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uh 5 puta, drzim fige da ovaj 5 bude zlatni... Mi smo za sada 2 puta samo na pregledu mm bio.. Mislim da ce oni nas ostaviti da jos neko vrijeme pokusavamo prirodno jer naglo mu se popravi spermiogram, a cak sumljamo da je tu azoo, mogla izazvati bakterija e.colli..., Sad je na antibioticima, vidjet cemo sta cemo i kako cemo.. 2.12 smo naruceni gore, mene opet mjesecnica zeza tako da neznam sta cu vise.. Trebala sam taman sad sa njim i ja ici na pregled.. Oprosti na pitanje, koliko ti je taj postupak bolan i dali dobivas sto da ti ublazi, smanji bol ili mozda lokalnu anasteziju??
    Nema anestezije draga,,mene strašno punkcija boli al neke žene uopće ne,dobiješ žicu u guzu i ruku da se opustis i da manje boli,meni uopće ne djeluje!ne želim te plasiti prođe brzo i zaboravis..ja se isto nadam da će mi ovaj put bit dobitan..opusti se i ne razmisljaj dok ne dodes gore,nervoza ti može poremetit sve.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    meni to uopce nije smijesno! zbog takvih i sl. stavova mi se crkva lagano popela na živac (blago rečeno)! čula sam i priču gdje i djeci na vjeronauku pričaju negativno o "umjetnoj oplodnji"! mislim....misa, vjeronauk - zar je tamo mjesto uopce spominjati MPO bez obzira na to što imaju stav kakav imaju?!! kao i politiku!!! ma fuj!!! jaki su nam vjernici i nauk vjere - sve pršti od kršćanskih vrijednosti sramota!!! (i da se razumijemo - nemam problema s Bogom, samo s Crkvom)

(ispričavam se na offu)
    u potpunosti se slazem, jel vi znate da se crkva protivi mpo, i da su jedan par koje znam odbili rad mpo vjencati u crkvi, ruku na srce, i oni su ljudi od krvi i mena, a tko su oni da se usuduju tako odnositi prema tome tako..

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nema anestezije draga,,mene strašno punkcija boli al neke žene uopće ne,dobiješ žicu u guzu i ruku da se opustis i da manje boli,meni uopće ne djeluje!ne želim te plasiti prođe brzo i zaboravis..ja se isto nadam da će mi ovaj put bit dobitan..opusti se i ne razmisljaj dok ne dodes gore,nervoza ti može poremetit sve.
    Uh majko moja... svaka ti cast draga moja 5 puta.. Ti si zena zmaj.. Znas ja sam nova u ovome pa me strasno zanima kako to sve ide... Dobro si rekla to je sve individualno sta se tice boli.. Vidim da si i ti iz dalmacije ko i ja.. Samo cula sam da ti 3 puta je besplatno u bolnici i da ostale placas, tako sam cula..

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Na VV ce ti sve objasnit kad dodes,6 puta pokriva osnovno zdravstveno osiguranje.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

6 postupaka pokriva HZZO , ne tri..

netko je stavio gore link na stranicu potpomugnuta oplodnja( a neke cure ga imaju u potpisu) pa bi bilo super da se nove cure informiraju a ne da se neke teme tj. osnovna pitanja i odgovori o MPO ponavljaju..

Muževi ne mogu na punkciju i transfer..barem ne u državnim klinikama ( pokušavam si zamisliti tu scenu u glavi i umirem od smijeha..doktora A. ili doktoricu i njihove face i muževe kako padaju ko muhe kad vide one ogromne igle za punkciju )

I ima nas ovdje hrapa koje smo hrpu puta bile na punkciji i sve smo borci i zmajevi ( ne samo neki)..

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uh majko moja... svaka ti cast draga moja 5 puta.. Ti si zena zmaj.. Znas ja sam nova u ovome pa me strasno zanima kako to sve ide... Dobro si rekla to je sve individualno sta se tice boli.. Vidim da si i ti iz dalmacije ko i ja.. Samo cula sam da ti 3 puta je besplatno u bolnici i da ostale placas, tako sam cula..
    Prije je bilo 3 puta sada je 6 puta besplatno,pitaj šta te god zanima.meni je isto ovaj forum dosta pomogao..ja sam prvi put išla u prirodnom ciklusu bez stimulacije i taj se put ne konta..ja još dva puta imam besplatno ako ovaj ne uspije,nemoj misliti da sam pesimist,al ne nadam se previše.sve do jučer su me cice bolile za poludit,stomak onako neka čudna probadanja i sve stalo odjednom pa sam već pomalo tužna..

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    netko je stavio gore link na stranicu potpomugnuta oplodnja( a neke cure ga imaju u potpisu) pa bi bilo super da se nove cure informiraju a ne da se neke teme tj. osnovna pitanja i odgovori o MPO ponavljaju..
    evo ovdje link još jednom: potpomognutaoplodnja.info

Muževi ne mogu na punkciju i transfer..barem ne u državnim klinikama ( pokušavam si zamisliti tu scenu u glavi i umirem od smijeha..doktora A. ili doktoricu i njihove face i muževe kako padaju ko muhe kad vide one ogromne igle za punkciju )
    moj bi 100% u nesvijest pao, njemu je bilo muka već kad je vidio onu iglu za navlačenje Gonala
    Posljednje uređivanje od kitty : 27.11.2011. at 21:40

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Igla je mrak, onak malo deblja i koso odrezana..
    Moj tata je skoro pao u nesvijest kad sam mu pokazala ampule Menopura, tekućine za mješanje, igle, šprice i kako ja to lijepo sve smiksam i piknem se sama ( iza toga mi je toplo preporučio da odustanem od bebe , a ja ga zeznula i ostala T)

MM se ne boji igala i sve je čekao da mu prepustim posao miksanja i pikanja al nisam dala .. to je moj posao ..

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hehe, ja sam isto sve sama pikala, mm je prvi dan pobjegao glavom bez obzira (iako on to negira - navodno je taman mislio doći na mjesto zbivanja a ja se piknula prije nego što je on uspio) a kasnije je malo virkao iz prikrajka

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

6 postupaka pokriva HZZO , ne tri..

I ima nas ovdje hrapa koje smo hrpu puta bile na punkciji i sve smo borci i zmajevi ( ne samo neki)..
    Oprosti nisam htjela nikoga uvrijedit, ali ovdje jedini ko mi je kad sam postavila post i pitanje odgovorila je hallo, i tu mi je da mi dgovara.. Cuj mozemo svako od nas milion puta procitati i ovo i ono od mpo, ali osobna iskustva su osobna iskustva..

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Prije je bilo 3 puta sada je 6 puta besplatno,pitaj šta te god zanima.meni je isto ovaj forum dosta pomogao..ja sam prvi put išla u prirodnom ciklusu bez stimulacije i taj se put ne konta..ja još dva puta imam besplatno ako ovaj ne uspije,nemoj misliti da sam pesimist,al ne nadam se previše.sve do jučer su me cice bolile za poludit,stomak onako neka čudna probadanja i sve stalo odjednom pa sam već pomalo tužna..
    Meni isto ovih dana, ali ne dolazi.. Hvala ti jos jedamput sta si tu sta mi odgovaras, jer nitko ti nemoze to bolje reci osim onih sta su to prosle.. Znaci 6 puta je to je super.. Mislim kad budem dosla na to da cu se samo srusit u nesvjest i onda neka radu sta hoce hahaha... Totalno sam ne informirana o svemu joj srama..

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni isto ovih dana, ali ne dolazi.. Hvala ti jos jedamput sta si tu sta mi odgovaras, jer nitko ti nemoze to bolje reci osim onih sta su to prosle.. Znaci 6 puta je to je super.. Mislim kad budem dosla na to da cu se samo srusit u nesvjest i onda neka radu sta hoce hahaha... Totalno sam ne informirana o svemu joj srama..

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nije to sramota ja sam prvi puta mislila kad sam došla do transvera da je to to trudna i gotovo,kad ono ćorak..treba dosta strpljenja..bit će to sve dobro

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nije to sramota ja sam prvi puta mislila kad sam došla do transvera da je to to trudna i gotovo,kad ono ćorak..treba dosta strpljenja..bit će to sve dobro
    Hehe, ja mislim da sam svaki misec trudna dok ne dobijem stvari, da ce se dogoditi cudo.. I sad isto tako.. Samo nadam se da ce ovaj zakon o mpo izmjeniti, jer je sramota..

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

[QUOTE=hallo;2013952]Prije je bilo 3 puta sada je 6 puta besplatno,pitaj šta te god zanima.meni je isto ovaj forum dosta pomogao..ja sam prvi put išla u prirodnom ciklusu bez stimulacije i taj se put ne konta..ja još dva puta imam besplatno ako ovaj ne uspije,nemoj misliti da sam pesimist,al ne nadam se previše.sve do jučer su me cice bolile za poludit,stomak onako neka čudna probadanja i sve stalo odjednom pa sam već pomalo tužna..[/QUOT

Ja skoro od transfera ništa ne osjećam, nadam se da to nije razlog za tugu

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[QUOTE=Ivanicaa;2014087]
    Prije je bilo 3 puta sada je 6 puta besplatno,pitaj šta te god zanima.meni je isto ovaj forum dosta pomogao..ja sam prvi put išla u prirodnom ciklusu bez stimulacije i taj se put ne konta..ja još dva puta imam besplatno ako ovaj ne uspije,nemoj misliti da sam pesimist,al ne nadam se previše.sve do jučer su me cice bolile za poludit,stomak onako neka čudna probadanja i sve stalo odjednom pa sam već pomalo tužna..[/QUOT

Ja skoro od transfera ništa ne osjećam, nadam se da to nije razlog za tugu
    kad je tebi beta,,ja ću sutra radit test to mi je 12dt

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

[QUOTE=hallo;2014173]
    Citiraj Ivanicaa prvotno napisa Vidi poruku
    kad je tebi beta,,ja ću sutra radit test to mi je 12dt
    U petak je bio transfer, beta je 12.12. Poludit ću do onda
    Džim fige za veliki plus

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[QUOTE=Ivanicaa;2014213]

U petak je bio transfer, beta je 12.12. Poludit ću do onda
    Džim fige za veliki plus
    evo mene nestrpljivka sada sam ga napravila i svijetli plus prvi u mom životu,,,sada sam skroz luda,zašto je svijetlo ???sretno i tebi i neka ti brzo prođe čekanje

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Zato cure čitajte i informirajte se .. AIH i IVF su svugdje isti, folikuli, jajne stanice, embriotransferi, vašenje bete i sl.. to je opća kultura MPO-a..(nezamislivo nam je da netko krene liječiti neplodnost a e zna osnove pojmove)
    i druga je stvar pitati jel se dobije anestezija na punkciji na VV, jel se radi UVZ prilikom embriotrnsfera, za koliko dana se vadi beta ili od koliko do koliko sati se radi folikulometrija..(ovo su konkretna pitanja i za svaku kliniku su odgovori različiti)

I da nikako ne pišite Umjetna oplodnja jer barem tisuću cura svaki puta se iznova šokira neinformiranošću.. (jer naša djeca nisu umjetna, nego prava)

Nadam se da ste skužili što sam htjela reći..

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

[QUOTE=hallo;2014278]
    evo mene nestrpljivka sada sam ga napravila i svijetli plus prvi u mom životu,,,sada sam skroz luda,zašto je svijetlo ???sretno i tebi i neka ti brzo prođe čekanje
    Mislim da ni ja nisam ništa bolja što se tiče nestrpljivosti.
    Ponovi test sutra ujutro pa ćeš vidjet, nek je svjetli ali je +!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[QUOTE=Ivanicaa;2014299]

Mislim da ni ja nisam ništa bolja što se tiče nestrpljivosti.
    Ponovi test sutra ujutro pa ćeš vidjet, nek je svjetli ali je +!
    sutra ću ponoviti ,,,sretno i tebi

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

[QUOTE=hallo;2014301]
    Držim ti fige da je ovaj postupak dobitan i obavezno javi rezultat sutra

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey cure,Samo da se javim da je sutra vadenje bet,i ja do sad nisam dobila vjesticu(jeee)al to nemora nista znaciti.makar prosle godine sam odmah nakon transfera drugi dan imala malo krvi i dobila dva dana prije bete.sad nista.Neznam koliko je to pozitivno jer imam osjacaj da kad bi prestala koristiti utrice da bi za cas procurila.
    Sad neznam sto da mislim

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zato cure čitajte i informirajte se .. AIH i IVF su svugdje isti, folikuli, jajne stanice, embriotransferi, vašenje bete i sl.. to je opća kultura MPO-a..(nezamislivo nam je da netko krene liječiti neplodnost a e zna osnove pojmove)
    i druga je stvar pitati jel se dobije anestezija na punkciji na VV, jel se radi UVZ prilikom embriotrnsfera, za koliko dana se vadi beta ili od koliko do koliko sati se radi folikulometrija..(ovo su konkretna pitanja i za svaku kliniku su odgovori različiti)

I da nikako ne pišite Umjetna oplodnja jer barem tisuću cura svaki puta se iznova šokira neinformiranošću.. (jer naša djeca nisu umjetna, nego prava)

Nadam se da ste skužili što sam htjela reći..
    ovo moram potpisati! (sorry Šiškice, švercam se , ali kad je tako dobro sročeno)

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tigrica84, sretno sutra, i nek beta bude troznamenkasta !

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    Tigrica84, sretno sutra, i nek beta bude troznamenkasta !
    hvala ti na dobroj zelji

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[QUOTE=hallo;2014301]
    Hallo, zelim ti svu srecu da sutra bude jos jednom plus i da je to to.. Vidjeti ces da ce biti... Radujem se u srcu sa tobom..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •