malo ću se ubaciti
što se testa tiče ja sam ga pravila 10 dan transvera i bila je svijetla crtica,na 14 dan transvera vadila sam betu, ß- 1576
takoder i meni.Ja sutra vadim betu i drzite fige.Jedino sto ja nisam radila test jer me jednostvno bilo strah velikog -.Tako da sutra cu napokon znati.Biti ili ne biti.
Cure moje drzite mi se bice beta... sad sam sva uzbudena, bit cu bas sretna...
Tigrice sretno držim fige Hedoniza hvala ti velika. Pusa
hallo čestitam na plusiću...
i moj je bio slabi a sutra ujutro beta bila 442![]()
Čestitam, HalloJa sam sutra na punkciji, malo me već sad pere nervoza a jos sam si i zivac digla citajuci onaj debilni clanak na net.hr. Vrlo smo optimisticni glede svega a toga se i bojim, da ne bude poslije toga jedno veliko razocaranje
![]()
hallo, bravo za plusić i nek beta bude troznamenkasta!
geceta, sretno na punkciji, neka bude bezbolna i sa što više dobrih stanica!
ja uskoro krećem po smrznute js, čekam M koja bi trebala doći za 2-3 dana, nisam baš oduševljena ali opet - nikad se ne zna...
Hvala ženske moje beta mi je tek u ponedjeljak..sretno svima..pusa
[QUOTE=hallo;2014864]Draga moja oko srca mi je jako toplo sto si mi priopcila ovak radosnu vijest, bas sam sretna.. Evo tebi i tvojoj srecici maloj zelim da sve protekne u redu... Vidis da me osjecaj nisu varali kad sam ti rekla da ce jedna zlatna mala ribica uspjeti.. pussssaaaa velika i to 2 puta...
evo da se i ja javim.Beta mi je 410 neznam koliko je to dobro al doktor mi je cestitao pa valjda onda misli da je ok.U cetvrtak ponovo.Nadam se da ce to biti jos jedna potvrda.
Čestitam tigrice,king također!ja poslje dva pozitivna testa ugledala smeckasto na papiru..zvala sam doktora pa ću sutra radit betu..držite fige..to me smeđe sada zbunilo. Jedinica srce si hvala ti puno,drži fige da mi sutra beta bude velikaaaa
bravo Tigrica84, to je odlična beta, čestitam!
hallo, nek te beta sutra razveseli!
wow, koliko trudnica na ovom našem pdf-u, nadam se da ću nam i ja uskoro podići prosjek sa sekundarnim![]()
Čestitke curama na novim plusićima i betama, i nadam se pozitivnom nastavku niza
Ajme cure, koje dobre vijesti na ovoj temiČestitam trudnicama od srca!!! Sve mi se čini da ću se i ja pridružiti ovoj temi opet
. Molim vas info na koji br. tel. zovem sestre da se naručim za konzultacije, jel još uvijek 2353893 od 13-14? Ianče sam ja stari pacijent VV, ali bila kod dr. L, pa bih se opet vratila na stari dobri VV..
broj je 23 53 907.
Mislim da je još uvijek od 13-14, ali imam informaciju da su cure zvale i ranije pa su dobile.
Mury..broj sestara je onaj kako je napisala eva133, 2353-907 ( za dr. Alebića ),i ono što mog upotvrditi da više ne vrijede ona pravila da se naručuje između 13 - 15 h..ja već u nekoliko navrata zovem oko 9.30-10.00, kako kada i bez problema se naručim...tako da slobodno zovi, neovisno o vremenu!!
Ne morate zvati od 13-14,moze se od 7-15,16.ono je bilo prije
cure hvala vam na dobrim zeljama.nadam se da cete nam se i vi ubrzo pridruzit
hallo...za sutrašnju betu!!!
tigrica beta ti je idealna.uživaj i veseli se.![]()
hvala ti kingica.Pazi da vas nebi bilo najednom 5.Bila bi bas sretna zog tebe.
svima čestitam na betama! stalno vas pratim i sve sam sigurnuija da sam za VV!
inaće sam još uvijek na KBOsijek, i nikako da uđem u postupak...a lijekovi kupe prašinu kod kuće....
piojavljuje mi se cista na desnom jajniku stalno...pukne,pa se opet pojavi...nema rješenja moj dr za mene,čak me htio staviti na privremenu menopauzu 3 mj,ma ja sam to naravno odbila...
problrm su mi jajpvodi...desni nemam,a lijevi okluzija...bila na LPSC i HSG- potvrđeno...
e sada 6.12. idem ponovo,pa možda napokon uđem u postupak
Cure , hvala vam na informacijama, nadam se da vam se uskoro pridružujem![]()
Mene zanima da li netko ima slično iskustvo. Naime....ovaj mjesec sam imala neuspjeli AIH (2.po redu), kada sam zvala svoju MPO doktoricu za dogovor dalje, rekla mi je da dodjem u 1. mj na dogovor za IVF. E sad, ono sto me zbunilo, rekla mi je ovaj mjesec kad procurim (a procurila sam 29.11) 3DC počnem pit yasmin tablete i pijem ih do 15.1. (da mi zadnja tableta bude 15.1.).
Nije li to malo dugo?
Naglasila mi je da mi je to više od jedne kutije....
Ali opet nekako me to zbunilo....Znači slijedeća menga ce mi se pomac za nekih 15-20 dana.....jer cu onda slijedecu mengu dobit kad prestanem pit yasmin, dakle iza 15.1. (ZM 29.11).
Ima li netko savjet ili slično iskustvo?
Po meni bi bilo bolje da sad ovaj ciklus probam raditi na bebi, a na iducem, dakle onom u 12 mj krenem s yasminom. Ali strah me da to nece biti dovoljno...sta ako dodjem kod nje i ona mi kaze da mi se jajnici nisu dovoljno "smirili", jer kazu da se yasmin i uzima prije postupka da se "smire" jajnici.
Evo samo da javim za one koji možda ne znaju, danas sam zvala VV i dr.Jukić počinje raditi 09.01.2012.Tako da se nadam da ću uspjet ući u postupak u prvom mjesecu jer trebam dobiti 07 i 08.01.2012.
Čestitam svim curama na lijepim betama i one koje to željno iščekuju, transferi punkcije sretno svima..nadam se da ćete dobiti najljepši mogući poklon pod borom...
Odlična informacija.... a jel meni nitko ne zna dat kakav pametan savjet ili mišljenje?
Strašna samo ti poslušaj doktoricu i pij kako ti je rekla.. jajnici će ti se lijepo smiriti i krenut ćeš u postupak psihički odmorana ..pripremi dvije kutije jasmina i pusti brigu na veselje , uživaj u blagdanima a u novoj godini u nove pobijede..
Tigrica 84 čestitam i tebi.. prekrasna beta![]()
cure, jel ko krenuo u postupak s cistom?
Evo da vam i ovdje javim beta je 93,98 13dt doktor kaze da je to ok..vidjet će mo kako će se duplati..pusaaaa
hello iskrene čestitke .... i za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Šiškica hvala ti.A da li to znaci da je jedan plod il dva?(vracena 2 embrija)jos nisam dobila mengu.sutra idem vadit krv da vidimo duplanje.Meni se cini beta premala za 2 tako da vjerujem da cu uskoro procuriti(nadam se malo) ili ....?
Nadam se da nisam zbunila s pitanjem?!![]()
Tigrica ne nepotrebno brinuti..
beta ti je super...
Vrlo vjerojatno se je jedna bebica primila (ova druga je vjerojatno odmah stala u razvoju još dok je bila u fazi par stanica i nećeš krvariti bez brige..)
meni je 15 dan nakon transfera dva dvodnevna embrija beta bila 442, tri dana kasnije je bila 1639..
Od početka je jedna curka.. (u 8 tt je dr. našao veliki hematom ,al unatoč njegovoj veličini opet nisam krivarila - malo sam fenomen.. povukao se kroz koja tri tjedna strogog mirovanja)