hallo, mogu li zamoliti točnosti radi da pišete i govorite transFer a ne transVer...
Inače čestitam novim trudnicama (mnogo vas je i neka se niz nastavi, ajmo Pirice) i mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
hallo, mogu li zamoliti točnosti radi da pišete i govorite transFer a ne transVer...
Inače čestitam novim trudnicama (mnogo vas je i neka se niz nastavi, ajmo Pirice) i mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
cure, ovo će vas sigurno razveseliti - današnje stanje na VV-u: gužva neopisiva, koliko sam skužila 17 transfera i cca 10 punkcija. wow!
ja krenula u pripremu za sekundarni, vidjet ćemo što će biti od toga, ne nadam se baš previše. ali svakako očekujem da mi je ovo zadnji sekundarni u životu i da smrzavanje js uskoro ide u povijest!
točnije...danas su bile 4 punkcije i 23 transfera..... jako gužva, ali i dobra uspješnost, meni vratili moje mrve nakon 5 dana i sad cekamo betu.
Pozdrav curke!!! Pratim forum odavno al sam se tek sada prijavila! Danas sam bila na VV i bilo mi je strasno drago vidjeti sve te sretne zenice koje sa osmjehom odlaze doma!!!! Zelim im puno srece kao i nama koje cekamo svoje sunce da nas obasja!!!! Divne ste i sve informacije koje su mi puno pomogle do sada sam pokupila prateci vas!!! Nemam puno za reci za sada;prvi postupak,bila sam na kontracepciji 21 dan,sada menopur 8 dana,punkcija srijedu ili cetvrtak,danas tri stanice!! Nadam se najboljem!!!!![]()
hehe, onda sam malo pobrkala - ali u zbroju ispada isto
kandela, nek se mrve čvrsto uhvate i nek beta bude ogromna za 2 tjedna!
nas je bilo 4 petodnevne, vecina je bila 2dnevna i 3dnevna
Pozdrav curke!! Pratim forum vec dugo i sada sam prvi puta ovdje!!! Zelim da vas pohvalim jer sam sve informacije koje sam trebala dobila od vas divne ste!!!!![]()
Kandela,mi smo onda skupa bile na punkciji u srijedu?meni su vracena 2 u petak
Cure, veselo je na ovoj temi....nadam se da vam se i ja pridružujem u 2012
![]()
ja opet s pitanjima ulijećem
trebam broj telefona za nazvati i naručiti se za AMH
sretno svima
Pa to je super koliko transfera
Ja krećem u 1 mjesecu u postupak ovaj mjesec pijem yasmin i idemo u stimulirani....
Nadam se da će se ovaj lijepi niz nastaviti,svim čekalicama bete puno sreće i svima koji imaju transfer ili punkciju, nadam se da će se sada nastaviti sa petodnevnim da se ne vraćamo u prošlost
Uistinu je lijepo vidjeti i čitati da Vuk opet radi gotovo kao i ranije......... bude tu trudnoća, mora od 23 transfera.
Kandela, želim tebi i Pirici ali i drugim curama koje ne znam mnogo sreće i da vam ovaj postupak s blasticama urodi plodom.
Kandela, jel biolog(ica) što rekli o kakvoći embrija, jesu li rekli kakve su blastice?
Pirice, tebi?
Hallo, nemoj se odmah ljutiti ali nisi prva koja piše transver a ne transfer.... Nisam ja ni rekla da li je tipfeler ili pravopis u pitanju, nije to ni bitno, no hajmo se truditi bar taj osnovni set pojmova i terminologije IVF-a koristiti korektno. I nisam ja nikakva gospođa) ja sam pacijentica kao i ti.......... koja bi jednog dana vrlo rado po svoju drugu bebicu
blastice odlične kvalitete![]()
Posljednje uređivanje od kandela : 06.12.2011. at 18:34
i naravno da Vuk radi odlično...baš smo komentirali kako neke bivše pacijentice omalovazavaju ove uspjehe na VV jer same tamo nisu uspjele, ali ne omalovazavaju uspjehe npr.Maribora, mada su i tamo same imale neuspjeha
Ne bih se baš složila s ovim primjerice ja sam bila i na VV i u MB i kod jednih i kod drugih sam našla zamjerke![]()
mislim...ovaj komentar ti stvarno nije na mjestu! kao sto vidis iz mog potpisa, i mi smo uspjeli na VV-u i to kod dr. Alebica, ali svejedno drugim pacijentima u onom rasulu nakon sto su dr. Lucinger i biologica Krile otisli s Vuka ne bih bila savjetovala da se tamo lijece... i to iz jako jednostavnih razloga - biolog je kljucna karika u cijeloj MPO prici, a novi biolozi su na Vuku tek ucili posao. i doktorica je nova u cijeloj prici i cesto se i ovdje pisalo kako ne moze naci folikule i sl. VV-u je nakon odlaska dr.L i Lane trebala godina dana da se uhodaju i ja im za to vrijeme ne bih bila pokusni kunic! jasno mi je da i novi biolozi moraju uciti pa tko voli, nek izvoli - ja ne bih! dr. A bih se uvijek dala u ruke, ali ne ovisi samo o jednoj osobi ishod postupka.
uglavnom , full mi je drago cuti da je Vuk proradio i da je se uspjesi napokon nizu! ali, budimo realni - do nedavno nije bilo tako!
ja sam bila dugo pacijent na SD, pa nikad nisam nikome rekla da tamo ne ide jer ja tamo nisam uspjela (ali su meni tadasnje pacijentice sa VV govorile da sam glupa kaj sam tamo jer je na VV jedini i vrhunsko pravo mjesto za MPO ne samo kod dr.L nego i kod dr.A), a ista je situacija bila kao i na VV, jedan doktor koji zna i vidi sve, a drugi koji uci i ne vidi nista, pa kaj sad,
svako ide tamo gdje misli da mu je dobro, ovako kako je sad uspješno bilo je i prije 6 mjeseci, ali i dan danas iste price kao i onda.... i nije im trebalo godinu dana da se posloze nego su se poslozili vrlo brzo nakon odlaska dr.L, ali s njim je otisla i vecina pacijentica pa nije imao do sada tko svjedociti o nicemu...a sada kad se ovdje ide u postupak cim su svi nalazi ok i nema cekanja na lijekove navala je velika, a isto tako i uspjeh...
standardni tračeraj uobičajenih osoba koje nemaju pametnija posla nego smišljaju GLUPOSTI, a u biti su... da mi je njihova pamet na 5 minuta da se odmorim
i sad koristim njihov rječnik, one koje spominjem znaju o kome se radi...
VV radi, a da je radio odlično svo ovo vrijeme, ne stoji. isto tako ne stoji da nitko ne piše loše o mariboru, upravo suprotno... ovaj forum, barem otkad ja forumiram, je postao demokratičan. piše se kak je stanje na VV, piše se da u Vinogradskoj rijetko pogode dobru stimulaciju, da je maribor preskup, a ne nudi indvidualni pristup i dugo se čeka (jedino im zakon doista ide u korist), te da je L iako privatnik bezobrazno bahat sa višesatnim čekanjima i dalje...
cure, umjesto da se bavite teorijama urote, nađite si ŽIVOT!!!!
kandela, odlično za blastice.. baš mi je drago!!!! Što se tiče uspjeha na VV-u, stvarno se nikako ne bih složila s time, kad i sami zaposlenici VV-a kažu da su tek sad na vrhuncu, govorili su i ranije za uistinu lošije rezultate, pa i prije pola godine. Statistike govore za sebe i iste postoje, VV je tek sad opet proradio, profunkcionirao, na tome hvala Bogu.
Ja do sada nikakvu želju nisam imala da na Vuku opet krenem u postupke, no sad i ako bude promjene zakona, možda se Vuk s ovakvim radom i uspjehom opet otvori kao opcija.
Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
Cure, pitanje. Jel se na VV mogu raditi sljedeći hormoni: TSH, FT4, antitijela štitanječe, kortizol, DHEA? I jel se treba naručiti?
Mury, za TSH i FT4 znam da se sigurno rade, a pretpostavljam da rade i sve ovo ostalo. koliko ja znam moraš se naručiti.
Bok cure! Ja sam nova na ovom pdf-u pa bih vas htjela sve pozdraviti. U petak sam naručena na prvi pregled na VV - jedva čekam pregled i da dr da svoje mišljenje pa vidimo kuda i kako dalje.
Posljednje uređivanje od TinaB : 07.12.2011. at 12:17
TinaB, dobrodošla i sretno u petak.
ruža82, isprazni inbox!
Evo da prijavim:
beta 13dnt 250,8![]()
Posljednje uređivanje od Ivanicaa : 08.12.2011. at 12:37
Hvala vam svima!!!!!
Još uvijek ne mogu vjerovat![]()
Ivancice,bravo!!!![]()
Beta-dal se moram posebno naruciti na vv ili samo dodem s uputnicom?onda se poslije opet ide dr ili?mislim,znam da jw mogu i drugdje napraviti pa im javiti al me i ovo zanima
Hvala!
Na VV samo dođeš kod sestara i daš im uputnicu i onda te one naruče u laboratorij, ne moraš se naručivat unaprijed. I onda izvadiš krv i čekaš. Kad dođu nalazi kod dr on te onda prozove i kaže ti rezultat.
Meni je to prvi put bilo koma i onda sam rekla da prvu betu više neću vadit tamo i danas sam privatno otišla, a gore ću otić u subotu da im javim rezultat i usput da vidim kako se dupla