Stranica 39 od 191 PrviPrvi ... 2937383940414989139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ivanica cestitammmmmm

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pirica, hope31 hvala vam, hvala, hvala, hvala!!!!!!

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ivanicaa čestitam!!!!

Alcantra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ivanicaa čestitke!!!

Ja u subotu idem na VV, startamo sa 2. IVF, pa se možda i upoznamo.

Sretno

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala ti!!! I ja tebi želim punooo sreće, meni je ovo bio 2 IVF
    Možda se i upoznamo!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Bravo Ivancice!
    Jesi ti ono kod doktorice ili doktora?

iva.gita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Čestitam Ivanicaa....

nadam se da će i kod mene biti uspješno, još 5 dana do bete

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Ivanicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala!
    Na VV samo dođeš kod sestara i daš im uputnicu i onda te one naruče u laboratorij, ne moraš se naručivat unaprijed. I onda izvadiš krv i čekaš. Kad dođu nalazi kod dr on te onda prozove i kaže ti rezultat.
    Meni je to prvi put bilo koma i onda sam rekla da prvu betu više neću vadit tamo i danas sam privatno otišla, a gore ću otić u subotu da im javim rezultat i usput da vidim kako se dupla
    čestitam od i još jednom BRAVO za Vuk...

Što se tiče 2. bete na Vuku, već smo na forumu imali par slučajeva kad su cure vadile prvu betu u jednom labosu a drugu u nekom drugom laboratoriju, to zna dovesti do nepotrebnih stresova... jer se beta kao nije pravilno duplala, ali na kraju bi se ispostavilo da su to razlike u laboratorijima i naravno uredne trudnoće. Stoga s oprezom primi taj rezultat s Vuka a još bolje bi bilo da odeš u isti privatni laboratoriji ponoviti betu.. SRETNO!

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Ivancice!
    Jesi ti ono kod doktorice ili doktora?
    Hvala!
    Kod doktorice sam!!

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam od i još jednom BRAVO za Vuk...

Što se tiče 2. bete na Vuku, već smo na forumu imali par slučajeva kad su cure vadile prvu betu u jednom labosu a drugu u nekom drugom laboratoriju, to zna dovesti do nepotrebnih stresova... jer se beta kao nije pravilno duplala, ali na kraju bi se ispostavilo da su to razlike u laboratorijima i naravno uredne trudnoće. Stoga s oprezom primi taj rezultat s Vuka a još bolje bi bilo da odeš u isti privatni laboratoriji ponoviti betu.. SRETNO!
    Hvala !!!!
    O! Moram priznat da ovo nisam znala, hvala ti na obavijesti. Ovo je stvarno korisna informacija!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala za info o vadenju bete pitanje povezano s tim:mogu li im doc poslije 10?mislila sam raditi taj dan,previse sam vec izostala.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Možeš izvaditi krv prije 8 i vratiti se tek oko podne ili i kasnije..

samo obavijesti sestre i ne bi trebalo biti problema.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kad mi posao nije u Zgb:/mislila sam mogu li sve obaviti kasnije

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne znam za VV..

Al možeš otići privatno i javiti doktoru telefonski..

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala za info o vadenju bete pitanje povezano s tim:mogu li im doc poslije 10?mislila sam raditi taj dan,previse sam vec izostala.
    Mislim da možeš! Nije bitno kad dođeš, bar ja mislim. Ali ne moraš kod njih vadit bet, možeš i u svom gradu pa im onda samo javiš rezultat.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ivancice,prvo cestitam ako nisam ) znam da mogu bilo gdje ali ionako sam uzela uputnicu za vv pa sam ionako mislila i do njih otici

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala ti!
    Ako hoćeš pitat ću ti ja sutra

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ako se sjetis,bilo bi super,ako ne,nazvat cu ih drugi tj.Svejedno hvala!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure moze pitanje jedno trebam pocet pit yasmin jer u 1 mjesecu idem u postupak,dobila sam prije 10 minuta znaci 16:50 da li mi se sutra racuna prvi dan menstruacije?yasmin pijem od 3 dc pa ne znam da li da danas racunam kao prvi dan ili sutra...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hope31, meni je dr. L na VV govorio da je 1DC ako dobijem do 14 sati, a u CITO su mi rekli do 16 sati. Tako da je kod tebe u svakom slučaju sutra 1DC

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    hope31, meni je dr. L na VV govorio da je 1DC ako dobijem do 14 sati, a u CITO su mi rekli do 16 sati. Tako da je kod tebe u svakom slučaju sutra 1DC
    Mury hvala puno na informaciji i mislila sam da je tako

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja sam čula verziju da ako dobiš do 18 sati da se računa kao prvi dan ciklusa i tako sam se i ja ravnala kod naručivanja. Ali ti možeš pitat sestre kad se budeš naručivala, one će sigurno to znat

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ne mogu, a da malo ne prokomentiram ovu raspravu (koja se svako malo pokrene na ovom forumu, a ja zaista na njemu ne boravim dugo). I oprostite mi unaprijed na podužem postu.

Kada smo odlučili ići na potpomognutu odabir klinike ovisio je o puno faktora. Prvo za Maribor nismo imali, ali bio je neka daleka opcija u slučaju da ne uspijemo u ovih 6 pokušaja koliko ih imamo u HR. Drugo privatne klinike uopće nisu dolazile u obzir jer mi nije padalo na pamet nekom privatniku u Hrvatskoj plaćati nešto što u klinici u Hrvatskoj(u kojoj je btw taj isti doktor radio) mogu dobiti besplatno, a u inozemstvu vjerojatno po sličnoj cijeni kvalitetnije. A možda ponajviše iz principa jer su doktori koji su radili u ovim našim bolnicama iskoristili našu nemoć i zbrisali u privatne prakse i mlate finu lovicu tamo. I uvijek sam se pitala koliko su priča o lošem stanju državnim klinikama i oni sami plasirali (svi smo mi odrasli i znamo kako funkcionira tržište).

Dakle, preostale su samo državne klinike ,a VV smo odabrali jer je od svih njih nekada bio na dobrom glasu, pa ako je i pao u kvaliteti pretpostavljali smo da je još uvijek bolji od klinika koje nisu imale tako dobrih uspjeha kao VV ( ne kažem da tako zaista je, već je to samo moje osobno uvjerenje). Iako nam je od prve uspjelo upravo na VV, nije me ponijela euforija pa da mogu viknuti : "To je odlična klinika, nema bolje" jer bi to bilo jednako onom djetetu iz osnovne škole koje kada dobije peticu kaže da je učiteljica najbolja, a kada dobije komad da mu je kriva učiteljica jer ga ne voli.Treba biti realan. Sigurna sam da doktori rade najbolje što mogu, mi ne znamo ništa o njima(gdje su studirali, gdje su specijalizirali,na kakve edukacije idu,..) i zato je prilično nepošteno komentirati ih. Sjetite se samo u tom trenutku kako bi bilo vama kada bi netko komentirao vaš rad. Zakon im sigurno ne ide na ruku.

I bez obzira na sve gore navedeno, bila sam potpuno svjesna da uspjeh najviše ovisi o nama samima. Ponajviše o našem zdravstvenom stanju u trenutku kada se bude radio postupak. Imali smo sreće. Zaista smo imali sreće da je baš u tom trenutku moje tijelo bilo spremno, da su njegovi izuzetno loši spermiji došli u najbolje stanje u posljednjih nekoliko godina, da smo psihički bili spremni podnijeti neuspjeh i da smo u sve to krenuli bez nekih velikih očekivanja, bez nekog velikog izgaranja i grčevite želje da moramo uspjeti. Iako smo bili na redu za postupak puno,puno ranije nisam htjela u postupak kada sam bila psihički toliko isrcpljena pokušavanjima, nezadovoljna svime i u glavi mi je bila samo želja da ostanem trudna.
    Bili smo svjesni da doktori mogu učiniti puno više nego što bi učinili sami, ali nisu čudotvorci.

MPO priča je priča u kojoj su očekivanja velika, baš koliko i frustracije, strahovi, tuge... U svemu treba ostati hladne glave, poslušati priče drugih, ali i donositi odluke onako kako se mi sami osjećamo u tom trenutku, a ne da nas ponese kolektivna euforija. Jer svatko od nas je priča za sebe...

Citiraj kandela prvotno napisa Vidi poruku
    i naravno da Vuk radi odlično...baš smo komentirali kako neke bivše pacijentice omalovazavaju ove uspjehe na VV jer same tamo nisu uspjele, ali ne omalovazavaju uspjehe npr.Maribora, mada su i tamo same imale neuspjeha

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo i ja sam danas obavila prvi pregled kod dr. A. Naravno slijedi prikupljanje nalaza pa imam jedno pitanjce. Za dva tjedna MM ide na S-gram. Koliko dugo se čeka nalaz?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam čula verziju da ako dobiš do 18 sati da se računa kao prvi dan ciklusa i tako sam se i ja ravnala kod naručivanja. Ali ti možeš pitat sestre kad se budeš naručivala, one će sigurno to znat
    Ivanicaa ja se sad ne trebam naruciti nego pocet pit yasmin a dobila sam malo prije 17 sati pa nisam sigurna jel prvu tabletu da popijem u nedjelju ili ponedjeljak na 3dc,kuzis ne znam jel mi se racuna danas kao prvi dan a krenulo je bas dobri curiti i to dosta...vec sam ih pila ali uvijek dobijem ujutro pa mi nije bio problem a sad sam u nedoumici...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

čestitam, cure! stvarno super vijesti!!!

nego, čitam....pa ne vjerujem: zar se na VV ide i do blastica?!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

TinaB, koje nalaze vas je tražio dr A?
    Ivanica čestitam
    Posljednje uređivanje od špelkica : 10.12.2011. at 06:28

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    TinaB, koje nalaze vas je tražio dr A?
    MM mora napraviti spermiogram, pa kad nalaz dobijemo poštom ja se moram javiti za vađenje hormona (brdo njih), moram napraviti brisevei provjeriti alergiju na penicilin. Zato me zanima koliko dugo ste vi čekale S-gram (kaj se stvarno čeka 40 dana?!)

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    MM mora napraviti spermiogram, pa kad nalaz dobijemo poštom ja se moram javiti za vađenje hormona (brdo njih), moram napraviti brisevei provjeriti alergiju na penicilin. Zato me zanima koliko dugo ste vi čekale S-gram (kaj se stvarno čeka 40 dana?!)
    TinaB MM je spermiogram i nalaze od androloga čekao 42 dana i naon toga sam ja vadila hormone kad sam se javila slijedeći ciklus i krenula u postupak naravno ako su hormoni ok...malo se duže čekaju nalazi alo brzo to prođe dotle sam prikupljala ostale papire briseve, vadili smo krv za Rh faktor i krvna grupa i pretrage na zarazne bolesti i brzo će ti to proći....samo se naoružaj strpljenjem i ja sam bila nervozna u početku ali proći će ti to brzo vjeruj...sretno

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey curke.Da se javim malo.Jucer ja bila kod Alebića i sve ok.Jedno srce junacko kuca-jjeeeee
    Imam samo jedno pitanje tj,savjek ako koja zna?Da li da idem na rani probir(nalaz da li postoji mogucnost za sindrom)placa se 300kn?ja cu u 2mj imat 28.Sad neznam da li da obavim to?
    Oprostiei na indiskretnosti?!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tirgrica84, što se tiče samog testa, hm... mlada si, da .... vjerojatnost za dva testirana sindroma je sukladno godinama vrlo mala no ona uvijek postoji, iako taj test služi samo kao pokazatelj, nije on 100% siguran. Amniocinteza je jedina sigurna ali i invazivna metoda koja također nosi svoje rizike - sami mini zahvat. Ja ti samo mogu reći da sam ja u tom periodu trudnoće bila od tebe starija 8 godina, išla sam na kombinirani probir koji je bio dobar ali samo pokazatelj. Na temelju tog nalaza više nisam ništa radila, amnio meni osobno se činila kao prerizična.

Ja ga skoro ne bih radila na tvom mjestu kombinirani probir...., jel ti dr. Alebić što rekao? SRETNO

Nataša, da i ja sam se načudila što Vuk Vrhovec od nedavno opet ide na blastice,meni se činilo da je obzirom na oplodnju samo 3 j.s. bilo preriskantno čekati 5. dan blastice, stoga su išli na transfer već 2. dan, bar sam ja tako shvatila čitajući forum, no možda se varam.

Ostale cure, kad ste vi imale transfer na Vuku? Koji dan nakon punkcije (ako je punkcija 0-ti dan)?

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Kadauna.Alebić je reko kao da ako zelim vidimo se tog datuma ako ne onda se vidimo kad rodim tako da...eto
    Vidjet cu jos sto ce reci ginicka.Mislim za sad je cve ok,pa se nadam da ce tako i ostati,pa mozda stvarno nebude potrebe to napraviti,al u svakom slucaju hvala na savjetu

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Beta 15 dnt 698!!!!!!!
    I još jedna curka je bila samnom i njoj je beta pozitivna!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Beta 15 dnt 698!!!!!!!
    I još jedna curka je bila samnom i njoj je beta pozitivna!
    Ivanicaaaaaaaaaaaa

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo da se prijavim danas mi 12 dnt i imam plusiiiiiiiić
    u ponedjeljak vadim betu
    sretno cure

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kadauna- punkcija 16dc (klomifen, menopur i cetrotide), transfer 2 dan 2 četverostanična zametka (beta 0 )
    Čestitke svima na plusićima ili lijepim betama!!!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

žao mi je

iva.gita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Nažalost, dobila sam mengu, otići ću raditi betu ali bez ikakve nade....

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kadauna punkcija (ova zadnja) 13dc, et 5.dan 1 blastica i 2 morule

iva žao mi je

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure moje dobar dan vam, dugo nisam bila ovdje.. Ne zelim sad biti pesimista, ali danas me je moj ginekolog zvao, papa nije u redu nesmijem sad nikako zatrudni dok ga ne dovedem u red.. Tako sam tuzna, morat cu kontracepciju piti.. Vi me ipak ovdje najbolje razumijete... Svim ostalim saljem velike puse za bete i cestitke..

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hedoniza, držim fige da to brzo riješiš.
    I ja iščekujem svoj nalaz pape.....naprosto me strah...a do kraja 1. mj mora bit sve ok.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    TinaB MM je spermiogram i nalaze od androloga čekao 42 dana i naon toga sam ja vadila hormone kad sam se javila slijedeći ciklus i krenula u postupak naravno ako su hormoni ok...malo se duže čekaju nalazi alo brzo to prođe dotle sam prikupljala ostale papire briseve, vadili smo krv za Rh faktor i krvna grupa i pretrage na zarazne bolesti i brzo će ti to proći....samo se naoružaj strpljenjem i ja sam bila nervozna u početku ali proći će ti to brzo vjeruj...sretno
    Ma znam da će brzo proći. Samo sam ja nestrpljiva po prirodi pa... Al dobro. Bit će.

lungomare avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dobro vece cure...treba mi broj od sestara sa VV. ako moze koja od vas da mi napise. hvalaa

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

01 2353 907

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Hedoniza, držim fige da to brzo riješiš.
    I ja iščekujem svoj nalaz pape.....naprosto me strah...a do kraja 1. mj mora bit sve ok.
    Nadam se i ja hvala ti na podrsci...

lungomare avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ruža82 hvala puno

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hej cure, bila sam danas na prvom pregledu. Kucaju dva srca. Sve je u redu i doktor je prezadovoljan. I ja sam. Još mi nije sjelo da sam trudna, ali uskoro će, jer ću se uskoro početi širiti.

Evo samo jedna informacija, ja sam mu ove godine 198 trudnica, a ima ih još koje trebaju tek doći na pregled, a tek će ih onda evidentirati,

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eva, od srca ti čestitam!!!
    To se zove bingo i dar za božićne blagdane!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

MASLINA hvala ti puno. Da, imam najljepši božićni poklon.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eva133, čestitam !

ja sam sutra gore da vidimo kako napreduje endić, pa se nadam uskoro odmrzavanju i ako bude sreće transferu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •