eva![]()
uskoro i ti Evinim stopama, Pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Krasna brojka trudnica na VV, to je valjda od početka samostalnog rada dr. Alebića ili od odlaska Lučingera, pretpostavljam?
Dakle u godini dana 200 trudnica.............. nek se nastavi VV trend..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eva, čestitam odi ~~~~~~~~~~~~~~~ za nastavak trudnoće........ sjest će tebi da si trudna i nadam se da neće strah koji sam ja imala cijelu trudnoću zamijeniti tvoje optimistično raspoloženje. Naše su trudnoće teško stečene pa je u meni strah bio ogroman.... cijelu trudnoću, nažalost
Posljednje uređivanje od Kadauna : 14.12.2011. at 11:07
Kadauna hvala ti. Bit će sve u redu, mora.
Ta brojka 200 je od ove kalendarske godine.
eva čestitam ti odza 2
ja sam danas 9+4 i Kadauna nekako sam kao i ti u strahu od početka,još i zbog tog mog hematoma za koji se nadam da će nestati.
neću ići na komb.test bez obzira na moje godine,tako da u buduće nastavljam kontrole kod svog soc.ginića.zadnji UZV sam imala sa 7+4
pa ne znam kada da idem ponovno.iskreno da nema hematoma ne bi žurila,ali ovako možda slijedeći tjedan?!
evo mene sa VV-a. endić dobro napreduje, u petak odmrzavanje i oplodnja a u ponedjeljak nadamo se transfer...
KrAsna brojkane moram im biti jubilarna 200ta, samo da budem na tom popisu u ponedeljak
Eva, od srca ti čestitam!!!
Ja danas nosila uputnicu koju sam ostala dužna i na VV ni žive duše, u čekaoni 3 čovjeka. U utorak idem na prvi uzv i sestre su mi rekle da slijedeći tjedan nema nikakvih postupaka, tako da neće biti gužva ako netko ide gore.
Od nas 8 koje su bile na transferu 17 dnt jedna beta je pala, druga je bila preko 3000, treća 70 i moja 1541, a za ostale ne znamo. Tako da mislim da je ovaj 11 i 12 mjesec bio stvarno odličan za VV i nadam se da će se taj niz uspjeha nastaviti i slijedeće godine.
Pirica, bit će beta ogromna u ponedjeljak![]()
pirice, viđala sam gore curu sa kratkom kosom koja jaaaaaaako sliči na tvoj avatar, to si onda sigurno bila ti! vidimo se onda u ponedjeljak, ja sam oko 8 gore.
Ivancicaaa, ta beta od 70 17dnt ne zvuči baš dobro, nažalost, šta je dr rekao toj ženi?
otvorila sam VV samo da vidim jesi radila test, intuicija ne vara, zar ne? grlim, bit će drugi put
Zao mi je,Piriceznaci ne vidimo se stra u 7 u labu? Drzi se!
![]()
ja procurila....i završavam svoju priču MPO.... želim Vam svima uspjeh...mi okrečemo novu stranicu u životu....zbogom![]()
Kandela, Pirica, cure žao mi je, borba se nastavlja!!![]()
Onda sam i ja u tih 200
Da li koja od vas zna da li kad se rodi treba javit doktoru, meni se nesto mota po glavi da su mi rekli kad rodim da ih nazovem al neznam dal sam to sanjala ili ???![]()
Evo meni je doktor utorak rekao da se čujemo kad rodim. Nazovi ga da se pohvališ.
Eva, ne ideš više kod doktora na pregled? Ne vode li oni trudnoću do 3 mjeseca?
Ivanicaa i ja sam tako mislila, da ću doći još koji put na pregled, ali doktor je rekao da je sve savršeno i da nema potrebe.
Valjda on zna.
I ja sam mislila da do 3. mj trudnoce se ide k njima..... Mozda ako im je nesto sumnjivo, ali Eva vidis da je rekao da je sve ok....i sta te briga..kad rodis.....poslat ces mu po meni slike...hehe...jer ja cu jos vjerovatno i tad ic gore![]()
Danas sam bila kod dr.na VV. u 12 tt sam (11+6 točno). Išla sam svaka dva tjedna na uzv i on me je do sada pratio.
Danas je plod 6 cm, mjeren je NN i iznosi 2,2 te sam vadila krv za kombinirani probir. Rekao mi je da se javim u ponedjeljak da vidim jesu li nalazi krvi gotovi i mislim da će mi to biti zadnji susret s njim.
![]()
Ne zn am kod koga bih dalje išla da mi prati trudnoću. Zna li netko od vas nekog dobrog dr? Help!!!!
Pirice, Kandela................. tako su obečavajuće bile te vaše blastice. Kandela, tko zna, možda se i predomislite................ ako i ne, želim vam mnogo sreće na vašem putu
![]()
Hej curke!Eva draga,iako sam ti vec cestitala,moram jos ponoviti...presretna sam zbog tebe,cestitam jos jednom od srca!Ja sam u poned.na VV,nosim nalaze...valjda ce biti u redu?!pozdrav svima.
ja sam isto u ponedjeljak gore. danas je mm dao svoj doprinos i sad se nadamo da u labu tulumare sve u 16 i da u ponedjeljak imamo transfer pingvinčeka.
kandela, pirica![]()
Eva cestitam od srca,to je prekrasno naravno cestitam u svim ostalim trudnicama...
One koje to jos nisu zelim da im sto prije uspije kao i meni samoj iako bas vise nisam optimisticna...