Stranica 41 od 191 PrviPrvi ... 3139404142435191141 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ako jos sad i procurim,prestanem stavljat utrice jel?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Prestani ih stavljat odmah, prije nego procuriš, čim je beta negativna

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke, meni je sad divna teta u labu rekla da su se od 3 smrzlića 2 oplodila! jupiii

geceta, pirica žao mi je cure

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

curke, meni je sad divna teta u labu rekla da su se od 3 smrzlića 2 oplodila! jupiii
    Posljednje uređivanje od matahari : 17.12.2011. at 10:37

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kitty, bravo za smrzliće!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bok svima...može pitanje jedno?
    da li za vrijeme stimulacije (gonal,menopur i decapeptyl),može doći do prijevremene ovulacije,tj da puknu prije reda folikuli?
    jučer mi je zadnja bila terapij,danas sam si dala decapeptyl i danas navečer u 22 ovitrelle....
    za vrijeme pikanja sam stalno osječala pritisak i bockanje u jajnicima,a jučev navečer dosta jako,a danas ništa! kao da ni nisam na stimulaciji...kao da su mi pukli folikuli...
    strah me da mi nisu noćas pukli folikuli...danas mi je 10 d.c.,a u ponedjeljak bi trebala na punkciju.
    jučer sam vadila estradiol koji je 4160.0
    joooj prva mi je stimulacija i nadam se da se nisam bezveze pikala....
    i koliko sam shvatila da bi decapeptyl trebao očuvati folikule da ne puknu prije reda...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanda misli da se to ne može dogoditi pod stimulacijom, mogu stanice biti prezrele, ali koliko sam shvatila od drugih cura, u stimuliranom nema pucanja folikula prije punkcije. I meni se to znalo dogoditi, bolovi i onda kao da ih nikad nije bilo (inače u normalnim ciklusima osjećam svoje ovulacije) tako da sam se i ja znala brinuti, ali smirila bi se informacijama s foruma. Sretno u ponedjeljak.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda misli da se to ne može dogoditi pod stimulacijom, mogu stanice biti prezrele, ali koliko sam shvatila od drugih cura, u stimuliranom nema pucanja folikula prije punkcije. I meni se to znalo dogoditi, bolovi i onda kao da ih nikad nije bilo (inače u normalnim ciklusima osjećam svoje ovulacije) tako da sam se i ja znala brinuti, ali smirila bi se informacijama s foruma. Sretno u ponedjeljak.
    hvala ti puno....a da li se netko kuži u vrijednosti estradiola....moj je jučer bio 4160.0?!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Folikuli ti neće puknuti ako imaš supresiju (suprefact odnosno u tvom slučaju decapeptyl). da ne primaš injekcije decapeptyla, bilo bi moguće pucanje folikula prije punkcije, to se na žalost često dešava upravo zato jer ne rastu svima i ne pucaju folikuli podjednako.
    evo ti link gdje su cure pisale o estradiolu. koliko imaš folikula?
    http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-54647.html

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Folikuli ti neće puknuti ako imaš supresiju (suprefact odnosno u tvom slučaju decapeptyl). da ne primaš injekcije decapeptyla, bilo bi moguće pucanje folikula prije punkcije, to se na žalost često dešava upravo zato jer ne rastu svima i ne pucaju folikuli podjednako.
    evo ti link gdje su cure pisale o estradiolu. koliko imaš folikula?
    http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-54647.html
    e hvaala...pa napisao mi je 3 dobra i par manjih....moguće oko 5-6...
    ma vidjet ću na punkciji sutra..

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo mene sa VV-a. jedan embrij stao u razvoju tako da je napravljen transfer samo jednog ali vrijednog 8-staničnog embrija . beta 3.1.

danas je gore bilo 3 punkcije, 7 transfera i 1 aih.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja danas obavila punkciju 3js...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sanda1977 bravo za punkciju i nek sa u labu sve trese od tuluma!

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku

danas je gore bilo 3 punkcije, 7 transfera i 1 aih.
    i 4 nove trudnice
    konačno i ja dočekala svoju betu, sve mi se čini kao san

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Bravo capka!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

capka i ovdje čestitam

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo capka, to je najljepši božićni poklon

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje dosli danas nalazi sa vv.. AZOOSPERMIJA - opeT- sta sad? ... Pomagaj te...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hedoniza, možda bi bilo dobro da probaš pitati na ovoj temi, sigurno će ti cure znati više reći što i kako dalje. sretno!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    hedoniza, možda bi bilo dobro da probaš pitati na ovoj temi, sigurno će ti cure znati više reći što i kako dalje. sretno!
    Hvala ti kitty, imam osjecaj da cu puknuti ko zvecka

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hedoniza, draga, dobili ste nalaz i to je to, njega ionako nece tretirati. Vjerojatno su vam napisali i neku preporuku, sto napravit dalje i da ponovite nalaz kroz 2 mj je li tako? Sad ce tebe lijeciti, da ti se poboljsa papa a nakon toga ce ti reci kad cete krenut u postupak. Njegov nalaz im je vazan samo utoliko da izaberu metodu, za drugo nista.

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure sutra vadim drugu betu, kad doktor radi prvi pregled i da li onda daje nalaz? imam problem jer mi socijalna ginekologica ne želi otvoriti bolovanje (na osnovu papira o transferu i nalazu bete,želi da doktor još nešto napiše a )
    za sad sam bila na bolovanju preko dokto,rice opće prakse na onu šifru Z31 ,ne znam šta da radim?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Capka čestitam i držim fige za veliku drugu betu! A zašto ti treba bolovanje? Ako doktor misli da moraš mirovati neka ti to napiše (meni moj MPO-vac uvijek napiše na povijest bolesti MIROVANJE tako da taj papir mogu odmah iskoristiti u slučaju da nedajbože krenu problemi, krvarenje i slično).

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Capka čestitam i držim fige za veliku drugu betu! A zašto ti treba bolovanje? Ako doktor misli da moraš mirovati neka ti to napiše (meni moj MPO-vac uvijek napiše na povijest bolesti MIROVANJE tako da taj papir mogu odmah iskoristiti u slučaju da nedajbože krenu problemi, krvarenje i slično).
    hvala Charlie, na bolovanje želim odmah jer ne želim riskirati a i radim na takvom poslu ,
    cure možete mi javiti na pp kak ste vi to rješavale

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

meni nisu još javili da li su se oplodile js...
    uvijek mi jave drugi dan punkcije....a sada nisu....
    kada su vama javljali?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni nisu bili javili niti sam cula da javljaju,eventualno da ti mozes nazvati lab.Mi smo dosli gore i onda su nam tek rekli

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nisam od nikoga čula da su mu javljali, nakon punkcije ti kažu kad da dođeš na transfer i onda ujutro teta iz laba proziva cure koje su naručene na transfer i govori im da li će ga biti ili ne (ET-a). tako mi je bilo i prvi put i sada. doduše, ja sam njih zvala dan nakon punkcije pa sam znala da se oplodilo.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Prvi put čujem da lab javlja pacijenticama jesu li se js oplodile !!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi put čujem da lab javlja pacijenticama jesu li se js oplodile !!!!
    ma ja sam vam u KBO-u....tamo te nazovu i kažu da li se oplodilo ili ne...
    dodem na ovu temu jer ako mi sada ne uspije tu,ići ću na VV.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Na vv ne javljaju

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

aha!!!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam čula da to nije dobro zvat, jer onda otvaraju tamo to nešto i da to nije dobro za oplodjenu jajnu stanicu. Najbolje je doc kad i kazu.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Hedoniza, draga, dobili ste nalaz i to je to, njega ionako nece tretirati. Vjerojatno su vam napisali i neku preporuku, sto napravit dalje i da ponovite nalaz kroz 2 mj je li tako? Sad ce tebe lijeciti, da ti se poboljsa papa a nakon toga ce ti reci kad cete krenut u postupak. Njegov nalaz im je vazan samo utoliko da izaberu metodu, za drugo nista.
    Geceta draga hvala ti, ali moj papa u ova zanja 2 puta je jako los cin 1 uopce ne prolazi, sad mi je dao neke vaginalete alboltil, tako nekako.. Ne razumijem zasto mi taj papa ne prolazi, ali opet mora imat nesto spermija da bi usli u mpo, a na nalazu pise da 2mj ponavljame nalaza...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam čula da to nije dobro zvat, jer onda otvaraju tamo to nešto i da to nije dobro za oplodjenu jajnu stanicu. Najbolje je doc kad i kazu.
    ne bi baš rekla da nešto otvaraju, kad sam ja zvala da pitam jel se oplodilo odgovor sam dobila u roku 3 sekunde tako da ne vjerujem da se išta otvaralo i provjeravalo. uostalom, da je štetno ne bi onda ni odgovarali, rekli bi ono sorry ne možemo sad provjeriti jer je štetno za embrije.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Geceta draga hvala ti, ali moj papa u ova zanja 2 puta je jako los cin 1 uopce ne prolazi, sad mi je dao neke vaginalete alboltil, tako nekako.. Ne razumijem zasto mi taj papa ne prolazi, ali opet mora imat nesto spermija da bi usli u mpo, a na nalazu pise da 2mj ponavljame nalaza...
    znam da ti je los, zato sam ti i rekla. morat ces bit strpljivija. tvoje tijelo jos nije spremno. dok se tebi papa poboljsa, jos ce ti muz ponovit sgram a i dovoljno je da ima 1 spermij da bi krenuli s postupkom

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kad smo vec kod pape i svih tih nalaza, pitanje za sve: Da li da ja u meduvremenu, dok cekam veljacu i valjda ponovni pokusaj, ponovim papu i briseve jer nisam od svibnja? mislim, hoce li me moja dr to traziti? da se znam pripremiti. i dal da mm ponavlja sgram vec sad negdje u sijecnju? ima li za to potrebe?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Cin 1 nije uopće neka strašna stvar ja sam ga imala kao vjerojatno i masa žena, meni za 6 mj. nalaz bio čist, mojoj poznanici se povalačio kroz godinu dana i cin 1 i 2, uzimala je i ona neke vaginalete u više navrata i sad je čist nalaz, ona je s tim išla u postupak.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ne znam šta bi rekla na ovo jer ne znam kako mi teta na tel ko iz topa kaže jel jesu ili nisu ako otvara nešto

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam šta bi rekla na ovo jer ne znam kako mi teta na tel ko iz topa kaže jel jesu ili nisu ako otvara nešto
    ma nemoš vjerovati,ma nejdem više u os...ma još nemam pojma da li se oplodilo ili ne! zovem cijeli dan lab,pa sam zamračila i otišla tamo i nema niti jednog dr!!!
    inaće oni nas zovu,ali su me svaki puta zvali drugi dan punkcije! a sada me izluđuju!
    ja dva dana živim kao na iglama!
    stvarno sam ljuta!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ma nemoš vjerovati,ma nejdem više u os...ma još nemam pojma da li se oplodilo ili ne! zovem cijeli dan lab,pa sam zamračila i otišla tamo i nema niti jednog dr!!!
    inaće oni nas zovu,ali su me svaki puta zvali drugi dan punkcije! a sada me izluđuju!
    ja dva dana živim kao na iglama!
    stvarno sam ljuta!
    aaaa možda čekaju blastice....

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry fulala sam onda.....nemam iskustava.....

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sorry fulala sam onda.....nemam iskustava.....
    Nisi fulala. Meni je teta iz labosa rekla da je bolje da se ne zove jer onda moraju otvarati inkubatore, a to nije dobro.
    E sad, jedino ako ih nema puno pa zapamte koja se oplodila, a koja ne.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

meni su javili da se nije oplodila niti jedna js.....
    u prvom mj namjeravam kod vas,pa ako mi netko može malo objasniti kako to ide...hvala

Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Obavezno se naruči ko dr. Alebića, ni slučajno kod doktorice! Ja sam požalila

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ivanicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Obavezno se naruči ko dr. Alebića, ni slučajno kod doktorice! Ja sam požalila
    naravno....
    kod dr Alebića ću...moram vaditi AMH i Inhibin B...nemam pojma gdje se to vadi

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    naravno....
    kod dr Alebića ću...moram vaditi AMH i Inhibin B...nemam pojma gdje se to vadi
    U Vinogradskoj gdje se plaća AMH je oko 260 kn, Inhibin B sam zaboravila, ali mislim isto tako nešto, a AMH na VV ide na uputnicu (za inhibin B ne znam, javit će ti se netko). S tim da ako nisi iz Zg u Vinogradsku možeš poslati serum. Možda da nazoveš VV pitati je li to moguće i kod njih, a da im u kuverti priložiš i uputnicu.
    Posljednje uređivanje od anddu : 22.12.2011. at 12:40

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi se vraćamo na VV, rekla mi je sestra s VV da mogu kod dr A samo treba zvati 1.dc da me naruči određeni dan, znam da je tak bilo kad sam išla u postupak, nisam imala pojma da je sad i za pregled tak??

Alcantra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Danas na VV bilo 5 transfera. Svima nam se oplodile sve js, vraćena po 2 tj. 3 embrija

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

bravo i za VV

i naravno da se mrvice ugnjezde ~~~~~~~~~~~~~~~

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo Alcantra, to su odlične vijesti! nek se mrvice lijepo ugnijezde i nek nam Nova godina donese veeeelike bete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •