Ivancice,zast si pozalila?pa ipak si uspjela ne?ja sam pak jako zadovoljna s dr.Jukic,njeznija je a prije dodem na redI uvijek ima vremena za odgovarat mi na pitanja
vidiš kako su dobri rezultati! baš dobro!
neka se sve trese od velikih beta!
uljeva mi nadu da ću se i ja usrečiti na vv-u!
Cure citam osnovne podatke i brojeve telefona za narucivanje. Ima li kakvih promjena sto se tice toga?
Ja bi se trebala naruciti za prvi pregled. Iza nas je godinu dana nezasticenih, godinu dana ciljanih stimuliranih i nestimuliranih i jedna neuspjesna inseminacija. Ne bi htjela vise trositi vrijeme. Po vasem misljenju hoce li me odmah uputiti na IVF? Imam sve nalaze, osim prefleda androloga i muzevog s-grama koji se koliko citam mora napraviti na VV.
Da ne zachetavam topic mozete se javiti i u PM. Stvarno bi mi trebala pomoc. Hvala unaprijed.
I ne kuzim, kakvi se lijekovi cekaju na listi?
Kod nas je koliko znam sve ok. Super sam reagirala na Klomifen... Mize li mi netko objasniti lijekove?
crna ovca, brojevi telefona navedeni na prvoj stranici su točni, na njih zoveš sestre i one te naručuju na prve konzultacije, a onda ćeš se dalje s dr-om dogovarati što i kako dalje. ne znam da li će te odmah uputiti na ivf ili će ipak probati još koji aih, koliko sam skužila ako ima indikacija za aih obično probaju s njim 2-3 puta pa tek onda ivf.
na lijekove se na VV-u ne čeka, nema nikakvih listi, kad dr procijeni da si spremna - ideš u postupak.
sretno!
Ja pak mislim da ce ipak i muz morat obavit sgram i pregled kod androloga.btw,nema ih smisla sad zvati,do 9.1.su na go
Samo da dodam za lijekove crna ovco osim klomifena kod IVF-a se u stimuliranom postupku koriste gonali i/ili menopuri uz lijekove za supresiju tipa suprefact, decapeptyl ili cetrotide. Vjerojatno si na drugim klinikama o tome čitala
dali tko zna kako je bilo danas na vv
Meni je sestra rekla da se dr A vraća 16., ne znam da li one ranije dolaze
Sretno Crna ovco![]()
Posljednje uređivanje od špelkica : 24.12.2011. at 10:27
svima želim sretan i blagoslovljen Božić i svu sreću svijeta i da se svima ispune želje![]()
Sretan Božić i neka vam donese blagoslov i ispunjenje svih želja
Sretan Božić i neka vam donese mnogo novih života!!!!!!
Pozdrav svima i sretan vam Božić! nakon 4 neuspješna IVF-a i konzultacija s dr planiram otići u drugu kliniku pa me zanima kako to kod vas izgleda. koliko se čeka na prvi pregled pa na postupak? kada su folikulometrije i koliko se čeka da dodjem na red (zanima me kako ću ih uskladiti s poslom)? što dr misle o prirodnim postupcima? imaju li standardan postupak s kojim idu kod novih pacijenata ili uzimaju u obzir one u drugim klinikama? znam da imam puno pitanja ali u mojoj glavi ih je još i više (sigurno je tako i kod većine vas) i nije mi jasno zašto se ništa ne događa (i endometrij i zameci su mi uvijek dobri). mislim da sve nalaze koje mi me mogli za početak tražiti imam.
to je za sada to, ali vjerojatno će se pojaviti još koje! hvala na odgovorima
e da, ja - reducirana prohodnost jajovoda (za sada), MM - sada sve ok (prije bio nešto lošiji spermiogram)
ja namjeravam na vv applepie....tu mi se ćini nekako najbolje...a gdje si prije bila?
pitanjce! da li se može ići na prirodni ciklus IVF poslije stimuliranog....?
da li je netko možda već i išao?
ćula sam da budu dobri folikuli poslije stimuliranog drugi ciklus....kod nekoga...![]()
Sretan Vam BOZIC i bozicni blagdani..................
Applepie, dobro došla! Ja sam na VV od 2009., sad sam imala pauzu od god dana i opet planiramo natrag jer sam čula da se ne čeka za lijekove tj ne postoji lista čekanja. Prije sam bila kod dr L, sad se mislimo prebaciti dr A. Sad i mene zanima da li dr A traži nalaze hormona jer dr L nikad nije tražio? Znam da priznaju samo spermiogram iz svoje bolnice pa vjerojatno ćete i to morati. Folikulometrije su obično od 7 do 8, 9 h, a za prvi pregled ne znam, meni je sestra rekla neka nazovem 1.dc pa će me vjerojatno dr pregledati 3.dc, tako barem pretpostavljam. Vidim da tražiš kliniku u koju ćeš se uklopiti,sretno!
Curke,svaki put kad ste tam,salju vadit krv na kraju hodnika i onda se opet vracate do dr. pa dr. prema tim nalazima odreduje vasu terapiju i sam postupak
na VV nema liste čekanja za lijekove, u postupak krećemo kada dr. odredi.
Iz mog potpisa se vidi da se ne čeka dugo
sretno
može se birati.
Ja sam kod dr. A koji je je iskusniji i jako sam zadovoljna, i s njim i sa sestrama za koje imam samo riječih hvale.
Hm,ok,onda sam ja samo stekla takav dojam kad smo bili u postupku jer je bas nekako svaki put islo da su sve zene zavrsile na vadenju i opet nazad kod sestara u redu.moja kriva procjenaal i dalje mislim da za krenut uopce treba nalaz hormona,cistam da se vidi situacija u organizmu
To što se ne čeka za lijekove mi izgleda predobro da bude istina, kad smo mi krenuli 2009.god na VV trebalo nam je 6 mj samo od prvog pregleda do inseminacije, onda sam se prebacila na SD nakon što je dr L otišao jer sam čula da dr A ne prima pacijente i tam sam tak dugo čekala za postupak i lijekove da sam opet dobila cistu. U tih 5 god neplodnosti nisam dogurala ni do jednog IVF-a, a moja dijagnoza ne može biti gora.
draga špelkica
grozno je što nisi uspjela doći do ni do jednog IVF .ali bojim se da bi ti bilo bolje da ako ti je jajovod loš da ga odstraniš.činit će ti se ovo grozno
ali ti pišem sa svoga iskustva fala bogu ja imam oba jajnika i 3 ivf stimulirana iza sebe.i koliko bi ih bilo još da nije bilo dr.koja je rekla da ako nije dobar jajovod da se odstrani
meni su u 9/2011 odstranili i drugi jajovod i sada mogu zahvaliti - trudna sam 8tjedana
Zašto ti je dr rekla da odstrane jajovod? tj zašto je bolje? Sad, da su mi odstranili jajovod kod laparoskopije, nikom ništ, ali sad baš da idem na operaciju samo radi toga, baš mi nije, osim toga nedaj Bog da ikad opet idem...
znam, nije se ni meni išlo,to mi je bila 2 laparaskopija ali ako je loš.
meni se kod stimulacije napunio tekućinom a ta tekućina ispere embri poslije transvera,Hvala bogu da je bilo tako jer niko nije obračao pažnju na njega.
tko zna koliko bi još puta išla na IVF.
A između postupaka ne mora biti pauza 6 mjeseci jedino kod stimuliranih svakih 6 mjeseci se može u stimulirani, između se može prirodno da prate ili polustimulirani sa klomifenima
hvala vam svima na odgovorima...
pa mogla bi u prirodni onda...![]()
Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!
Drage moje, zna li netko definitivno točnu i konačnu informaciju kada se doktorica vraća s GO?
Prvo:svima sretna i bebastichna Nova!!! Isto me zanima kad se onda konacno vracaju dri i sestre? A i vase misljenje:kad sam dr zvala da joj javim betu,dosta rastreseno mi je rekla da joj se javim u veljaci a meni je to dugo i razmisljam si da joj se javim 1dc u sijecnju,sto mislite?ionak mi je vjestica krajem mj
kad si geceta zvala doktoricu i zašto je bila rastresena?
19.,negdje oko 14h a ne znam zast,mozda je imala pacijenticu pa zato,totalno me nije dozivjela