Cestitam Nana1976, brojka je za 10 i tako si me obradovalaaaa!!!![]()
Nana1976,čestitam od srca!!
Tajna30 čestitam i tebi
Hvala cure i ja sam sama presretna![]()
Posljednje uređivanje od nana1976 : 05.06.2011. at 13:09
Čestitam draga još jednom, a mom malom mišeku srčeko kuca i velik je čak 6.3 mm
Danas je bila jedna pozitivna beta gore i to od doktorice..![]()
Posljednje uređivanje od Šiškica : 06.06.2011. at 14:09
[QUOTE=Šiškica;1905418]Čestitam draga još jednom, a mom malom mišeku srčeko kuca i velik je čak 6.3mm
Čestitam ti odza tvog mišaka.
Želim ti dosadnu šlolsku trudnoću![]()
vau nana, šiškica, pa bravo!!! nisam bila na forumu već mjesecima, io sad ovo!!!prekrasno!!
nana, pun ti je mailbox! aj se javi, please!!!
Evo ispraznila.
Posljednje uređivanje od nana1976 : 07.06.2011. at 18:06
Zaboravila sam napisati da dr.A nema na VV- 16.6. .. nemam pojma zašto!!!
nana- slavonko, čestitam na ljepoj beti,eto kasnim ali od srca![]()
Pozdrav svima! Kao prvo iskrene cestitke vama koje ste uspjele i sretno svima ostalima!
Nova sam ovdje pa vas molim za pomoc. MM ima dijagnozu oligozoospermia, hypospermia. Treba obaviti jos uzv, kariotip i analizu y-kromosoma na mikrodelecije. Mene zanima sto dalje? Kuda krenuti i kome se obratiti? Kakva je daljnja procedura? Hvala vam na pomoci i odgovorima unaprijed!
Bok cure, nije me bilo više od 2 mjeseca ovdje. Trebalo mi je malo prehada i psihičkog odmora.
Jučer sam bila gore. Bio mi je 3 dc. Na jasminu sam ovaj mjesec i moram se javiti gore u sljedećem ciklusu.
Baš sam mislila da ću sad u postupak.
Čestitam svim novim trudnicama.
ja sam bila jutros gore, nije bila prevelika gužva.
dr A nema sljedeći tjedan.
nemam pojma, nisam pitala, pretpostavljam da si čovjek hoće spojit ove praznike sljedeći tjedan![]()
Imam i ja jedno pitanje. Krajem mjeseca trebam ic na VV vadit nalaz svih hormona....i doci sa muzevim nalazima (koji su btw odlični). Može li mi netko iz iskustva reć šta ću sve obavit taj dan? Samo to sve povadit ili? Koliko se čekaju ti nalazi? Jel u tom istom danu idem i kod doktorice (s obzirom da sam već bila na prvom pregledu)?
Moras doc do 9 izvadit krv i to je to. Nalaz ne dobijes kuci nego ga oni odmah ostave u kartonu. Kod dr. ides kad dobijes nalaze ( to nazoves pa pitas ). Mislim da nalazi budu brzo mozda oko 5 dana.
i mene nije bilo par mjeseci, na VV-u sam bila u čet.-3.dc,dr.A me htio staviti ovaj mjesec u postupak,ali sam odbila jer sam već odavno uplatila ljetovanje,tako da u postupak idem u 7.mjesecu...imam 4 smrznute js pa ako koja preživi...idem sada malo pogledati po forumu jel uopće bila koja trudnoća iz smrznutih...
Zadnja je bila od Ive Mie na Sv. duhu. Na žalost tako su rijetke trudnoće s odmrznutim jajnim stanicama da ih i odmah zapamtimo. Sretno!
Jučer je bila ženskica na VV kod Alebića koja ima trudnoću iz zamrznute js. Trudna je bila 7+3 a bebica je već velika 15 mm..
Malo smo bili u šoku.. napredna beba..
Moja beba je jučer na 8 tj. isto imala imala 15.4 mm .. al uz bebu imam i hematom pa moram na mirovanje..
ne nadam se ja previše,a i dr.mi je rekao da će biti super ako jedna od te 4 preživi...ali eto moram to proći pa onda na jesen u stimulirani...
Šiškica, moja sestra je sada u 18.tjednu,zbog hematoma je strogo mirovala do prije 10 dana,sada ga više nema i ona se super osjeća...samo miruj
i bit će sve u redu...iskoristi to vrijeme i naoružaj se kvalitetnim štivom![]()
Rade subotom
Bok cure, ja sam danas bila gore ali mi je postupak odgođen jer na desnom jajniku imam cistu od 20 mm. Čekamo 7. mj....
Pozdrav curke!
hvata me mala panika pa sam počela googlati i naiđem na forum i odlučim se registrirati.
ja sam vam kod dr. V-J i idem sutra prvi put na ivf u 7:30
dr. mi je skroz ok..ne primijetim njezino neiskustvo...za sad imam puno povjerenje i skroz sam joj se predala
malo štrikam...ne od straha ili od bolova već od neizvjesnosti.
zezam se da ćemo mi sutra napraviti male " pionire " budući je dan antifašističke borbe.
javim se kako je bilo ...pozdrav
Cure ja sam jučer bila gore, i nije bila gužva samo dvije punkcije...ja sam bila 3dc i dobila 6 gonala za tri dana i da se javim u subotu na folikulometriju..e sada imam jedno pitanje nisam sigurna jesam li dobro skužila ima znači do deset si moram dati gonal ali ne znam da li sam dobro shvatila...uzmem dvije kutije iz prve sve koristim a iz druge samo prah odnosno gonal špricu zabodem u prvu ampulu ganala i istiskam i vratim nazad u špricu onda u drugu ampulu gonala i opet sve vratim u špricu i ozamijenim iglu i piknem se???da li je to to?
Ja sam kod menopura koristila dva praha i jedna voda, dakle to bi bilo to i uvjek si dajes u isto vrijeme![]()
koristis 2 praha jednu tekućinu.
puknes vodicu i povučes u špricu ,zatim tu tekućinu ubrizgas u prah i otopinu sve povučes u špricu opet ,zatim sve skupa ubrizgas u drugi prah i opet otopinu povučes u špricu ,zatim zamjenis iglu i bocnes se.
valjda sam ok objasnila tj nadam se da si shvatila
Hvala cure...pomogle ste mi, tako sam i mislila....
uzmi uljekarni alkoholne tufere i ako imas imalo špekeca na stomaku između dve prsta uzmi i tu bocni najjednostavnije je
Kad sam ja isla na punkciju onda je samnom bila jedna cura koja je takodjer imala cistu, njoj je odmah uz punkciju
folikula punktirao i cistu
Meni na pregledu nije bio dr. A jer ga nema nego doktorica i napisala je da ciklus nije povoljan za postupak jer je na desnom jajniku cista od 20 mm, nadam se da je u 7. mj. više ne bude kad dođem kod dr. A
bokić svima !!! eto, i meni je uspjelo !!! 23.5 ET-3 embrija, 16 dpt BHCG= 927, 18 dpt BHCG= 2675, prvi UZV obavili 17.06 i kuca jedno srčeko ( 2.5mm), sad čekamo drugi uzv i uživamo u pospanosti , lijenosti i neizmjernoj sreći !!!!!
prvo, novo ruho pisanja na rodinom forumu, bravo i hvala...
Kandela i Tulipan, odčestitam na trudnoćama, lijepo je čitati napokon opet o forumskim VV trudnoćama.............. sretno za dalje i ~~~~~~~~~~~~~~ za UZV kandela
prvo, novo ruho pisanja na rodinom forumu, bravo i hvala...
Kandela i Tulipan, odčestitam na trudnoćama, lijepo je čitati napokon opet o forumskim VV trudnoćama.............. sretno za dalje i ~~~~~~~~~~~~~~ za UZV kandela
Drage moje cure,
MM i ja bi u 9 mjesecu željeli krenuti na VV. Inače nisam iz ZG, pa ne znam koje uputnice trebam tražiti od svojeg ginoša kako bi otišli na konzultacije i prve pretrage. Trebam li se nekome najaviti u VV da dolazimo ili to samo dođeš, predaš uputnicu pa gdje te upute??? Molim vas za informaciju, luda sam...
Hvala i puse svim novim trudnicama koje mi uljevaju toliku nadu u happy end.![]()
Posljednje uređivanje od crna ovca : 23.06.2011. at 14:43