Stranica 57 od 191 PrviPrvi ... 747555657585967107157 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

_plavusha_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    jeli se zna kako se radi za vrijeme blagdana nekada je to bilo malo duži odmor a sad od kada su se pripojili merkuru neznam kako funkcionira pa me zanima ako netko zna,dali nerade samo ona dva dana oko uskrsa ili malo duže.
    jer ako je duže propade mi i ovaj mjesec.
    mislim da neće biti dužeg odmora, jer meni tempiraju ciklus negdje oko Uskrsa... oko 26.trebam mengu dobiti, tako da je to tu negdje... zvrcni doktora ili sestre gore, oni sigurno imaju najpouzdaniju informaciju

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hvala plavuša i ja bih trebala tako nekako dobiti mengu krajem trečeg mjeseca,bilo bi dobro ,sad pije duhapston jer imam cistu koju čekam da pukne ...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mozda vam se i ja pridruzim krajem mjeseca, jos se premisljamo :/

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Drage moje ja cu poludjet. Danas je 8 dan od zadnjeg Duphastona amenge još nema....u pretprošlu srijedu navečer je bila zadnja tebleta...test pravila i negativan..nemogu dočekat!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje ja cu poludjet. Danas je 8 dan od zadnjeg Duphastona amenge još nema....u pretprošlu srijedu navečer je bila zadnja tebleta...test pravila i negativan..nemogu dočekat!
    a jesi ih zvala gore i rekla im to??

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Zašto zvat? Sad si me zbunila? menga bi trebala doć od 7 do 10 dana nakon prestanka s tabletama. Nekom, naravno i prije... Mislim da je rano da već zovem...ili???

kaate avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Trebam vašu pomoć. Ovo mi je 5. postupak kod dr. A, ali do sada nije je bila ona standarna procedura, yasmin zatim 3 dan pa terapija. Sada me je stavio na yamin i to 17 dana, a 18 dan da dođem na VV s uputnicom za kontrolni pregled. Zbog novog zakona me je prebacio na 3 mjesec (trebala sam u 1. mjesecu), a sada ovo pa neznam što mogu očekivati 29.03. kad dođem gore. Da li je netko imao slićnu terapiju?

_plavusha_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    mozda vam se i ja pridruzim krajem mjeseca, jos se premisljamo :/
    samo hrabro

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Mene prpa hvata....sutra sam na Vuk Vrhovcu!Nadam se da ću i taj dan preživjeti nekako?!iako me hvata gadna panika i strah!?šmrc

kaate avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kaate prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam vašu pomoć. Ovo mi je 5. postupak kod dr. A, ali do sada nije je bila ona standarna procedura, yasmin zatim 3 dan pa terapija. Sada me je stavio na yamin i to 17 dana, a 18 dan da dođem na VV s uputnicom za kontrolni pregled. Zbog novog zakona me je prebacio na 3 mjesec (trebala sam u 1. mjesecu), a sada ovo pa neznam što mogu očekivati 29.03. kad dođem gore. Da li je netko imao slićnu terapiju?
    zaboravila sam, rekao mi je da odmah krečem s terapijom.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    jeli se zna kako se radi za vrijeme blagdana nekada je to bilo malo duži odmor a sad od kada su se pripojili merkuru neznam kako funkcionira pa me zanima ako netko zna,dali nerade samo ona dva dana oko uskrsa ili malo duže.
    jer ako je duže propade mi i ovaj mjesec.
    kad sam početkom ovog mjeseca bila na kontrolnom pregledu kod doktorice, dogovarale smo se za još jednu kontrolu oko Uskrsa i spomenula je da rade i na uskrsni ponedeljak, i to najvjerovatnije ili samo ona ili samo doktor....tako da ne brineš!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Strasna,pitam samo zato jer si mi djelovala zabrinuta:/nista drugo.
    Plavusha,hvala a vidjet cu jos,isto su me odgodili zbog zakona a sad nista jos novo od toga

_plavusha_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Strasna,pitam samo zato jer si mi djelovala zabrinuta:/nista drugo.
    Plavusha,hvala a vidjet cu jos,isto su me odgodili zbog zakona a sad nista jos novo od toga
    Znam da je glupo nagovarati te... ali je meni bedasta cijal ta priča oko novog zakona..... kako stvari stoje mogli bi dočekati i jesen dok stupi na snagu. Neznam kako reagiraš, niti koliko stanica dobivaš po postupku (pa da je uzalud ići po ovom zakonu), ali znam da ovo iščekivanje novog zakona frustrira...... što god da odlučiš, sretno!

_plavusha_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Mene prpa hvata....sutra sam na Vuk Vrhovcu!Nadam se da ću i taj dan preživjeti nekako?!iako me hvata gadna panika i strah!?šmrc
    Naravno da ćeš preživjeti Samo opušteno i hrabro!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj _plavusha_ prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je glupo nagovarati te... ali je meni bedasta cijal ta priča oko novog zakona..... kako stvari stoje mogli bi dočekati i jesen dok stupi na snagu. Neznam kako reagiraš, niti koliko stanica dobivaš po postupku (pa da je uzalud ići po ovom zakonu), ali znam da ovo iščekivanje novog zakona frustrira...... što god da odlučiš, sretno!
    Joj,znam da bi mogli ali mm bas ne bi da idemo jer sam dosta lose podnijela punkciju,dobivam 10js ali mi je jajnik nezgodno polozen. Ja se pak vise dvoumim zbog posla jer mi je ugovor do sredine svibnja pa mozda da pricekamo,iako bih sto prije.u totalnoj sam dvojbi :/

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja bih s 10 stanica sigurno čekala novi zakon... bar do ljeta, tj. do prije kolektivnog go na VV-u (ako ga još uvijek ima)...
    mislim...meni se plače kad se sjetim da su mi 3 js bile bačene - možda bi baš među njima, da su ih smjeli oploditi, bila seka ili braco mojoj curki...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i dio mene bih da cekam ali opet dio bi da idem ... mislim da ce prosudit trenutak

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam sve odgodila za 5. mjesec. čekam novi zakon, ne da mi se ići po suboptimalnim uvjetima.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala vam curke,sve vise naginjem vasoj opciji.Znaci da se vidimo u svibnju?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala vam curke,sve vise naginjem vasoj opciji.Znaci da se vidimo u svibnju?
    pa s obzirom da (kao i ja) dobivaš dosta stanica, mislim da ti je to najbolja opcija.
    ja sam na 18 Gonala dobila 8 stanica, 2 su stavljene odmah u oplodnju a ostale koje su bile dobre (njih 3) su zamrznute. na kraju sam u sekundarnom imala 1 embrij i još sam bila sretna da uopće imam transfer. tako da ne bi to ponovo prolazila. a 5. mjesec će začas

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam danas bila gore. U postupku sam. prva 3 dana pijem po 3 klomifena, u srijedu i četvrtak pijem po 2, u petak ponovo gore da vidimo stanje.
    Danas mi je dala i Siofor da uzimam uz Klomifen.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

joooj mene je ova glupa gripa čopila....i sve mi je premetilo...eh...sad se nadam drugom ciklusu....da krenem opet u postupak...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam danas bila gore. U postupku sam. prva 3 dana pijem po 3 klomifena, u srijedu i četvrtak pijem po 2, u petak ponovo gore da vidimo stanje.
    Danas mi je dala i Siofor da uzimam uz Klomifen.
    Zbog čega siofor?

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

I ja sam danas bila gore,i jako sam tuzna jer jos nisam u postupku-imam neku malu cisticu,a kaze dr.A.da endometrij jos nije u dobroj fazi za kretanje u postupak...pa mi je dao jos da do 4.4.pijem jos yasmin i da opet cekam ciklus i 3.dan opet dodjem gore sa uputnicom za postupak!Ajme bas sam nekako potonula kada mi je to rekao,ali valjda on najbolje zna sto treba i kako dalje!?!smrc...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj weda prvotno napisa Vidi poruku
    Zbog čega siofor?
    nemam pojma....malo sam jača pa vjerovatno ima veze s tim, iako mi je naglašeno da nemam problema ni sa štitnjačom ni sa šećerom, ali eto..da probamo.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zbog čega siofor?
    zbog PCOS. metformin kod PCOS poboljšava kvalitetu jajnih stanica i utječe na ravnotežu hormona, čak i kod cura koje nemaju inzulinsku rezistenciju.

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I ja sam pila siofor i bila mi je strašna muka od njega...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo da se i ja javim, u subotu bila gore 8 dc, danas štoperica u utorak punkcija..e sad dala mi je dr estrofeme da pijem3x1dva dana samo do punkcije..ima li netko iskustva s tim?prvi put i pijem, al sam mislila da se to pije 1x dnevno...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    zbog PCOS. metformin kod PCOS poboljšava kvalitetu jajnih stanica i utječe na ravnotežu hormona, čak i kod cura koje nemaju inzulinsku rezistenciju.
    E to...to...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim, u subotu bila gore 8 dc, danas štoperica u utorak punkcija..e sad dala mi je dr estrofeme da pijem3x1dva dana samo do punkcije..ima li netko iskustva s tim?prvi put i pijem, al sam mislila da se to pije 1x dnevno...
    3x1 i pije se do bete, a pije se radi zadebljanja endometrija

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam danas bila gore,i jako sam tuzna jer jos nisam u postupku-imam neku malu cisticu,a kaze dr.A.da endometrij jos nije u dobroj fazi za kretanje u postupak...pa mi je dao jos da do 4.4.pijem jos yasmin i da opet cekam ciklus i 3.dan opet dodjem gore sa uputnicom za postupak!Ajme bas sam nekako potonula kada mi je to rekao,ali valjda on najbolje zna sto treba i kako dalje!?!smrc...
    tak sam i ja imala,ne cistu nego endometrij, al mi je doktorica dala klomiće, a meni prava M krenula tek za dva dana. bila sam u petak, kao da je još ostalo starog endometrija koji se ljušti, idem opet sutra da vidim kaj će reć. u međuvremenu mi je ta prava M stala, pa ne znam kaj će mi sutra reć.

ali imam pitanje, pila sam yasmin,došla M, a 3dc mi je pogesteron bio 6,9. jel se sve iznad 5 ne računa kao da je bila O?

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Drage moje, od srca vas sve pozdravljam. Sutra mi je punkcija, nadam se da ću dobiti jednu, al vrijednu stanicu. Jedva čekam jutro, da ugledam dr. Alebića i da krenemo...ima li koja od vas, da sutra isto ide na punkciju?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam sutra, al ne na punkciji

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ima li itko nekakav savjet kako se riješiti tih policističnih jajnika??ja sam danas nekako skroz u nekom lošem raspoloženju, iako mi je dr. rekao da imam " jednu cisticu" i da endometrij nije još u dobroj fazi za postupak??!!Zna li itko što to znači??Nisam mislila da će to tako loše danas djelovati na mene....da li te tablete yasmin mogu to izregulirati ili se moram pripremiti na još neke druge torture??Jer opet sam u slijedećem ciklusu, 3. dan gore pa me zanima što još može biti??

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja imam policistične jajnike i to dosta. prvo mi je moj gin rekao da malo omršavim, i jesam, i stvarno se smanjilo. al eto na svu sreću ostala sam trudna od 1.pokušaja, premda su jajnici još policistični, al kaže dr da se zato nebrinem. imala sam problema i sa prolaktinom(bio je 2500). sretno )

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

richy ja bih se nadovezala na veki, ako su kilogrami veci svakako smrsaviti. a i otvorili smo temu prehrana kod policističnih jajnika, svakako smanjiti ugljikohidrate (zaboravi kruh, šecer, gazirane sokove, krumpir, cak i zitarice koje svi nesto hvale kao zdrave)
    pogledaj si blog istine i lazi o hrani, a na gore spomenutoj temi imas i neke linkove

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pozdrav prvi put sam na forumu, molim vas za pomoć, bila sam prošli tjedan na pregledu i doktorica mi je dala da izvadim RH faktor i krvnu grupu i i još neke pretrage ali sam ja izgubila taj papirić gdje mi to piše, dali mi možete napisati što još treba, znam da sve počinje sa A

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj musica prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav prvi put sam na forumu, molim vas za pomoć, bila sam prošli tjedan na pregledu i doktorica mi je dala da izvadim RH faktor i krvnu grupu i i još neke pretrage ali sam ja izgubila taj papirić gdje mi to piše, dali mi možete napisati što još treba, znam da sve počinje sa A
    Ustvari počinju sa H, molim vas pomozite

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Musica dobrodošla! Ovo su pretrage koje trebaš napraviti ako ideš u postupak medicinski potpomognute oplodnje:
    nalaz KG i Rh faktora (samo pacijentica, ne partner!)
    Biljezi na Hepatitis A, B i C;HIV,WAR (Sifilis)-OBOJE (ne starije od 6 mjeseci!)
    PAPA test i cervikalni brisevi.
    Ne znam jel to to što trebaš, još ima nalaza raznih hormona i svašta nešto. Ali ako si izgubila papir s VVa najbolje ih nazovi i zamoli sestru da ti pročita, ili ako si blizu odi tamo.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mene muči nesnosna glavobolja....to je vjerovatno od Klomifena, jel?

neumorna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo mene s nalazom

beta = 0

debela, odvratna nula

a ja bila uvjerena da je to - to
    podsvijest je gadna stvar (

nazvala doktora, čudio se (!!!)
    i sad fino čekanje
    ni više ni manje nego do maja

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

našla sam na internetu jeli to: HBsAg, HCVag, antitreponemski test, antitijale na HIV 1/2 mislim da je to,
    Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Musica dobrodošla! Ovo su pretrage koje trebaš napraviti ako ideš u postupak medicinski potpomognute oplodnje:
    Biljezi na Hepatitis A, B i C;HIV,WAR (Sifilis)-OBOJE (ne starije od 6 mjeseci!)
    Ne znam jel to to što trebaš, još ima nalaza raznih hormona i svašta nešto. Ali ako si izgubila papir s VVa najbolje ih nazovi i zamoli sestru da ti pročita, ili ako si blizu odi tamo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo našla sam papirić, svejedno hvala!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nije mi jasno radi čega moram piti jasmin

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    krvnu grupu i Rh faktor vade oboje. osim ako se nije nešto promijenilo od vremena kad smo mi skupljali te nalaze...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj musica prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi jasno radi čega moram piti jasmin
    Yasmin sluzi kao priprema prije postupka. Vidim da ti nitko nije odgovorio pa eto...ako ti to sta znaci....uglavnom da se dolje sve "sredi i pripremi" za postupak.

I btw i mi smo oboje morali krvnu grupu i RH faktor, ne samo ja.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cure, molim pomoć! Do kojeg vremena su dozvoljeni spolni odnosi za vrijeme postupka??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da,da i mi moramo oboje vaditi krvnu grupu i ove ostale nalaze
    Yasmin sluzi kao priprema prije postupka. Vidim da ti nitko nije odgovorio pa eto...ako ti to sta znaci....uglavnom da se dolje sve "sredi i pripremi" za postupak.

I btw i mi smo oboje morali krvnu grupu i RH faktor, ne samo ja.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

cure, molim pomoć! Do kojeg vremena su dozvoljeni spolni odnosi za vrijeme postupka??
    Ja sam cim sam krenula u postupak dobila vaginalete Natrii Tetraboris......tako nekako.....i od onda stala sa odnosima...

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    krvnu grupu i Rh faktor vade oboje. osim ako se nije nešto promijenilo od vremena kad smo mi skupljali te nalaze...
    Mi nismo trebali oboje, nego samo ja. Nije valjda da će mi to od mm-a faliti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •