Stranica 58 od 191 PrviPrvi ... 848565758596068108158 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Štrumfet@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdravljm sve hrabre cure na ovom forumu. Odavno vas pratim i napokon se odlučila da vas pozdravim. Vaša iskustva i savjeti su mi puno pomogli na samom početku mpo priče da se upoznam sa onim što me čeka i beskrajno sam vam zahvalna.

Štrumfet@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

... iza sebe imam tri IVF postupka na VV, za ovaj zadnj tj treći čekam betu 30.03.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav Štrumfet@ i dobro došla! Zajedno čekamo betu - i moja je 30.3. Sretno i da bude pozitivna!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Veki85,i Ona koja nije pisala....cure, hvala vam na savjetima...Naravno, da sam i ja među onima koji imaju koju kilu viška,hmmm...Meni doktor nije rekao ništa o dijeti i to....ali nema ni potrebe, jer ja sama najbolje znam da bih to trebala smanjiti, kako zbog ovih stvari, tako i zbog osobnog zadovoljstva...jer nema gore od onoga kada se ne osjećaš dobro u svome tijelu i u svojoj koži...Već sam milijun puta skidalča kg...i vraćala...i zbog tih takvih promjena sam si sredila i ciklus i svašta...Ali sada kako konstantno već duže vrijeme trošim te kojekakve hormonske tablete ( ali naravno uz to i normalno jedem...), dobila sam opet višak!!Ovih dana nastojim se distancirati od prevelikog unosa hrane u organizam...ali moram baš vidjeti što je dobro konzumirati, a što najbolje izbjegavati!!Ako itko ima dobar savjet iz vlastitog iskustva, javite se...Puseee...

Štrumfet@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti! to znači da smo zajednobili na punkciji i transferu!? Jel mala plava ?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nazalost vecina lijecnika ne smatra prehranu bitnom, a ako sto i savjetuje to je da smrsavis, bez savjeta kako. dakle nije toliko stvar u unosu, nego vrsti hrane. zato sam te uputila na blog istine i lazi o hrani, tamo je to objasnjeno vrlo dobro.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Richy,
    zato doktorica pomno pazi na svaku kilu! ja sam skinula 15 kg prije prvog postupka, u nesto vise od mj dana. Nakon neuspjelog postupka, hormona, Bozica, ne vjezbanja jer me sve smetalo, dobila sam 2 nazad i ona se tak naljutila na mene da sam se uzasno osjecala. I nakon drugog sam dobila koju kilu. Sad opet pazim. Uglavnom, ja sam ti bila na dosta strogoj, redukcijskoj, baziranoj na vocu i povrcu i vrlo vrlo malim kolicinama jela. Vise o tome tebi i drugima na pp da ne odem previse offtopic. Inace ja ne spadam u PCOS grupu ali doktorica je vrlo striktna sto se tog tice.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

curke sam se držite i nedajte se. mene je strah za ovih mojih dvoje što nosim premda kažu da je sve ok, malo povećani jajnici i mirovanje. u 4.mj idem kod alebića na kontrolu, sam da bude ok.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja sada pazim...nadam se da ću ipak malo srediti postojeće stanje svoga organizma?!Veki85...ti nosiš blizance,ha??Ajme,predivno....pazi na sebe i svoje anđelčiće...baš ti zavidim....nadam se da ću i ja jednoga dana uspjeti u tome?!?Za sada je još sve samo na papiru...bojim se postupka, ali i ovo čekanje ubija još gore...sada do 4.4. pijem yasmin i čekam mengu pa pičim gore ponovno....tko zna što će biti taj puta...nadam se najboljem, ali to nitko više ne može znati?!
    Geceta...molim te javi mi se u inbox, ako imaš bilo kakav dobar savjet glede skidanja kilograma i reducirane prehrane....svaki savjet mi je dobrodošao, uz sve ovo što mogu i sama pronaći i pročitati!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mene muči ovaj moj siofor...Ništa ne mogu jest od njega a u želudcu mi je stalno kamen. nemam tolike mučnine kao što je najavljeno, ali ništa nemogu jest. U petak odoh gore da vidim jesu Klomifeni u kombinaciji sa sioforom šta odradili.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Štrumfet@ prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti! to znači da smo zajednobili na punkciji i transferu!? Jel mala plava ?
    14.3. transfer. Kako si i kako se osječaš?

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zna li neko koliko se plaća odmrzavanje zamrznutih embrija i kako ide procedura sa bivšim pacijentima dr. L, jesmo svi automatski prebačeni kod nove doktorice ili mogu ići kod dr. A? hvala

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Mene muči ovaj moj siofor...Ništa ne mogu jest od njega a u želudcu mi je stalno kamen. nemam tolike mučnine kao što je najavljeno, ali ništa nemogu jest. U petak odoh gore da vidim jesu Klomifeni u kombinaciji sa sioforom šta odradili.
    ja nisam imala takav problem sa sioforom, ja sam samo imala kroničan proljev dosta dugo, sad sam skužila kaj ne smijem jest uz siofor pa je lakše podnosit ga

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ma imam ja i proljev....i nemogu nis jest.....trudim se pit da jos ne dehidriram....
    A sta izbjegavas to jest uz siofor?

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    zna li neko koliko se plaća odmrzavanje zamrznutih embrija i kako ide procedura sa bivšim pacijentima dr. L, jesmo svi automatski prebačeni kod nove doktorice ili mogu ići kod dr. A? hvala
    Odmrzavanje se ne plaća, možeš birati kod kojeg ćeš dr.- to su informacije iz 6.mjeseca prošle godine kada sam ja svoje vratila.Ako želiš možeš smrzliće prenijeti negdje privatno i ići tamo u postupak vraćanja.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

popij ga uvijek nakon jela, lakše padne na želudac. ja sam počela s pola tablete na dan, sad pijem 2x1.
    stolica će se kroz neko vrijeme izregulirati!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Joj, mene jučer i danas muči neka napetost u predjelu jajnika, kao nekakvo krčanje jajnika...skroz se nešto ispravlja i čuje...kao kada vam kruli u želudcu od gladi, ali meni to ne priča želudac, već baš onaj donji dio u predjelu jajnika....nadam se da je to normalno i da se ne trebam zabrinjavati...da li je itko imao nekakve takve simptome i o čemu se radi??!!Imam osjećaj da mi netko iglicom pikne stomak, da bih mogla eksplodirati...koma!I još jedno pitanje, da li je itko od vas pio onaj čaj od Macine trave??Ima li to uistinu takav dobar učinak na policistične jajnike i da li je stvarno tako djelotvoran kako sam čitala o tome??Zna li netko gdje ga se može kupiti??Sumnjam da ga ima u ovim našim ljekarnama?!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam pila Macinu travu. Pila sam i vrkutu. Nisu mi baš pomogle. Imaš ju za kupit u većinom svim ljekarnama. kod nas u PŽ imaš u svakoj.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    popij ga uvijek nakon jela, lakše padne na želudac. ja sam počela s pola tablete na dan, sad pijem 2x1.
    stolica će se kroz neko vrijeme izregulirati!
    Ja po preporuci pijem dvije dnevno. I da, naravno nakon jela.....i uz puno tekućine.

neumorna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sretno čekalicama

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cure nemojte piti te čajeve kad ste u postupcima.. Samo terapija koju je dr. propisao..
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 22.03.2012. at 16:01

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma imam ja i proljev....i nemogu nis jest.....trudim se pit da jos ne dehidriram....
    A sta izbjegavas to jest uz siofor?
    meni evo ni nakon 4 mjeseca uzimanja nije stao proljev ako pojedem išta da ima imalo šečera, znaći ako recimo pojedem kockicu čokolade, gotovo, točno od 15h pa do 17 h sam samo na wc-u

ja danas trebala obavit punkciju, došla kod dr.A na stol, sve me boli, uzv jedva izdržala od bolova, meni taman popucali folikuli i ode nam prvi pokušaj u gu**cu

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure nemojte piti te čajeve kad ste u postupcima.. Samo terapija koju je dr. propisao..
    Naravno, ali mislim da Richy nije u postupku....

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bokić,curke.
    Redovito vas pratim no zbog posla nisam baš nešto aktivna na forumu(osim kad krene postupak).Jučer sam trebala krenuti u novi IVF postupak no na pregledu kod dr.A razočaranje.Ciklus nepovoljan za početak postupka zbog predebelog endometrija.Od jučer pa do 10.04.yasmin tablete treći dan ciklusa narudžba za pregled sa uputnicom za IVF/ICSI.U svakom postupku moje me tijelo iznenadi sa nečim novim,baš sam tužna.Jel netko od vas imao sličan problem i zar ga yasmin tablete mogu riješiti ? Dr. je mislio da je krvarenje bilo jako oskudno,no na moje riječi da to nije točno malo se zamislio ali ostao je pri svojoj prvoj odluci.Složila sam se sa njim jer mu u potpunosti vjerujem.Ako ste se našle u sličnoj situaciji pomozite mi malo svojim savjetima,imam osjećaj da mi nekako ništa ne ide od ruke...

Pusa,zahvaljujem!
    Posljednje uređivanje od hrki : 22.03.2012. at 19:44

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Naravno, ali mislim da Richy nije u postupku....
    Ti čajevi se ne bi smjeli miješati ni sa anti baby pilulama jer yasmin i sve te tabletice sadrže horomne, a kombinacija čajeva nije dobra sa tabletama. Ti čajevi su za slobodne pokušaje tj. domaću radinost kad nismo u planu za postupak, a ni stroge dijete nisu preporučljive - promjena prehrane DA, ali izgladnivanje NE

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj MALECKA prvotno napisa Vidi poruku
    Ti čajevi se ne bi smjeli miješati ni sa anti baby pilulama jer yasmin i sve te tabletice sadrže horomne, a kombinacija čajeva nije dobra sa tabletama. Ti čajevi su za slobodne pokušaje tj. domaću radinost kad nismo u planu za postupak, a ni stroge dijete nisu preporučljive - promjena prehrane DA, ali izgladnivanje NE
    I opet se slažem...to mi se sve podrazumjeva.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hrki, i ja sam jednom imala takvu situaciju, baš isto i dao mi je jasmin i sljedeći ciklus sam išla u postupak. događa se...

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

jel ima tko da pije duphaston tablete kako bi izazvale M, ja još u ponedjeljak popila zadnju i još nisam dobila. Nije mi jasno što se događa...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dugo me nije bilo ali ne mogu da se ne pohvalim, dakle prvi ivf-et, i beta u ponedjeljak da se srusis 5411. U srijedu 28.03. Idem na uzv. E da zaboravila sam reci da je nakon dva dana beta bila 13411, noge su mi se otsjekle od brige zbog cifre, ali dr. A. Kaze da je super i da su najvjerojatnije dvojceki. U samom postupku gore sam upoznala jos cetiri cure i od njih tri su takodjer trudne.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zaboravih reci sretno svim cekalicama bete.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Kilkeny prvotno napisa Vidi poruku
    Dugo me nije bilo ali ne mogu da se ne pohvalim, dakle prvi ivf-et, i beta u ponedjeljak da se srusis 5411. U srijedu 28.03. Idem na uzv. E da zaboravila sam reci da je nakon dva dana beta bila 13411, noge su mi se otsjekle od brige zbog cifre, ali dr. A. Kaze da je super i da su najvjerojatnije dvojceki. U samom postupku gore sam upoznala jos cetiri cure i od njih tri su takodjer trudne.
    Iskrne čestitke draga !!! Obožavam ovakve postove, i od vas 5, znači četiri trudne, vauuuu, bravo VV ekipa...evo mi se nada pomalo vraća

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Wow, čestitam ti!!!!!!!!!! Koja beta!!! Dr.A. zbilja rastura! Sretno do kraja trudnoće

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da i ja javim svoje bete, dakle 15. dnt 400, 18. dnt - 2000
    zbilja ih je krenulo

svima puno puno puno sreće želim

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čestitam i sretno!!!!!

Sretno i ostalim curkama!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bravo cure, čestitam i sretno!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala drage moje, nadam se ds ce se takvo dobro stanje i odrzati. Kada je jedna od tih cura javljala dr. Betu rekao je "isuse koliko vas ima trudnih ovaj mjesec".

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kilkeny čestitam bravbo, to je prekrasno, također čestitam svim novim trudnicama i čekalicama bete..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    da i ja javim svoje bete, dakle 15. dnt 400, 18. dnt - 2000
    zbilja ih je krenulo

svima puno puno puno sreće želim
    ČESTITAM!!! ...cure,samo javljajte ovakve vijesti!!!!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Prvo iskrene čestitke svim odvim divnim trudnicama!!!!Lijepo je i poticajno čuti ovakve vijesti, čestitke od srca!Drugo, hvala svima za savjete što se tiče onog čaja od marulje...ja naime još nisam krenula u postupak, ali pijem yasmin i bromergone i nikako neću piti sada to da si sve ne pokvarim, držat ću se isključivo uputa i savjeta našeg divnog dr. Alebića!!
    Hrky,draga...nešto sam slično imala i ja nedavno gore na VV!!Naime došla sam sa uputnicom za IVF/ICSI postupak i nekako bila spremna konačno krenuti u sve to, ali kada je dr. napravio vaginalni ultrazvuk...rekao mi je da još nisam spremna za postupak, jer kao imam neku malu cisticu i da endometrij još nije u najboljoj fazi za početak postupka, te mi je dao da trošim još jednu kutiju yasmina do 4.4. i onda da čekam mengu, treći dan idem gore ponovno sa uputnicom za postupak!!I mene je to na neki način izbediralo, jer sam se nekako psihički pripremila na to, a ovako kada uvijek bude neki razlog za odgodu...to me nekako lupi po glavi!!No, tješim se time da dr. A. točno zna što radi i kako sve to treba funkcionirati da bi krenuli u postupak kako treba! U tu ruku sam sretna,jer vidim da je jako pedantan i brižan i da ne želi na brzinu to odraditi, jer je i postotak uspješnosti takvog postupka gotovo jednaka nuli!!Tako da se drage moje moramo držati njih, slušati što govore i savjetuju i tome se moramo prilagoditi, htjele mi to ili ne!
    Sretno svim čekalicama bete!!!Želim Vam da nastavite ovaj trudnički niz koji je krenuo....puse!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

čestitam svim trudnicama...jedva čekam da i ja krenem na VV....možda se i meni posreći....
    ma bit ću sretna da mi se oplode js uopće!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam svim trudnicama...jedva čekam da i ja krenem na VV....možda se i meni posreći....
    ma bit ću sretna da mi se oplode js uopće!!!
    sanda1977, ja vjerujem da te na VV čeka tvoja bebica/e , definitivno su najstručnija i najljubaznija ekipa koju poznajem!!!

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav, evo nova sam ovdje.. iako vas pratim već neko vrijeme... prije sveg želim čestitati sretnim trudnicama... Vaša iskustva su mi pomogla mnogo na početku moje MPO priče, i zbog tog sam vrlo zahvalna... veselila sam se s vama, plakala s vama... Inače sam pacijent dr. Alebića, koji je zaista jedna divna osoba..., zanima kakovo je stanje na vv, ima li gužve... da li dr. šalje starije pacijentice da pričekaju novi zakon (mislim na one koje imaju iza sebe više postupaka) ili postupci idu normalno.I još meni bitno, a mislim i mnogima od vas, pitanje da li se zna kad će novi zakon? Unaprijed hvala

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj ivanamaricic prvotno napisa Vidi poruku
    jel ima tko da pije duphaston tablete kako bi izazvale M, ja još u ponedjeljak popila zadnju i još nisam dobila. Nije mi jasno što se događa...
    Ja ih pijem, i bez njih nemam......nakon njih kazu 7-10 dana treba doc...nema panike doci ce....to samo znači da endometrij nije spreman za ljuštrenje. Čim bude, doći će menga.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam danas bila gore. danas mi je 8DC. Moje doktorice nije bilo pa me dr Alebić pregledao. I kaže...dobro je...i da mi menopure i cetrotide. Danas sam dobila 2 menopura i cetrotide gore, i tako cu si dat sutra i preksutra, a u ponedjeljak opet svojoj doktorici.
    Pitala sma ga jel ima folikula ili bilo šta da mi kaže....ali rekao je...Ima....bit će..... i eto!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sve samo divne vjesti!! Čestitam svim novim trudnicama i nadam se da i mene čekaju ovako divne vjesti! U ponedjeljak imam najvjerojatnije punkciju i nadam se ovaj put barem jednoj ali vrijednoj js

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    sanda1977, ja vjerujem da te na VV čeka tvoja bebica/e , definitivno su najstručnija i najljubaznija ekipa koju poznajem!!!
    Mury, 100% se slažem sa tobom! Na VV definitivno najbolja ekipa!! Da ih nema, trebalo bi ih izmislit

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage cure kakve prekrasne vijesti na vuk vrhovcu, sretno svim trudnicama, ja često svratim na vašu stranicu bila sam već na tri postupka na svetom dudu, jedan stimulirani a dva u prirodnom ciklusu, nikakvih sretnih vjesti. Danas dobila, čekam osmi dan da krenem na folikumetrije ponovno u prirodnom ciklusu nadam se najboljem. Kod prošlog transfera upoznala tri djevojke sve u stimuliranom ciklusu, sve imale transfer ali niti jedna nažalost nije trudna. Vidim da kod vas na VV nema problema s folikumetrijama, punkcijama, transferima kroz vikend ili neki praznik, kod nas na SD za vikend se ništa ne dešava, sve se tempira da bude u tjednu to nas još više deprimira, mislim ako u ovom postupku ne ostvarim tolko željenu trudnocu krenut ću na VV.

sretno svim trudnicama i čekalicama bete!!!!

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala Richy na riječima utjehe,moram reči da me baš to bacilo u neku depru.No danas je novi dan idemo dalje nadam se da ćemo obje u četvrtom mjesecu imati više sreće i da će nam se ostvariti najveća želja.Pusa,čestitka svim novim trudnicama.
    Posljednje uređivanje od hrki : 23.03.2012. at 18:03

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Eto, da se i ovdje javim pošto sam na VV, kod dr. A.! 15dpt beta 590, 17dpt beta 1584!!!!

Svim čekalicama želim lijepe i velike bete....

Svim tužnicama i hrabro naprijed...svima jednom svane! Držite se...

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bas mi je drago procitati ove divne vijesti.....
    cestitam svim trudnicama od srca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •