cure koje ste bila danas gore oko 11-12 vidjele ste mene i moju curku s kikicama :D
cure koje ste bila danas gore oko 11-12 vidjele ste mene i moju curku s kikicama :D
Curke, trebam jedan savjet...Naime malo sam analizirala upute koje sam dobila od dr.A. prošli puta, a bila sam kod njega 17.03. i rekao mi je da od toga dana počenm piti yasmin ( kao još jednu kutiju ! ) i da pijem do 4.4.Ono što meni nije jasno, to je da onda prema tome neću popiti cijelu kutiju, već će mi ostati dvije tablete?!Mislim si, on je sigurno računao pošto mi je 15.03. bio prvi dan ciklusa, da pijem do 4.4. i to bi bilo točno 21 dan...da li je moguće da te dvije tablete ne trebam piti ili se on zeznuo u računici?!Mislim, možda te dvije tablete i nisu tako važne, ali opet me zanima?!
richy nisu ti vazne ze dvije tablete, koliko shvacam on ti tempira ciklus, tako da stvaro nije bitno. nakon nekoliko dana ce ti doci meng
Richy, dobro je dr. izračunao. i meni je ostala jedna tableta, valjda ima razlog zašto nekome daje cijelu kutiju, nekome ostane koja tableta. Sretno!
može pitanje....kako se gledaju antralne jajne stanice?!
da li se to gleda normalno sa uvz-om...ili je to neka posebna pretraga...
stvarno ne znam,ali sam skužila da se to gleda kod nas koji imaju nizak AMH-a....
hvala na odgovorima unaprijed
bok cure, do sada sam postupke radila u RI, danas sam na preporuku ginekologa zvala Merkur i rečeno mi je da se javim prvi dan ciklusa da me naruče. Kakva su vaša iskustva?
Ja sam danas bila gore. Na jednom jajniku samo jedan folikulkoji je spreman....a na drugom jajniku 2-3 nespremna....danas još dobila po 2 Menopura i Cetrotide i sutra moram opet gore. Punkcija ce najvjerovatnije biti u četvrtak.
Strašna,samo hrabro!!Držim fige za uspjeh!!nemoj se obeshrabrivati bez veze...neka sve ide svojim tokom, sve će to biti ok!!Sretno od srca![]()
sada ću ja uletiti, ajd javite u kojim ste fazama sa postupcima za Listu na Odbrojavanju
ima još puno nickova u listi postupaka za ožujak a i mjesta u listi trudnica
I ja cu uletit!bilo bi lijepo cuti jos koji glas u Kampanji za hitnu izmjenu zakona, tice se svih a poglavito je vezano za promjene objavljene u jucerasnjem clanku J.lista
ima li tko mail od dr A (baš mi mail treba ne mob.)
da, fakat, za 1. dolazak kažu ti da dođeš u pola 8
i onda fino ti dođeš, ko zadnji kreten i čekaš 5 sati na red
a znaju sestre da nema šanse da prije 11 krene s onima koje još nisu u postupku...
Evo i mene, danas bila gore. U četvrtak je punkcija, večeras štoperica pa budemo vidjeli.
strašna, jel bila doktorica danas gore? sretno ti bilo u cetvrtak!!! i da u subotu imas transfer
Bila je doktorica da...nije bilo puno punkcija ni transfera. Oko pola 10 su završili s tim svim. I hvalaa!![]()
Jel mi može netko reć kako se odredjuje koji dan bude ET? Skuzila sam da nekad bude 2 dan, nekad 3, a nekad bome i peti. Logično je da kad se vraća 5 dan da su veće šanse, ili?
Posljednje uređivanje od Strašna : 27.03.2012. at 20:47
Strašna, sretno sutra!!!![]()
i jesu i nisu. Isto kao i u tebi i vani se stanice mogu prestati dijeliti, jos je navodno i vise vjerojatno koliko sam ja skuzila po rodinoj brosuri i drugim txtovima, jer su izlozenije.
Hvala Vam cure, zvat ću kako ste mi rekle. Recite mi još što on nalaza uobičajeno dr traži. Imam briseve od 11/2011 ali su mi hormoni stari.
samo da prenesem sto mi je danas receno: na VV vise ne cekaju zakon jer je i njima sve jasnije da tko zna kad ce ista od toga a i ne mogu odgadati sve postupke jer se vec i sada pokazuje da bi u lipnju ( kad se kakti mozda mozda ocekuje neki pomak ) bila prevelika navala i morali bi odbijati parove. Zbog istog sam razloga od sutra na yasminu.
Da... i ja sam trebala imat samo Klomifenski ciklus, međutim, očito kad su odustali od čekanja su mi uveli i Menopure.
Nego.......pomagajte.
Mene hvata panika zbog sutrašnje punkcije. Jel ima ko kakav savjet, osim opusti se i sl. zadnji put mi je to stvarno bilo jaaaako bolno i one njihove injeckije mi baš ništa nisu pomogle? Smijem li na svoju ruku popit kakvu tabletu, jer stvarno nemam pojma kako cu izdrzat.
e to ti ne znam, i ja se isto pitam jer mene punkcija boli za poludit s obzirom na broj stanica i jajnike koji se igraju skrivaca. ma ja sam danas luda!!! opce to nismo sad planirali i pomirila sam se s time da ne idemo jos. za koliko dana daju yasmin? i s kojom uputnicom bih se opce sutra trebala pojaviti? sumnjam da mi opce soc.doktorica radi da to stignem podici
Pa i meni zadnji put nije mogla dokučit folikul pa mi je sestra "nalegla" na trbuh...joooj uzas....
Yasmin kako kome...pila sam ga više puta al svaki put drukcije... Budući da ti je to priprema za postupka mislim da ti treba uputnica za pregled..nisam sigurna ali ja bi tako. ali mislim da i ako ne doneses, mozes ih nazvat pa im objasnit..znam da su neke cure naknadno faksirale uputnice.
necu stici, tko zna dal su mi uopce vec prenijeli karton i unijeli me kod nove soc.ginicke. budem im nekako naknadno. ma luda sam skroz!!! nisam ocekivala da cu ici sada, uopce, s poslom mi isto nikako ne pase
Vjerujem, ali sjeti se da je ovo sad baš možda TO! Zao skupi snage, živaca i prepusti se...![]()
bas! moram i ja vise nauciti da ovdje stvarno nista ne mozes planirati. necemo se vidjeti sutraja dolazim kasnije. mislit cu na tebe ujutro, sretno!!!
Dakle i ja koja sam na čekanju zbof zakona bi mogla onda zvati sutra doktora da vidimo što dalje, možda mi odmah da da pijem jasmin, sutra bi mi mogao biti zadnje dan M a možda i danas
ne znam, meni je sutra 3dc, rekla mi dr da je kasno ako dodem u petak. zovi svakako pa da vidimo sto ce ti reci.
trebati uputnica za kontrolni pregled, a ako je ne uspiješ dobiti za sutra možeš je i naknadno donijeti
Imam pitanje pa ako mi netko može pomoć. Zanima me radi li se na VV čisti prirodnjak bez ikakvih ljekova i injekcija. Znači samo pračenje folikula iz prirodnog ciklusa. Tako da nebi bilo da na kraju od tzv prirodnjaka ispadne polustimulacija.
Hvala.
O, vidim da nas je sutra puno gore! I ja idem na vađenje krvi i pregled. No nisu mi (najvjerojatnije) gotovi nalazi od dragog. Ima li uopće smisla onda pregled? To sam obavila prvi puta na 8 dc, sutra mi je 5 i opet ne znam što će mi reći ako nema nalaza. Inače, kak to izgleda pregled ako je još menga? Bojim se da sve tam ne zmažem?!? Nikad nisam bila na pregledu dok sam još krvarila, sory kaj pitam.
Cula sam da za pregled moze uputnica od dr opce prakse,jel to istina?rekli mi donijeti uputnicu do pon a to sad ne stignem vise:/dobit svoju gin,otic do nje i ptic gore
Evo i ja bez obzira na zakon sam dogovorila s doktorom da slijedeći ciklus dođem 3 dan pa ćemo u postupak.Jeeeeeeeeee, vjerujem da će to biti TOOOOOOO)))))))
Ja sam dog da ne idem sada ali sam od dns na yasminu i tempiram si nekad za drugi ciklus kad ce mi pasat pa onda klomifeni-jel mi se to racuna u broj postupaka?btw,uputnicu rjesih
Evo mene, danas bila na punkciji...Imala sam 2 folikula i 2 jajne stanice. zadovoljna sam. Na svoju ruku sam prije popila voltaren i normabel. Tlak koji mi je inace nizak, bio je sasvim ok, i puno me je manje boljelo nego zadnji put. Naravno 2 injekcije sam i od njih dobila. I u roku sat vremena nakon, maznila sam jedan kebab.....i ništa mi nije bilo. Tako da znate. Iako se naravno bolje pridrzavat pravila. heh. Ali osjecala sam se dobro i to je bilo to. Ma to jednostavno ovaj put mora bit TO!![]()
Zaboravih reći transfer u subotu...a sutra cu nazvat da vidim jesu li se uopće oplodile.