Stranica 6 od 191 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ginekolog ti da uputnicu za pregled, onda se moras naruciti na VV za pregled dalje ce ti dr. i sestre govoriti sta treba

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Na prvoj str. su ti brojevi za narudzbe

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Ginekolog ti da uputnicu za pregled, onda se moras naruciti na VV za pregled dalje ce ti dr. i sestre govoriti sta treba
    Uputnicu mi mora dati za pregled baš za VV? I je li to pregled ili konzultacije? Treba li i MM tražiti uputnicu?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Crna ovca najbolje ti nazovi sestre i objasni im što trebaš pa će te one predbilježiti za konzultacije, moja preporuka je da tražiš dr. Alebića jer je ipak doktor sa malo više iskustva. Taj dan možete obaviti odmah i spermiogram samo dođe tvoj muž sa uputnicom i ne treba se najavljivati (ukoliko se nešto nije promjenilo jer ipak već nisam tamo duže vrijeme bila).
    Puno sreće !

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Uputnicu mi mora dati za pregled baš za VV? I je li to pregled ili konzultacije? Treba li i MM tražiti uputnicu?
    draga evo malo savjeta, u 8 mjesecu napravi briseve za bakterije kod svog ginekologa kako bi imala barem nesto kada dodjes, a suprug neka napravi analizu urina i ejakulata na bakterije (uputnica od lječnika opće prakse), javi se na VV u 9 mjesecu prvi dan ciklusa, pa ako su vam ovi nalazi OK suprug ce raditi spermiogram gore( uputnicu mu daje lječnik opće prakse) i ici na pregled pa cete to cekati nalaze oko 4-6 tjedana, pa ak je sve ok mogli bi biti u postupku vec u 11 mjesecu, na VV mozete obaviti pravno i psiholosko savjetovanje. Donesite kopiju vjencanog lista i kopije osobnih iskaznica tak da vam to sve spreme u vas karton.
    Ako te jos nesto zanima pitaj

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    prvo, novo ruho pisanja na rodinom forumu, bravo i hvala...

Kandela i Tulipan, od čestitam na trudnoćama, lijepo je čitati napokon opet o forumskim VV trudnoćama.............. sretno za dalje i ~~~~~~~~~~~~~~ za UZV kandela
    hvala draga, UZV je sljedeci tjedan da vidimo koliko nas ima...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Da li zna tko jeli sutra rade na vuku?ja trebama na folikulometriju?praznik je pa nisam sigurna da rade

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jesu ti rekli da dodjes ???

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ako su ti rekli da dođeš sutra onda rade. ja sam bila na folikulometriji u srijedu, isto je bio praznik pa su radili, jedino što nije bilo dr A nego samo dr J.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Rade sutra

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala cure....dr mi je rekla vidimo se u subotu,ali ja danas zovem i nitko se ne javlja cisto da budem sigurna....

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure....dr mi je rekla vidimo se u subotu,ali ja danas zovem i nitko se ne javlja cisto da budem sigurna....
    rade, rade i ja sam sutra gore

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey curke.evo da se i malo ubacim.ja sam bila na Vuku u 10mj na ivf-u 2embrija nije uspjelo
    samonom su bile jos 3 cure,ni one nis uspjele.
    Recno mi je da bi mogla u postupak u 5mj(sad vec prosao).Al ja sam to htijela malo pustit proc, i naravno nista se do sad nije desilo.
    A te cure koje su bile samnom bile su prosli mjesec i svima je uspjelo(jeeee)
    i sad mene grize sto nisam bila.
    Sad vas pitam za misljenje.
    Da li trebam ici na jesen tj da li bi to bilo pametno???
    Hvala unaprijed na odgovoru.
    kissi svima makar vas neznam al znam da dijelimo slicne sudbine.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

marincezg u koje si vrijeme bila?mozda smo se i vidjele ja opet idem sutra ujutro.ja sam bila gore oko 7:20...imala sam ljubicastu majicu,duga crna kosa...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ima li koja od cura utorak gore?

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

marincezg u koje si vrijeme bila?mozda smo se i vidjele ja opet idem sutra ujutro.ja sam bila gore oko 7:20...imala sam ljubicastu majicu,duga crna kosa...
    dosla sam jucer ujutro oko 7.30 i ja sam imala ljubicastu majicu, nesto kao tunika i svjetlo smedja kosa
    nazalost nisam te primjetila.... ja sam bila dosla na punkciju ali nazalost nisam imala niti jednu js.....
    ako si jos bila gore oko 10 i ako si primjetila ja sam ona koja je plakala.....
    pozzzz

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    dosla sam jucer ujutro oko 7.30 i ja sam imala ljubicastu majicu, nesto kao tunika i svjetlo smedja kosa
    nazalost nisam te primjetila.... ja sam bila dosla na punkciju ali nazalost nisam imala niti jednu js.....
    ako si jos bila gore oko 10 i ako si primjetila ja sam ona koja je plakala.....
    pozzzz
    žao mi je, znam kako ti je

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam bila samo na folikulometriji i otišla. nisam bila tamo oko 10 sati.Stvarno mi je žao draga, i ja se tako bojim kako se približava punkcija.....bit će slijedeći puta, ne preostaje nam ništa drugo nego nadati se...pozdrav i drži se

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja se ustvari sada jako bojim i punkcije i rezultata i svega...ne znam baš sam se uspaničarila.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja se ustvari sada jako bojim i punkcije i rezultata i svega...ne znam baš sam se uspaničarila.
    daj nemoj, kaj sam te sad ja zbedirala, ako jesam sori...
    a kaj ti je rekao dr.???? gle neznam koliko imas godina ako si mladja od mene imas
    vise i sanse.....

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ma ne draga, nisi me ti izbedirala, nego sam ja veliki paničar...nažalost...doktor je rekao da jajnici izgledaju ok i dobila tamo tri gonala i za danas tri a sutra idem ponovno na pregled.Inače imam 31 godinu, mm 33 godine i ovo mi je prvi postupak pa valjda i zato veliki strah.čuj ja više ni nisam sigurna s čime to ima veze, samo znam da treba biti jak...ali čovjek se ponekad izgubi u svemu tome...

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ma ne draga, nisi me ti izbedirala, nego sam ja veliki paničar...nažalost...doktor je rekao da jajnici izgledaju ok i dobila tamo tri gonala i za danas tri a sutra idem ponovno na pregled.Inače imam 31 godinu, mm 33 godine i ovo mi je prvi postupak pa valjda i zato veliki strah.čuj ja više ni nisam sigurna s čime to ima veze, samo znam da treba biti jak...ali čovjek se ponekad izgubi u svemu tome...
    mozda budes super reagirala na gonale.....
    ja sam primila sveukupno 40 kom gonala i dobili smo 2-ije js (11. mj 2010)
    samo kaj se jedna oplodila a druga nije, ali nazalost nije doslo do bete
    drzi se i nemoj previse mislit o svemu tome, bit ce ok...

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hey cure .vec par dana pokusvaam da upisem tekst al ne ide,neznam zasto a rado bi se pridruzila jer imamo slicene teme

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ribica84 prvotno napisa Vidi poruku
    hey cure .vec par dana pokusvaam da upisem tekst al ne ide,neznam zasto a rado bi se pridruzila jer imamo slicene teme
    NE znam što ti točno ne funkcionira, ali imaš tek dva posta. Dok ne skupiš čini mi se bar desetak, provjeravaju i odobravaju se tvoji postovi jedan po jedan i ne možeš npr . pisati poruke, bit će bolje nakon što skupiš/napišeš par postova. Bez brige.

Inače baš nisam shvatila tvoje pitanje od ranije:
    Da li trebam ici na jesen tj da li bi to bilo pametno???
    Hvala unaprijed na odgovoru.
    Što da li je pametno, čekati jesen ili da li bi bilo pametnije ići sada? Što te točno zanima? Koja vam je dijagnoza, zašto morate na IVF, kakvu si terapiju do sada primala, gonale ili menopure, koliko komada, koji broj jajnih stanica i embrija si imala, da li su ti zamrznuli koju jajnu stanicu, etc. napiši malo o svom postupku i SRETNO!!

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

ok.pa bila sam u 10mj na postupku i kao sto sam rekla nije se uspijelo primit.imala sam 7js a vracene su mi 2js s tim da su se oplodile kasine(u zadnji cas) vratili su mi ih nazad(nisu mi nista zamrznuli) i za nepuna 2tjeda sam dobila mengu i to je to.Dr A mi je reko da mogu doci u 5mj opet,a ja sam htijela vidjeti ocemo li uspjeti prirodno,al eto do sad nista.
    i sad mi je malo krivo sto mozda nisam otisla u 5mj jer ionako je to besplatno.do sad nisam nista posebno pila neke vitamine jedino sam s vremenom na vrijem pila folnu kiselinu. tek od nazad 2tjedna ja pijem vrkutu a muz je kombinirao vrkutu i marulju,al mu je pregorka pa sam mu kupila vitamin zink s citartom,ap cemo vidjeti.ginekologica je rekkla da to nemoze biti lose, ap eto da probamo i to.
    e da primala sam menopure.i sad kako sam vec luda voljela bi opet otic na jesen.
    oprostite na zbrci koju sam napisala.
    pozzzz

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozz svima...upadam kao padobranac, pratim povremeno postove....no nekada sam čitala svakodnevno. molim vas ako znate do kada vv radi ovo ljeto da javite (možda se već o tome i raspravljalo, ali ja u kroničnom nedostatku vremena.htjeli bi doći pozdraviti ekipu gore sa frajerom..unaprijed hvala. želim vam svima što skorije ispunjenje želja te lijepo i odmorno ljeto!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bok svima...eto ja se odlućila za vv...inaće sam u postupku u osijeku,imala 2 IVF-a-klomienski-neuspješno...ja 77-okluzija jajovoda,mm-sve ok.
    imamo sve papire,nalaze...neke treba osvježiti...naručena kod dr.a. u 8 mjesecu ne rade tri tjedna-od 1.8.
    možete mi reći koje sve nalaze traže,možda je nešto drugačije nego na KBO-u...hvala

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mislim da rade cijelo ljeto bez pauze jer je doktorica sada gore pa ce naizmjenice na go

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ovo jako sporo ide,prikazivanje postova....i sad me zbunilo-ne znam gdje sam šta više napisala...
    molim administratora da to malo ubrza....hvala najljepša...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ide li tko od cura gore u četvrtak ili petak ujutro?

Rečeno mi je da se javim 3DC gore... E sad....ja sam procurila danas oko 5 popodne...jel se to računa da mi je danas 1DC ili sutra, jel mi tko zna reći?

Sutra ujutro ću svakako zvat sestre.
    Posljednje uređivanje od Strašna : 28.06.2011. at 23:03

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

ej curke.ja jucer(28.6.)zvala vuk i rekli su da od 1-22.8 nema nikog gore, a prije i poslje tog termina su gore.pokusavam dobiti Alebića al mi se ne javlja.Ima li neko broj mobitela il broj na koj ce se javiti.jer voljela bi znati sto moram napraviti prije ponovnog pregleda.
    kissi

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam ujutro gore u 7 i 30, u koje vrijeme ces biti gore?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam u petak oko 10.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ej curke.ja jucer(28.6.)zvala vuk i rekli su da od 1-22.8 nema nikog gore, a prije i poslje tog termina su gore.pokusavam dobiti Alebića al mi se ne javlja.Ima li neko broj mobitela il broj na koj ce se javiti.jer voljela bi znati sto moram napraviti prije ponovnog pregleda.
    kissi
    molim te da mi odgovoriš na mail

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja danas zvala...ovaj tjedan doktorice nema....dolazi u ponedjeljak...ali je meni sestra rekla da dodjem u petak u pol 8 ujutro.....znaci vadit nalaz hormona (4DC mi je) i pregled. Rekla mi je da ce me primit doktor. E sad, budući da nisam još išla kod doktora, nemam pojma ni koji radi u petak ujutro pa ako mi netko može reći.
    I još me zanima kakav pregled mi može on obavit tog 4DC? Nosim i suprugov nalaz spermiograma.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam ujutro gore u 7 i 30, u koje vrijeme ces biti gore?
    Koji dan? Četvrtak ili petak?
    Ja sam u petak u pol 8.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ima li vijesti Kandela, kako je prošao uzv?

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ok.pa bila sam u 10mj na postupku i kao sto sam rekla nije se uspijelo primit.imala sam 7js a vracene su mi 2js s tim da su se oplodile kasine(u zadnji cas) vratili su mi ih nazad(nisu mi nista zamrznuli) i za nepuna 2tjeda sam dobila mengu i to je to.Dr A mi je reko da mogu doci u 5mj opet,a ja sam htijela vidjeti ocemo li uspjeti prirodno,al eto do sad nista.
    i sad mi je malo krivo sto mozda nisam otisla u 5mj jer ionako je to besplatno.do sad nisam nista posebno pila neke vitamine jedino sam s vremenom na vrijem pila folnu kiselinu. tek od nazad 2tjedna ja pijem vrkutu a muz je kombinirao vrkutu i marulju,al mu je pregorka pa sam mu kupila vitamin zink s citartom,ap cemo vidjeti.ginekologica je rekkla da to nemoze biti lose, ap eto da probamo i to.
    e da primala sam menopure.i sad kako sam vec luda voljela bi opet otic na jesen.
    oprostite na zbrci koju sam napisala.
    pozzzz
    Meni je poznato što se tiče biljnih preparata za neplodnost da žena mora piti sva 3 mjeseca Evine kapi ( 40 kapi na tašte) i
    1 mjesec- čaj od Vrkutu - 6 dcl
    2 mjesec- čaj od bijele imele 4 dcl
    3 mjesec- čaj od macine trave 6 dcl
    s tim da zadnji mjesec uzimaš pastile matične mliječi 2x1

za muža- sva tri mjeseca pije navečer čaj od crvenog zdravca- 2,5 dcl i zadnji mjesec matičnu mliječ isto 2x1

ali supruga za jedno s mužem pije svih tri mjeseca čaj od crvenog zdravca s njim navečer
    puno jesti svježeg domaće voća i povrća-ne špricanog pomogućnosti

Evo ja krenula piti tek nekih dva tjedna, a na ivf idem po drugi put početkom 9 mjeseca, pa ćemo vidjeti

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam u cetvrtak,eto nrcemo se uspjet upoznati nazalost al sretno u svakom slucaju..

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ima li vijesti Kandela, kako je prošao uzv?
    uzv je sutra....da vidimo jel nas je 1, 2 ili 3 ili tko zna....ja sam se skroz ufurala... skroz sam si prava trudnica.... lijena i pospana...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam u cetvrtak,eto necemo se uspjet upoznati nazalost al sretno u svakom slucaju..
    Šteta što se nećemo upoznat......

Ipak, takodjer, sretno!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jel doktorica ili dr .Alabić napise na povjesti da se preporučuje mirovanje i koliko.pitam zbog bolovanja

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Laky dr. uvjek piše mirovanje.. i mislim da bez ikakvog problema dobiješ dva tjedna kod soc. ginekologa i dr. opće prakse.. Barem ja nisam nikad imala problema.. kolikogod tražila toliko i dobila..

Moja dr. opće prakse mi je izlazila u susret i pisala raznorazne šifre bolovanja jer nisam htjela na poslu da znaju o čemu je riječ..

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ma ja nekrijem nije problem znaju svi na poslu a i dr opće prakse napise doznake ali bas iz obzira sto je takva zelim da ima pokriće tj.preporuku za bolovanje.
    tnx na odgovoru

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bok svima...možete li mi reči koje sve nelaze traže u vv...
    inaće sam već u postupku u kbo...glavne nalaze imam...pitam jer možda se u vv rade jo neki dodatni...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sanda1977, vidim da nitko ne odgovara, mislim da manje-više svi idu po istoj špranci samo što VV kao i Petrova čini mi se traže i prihvaćaju samo svoj spermiogram, dakle vjerujem da vam ne gine da sam spermiogram i pregled androloga morate obaviti gore..... a sad? Da li to možete sve u jednom danu, sumnjam, jer vjerujem da se kod androloga još upisuješ i da čekaš termin ali samo i isključivo na temelju upute liječnika s VV-a možeš gore kod njihovog androloga na pregled.. bar je tako nekada davno bilo.

A sad, ja bih ti preporučila da ipak budeš uporna, da nazoveš sestre u zato predviđeno radno vrijeme i njih direktno pitaš što je s andrologom, drugim nalazima, etc.

SRETNO!!

i da, mislim da još možeš birati liječnika, svakako odaberi Alebića ne doktoricu.. to je moj savjet jer doktorica je u tom fahu tek koji mjesec....

Potpis ti je odličan

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala kadauna...imamo nalaze iz kbo_a i spermiogram,ali ako bude trebalo napravit ćemo tamo...a ionako je s mužem sve ok..
    već sam odabrala alebića_sama glavna sestra mi ga je preporućila...rekla sam joj da ćemo morati možda osvježiti neke nalaze,pa mi je odgovorila da ćemo to u hodu dok se radi postupak...eto...nadam se da sam odabrala dobru bolnicu...
    hvala...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

još jedno pitanje...punkcije se rade bez anestezije?!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    još jedno pitanje...punkcije se rade bez anestezije?!
    Da!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala kadauna...imamo nalaze iz kbo_a i spermiogram,ali ako bude trebalo napravit ćemo tamo...a ionako je s mužem sve ok..
    već sam odabrala alebića_sama glavna sestra mi ga je preporućila...rekla sam joj da ćemo morati možda osvježiti neke nalaze,pa mi je odgovorila da ćemo to u hodu dok se radi postupak...eto...nadam se da sam odabrala dobru bolnicu...
    hvala...
    Koliko sam upoznata kompletni nalazi, a i spermiogram se moraju napraviti i kod njih. Tako sam i sama radila iako sam imala i ja sve a i muz je imao nalaz spermiograma. Ali ništa nismo mogli dok se to sve ne povadi. Čak nisu bili ni stari. Spermiogram je bio par tjedana prije, a tako i moj nalaz hormona i briseva. Jedino PAPA test nisam moralakod njih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •