richy sutra ja idem gore pa ču pitati kako rade,nebrini javim navečer kad stignem
richy sutra ja idem gore pa ču pitati kako rade,nebrini javim navečer kad stignem
Hey Richy.... ja sam dobila 4 dan kad sam ih pila ( i prvi i drugi put )! Al mislim da ti to ovisi od žene do žene, nekima dođe i kasnije! U svakome slučaju, sretno u postupku i neka bude uspješan![]()
Zaboravila napisati, nekima dođe i ranije! Eto, nek cure koje će biti ovih dana gore pitaju! Sretno još jednom!!![]()
Zadnjih par godina su radili uobičajeno, tj. i subotom i ponedjeljkom
provjerena informacija rade normalno samo što u ponedeljak idu samo oni koji imaju več dogovoreno ili im se baš tad potrefi treči dan,kod mene opet odgođeno cista je jako tvrdoglava nikako da pukne pozz
sutra idem gore na VV po yasmin, u onoj svoj brzini nisam pitala doktoricu radi čega se to pije, jer nikada nisam koristila kontracepciju
koliko se to pije, i nakon toga šta ide
Curke,hvala vam od srca na provjerenim informacijamaJa sam upravo večeras popila svoj zadnji yasmin, sada sam ostala još samo na pola tabletice bromergona kojeg pijem skroz radi prolaktina....neka mi je revolucija u predjelu jajnika, skroz nešto krčka i krčka...ne znam što bih rekla?!Nadam se da to nije neki loš znak?!Iskreno ne bih voljela da me baš ove dane zadesi menga, ali to opet ne ovisi o meni....No bilo kako bilo, s druge strane nekako jedva čekam da odem tamo pa da vidim kakva će biti situacija ovaj puta??!!Tko zna da li je cistica još uvijek prisutna i taj endometrij da li će biti u fazi da mogu konačno u postupak, stvarno me zanima...Ubija i ovo čekanje više od svega...Svaki mjesec se iznova pripremam psihički i fizički, i onda kada se nadam da će to biti to, onda uvijek zbog nečega ne ide...pa opet čekaj i prolazi sve to ispočetka..E,baš nama ženama nije ni malo lako u životu?!
Musica...što se tiče yasmina, ja sam ga prvi puta pila dvije kutije ( a u jednoj imaš 21 tabletu ! ), pa sam čekala mengu iza toga i onda treći dan menge ideš gore na pregled!A ovaj prošli mjesec kako nisam bila spremna za postupak, dr. mi je dao još jednu kutiju yasmina, koju sam eto upravo danas popila i sada opet čekam mengu, treći dan opet gore ( onda ti napravi vaginalni ultrazvuk ) i na osnovu toga vidi da li je sve u redu da se krene sa postupkom!!nadam se da si shvatila??!Drži se...![]()
Musica,ja sam isto sad prvi put na kontracepciji,na yasminu tj dana vec
Ja sam jednom pila yasmin skoro dvije kutije zaredom..bez stanke...tako da musica to je relativno i to ce ti tvoj doktor najbolje reci koliko da piješ kad vidi kakva je situacija.
Ja ne kuzim jednu stvar- ako popijem jednu kutiju,pauziram i cekam M ili mogu odmah na drugu pa si malo stempirat/odgodit M??radim do 15.5.pa si bas nemrem priustit bolovanje pred kraj posla;(
Meni je doktorica dala jednu ali da mogu prijeci na drugu ako necu bit spremna no nije mi jasno onda dal prekidam i koliko da ih onda pijem,kak da su racunam M i tome slicno.opet je rekla da 2cijele mi nikako ne bi dala hmm
super onda! I ja ju zovem onda kad zavrsim s prvom kutijom-steta sto sam ispred tebe pa necemo skupa na punkciju
Drage moje suborke samo da javim moju danasnju mizernu betu 1...![]()
Hope 31...glavu gore!!nema predaje i budi i dalje ustrajna u svome cilju!!
Geceta...meni je doktor A. dao prvi puta da pijem dvije kutije yasmina, s tim da mi je rekao da moram napraviti pauzu između tih kutija od tjedan dana, pa onda opet nastaviti piti...tako je to kod mene bilo prvi puta...a sada drugi put sam dobila samo jednu kutiju...Ipak najbolje je kod bilo kakvih nejasnoća nazvati gore sestre, dr...i pitati točno što te zanima i oni će ti dati sigurno najbolju informaciju!
Hopedrzi se
Richy, znam da svakome daju drugacije, meni je rekla kako god zelim jer si sama moram ovaj put nastimati kak mi pase,zbog posla i stresa.svejedno cu je nazvati 20.dan pa vidjeti idem li odmah dalje ili kako
Hope žao mi je...drži se
Kada popijem yasmin ako sve bude ok,i kada dobijem M moram gore zvati i da me naruči treći dan i moram gore, znači da će doktorica obaviti pregled usprkos mengi, ako sam ja to dobro skužila.
Inače sam skužila kada dođem unutra kod dokorice sve pet ja nju slušam i pričamo, a kada izađem van i kada mi se sve slegne totalno nekada zblokiram...
Da,pregled ide pod M i to mi je iza punkcije najgora stvar![]()
Moje su M dosta obilne i bolne i sva sam osjetljiva tada i jednostavno mi smeta.pogotovo kod dr A,on mi je tad toliko grub da pol dana osjetim pregled
Meni je prvi puta dok sam tek čula o tome da se treći dan pod M obavlja vaginalni ultrazvučni pregled bilo koma i pomisliti na to, ali nije to baš tako strašno, a bome mi više nije ni neugodno...to je njima jedna najobičnija i najnormalnija stvar koju oni obave u trenu!Eeee, ne bih pbaš rekla ni da je uopće usporedivo sa tom punkcijom....ja još čekam mengu, još je nema.E,kad bi barem došla recimo u utorak, to bi mi najbolje odgovaralo, da se mene pita!!ha,ha...Odoh ja curke peći kolače a vama svima od sveg srčeka moga želimSRETAN,PLODONOSAN I VESEO USKRS!!!!!!!
![]()
..Očajna sam...dobila sam jutros..Zovem da vidim kad se trebam naručiti jer ovaj mjesec bi trebala u postupak i ništa sat vremena zauzeto...zovem centralu, svi su otišli doma....ne rade do utorka kažu na centrali..Ma jel to moguće??? Cure su napisale da ne rade samo u nedjelju...Šta da napravim sada, otkazala sam put doma jer mi menga nikako nije dolazila...sad odjednom se sve poklopilo...Da ja idem sutra gore ili šta???? Molim bilo koga tko zna šta napraviti da mi pomogne....Ovo je fakat koma...
Kad je Richy pregled pod mengom postao normalan, onda znajte da to stvarno nije ništa
Richy![]()
Eva133...baš si me slatko nasmijala!!ha,ha...znaš ti mene?!Mislim, taj dio sam apsolvirala i nema beeda više što se toga tiče....ali ovo što slijedi iza toga...hmmm- bolje neću ništa reći, sve ti je jasno!!Čuj...učim od najboljih!!Šaljem ti veliku pusu!![]()
LeeLaa,hoces privatni br od doca??ja bih na tvom mjestu isla sutra gore i mislim da rade.
Richy,prosla ja punkciju i brdo pregleda pod M,nisam ih usporedivala,sam kazem da mi je taj pregled na 2.mjestu po boli i neudobnosti/neugodnosti.
Eh sad, čitam vas, može biti i da sam luda, gledam da neke od vas pišu da se radi u ponedjeljak, neke ne.
Ali, ja bi trebala u ponedjeljak ići vadit betu...danas sam se čula sa dr A i rekao mi je u ponedjeljak da dođem...ajme ili u utorak? hm..da ja nisam krivo čula..ajme...
Molim vas ,da mi netko sa pouzdanom informacijom kaže da li rade u ponedjeljak?![]()
Nazovi ih sutra i provjeri jer sutra ziher rade ali u pon,to i nije toliko sigurno,pogotovo za vadenje krvi.a dr A se jednom toliko spetljao kod mene s datumima da je i sestre smotao i da smo to sve rjesili tek nakon nekoliko tel poziva.
E hvala ti puno geceta, pa i meni se činilo danas, da se on smotao, al znam da sam čula u ponedjeljak, ehh i ja sam smotana pogotovo sad kad svako malo vadim betu i zovem ga, al da riješim nedoumicu, sutra zovem.
Geceta thx.![]()
Ma nemas frke,samo stvarno mislim da je bolje da ih stra zvrcnes i provjeris.~~~ da opet bude dupla!
Drage moje, dolazim sa ceskog pdf nakon neuspjesnog ivf-a. Inace, dok smo bili u rukama nasih dr bili smo na VV, kako je Čolak otišao a Alebić nas nije do tada preuzeo sada bih zbog HZZO trebala bas Alebica da mi ispuni papire. Htjela sam vas pitati kako to s njim ide? Hoce li mi prvi dolazak k njemu biti samo prica ili ce poceti s obradom odmah? Jer uistinu ne bih zeljela vise gubiti vrijeme ( kad ga ionako gubimo) .
Cistam sumnjam da ces izgubiti puno na vremenu,eventualno ako ces cekati 2tjedna na termin ili jedan ciklus
Kakve sve pretrage on radi? Mislim, borimo se s azoo i nasa je opcija Prag. Jedino su mi rekli da on sve dosadasnje pretrage ne uzima u obzir, sto mi je malo bedasto kad su mi iste uvazili u PFC-u. U biti voljela bih prije novog zakona predati zahtjev za lijecenjem vani.
Ne znam u tvom slucaju ali uvijek zele njihov sgram i hormone. Najbolje bi bilo da u utorak nazoves jer mislim da bi ti mi dale mozda pokoju i krivu info,ne znam dal je itko tu u slicnoj situaciji bio i htio samo da mu ispuni te papire a to je koliko sam skuzila ono sto tebi treba,ako pak ima koga,nadam se da ce ti odg ovdje prije utorka
hej..
jel neko zvao dans? rade li u ponedjeljak?? ja pokušala sad, ali nema nikog, izbacuje me..
u pon. mi je treći dan :/
Cure ja sam danas zvala VV, znači u ponedjeljak rade, čak radi i labaratorij za izvadit betu...
Eto znači u ponedjeljak rade najnormalnije.
Molim vas za jednu informaciju, ako mi itko može reći....sada čitam da sutra na VV normalno rade, ja evo upravo primjetila neke naznake menge, to znači sutra računam kao da mi je prvi dan, a da li ih onda mogu sutra gore zvati i naručiti se za srijedu, 3. dan??Ako itko zna...please....hvala unaprijed!