u četvrtak rade...i koliko sam skužila danas da on radi...
u četvrtak rade...i koliko sam skužila danas da on radi...
hvala ti nonek, kiss!
doktor zbilja radi na praznik????
da, oduvijek.... zato je ljetni godišnji dug... ne znaju naši ciklus da je blagdan![]()
jedva čekam jesen da krenem....
a to je tako daleko....
da li mogu naručiti m za spermiogram tamo da dođe na red na jesen?! negdje sredinom 9 mj?!
njega nema sada pa da bar to odmah obavimo kada se vrati......zašto se to tako dugo ćeka....
da zovem negdje u 7 mj,ako se čeka 2 mj?!
Sanda probaj ga naručiti vec sada za 9 mjesec ako daju.... Bolje probati nego si kasnije razmišljati hoće li ga primiti...
Tako je...probaj bolje sad...ništa ne možeš izgubiti, a kasnije može bit prekasno...
Pred mj dana su vec imali pun kolovoz ali nisu imali listu za rujan,zovi obavezno!
jel zna koja da li je dr. A gore u petak?
i šta još preporučujete da se naručimo,a isto tako dugo se čeka?!
Iz vlastitog iskustva: nakon prvog neuspješnog pokušaja (tada bila stimulirana gonalima, koliko sam shvatila bila je to JAKA stimulacija) morala sam pričekati 2-3 mjeseca za ponovni uspješni postupak (slaba stimulacija, klomifeni+gonali)...i moram priznati da nisam čula da žene idu odmah u novi pokušaj već se pričeka da dođe "prava" menga (najranije sljedeći ciklus), ali sve ovisio o tome kako žena regira na stimulaciju!
Neka te ne brinu lagani bolovi dolje, kao i u slučaju da ti se pojavi nekakav smečkasti iscjedak možda se tvoja mrva baš primila)) a što se tiče grudi eee to ti je posljedica djelovanja hormona koje si primila kao i spomenuti bolovi dolje mogu ti biti reakcija tvojih jajnika (recimo meni su u ovom uspješnom postupku sve do 14-15 tjedna trudnoće jajnici (posebice desni) bili u hiperstimulaciji, to boli ali uz puno tekućine i laganini mirovanje, sve prođe!)....budi strpljiva i obavezno otiđi vaditi betu!
Držim fige da se mrva primila!![]()
Supruga naruči što prije za spermiogram u rujnu, možeš čak i "odabrati" datum kad mu najviše odgovara, a što se tiče ostalih pretraga sve će ovisiti o suprugovom i tvom nalazu....recimo moj suprug je morao između ostalog raditi i ultrazvuk testisa, koji se čeka nekoliko tjedana ... ali to smo doznali tek nakon drugog spermiograma, tako da ti sad preostaje da čekate njegov nalaz i naravno pokušajte se odmoriti preko ljeta i napuniti baterije za novi postupak!
Sanda, broj ti se nalazi na prvom postu I moraš zvati između 13 i 15 h.
Cure, dobila sam nalaz krvi sto se vadi u Petrovoj 3 I sve mi je negativno osim Anti-HAV koji je pozitivan... Zna li tko što mi to znači i jel postoji mogućnost da zbog toga ne krenem sa kontracepcijom idući ciklus... Hvala...
To ti je pokazatelj preboljelog hepatitisa, stecenog imuniteta ili cjepiva protiv hepatitisa,tako da s tim ides u postupak![]()
Bok cure, imam jedno pitanjce! Prošli mjesec bila sam vaditi hormone na vv. Obzirom da će mi trebati prijepisi nalaza, da li znate kako doći do njih?
Hvala geceta!
I sam info kog zanima danas je radio samo doktor
POZDRAVLJAM SVE , samo da vam se pohvalim, imamo plus, ali sad čekamo pregled, da vidimo šta i kako dalje.....
pusa i šaljem svima svoje(nadam se trudničke sreće) da i vi što prije ostanete trudne, molim se za vas tj. nas sve i nadam se da će Bog uslišati moje molbe....
pusa
Evo i mene drage moje, danas napravljen uzv i kucaju nam![]()
.
Mali anđeo čestitam na plusu![]()
od <3 cestitke i jednoj i drugoj![]()
Drage moje,sa VVsam zavrsila,obavila sam "trudnicki" UZV,sve u redu ,kuca jedno malo srceko,
Drugim curama zelim puno,puno srece i naravno strpljenja!!!
Maybe baby...Malianđeo...iskrene čestitke ...od sveg srčeka mog!!Baš vam zavidim!!šmrc...
Musice....veeliku ti pusu šaljem!!Čestitam od srca!!!Big hug!
Cure,molim vas pomoć.Nova sam na VV pa ne znam još sve procedure,naime danas sam dobila m.i zovem gore da se naručim na drugu kontrolu 3.dan ciklusa,ali nitko se ne javlja.Ako ih ne uspijem dobiti u koje vrijeme da se pojavim u ponedjeljak?
Čestitke svim trudnicama, a curama u postupcima sretno!![]()
nina977, ako samo nosiš nalaze i ideš na dogovor, ili krećeš u postupak pa ideš na pregled 3.dc dođeš oko 10. ako trebaš i vaditi krv onda budi gore već u 8 sati.
Čestitke maybe baby i malianđeo !!I ostalima puno sreće!!
Ja jučer bila na VV, bio je samo doktor pa me on primio, al nisam imala pregled, samo pregledao nalaze i rekao da dođem kad muž skupi sve nalaze na 3 dc. I vadila sam hormone, tako da sam bila brzo gotova!
geceta možda smo se vidjele ?! U koje si vrijeme bila? Ja sam od 7.30-8h, crnka u plavoj suknji i bijeloj majici...
[QUOTE=u dobru i zlu;2161074]Čestitke maybe baby i malianđeo !!I ostalima puno sreće!!
hvala i ja tebi želim sve naj i da što prije i vi dobijete svoju mazu...![]()
U dobru i zlu,ja ti nisam uspjela nikoga tamo poloviti jer sam dosla samo dati uputnicu i odmah sam isla do 403,do 7.45 sam vec bila vani
pozdrav...znam da za ovo sto cu pitati nije mjesto ali neznam di bi postavila ovo pitanje osim tu na ovoj stranici.neznam da li ste vi osobno imale nesto slicno ili znate nekoga da je imao nesto slicno :naime ja sam primala samo menopure u ovom prvom pokusaju i jucer sam osjetila kvržicu na celjusti(boli samo na dodir ali zubi su ok,nista ne bole i nevidim da je pokvaren koji) i na lijevoj strani i na stomaku(još ja i imam malo vecu škembu) ispod pupka malo na desnu stranu sam slucajno napipala nesto(ne mogu opisat) nesto kao kvržljavo ali ne boli me nego sam slucajno napipala i sada u glavi sto misli naravno u ponedjeljak,hitam kod doktora opce prakse i kod svog zubara.....I SADA SE JA PITAM PA EL JE MOGUCE DA MI JE TO OD HORMONA? no ni ne mora biti...STO VI MISLITE??????? ja mislim da kako meni sve ide da cu da izludim..no ako mi doktor i nesto prepise necu uzimati do srijede(13.6) posto taj dan idem raditi betu...
![]()
Eto mene u utorak gore...Nadam se da i doktor i doktorica rade...
Strašna, sretno i ajde ako ti nije problem, ispitaj kod sestara kad tocno idu na GO svi oni. Da se zna jer sigurno se mnogo cura pita. Hvala ti i javi kako je proslo!
Hvala Richy.....
Ja cijelo jutro zovem gore...i stalno me izbacuje....
I upravo sam ih dobila.....i zbunila se totalno...kaže sestra sutra oko 9, pola 10 da dodjem.
OK, meni to odgovara jer mi bus taman dodje da sam oko 9 gore...ali oduvijek su u 9 išli u salu, ne?
Jel se to nešto promijenilo! Znam da ću čekat dok sve ne završe...ali nikad mi nisu ni rekli u to doba...iako uvijek čekam.