ja sam ti zadnji put isla tek u 10.30, mozda nemaju sutra dogovoreno nista za salu?
ja sam ti zadnji put isla tek u 10.30, mozda nemaju sutra dogovoreno nista za salu?
E to još nikad nisam čula, ali moguće je....vrlo vjerovatno....
dobro, ja sam tada isla drugi dan a ne treci jer nisam mogla drugacije.
danas sam naručila mm za andr.pregled 17.9. u 7 45....
hoce biti doma u to vrijeme? odgovara vam to? a vidis, ja u petak narucila za 29.8.
Strašna sretno
Svim novim trudnicama čestitam od srca, i svima koji kreću u postupak da im bude uspješan....
Drage moje evo mene...ni ovaj mjesec ništa od postupka...Ovaj put endometrij je ok, ali cista na desnom jajniku, i to 25mm. Još jedan mjesec Lindynette, pa iduci mjesec opet gore.
Pitala sam za godišnje, rečeno mi je da se još ne zna!? Nekak mi to sumnjivo, ali ajde. Od zbunjenosti nisam se sjetila pitat za ove praznike kako rade. Nemojte mi zamjerit.
I da, danas nije bilo doktorice, pa sma opet dospjela kod doktora. rekao je da kad slijedeći put budem došla da najvjerovatnije opet neće bit doktorice(ja pomislih da ce mozda doktorica tad na godišnji, a to bi trebalo bit početkom 7.mj.)
Strašna drži se....slijedeći si mjesec opet gore![]()
Ajoj,dragaznaci,sljedeci mj ces kad i ja?
jer meni je dns drugi dan
Da,da.mene nije nista pitalajel tvoj ide prvi put ili?
uu, bit će nas dosta, i ja se nadam da u 7.mj bude sve ok pa da budemo išli u postupak
i to u 7 i 45! rano! e sada bar da bude tada pregled,a ne da čekamo još dva sata....jer mi putujemo iz osijeka...da li bude točno na dogovoreno vrijeme pregled?!
jedva čekam da krenem opet....ne mogu dočekati jesen...ne znam kakve imaju rezultate sa nama koji imaju niski AMH-a......![]()
ja se uopce ne sjecam koliko dugo smo mi taj dan cekali, mislim da nije trajalo duze od sat vremena
cure, a kako to šljaka sa njihovim godišnjim odmorima? Ako sam dobro skužila oni rade sve blagdane i slično, no onda u nekom trenu svi odoše na neki "kolektivni" g.o. ili je ipak uvijek netko tamo?
pozdrav ....evo hvala Bogu VV ima novu trudnicu...MENE......sad cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati stvar...ßhcg 655.70
Posljednje uređivanje od analoneta : 13.06.2012. at 16:01
zipicaaaaaaaaaaaa moja mrvica se primila...i sad cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati to sve!!!!!
analoneta, čestitke!!! imala si transfer jednog dvostaničnog embrija ako se ne varam?
to se ove uspjeh!! bravo
woow kako je lijepo vidjeti veselje na ovom topicu, cure čestitam od srca na velikim brojkama i naravno bravo za VV![]()
bravo za nas!!!!!!!!!!!!!!!!ja zvala gore dana sa doktorica otisla taman sa odjela tako da joj se sutra moram javiti![]()
bravo
ja dans dobila m 17 dc....????
zadnja m mi je bila 28.5. imala sam ciste koje sam riješila sa duphastonima,a prije toga mi je bila 9.4.,pa 28.5. i danas dobila na 17 dc....da li se to možda poremetilo od duphastona ili se sada napokon namješta ciklus?!
ma više mi je muka od svega....![]()
Analoneta i kity čestitke od srcaStvarno prekrasno. Želim vam lijepu školsku trudnoću!
Sanda ne mogu ti pomoći, ali ti želim da se ciklusi srede!
Posljednje uređivanje od piki : 13.06.2012. at 21:24
Bravo Kitty! Čuvaj mrvu! Svim ostalim trudilicama želim da čim prije dođe kraj postupcima. Mi smo u 36.tjednu i jako nam je brzo prošlo, ali nikad neću zaboraviti one sate u čekaoni VV-a! Ovo mi se činilo miljama daleko...Držite se cure, navijam za sve vas!
molim sve informirane curke ili one s puno iskustva ili i jedne i druge za odgovor na sljedece pitanje: koji se postupci na VV racunaju u 6 postupaka preko HZZOa? sekundarni, prirodni, polustim, stimulirani?? zahvaljujem
Ja znam za polustimulirane i stimulirane da se računaju...Oni sa samo Klomifenima ne...i prirodni ne...
Ali vjerujem da to netko zna puno bolje...
geceta, računaju se postupci u kojima koristiš Gonal i/ili Menopur.
tako sam sve i ja mislila pa me netko krenuo uvjeravati u suprotno i sad sam sva zbunjena i u panici. Ja sam mislila kako se prirodni ne racuna, kako se odmrzavanje ne racuna. Za ovaj moj klomifeni + menopuri nisam bila sigurna, negdje se ne racuna, ocito na VV se racuna. I onda me uvjeravaju da se sve racuna i samo sam se naljutila.
kitty, sutra druga beta jel? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sutra je druga beta, da. joj, samo da se pravilno podupla pa da mogu mirnije spavati, baš sam na iglama...
nemoj se brinuti - ovo što sam napisala je 100% točno, prirodni i sekundarni se NE računaju, klomifen+menopur se računa. ali navodno se može s njima dogovoriti da sama kupiš tih par Menopura pa se onda ipak ne računa.
eh da sam bila 100% sigurna da se racuna, kupila bih si tih par menopura zadnji putma sta sad
![]()
pa mislim da ti je u ovom trenutku zapravo svejedno, ionako će ovaj zakon uskoro u povijest (bar se nadam), a po novom se ne bi trebali računati dosadašnji postupci.
i da, hvala curke svima na čestitkama, ja se nadam da je to ovaj put stvarno to![]()
od srca čestitke novim trudnicama a svima vama i sebi zelim
da se to ubrzo dogodi i nama......
a jesam slozila recenicu
ljepo je procitati i nadati se![]()
Destiny child, tek sad skužih da si u 36. tjednu! još malo do najljepšeg susreta... sretno!
kitty,analoneta super ,čestitam na betama
Posljednje uređivanje od hrki : 15.06.2012. at 00:54
Cure, trebam pomoć... Naime, idući tjedan očekujem mengu i onda trebam doći 3 dc da mi dr. A da kontracepciju.... Molim vas za vaša iskustva... Jeste li pilule počele uzimati odmah taj 3 dc ili ne i može li se na taj pregled doći dan ranije ili dan kasnije? Možda neću moći biti u Zg baš 3 dc, a ne bih željela odgađati sve još jedan ciklus...![]()
danas beta 1323 jupiiiiiiiiiiii na ultrazvuk narucena 26.6.jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii