Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!
evo curke. samo da podijelim s vama da smo mi danas vidjeli jedno malo kuckajuće![]()
!
kitty čestitam i želim školski nastavak trudnoće
Pozdrav svima,
Evo i ja vam se pridružujem. Prije tri godine sam bila u postupku i opet sam u postupku od ovog ciklusa. 3dc trebam biti gore što znači prekosutra, pa zna li netko rade li sutra da se mogu naručiti. Još jedno pitanjce.. zna li itko trebam li vaginalete tetra...nešto uzimati od prvog dana ili tek kad se gore javim... hvala puno, radujem se skorom druženju. Ako netko kreće u postupak ovih dana javite se da ne budem sama i tužnapozz
Tetra ne daju uvijek tako da pricekaj pregled i sretno!
Kitty čestitam, želim ti lijepu trudnoću!
Pitanjce : zna li netko kada završavaju godišnji odmori na VV??? Konkretno, kad se dr Alebić vrača????
drage suborke, nadam se da cete "popiti" ovu kavicu s marival
http://forum.roda.hr/threads/61783-N...=1#post2171622
kitty čestitam za srčeko!![]()
Ruža82, nisam ti sigurna da je dr. A na GO jer je u petak 22.06.2012. on radio, a spominjali su se go u kolovozu... Možda ga samo nemo koji dan... No, to su samo moje pretpostavke.
bravo analoneta, neka i dalje sve bude školski! ideš još na VV, ili dalje ideš kod svog ginića?
ja idem za 2 tjedna ponovo na VV jer su mi jajnici ogromni od stimulacije i sad sam na mirovanju, velik mi je rizik za torziju. a ja poslije transfera nisam uopće mirovala, išla sam normalno i na posao i sve, i skroz se dobro osjećam, nisam ni napuhana niti me išta boli tako da me ovo sa jajnicima baš iznenadilo.
i da, hvala svima na čestitkama, nadam se da će i dalje sve biti školski, još uvijek me malo strah...
ej ma bit ce sve ok...neidem više u VV sada idem kod svoga ginića.kod mene je sve ok,i na nalzu mi pise da su jajnici dobri nije nista rekla posebno osim da je sve uredu a vidis ni ja nisam poslje punkcije ni transfera mirovala radila sam sve normalno a eto jedino sto sam ja bila samo na menopurima a ti si sigurno imala jacu terapiju....kitty bit ce sve ok sad se samo malo pazi...![]()
Pozdrav svima!!!! Traba mi mala pomoć... Od 07.06. sam na Lyndette 30, i sutra pjem zadnju tableticu. Do prije 2 dana je sve blo ok, a sad imam stalno taj tamno smeđi iscjedak
nekad malo jačeg intezitta nekad slabjeg... Jel to normalno??? Prvi put ih pijem i malo sam zabrinuta zbog toga. Jr dogovor s dr.A. je da ih pijem do 27.06. čekam M i 3 dan ciklusa
na kontrolu.. pa ako sve bude ok u postupak. Jel taj iscjedak znači da neće biti ništa od mog postupka?? Puno vam hvala na odgovoru...
Ivana, nemam bas previse iskustva s kontracepcijskim a pogotovo ne s ovima, ima posebni pdf vezan za to a ja bih na tvom mjestu nazvala doktora i provjerila, cisto da se ne zeznes pa da ti ne ode ovaj ciklus. Sretno!
http://forum.roda.hr/threads/13214-P...t=ivf+i+yasmin
evo, tu bi mozda mogla naci neke info
Bokić,trebala bi jedan info.
Jel može netko od vas (koje ovih dana posjećujete VV) saznati kad se dr.A vraća sa godišnjeg u devetom mjesecu.
Zahvaljujem ,![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 27.06.2012. at 13:15
geceta hvala. zvala sam ih i jučer i danas, sestra kaže da to nije M, da čekam da "zapravo" prokrvarim...
danas iscjedak nije više samo tamno smeđi već ima i krvi ona kaže da to još nije to!!!! pa sad šta bude bude...
iako mi se čini da ću poludit više od svega....
ivana, tak je meni prije 4 mj pod jasminom na 14 dc krenulo krvarenja, i ugrušci, al ne jako krvarenje, al ugrušaka je bilo dosta, i ja se naručila, otišla kod dr, endić mi nije bio dobar, tek sam za 3-4 dana prokrvarila kak spada, ono ful jako
ja sam sutra na vv, pa ak dr bude za razgovor pitat ću ga kad se vrača s godišnjeg
i kad tocno ide, please, jer dobih par totalno drugacijih info i sad vec sizim lagano hocu li uloviti ciklus u srpnju :/
ja sam danas zvala da se narucim za subotu (3 dc) i sestra mi veli da dr. A nema
da je na godisnjem i da ce me pregledati doktorica
tak da neznam jel ga nema samo u subotu ili malo duze....
ja sam nacula da je do 4.7. ali mi je ta info bila totalno cudna i iz dosta nepovjerljivog izvora
Malo upadam na temu, ali bila sam danas na VV i čula sestru da par puta ponavlja da se dr vraća 5.7. (bila sam u čekaonici za endokrinologa pa sam načula)
Cure imam pitanjce. Ima li koja iskustava. kakva je praksa na VV, šta doktori kažu o kupanju u moru nekoliko dana nakon transfera?
[QUOTE=Strašna;2173801]Cure imam pitanjce. Ima li koja iskustava. kakva je praksa na VV, šta doktori kažu o kupanju u moru nekoliko dana nakon transfera
Draga moja,more nece nikuda pobjeci,daj se strpite malo,pripazite na sebe![]()
Hhh htjela sam i ja slicno pitanje postaviti.naime,htjela bih odmah po transferu na more,radi psihe
Zasto se ne opustite,nemoj razmisljati o tome, nemoj nikako to uzimati k srcu,
Sta bude,bude,jer psiha cini cuda,jer ni more nece pomoci!!
VJerojatno vam Alebić ide na ESHRE kongres u Istanbul koji se održava od 1.-4. srpnja 2012. Alebić mislim da uvijek ide na ESHRE-ov godišnji kongres.
Cure molila bih vas za pomoć...frendica mi je 8 tj T, VV trudnica....strpali su je u bolnicu u PŽ naravno jer su jajnici uvećani cca 5,5 cm su sad!! Zanima je neka prosječna normalna veličina jajnika i kada počinje stimulacija popuštati???...znam da je to individualno, no ona se osjeća super, nema bolove, a ovi paničare klasika i ne žele ju pustiti van dok se jajnici ne smanje...
vrača se u četvrtak, a na godišnji ide početkom 8 mj, a počinju svi raditi početkom 9. to je jedino kaj mi je sestra rekla
ja nisam u postupku, narasla mi cista s 16mm na 38, i ak ne nestane ovaj mjesec morala budem na laparoskopiju. postupak odgođen do daljnjeg
Ja sam isla na more u 11tt. Dr.me samo upozorio da se ne vozim predugo u auto, da radim pauze, zbog pritiska na maternicu. A more ne bi trebalo biti ispod 24 stupnja i obavezno presvlacenje. Mislim da je slicno i nakon transfera.
i ja mislim da se smije poslije transfera na more osim ako imaš hiperstimulaciju... onda je jako velika opasnost od torzije kod plivanja. ja sam trebala za tjedan dana na more ali mi je dr rekao ni slučajno jer su jajnici još jako uvećani. eto.
hvala, curkenisam mislila daleko, do Istre mozda. lagano plivanje ili brckanje, a ionako se oduvijek presvlacim nakon svakog kupanja ( hvala, mama
)
Kitty, kako ti? jos povecanih jajnika?
ma ja sam super, ništa me ne boli i nisam uopće napuhana ni ništa, i išla sam do prošle subote normalno i na posao i sve. i onda mi je na uzv dr rekao da su jajnici 78 mm i da moram mirovati... a sljedeći uzv je za tjedan dana, nadam se da će se do tada ipak smanjiti... ali zapravo mi je rekao da bi trebala skroz laganini sve do 12 tt, nikakva duža putovanja, plivanje, kućanski poslovi, dugo sjedenje i slično.
Onda i zimi drage moje odite na skijanje,
cure, samo da ponovim kittyne riječi da se ne bi previdjele - neće kupanje utjecati na implantaciju, ali ako su vam jajnici jako uvećani, ako je došlo do HS, plivanje uvećava šansu torzije jajnika i zato ga treba izbjegavati. ako su jajnici ok, nemate brige.