Stranica 77 od 191 PrviPrvi ... 2767757677787987127177 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,801 do 3,850 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nije baš ok stavljati dr-ov broj moba na forum...
    znam sorii...i zaletila sam se a htjela sam samo pomoci....
    trebala sam poslati na pp, nadam se da ga nece zloupotrebjeti

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

joj kiti ne tebi nego toni......

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo curke. samo da podijelim s vama da smo mi danas vidjeli jedno malo kuckajuće !

Alcantra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

kitty čestitam i želim školski nastavak trudnoće

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo curke. samo da podijelim s vama da smo mi danas vidjeli jedno malo kuckajuće !

joooojjjj KITTY cestitam od !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ja u utorak idem i vec sam na iglama.................superrrr
    Posljednje uređivanje od analoneta : 23.06.2012. at 22:29

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala cure na čestitkama .

analoneta, sretno u utorak !

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pozdrav svima,
    Evo i ja vam se pridružujem. Prije tri godine sam bila u postupku i opet sam u postupku od ovog ciklusa. 3dc trebam biti gore što znači prekosutra, pa zna li netko rade li sutra da se mogu naručiti. Još jedno pitanjce.. zna li itko trebam li vaginalete tetra...nešto uzimati od prvog dana ili tek kad se gore javim... hvala puno, radujem se skorom druženju. Ako netko kreće u postupak ovih dana javite se da ne budem sama i tužna pozz

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tetra ne daju uvijek tako da pricekaj pregled i sretno!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Kitty čestitam, želim ti lijepu trudnoću!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Kitty...moje iskrene čestitke!!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kitty, bravo za srceko!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pitanjce : zna li netko kada završavaju godišnji odmori na VV??? Konkretno, kad se dr Alebić vrača????

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

drage suborke, nadam se da cete "popiti" ovu kavicu s marival
    http://forum.roda.hr/threads/61783-N...=1#post2171622

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

kitty čestitam za srčeko!

Ruža82, nisam ti sigurna da je dr. A na GO jer je u petak 22.06.2012. on radio, a spominjali su se go u kolovozu... Možda ga samo nemo koji dan... No, to su samo moje pretpostavke.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala cure na čestitkama .

analoneta, sretno u utorak !
    kitty su pomogle......kuca i sve je ok.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo analoneta, neka i dalje sve bude školski! ideš još na VV, ili dalje ideš kod svog ginića?
    ja idem za 2 tjedna ponovo na VV jer su mi jajnici ogromni od stimulacije i sad sam na mirovanju, velik mi je rizik za torziju. a ja poslije transfera nisam uopće mirovala, išla sam normalno i na posao i sve, i skroz se dobro osjećam, nisam ni napuhana niti me išta boli tako da me ovo sa jajnicima baš iznenadilo .

i da, hvala svima na čestitkama, nadam se da će i dalje sve biti školski, još uvijek me malo strah...

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo analoneta, neka i dalje sve bude školski! ideš još na VV, ili dalje ideš kod svog ginića?
    ja idem za 2 tjedna ponovo na VV jer su mi jajnici ogromni od stimulacije i sad sam na mirovanju, velik mi je rizik za torziju. a ja poslije transfera nisam uopće mirovala, išla sam normalno i na posao i sve, i skroz se dobro osjećam, nisam ni napuhana niti me išta boli tako da me ovo sa jajnicima baš iznenadilo .

i da, hvala svima na čestitkama, nadam se da će i dalje sve biti školski, još uvijek me malo strah...

ej ma bit ce sve ok...neidem više u VV sada idem kod svoga ginića.kod mene je sve ok,i na nalzu mi pise da su jajnici dobri nije nista rekla posebno osim da je sve uredu a vidis ni ja nisam poslje punkcije ni transfera mirovala radila sam sve normalno a eto jedino sto sam ja bila samo na menopurima a ti si sigurno imala jacu terapiju....kitty bit ce sve ok sad se samo malo pazi...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    ej ma bit ce sve ok...neidem više u VV sada idem kod svoga ginića.kod mene je sve ok,i na nalzu mi pise da su jajnici dobri nije nista rekla posebno osim da je sve uredu a vidis ni ja nisam poslje punkcije ni transfera mirovala radila sam sve normalno a eto jedino sto sam ja bila samo na menopurima a ti si sigurno imala jacu terapiju....kitty bit ce sve ok sad se samo malo pazi...
    nema baš "jače" terapije od Menopura / Gonala. ja sam dobila 22 Menopura sveukupno, ali kako imam PCOS reakcija mi je dosta burna...

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pozdrav svima!!!! Traba mi mala pomoć... Od 07.06. sam na Lyndette 30, i sutra pjem zadnju tableticu. Do prije 2 dana je sve blo ok, a sad imam stalno taj tamno smeđi iscjedak
    nekad malo jačeg intezitta nekad slabjeg... Jel to normalno??? Prvi put ih pijem i malo sam zabrinuta zbog toga. Jr dogovor s dr.A. je da ih pijem do 27.06. čekam M i 3 dan ciklusa
    na kontrolu.. pa ako sve bude ok u postupak. Jel taj iscjedak znači da neće biti ništa od mog postupka?? Puno vam hvala na odgovoru...

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nema baš "jače" terapije od Menopura / Gonala. ja sam dobila 22 Menopura sveukupno, ali kako imam PCOS reakcija mi je dosta burna...
    aham to bas nisam znala jer doduse nisam puno ni istraživala ljekove kod mene ide sto manje o ljekovima znam to bolje jer svaki on ima svoje nuspojave......ja sam dobila 28 menopura

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ivana, nemam bas previse iskustva s kontracepcijskim a pogotovo ne s ovima, ima posebni pdf vezan za to a ja bih na tvom mjestu nazvala doktora i provjerila, cisto da se ne zeznes pa da ti ne ode ovaj ciklus. Sretno!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

http://forum.roda.hr/threads/13214-P...t=ivf+i+yasmin
    evo, tu bi mozda mogla naci neke info

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bokić,trebala bi jedan info.
    Jel može netko od vas (koje ovih dana posjećujete VV) saznati kad se dr.A vraća sa godišnjeg u devetom mjesecu.
    Zahvaljujem ,
    Posljednje uređivanje od hrki : 27.06.2012. at 13:15

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

geceta hvala. zvala sam ih i jučer i danas, sestra kaže da to nije M, da čekam da "zapravo" prokrvarim...
    danas iscjedak nije više samo tamno smeđi već ima i krvi ona kaže da to još nije to!!!! pa sad šta bude bude...
    iako mi se čini da ću poludit više od svega....

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ivana, tak je meni prije 4 mj pod jasminom na 14 dc krenulo krvarenja, i ugrušci, al ne jako krvarenje, al ugrušaka je bilo dosta, i ja se naručila, otišla kod dr, endić mi nije bio dobar, tek sam za 3-4 dana prokrvarila kak spada, ono ful jako

ja sam sutra na vv, pa ak dr bude za razgovor pitat ću ga kad se vrača s godišnjeg

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i kad tocno ide, please, jer dobih par totalno drugacijih info i sad vec sizim lagano hocu li uloviti ciklus u srpnju :/

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ok, pitat ću ak me ne smuva pa zaboravim

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam danas zvala da se narucim za subotu (3 dc) i sestra mi veli da dr. A nema
    da je na godisnjem i da ce me pregledati doktorica
    tak da neznam jel ga nema samo u subotu ili malo duze....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sam nacula da je do 4.7. ali mi je ta info bila totalno cudna i iz dosta nepovjerljivog izvora

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Malo upadam na temu, ali bila sam danas na VV i čula sestru da par puta ponavlja da se dr vraća 5.7. (bila sam u čekaonici za endokrinologa pa sam načula )

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure imam pitanjce. Ima li koja iskustava. kakva je praksa na VV, šta doktori kažu o kupanju u moru nekoliko dana nakon transfera?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=Strašna;2173801]Cure imam pitanjce. Ima li koja iskustava. kakva je praksa na VV, šta doktori kažu o kupanju u moru nekoliko dana nakon transfera

Draga moja,more nece nikuda pobjeci,daj se strpite malo,pripazite na sebe

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hhh htjela sam i ja slicno pitanje postaviti.naime,htjela bih odmah po transferu na more,radi psihe

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zasto se ne opustite,nemoj razmisljati o tome, nemoj nikako to uzimati k srcu,
    Sta bude,bude,jer psiha cini cuda,jer ni more nece pomoci!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

VJerojatno vam Alebić ide na ESHRE kongres u Istanbul koji se održava od 1.-4. srpnja 2012. Alebić mislim da uvijek ide na ESHRE-ov godišnji kongres.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure molila bih vas za pomoć...frendica mi je 8 tj T, VV trudnica ....strpali su je u bolnicu u PŽ naravno jer su jajnici uvećani cca 5,5 cm su sad!! Zanima je neka prosječna normalna veličina jajnika i kada počinje stimulacija popuštati???...znam da je to individualno, no ona se osjeća super, nema bolove, a ovi paničare klasika i ne žele ju pustiti van dok se jajnici ne smanje...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj musica prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto se ne opustite,nemoj razmisljati o tome, nemoj nikako to uzimati k srcu,
    Sta bude,bude,jer psiha cini cuda,jer ni more nece pomoci!!
    ha cuj, lako to reci! ja prvenstveno zelim otici da me drugi time ne gnjave. skrivati ne znam a ovaj puta ne zelim reci nikome. plus, mislim da promjena okoline itekako pomaze. nekom pomaze da se zakopa u posao pa ne misli o tome, nekome knjige, svatko si nade svoj zen.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vrača se u četvrtak, a na godišnji ide početkom 8 mj, a počinju svi raditi početkom 9. to je jedino kaj mi je sestra rekla
    ja nisam u postupku, narasla mi cista s 16mm na 38, i ak ne nestane ovaj mjesec morala budem na laparoskopiju. postupak odgođen do daljnjeg

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A micica

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    ha cuj, lako to reci! ja prvenstveno zelim otici da me drugi time ne gnjave. skrivati ne znam a ovaj puta ne zelim reci nikome. plus, mislim da promjena okoline itekako pomaze. nekom pomaze da se zakopa u posao pa ne misli o tome, nekome knjige, svatko si nade svoj zen.
    potpisujem....ja mislim da se može normalno brčkati u moru!
    lagano plutanje...hehehe

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

[QUOTE=musica;2174000]
    Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam pitanjce. Ima li koja iskustava. kakva je praksa na VV, šta doktori kažu o kupanju u moru nekoliko dana nakon transfera

Draga moja,more nece nikuda pobjeci,daj se strpite malo,pripazite na sebe
    može se ići na more....

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam isla na more u 11tt. Dr.me samo upozorio da se ne vozim predugo u auto, da radim pauze, zbog pritiska na maternicu. A more ne bi trebalo biti ispod 24 stupnja i obavezno presvlacenje. Mislim da je slicno i nakon transfera.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ja mislim da se smije poslije transfera na more osim ako imaš hiperstimulaciju... onda je jako velika opasnost od torzije kod plivanja. ja sam trebala za tjedan dana na more ali mi je dr rekao ni slučajno jer su jajnici još jako uvećani. eto.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala, curke nisam mislila daleko, do Istre mozda. lagano plivanje ili brckanje, a ionako se oduvijek presvlacim nakon svakog kupanja ( hvala, mama )
    Kitty, kako ti? jos povecanih jajnika?

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam pitanjce. Ima li koja iskustava. kakva je praksa na VV, šta doktori kažu o kupanju u moru nekoliko dana nakon transfera?
    koliko sam cula nije bas preporucljivo se ici kupati poslje transfera
    najbolje ti je da pitas svog dr.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma ja sam super, ništa me ne boli i nisam uopće napuhana ni ništa, i išla sam do prošle subote normalno i na posao i sve. i onda mi je na uzv dr rekao da su jajnici 78 mm i da moram mirovati... a sljedeći uzv je za tjedan dana, nadam se da će se do tada ipak smanjiti... ali zapravo mi je rekao da bi trebala skroz laganini sve do 12 tt, nikakva duža putovanja, plivanje, kućanski poslovi, dugo sjedenje i slično .

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Onda i zimi drage moje odite na skijanje,

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    gaceta, definitivno ti poznata okolina koja te ne pušta na miru i radi ti sres može biti gora od odlaska na koje kupanje, a naravno, pa nisi luda da se preforsiraš... Obzirom da je psiha dosta utjecajan faktor samo ti odi i uživaj, a sa aktivnostima umjereno!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, samo da ponovim kittyne riječi da se ne bi previdjele - neće kupanje utjecati na implantaciju, ali ako su vam jajnici jako uvećani, ako je došlo do HS, plivanje uvećava šansu torzije jajnika i zato ga treba izbjegavati. ako su jajnici ok, nemate brige.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •