Stranica 79 od 191 PrviPrvi ... 2969777879808189129179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,901 do 3,950 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Sia, javi kako je prošao tulum u labu... SRETNO!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

EVO javljam se sretna I
    zadovoljna...danas mi je obavljen et da 2 osmostanična embrija...svio Su jako zadovoljni pa tako I ja.... Sad cekamo betu 24.07.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure ja sam u iščekivanju menge. Jel netko zna do kad oni primaju cure za postupak? znam da početkom 8 kreću godišnji.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja sam u iščekivanju menge. Jel netko zna do kad oni primaju cure za postupak? znam da početkom 8 kreću godišnji.
    Meni je zadnji put doktorica brojila dane i spomenula nešto da mora stići menga do 12.7. pa pretpostavljam da je subota zadnji dan za kretanje u postupak (to je onda 3 dc onima koje dobe 12.7). Ne znam kako je kod dr. A. Nadam se da ćeš dobiti ovih dana i uloviti ih prije godišnjeg. Ja sam popila zadnji Yasmin u četvrtak i danas mi je stigla. Tako da sam gore u srijedu.
    Imam pitanjce: kak ide priča s lijekovima? Oni napišu na povijest bolesti a ja kod socijalnog gina uzmem recept pa lijekove? A što ako ne stignem do njega isti dan a moram početi koristiti nešto? Kako ste se onda snašle? I jesu sve injekcije u pitanju? Sorry kaj gnjavim ali ne znam kaj me čeka.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Piki, injekcije ćeš dobiti dmah na VV, sestre će te piknuti, a za dalje ćeš se s njima dogovoriti, ili ćeš ići njima na pikanje, ili će ti one dati potrebnu dozu da se doma pikaš. Sretno!!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A ako se radi o tabletama i vaginaletama,uzmes dolje u ljekarni,cuvas racun i kad dodes ponovo,vrate ti novce kad stigne recept.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Može li mi netko reći da li se ovih dana može na VV napraviti spermiogram?
    U 5mj.bila sam na prvom razgovoru kod dr.A.,sad bih trebala opet doći i izvaditi hormone a suprug spermiogram nismo iz Zagreba pa sad ni sama nisam pametna da li da ja dolazim ako se spermiogram ne radi preko ljeta!?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj sia28 prvotno napisa Vidi poruku
    EVO javljam se sretna i zadovoljna...danas mi je obavljen et da 2 osmostanična embrija...svio Su jako zadovoljni pa tako I ja.... Sad cekamo betu 24.07.
    Sia baš mi je drago! držim fige za veliku betu!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Nina, mi smo spermiogram radili u sklopu androloške obrade za koju se inače mora naručiti i poprilično se čeka (u našem slučaju 2 mjeseca). Nisam sigurna kako to šljaka samo sa spermiogramom no pokušaj nazvati 2353 904 između 13 i 15 h pa ih pitaj... To je inače broj za naručivanje kod androloga, ali vjerujem da će ti oni dati neku konkretniju informaciju. Ja pretpostavljam da se i za sam spermiogram tako čeka. Sretno!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Danas na VV u nije bilo guzve,mozda 7cura na folikulometriji i 1 za punkciju

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bok cure!

Pratim vas svakodnevno ali nikako da vam se pridružim. MM i ja se borimo već 2 godine, ali nikako. Sad smo u prvom postupku kod dr.A - klomifeni i estrofemi... Danas je dr. najavio da će vjerojatno u subotu trebati i mužića, ali ne spominje još ništa o vrsti postupka (inseminacija, IVF?). Ja se nadam da će biti IVF.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ej cure evo mene opet...danas mi je samo dan nakon transfera i lijevi jajnik me boli za pop.... je li to normalno... jedva hodam, a i kad idem na wc boli ... šta da radim?

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Danas na VV u nije bilo guzve,mozda 7cura na folikulometriji i 1 za punkciju
    i jedna je bila na transferu, imala je odmrznute js
    ali je zato sutra ludnica ,rekla mi sestra
    Posljednje uređivanje od marincezg : 10.07.2012. at 20:11

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A daaaaaj,sto smo se mimoisle??Kad je beta?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je zadnji put doktorica brojila dane i spomenula nešto da mora stići menga do 12.7. pa pretpostavljam da je subota zadnji dan za kretanje u postupak (to je onda 3 dc onima koje dobe 12.7). Ne znam kako je kod dr. A. Nadam se da ćeš dobiti ovih dana i uloviti ih prije godišnjeg.
    Evo meni večeras krenulo...je slabo al do jutra će bit...tako da verovatno sutra zovem a u petak idem... Sutra je 11. Valjda ce me uzet još )))
    Ja uvijek svugdje knap....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma hoce super!!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nadam se! nekako imam osjećaj da sam se od yasmina bolje "čistila"....izlazili su mi ugrušci i rekli su mi da je to super...i nije bilo cista. Sad od ovih lyndinette sve nešto brlja mrlja....

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo, noćas je to pravo krenulo, jutros sam zvala i u petak idem :D
    Doktorica radi!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

radi doktorica,da, nije samo u utorak zbog dezurstva. ajd super mimoichi chemo se. sretno!!

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da li doktor još prima u postupak?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala Geceta.... I tebi sretno!
    Reni76, koliko sam ja načula doktor prima još one koji se jave za prvi dan ciklusa do 12.7.
    Neka me netko ispravi ako griješim.

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sia28 prvotno napisa Vidi poruku
    ej cure evo mene opet...danas mi je samo dan nakon transfera i lijevi jajnik me boli za pop.... je li to normalno... jedva hodam, a i kad idem na wc boli ... šta da radim?
    Hej, nadam se da si bolje.... lagana bol je ok, ali čuvaj se - pij puno tekućine i u horizontalu (samo krevet i wc bar par dana) i pazi da nije slučajno došlo do hiperstimulacije...budeš vidla kak će ti bit, ali ako nebude dobro javi se doktoru... držim ti srećke da nam javiš veliku betu

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!

Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.

Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
    i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf

Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!

Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!

Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.

Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!
    taman sam dosla napraviti isto ovdje Hvala, Kadauna što si me preduhitrila. Svatko od nas ima vremena sastaviti jedan mail i proslijediti ga na par adresa. Napisati nešto iz srca, iz dubine duše. Osvjestite ljude da ovo nije samo naš već i njihov problem. Ako je danas svaki 6. par neplodan, što će biti kroz neko vrijeme. Ako je to danas svaki 6. par, tko kaže da kroz godinu dvije netko tko je danas protiv MPO , neće imati sestru, brata, kćer, sina, unuke koji će se morati boriti s neplodnošću? Tiče se svih nas!!! Oni koji se pozivaju na vjeru, ne znaju što je prava vjera. Pravu vjeru imamo svi mi koji se suočavamo s ovime. Mi smo ti koji se svakodnevno mole, u sebi, u privatnosti a ne pred ekranima.
    Proslijedite ljudi, za sve nas

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kad stavim link na fb neće ga otvorit ni meni ni drugima....kaj smo prebukirani?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hm, ne znam, evo mm pokusao sad moj link otvorit sa svog profila i uspio.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Danas bila kod Dr. Nije me pogledao vec rekao da je sve to normalno I da popijem neki analgetik protiv bolova...valjda bi na et-u vidio
    hiperstimulaciju...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure, nesto me muci. Zna li netko da li je Alebicu inace praksa da simultano sprema mene dok mm ide na biopsiju, a u pitanju je azoo i do sad nismo imali niti jedan dobar nalaz? Malo mi je to cudno. Zar ne bi prvo trebali obaviti biopsiju pa u slucaju da se nesto nadje mene pripremati?
    Geceta mislim da smo prosli tjedan zajedno bile kod A, samo nisam znala koja si

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

strašna sretno u petak, nisam ni skužila da ideš u postupak....držim fige za bingo

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Rominka,a vjerojatno:/steta! I sutra sam gore kog god ima,nek se javi!i valjda prvi put solo!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    strašna sretno u petak, nisam ni skužila da ideš u postupak....držim fige za bingo
    Hvala draga! Vidjet cemo sta ce bit!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Može pomoć, kako da stavim link u mail?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pitanje za cure koje su koristile vaginalete Natrii Tetraboratis - jeste li potrošile čitav paket ili ste ih koristile 5 dana (kad i klomifene)? Danas mi je sestra na VV rekla da sam trebala potrošit sve - a doktorica mi je rekla 5 dana klomifeni i vaginalete. Nadam se da nisam zeznula s time... (znam da su za dezinfekciju ali ipak...pušemo na hladno, ne?)
    Inače, u subotu imam prvu inseminaciju ili punkciju za IVF - ovisno što će ostati od folikula. Od uzbuđenja ne mogu ni spavati...ipak nam je prvi postupak.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ja sam ih stavljala skroz do punkcije...barem mislim....cak i na dan punkcije...
    vise ni sama ne znam od silnih lijekova

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    A daaaaaj,sto smo se mimoisle??Kad je beta?
    nema nista od bete jer je bio prazan folikul
    ja sam ti gore bila od 7 i 30 do 10 cini mi se....

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ih stavljala skroz do punkcije...barem mislim....cak i na dan punkcije...
    vise ni sama ne znam od silnih lijekova
    Hvala. Ja ću ipak danas staviti još jednu (jedna ko ni jedna ali nema veze); sutra ih više ne smijem - tako je rekla sestra.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje za cure koje su koristile vaginalete Natrii Tetraboratis - jeste li potrošile čitav paket ili ste ih koristile 5 dana (kad i klomifene)? Danas mi je sestra na VV rekla da sam trebala potrošit sve - a doktorica mi je rekla 5 dana klomifeni i vaginalete. Nadam se da nisam zeznula s time... (znam da su za dezinfekciju ali ipak...pušemo na hladno, ne?)
    Inače, u subotu imam prvu inseminaciju ili punkciju za IVF - ovisno što će ostati od folikula. Od uzbuđenja ne mogu ni spavati...ipak nam je prvi postupak.
    ja sam ih stavljala sve do punkcije.....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ih u proslom ciklusu stavljala par dana, doktor rekao da je dosta a sad je doktorica rekla da cu stavljat sve do punkcije. kako uz utrice, nemam pojma

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

jel tko misli kupiti tablete femaru??? ja imam viska 20 kom
    nek mi se javi na pp

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

[QUOTE=geceta;2184065]ja sam ih u proslom ciklusu stavljala par dana, doktor rekao da je dosta a sad je doktorica rekla da cu stavljat sve do punkcije. kako uz utrice, nemam pojma[/QUOTE

Ne možeš utriće oralno? Ili vaginalni koktelčić

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

U petak imam transfer, dali , ujutro, prije transfera stavljam utrogestane li ne????

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Stavljaš utrogestan, samo čim prije da se stigne rastopiti

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    jel tko misli kupiti tablete femaru??? ja imam viska 20 kom
    nek mi se javi na pp
    draga, koliko ja znam na ovom forumu je zabranjeno prodavat išta. ako već želiš nekome pomoč, pokloni.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ehej cure imam jednu kutiju natrij tetraboratum neotvorenu (ja uzela jer mi jedna vag. upala u wc ...) pa Sam mislila da ce mi trebati,Ali nije). Anyway poklanjam...javite se

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

eh sia, ja taman jucer kupila ali to ti moze dugo stajati i mozda ce ti jos trebati. U svakom slucaju, lijepo da poklanjas ali mozda bolje pricekati zimu jer se to skladisti u frizideru a sad je ipak pretoplo da se salje.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    draga, koliko ja znam na ovom forumu je zabranjeno prodavat išta. ako već želiš nekome pomoč, pokloni.
    sori.... nisam znala da je zabranjeno, jer nisam vidjela da je to negdje napisano
    mozda mi je promaklo.... ja sam vidjela na drugom forumu da cure prodaju u pola cijene
    neke i poklanjaju pa sam mislila da mogu i ovdje probati...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo mene, sad se tek vratila iz zga..... Uglavnom, u postupku smo!!!!!
    Riješila sam se cista, i endometrij je super...doktorica je jako zadovoljna.
    Jedino što sam malo sumnjičava prema klomifenima.....hoce me na čisto klomifenski postupak..... a vidjet cemo...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure, sutra imam možda insemnaciju, a možda i punkciju. Pošto mi je sve to novo molim vas informaciju...znam da punkcija boli ali ipak....da popijem nešto prije protiv bolova? Ili je njihov koktelčić dovoljan? HSG mi nije bio toliko strašan pa me ni punkcije nije previše strah ali ipak, htjela bih si olakšati muke.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Iskreno se nadam da mi nece
    trebati a do ozujka vrijede ja mislim I u zg- u su pa netko moze doci po njih I da u frizideru su....zao mi da se ne iskoriste ipak svaka kuna zlata vrijedi

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Strasna,wuhu!!! zast ti se ne svida klomifenski? Ja sam bila u polustim zadnje,sad sam cist na klomifenskom i sve ok.
    Muma,nekom njihov koktelcic pomogne pa bar poslije spavaju. Meni ne pomaze nist,boli me uzasno zbog polozaja jajnika,poslije isto nist ali nisam jos ni jednom nista uzela nit cu sada.sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •