Pa ne znam...s klomifenima sma imala po 1 ili 2 folikula....al ni s gonalima i menopurima nije bilo puuuno vise...onda sma imala po 3.
Pa ne znam...s klomifenima sma imala po 1 ili 2 folikula....al ni s gonalima i menopurima nije bilo puuuno vise...onda sma imala po 3.
svaki ciklus je drugaciji i mozda bas ovaj bude ok.ja sam s klomifenima i menopurima imala 2 a sad samo s klomifenima evo imam 3. ma glavno da ides sad u postupaktaman prije stupanja zakona na snagu
Dr. mi je rekao da krenem s 3 Klomifena, a ja zaboraila pitati da li ih pijem zajedno ili 2 ujutro, a 1 navečer?
Ja sam ih uvijek pila 2 ujutro i jednu navečer, tako mi je dr rekao, a neke cure su pile drugačije![]()
I ja pijem dvije ujutro, a jednu nevecer........
Geceta imaš pravo...bitno da sam opet krenula, pa kako bude. Vidjet cemo u srijedu sta se zbiva.
Ja sam i prosli put i sada uzimala 2 ujutro,1navecer.
Da samo javim današnji prvi postupak - popucali vodeći folikuli a iz preostalih nismo uspjeli aspirirati jajne stanice, nije ih bilo.Napravili smo inseminaciju, pa nam sad preostaje gajiti lažne nade slijedeća dva tjedna. Uz moje začepljene jajovode i bolove jučer popodne (vjerojatno pucanje folikula)...nemam baš nade.
Svim curama želim uspješan tulum u labu i da uskoro postanu trbušaste. Ja čekam 9.mj.
pozdrav svima i dalje vas čitamna jesen se vraćam na vv i ne mrdam iz ordinacije dr.a dok me ne stavi u bilo kakav postupak
e ono što me brine je cista , koliko čitam da se ne ide u postupak ako ona postoji . ja moju imam već više od 2 god. i raste . jel neko išao uopće u postupak s cistom? ili će me prije poslati da je otklonim? dr. a je samo dao da proverim tumorske markere
Muma,i ja sam danas sizila gore:/s ne tak divnim vijestima.a koji ti je danas dan ciklusa?
Ovo za ciste ne znam:/mislim da ne pustaju s njom
Vidjet cemo drugi tjedan ali za sada nijepa sto si primila za stopericu?
E sad, ubij me za točan naziv - Brevacid...nešto tako.
A danas mi je na pregledu u 7.30 doktorica još rekla da će biti sretna ako dobijemo 3 stanice - svim drugim curama je pogodila broj stanica ali mene je bacila u komu nakon punkcije - ravna nula. Pa me onakvu izbodenu stavila na inseminaciju - bol je bila za desetku! Ali htjela je valjda potrošit "donaciju" od MM
ok,hvala na odgovorima. čekat ću 9. mj pa da vidim šta će dr. reć. , nešto sam si razmišljala da odem ranije otklonit ju al s druge strane svaki put kad sam bila kod njega nije joj davao neku važnost pa sad ti znajnisam još nikad bila u postupku, al sad smo odlučili da neću više čekat.
Curke,ide li natrii tetraborat i vecer prije punkcije?dr je prvo rekla da cemo to do bete a sestra pak jucer da to jos sam jucer stavim hm hm
Hvala ti! Nisam ti uspjela odgovorit,nadam se da si danas bolje.ja osobno mislim da je dobro da su barem pokusali inseminaciju a pokusaj ne usporedivat se s drugim curama jer tko zna na kakvim su stimulacijama bile a i svatko reagira drugacije. Drzim fige svejedno!! A ako i ne uspije,sad znas sto sve mozes ocekivati.
Ja sutra ocekujem stravicno bolnu punkciju ako ne popucaju,tak su me upozorili,i da ce mi oboje ju raditi zbog cijele situacije.:/
Danas sam bolje. Otišla preko granice i potrošila sramotnu količinu novaca u shoppingu. Ostat ću sad dva dana na bolovanju - čisto zato da se malo odmorim od svega pa onda na posao.
Ajme, čvrsto ti držim
sutra. Ne znam kaj da ti kažem, da li bolje da ništa ne popuca pa su šanse veće, ili da ipak nešto popuca da ne moraš umrijet na ginekološkom stolu. U svakom slučaju, držim fige. Javi se kad dođeš k sebi!
muma, čudim se kak ti je sa teško prohodnim jajovodima dala aih, meni kad su popucali folikuli, desni je neproh, lijevi prohodan pod pritiskom pojačanim, al nije mi dr a dao da idem na aih iako je mužev nalaz odličan
Ne bojim se boli.inace me boli toliko da padam u nesvijest kasnije ali to znam.bojim se da ne bude js.
Inace,mislim da ste ti i tm sjedili do nas u subotu.
A za shopping,bravo!![]()
Znam, i meni je bilo čudno. Već sam komentirala, valjda je htjela potrošit mužev doprinos. E a sad, ako slučajno koja jajna stanica (iz onih folikula koji su popucali prije) zapne u mom jajovodu mogu se nadati samo da neće biti vanmaternična T. Vidjet ćemo.
Kad će taj tvoj drugi IVF? Na jesen?
joj stara, nemam pojma, imam sad tu cistu već 2 ciklusa koja samo raste, i sad čekam M, pa ak i dalje raste i nije pukla moram na laparoskopiju, pa tek tad ak bude sve ok u postupak, koma
Ma bit će js, imala si ih i do sad, javit ćeš ti danas dobar rezultat. Pošto odmaram doma dva dana, držim ti palčeve slijedećih sat-dva - znam da strepiš gore.
"Inace,mislim da ste ti i tm sjedili do nas u subotu" - vrtim film, vrtim film...izvrtit ću ga ja. Sjedili smo na par mjesta, prije punkcije, poslije punkcije....ja sam bila ona koja je u spavačici i papučama još trčala do WC-ada ne bi bilo svega na punkciji
Beilana draga držim fige da bude kao i kod mene, da sam se nakon 2 mj riješila ciste...![]()
kolko je bila velika tvoja? je jako brzo rasla? i ja držim fige, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, hvala
Danasnje jutro:pregled pod budnim okom oba dr,nasli 2 folikula visoko visoko,dali mi dupli koktel,punkcija boljela za poludit i uz to,ali zaboravih vec bol jer imam 4js!!!)
Ja sam jedan mjesec imala cistu na lijevom jajniku...bila je 18mm, ali je uz kontracepciju, s prvom slijedećom menstruacijom i nestala. ali se onda pojavila na desnom jajniku i to od 25mm...tako da sam jos jedan mjesec uzimala kontracepciju i uz to sam pila caj od vrkute. I nestale su... Zadnji pregled je odlucio da sam spremna za postupak![]()
geceta, divan završetak, početak
strašna meni je na kontracepciji nastala ta folikularna cista, i bila 16mm, a na drugom pregledu za 28 dana, 38mm, isto na kontracepciji nastavila rasti, nije pukla
Gaceta držim fige da se sve razvija po planu i da ovaj put uspije!!!!!!! SRETNO!!!!!!!!!!!!!
strašna, negdje sam čitala da se nesmiju piti nikakvi čajevi s antibebi pilulama, a i organski ne podnosim čajeve, tak da....đabe
Ispravak netocnog navoda:klomifenski.
I info:danas je bilo 7 punkcija i 7 transfera![]()
U kojoj si opce fazi sad? Pogubila sam se:/sutra radim listu
geceta 4 js, odlično!!! ~~~~~~~ za tulum u labu!
Jel na VV uvijek ide koktel za punkciju ili po procjeni dr? Mene sad malo brine kako će proći punkcija jer mi je maternica RVF i desni je jajnik negdje daleko iza. Doktorica je danas bila skeptična hoće li moći uopće punktirat s desne strane jer je toliko daleko. A kao za inat baš njega osjećam i valjda ima na njemu hrpa folikula mada ništ nije komentirala. Ja se nadam punkciji krajem tjedna, ali više ću znati u srijedu.
beba RVF znači da je zavaljena, odnosno zaokrenuta u desnu stranu pa jajnik bude ne paralelno nego negdje iza. Inače ne utječe na prirodno začeće samo spermići moraju proći malo dulji put. Kod punkcije je onda valjda nespretno doći do tam jer se ne vidi dobro (bar mislim da je to tak nekak). Hvala ti na dobrim željama. Javim kad saznam nešto.